Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Elfs είπε:

Εγώ κορίτσια ακόμα δεν ξερω Ποιος θα μείνει μαζί μου στη κλινική, η αδερφή μου δεν μπορεί η μαμά μου είναι μεγάλη... αν πάω με φυσιολογικό τοκετό θα πω του άντρα μου να μένει αν όμως είναι καισαρικήθα θέλω λογικά πιο μεγάλη βοήθεια με το παιδί αν δεν μπορώ να σηκωθώ αμέσως κλπ. Τότε τι κάνουμε? (για να μην παρεξηγηθώ ο άντρας μου θέλει να μείνει αυτός αλλά δεν ξέρω αν από το άγχος του φρικαρει χαχα ) Ήθελα και εγώ βοήθεια από τους δικούς μου αλλά δεν το βλέπω, μέχρι τώρα τα κάνω όλα μόνη γιατί δεν μπορώ να τους κουράζω παραπανω

ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΑ.....Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΟΙΚΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ...ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 24 λεπτά , elenistam είπε:

ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΑ.....Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΟΙΚΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ...ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ

Δεν έχω κάνει ποτέ χειρουργείο ίσως γι'αυτό φοβάμαι την καισαρική, μέχρι την παλινδρομη που είχα πέρισυ δεν είχα καν νοσηλευτεί ποτέ μου! Είναι άγνωστο και με αγχώνει λίγο σε τι βαθμό πονάς κλπ παλεύεται?

8pRep2.png

πρίν από 31 λεπτά , gogouli88 είπε:

Εγώ γύρω στα 1700€ κομπλε θα πλήρωσω για καισαρική με επισκληριδιο με δικό μου δωμάτιο κ παιδίατρο εννοείτε, τι εγώ θα τον ψάξω να τον φέρω! 

Κ εγώ τα παρήγγειλα τώρα θα ρθουν δε θα ρθουν θα δείξει. Στα babylino δε ξέρω πως να στέλνουν mail

Θα δείξει!!!ελπίζω να μας τα στείλουν και εμάς!!!

Είναι πιο Νορμάλ τα λεφτά οταν δεν είσαι Αθήνα!

Να σε ρώτησω, εσυ μου είχες πει οτι χρησιμοποιούσες την vasclor;;;

Qqe8p2.png

πρίν από 2 λεπτά , Elfs είπε:

Δεν έχω κάνει ποτέ χειρουργείο ίσως γι'αυτό φοβάμαι την καισαρική, μέχρι την παλινδρομη που είχα πέρισυ δεν είχα καν νοσηλευτεί ποτέ μου! Είναι άγνωστο και με αγχώνει λίγο σε τι βαθμό πονάς κλπ παλεύεται?

ΕΓΩ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗ ΧΟΛΗ ΜΟΥ ΠΕΡΣΙ........ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΙΣΩΣ ΤΗ ΠΙΟ ΦΟΒΙΚΗ ΣΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ....ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ .......

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΠΟΝΟΥΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ Η ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ.....ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΩ.....ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΛΑΙ.....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΛΟΞΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ....ΦΥΣΙΚΑ Η ΤΟΜΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.......ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΟΝΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ.....ΟΥΤΕ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ.....ΕΠΑΙΡΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΠΟΝΟΥΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.....ΜΟΥ ΒΑΖΑΝ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΠΟΝΕΣΩ......

ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Η ΤΟΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ......ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΝΩ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ............ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.......ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕΤΡΑΝΕ

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΘΗΤΗΡΑΣ.....ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΟΤΕ.......ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ......ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ.....ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ 3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΕΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΔΙΠΛΑ

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ [ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΕΝΑ ΗΠΙΟ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ....ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ......ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ.....ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ 

MNKKp3.png

πρίν από 33 λεπτά , Elfs είπε:

Εγώ κορίτσια ακόμα δεν ξερω Ποιος θα μείνει μαζί μου στη κλινική, η αδερφή μου δεν μπορεί η μαμά μου είναι μεγάλη... αν πάω με φυσιολογικό τοκετό θα πω του άντρα μου να μένει αν όμως είναι καισαρικήθα θέλω λογικά πιο μεγάλη βοήθεια με το παιδί αν δεν μπορώ να σηκωθώ αμέσως κλπ. Τότε τι κάνουμε? (για να μην παρεξηγηθώ ο άντρας μου θέλει να μείνει αυτός αλλά δεν ξέρω αν από το άγχος του φρικαρει χαχα ) Ήθελα και εγώ βοήθεια από τους δικούς μου αλλά δεν το βλέπω, μέχρι τώρα τα κάνω όλα μόνη γιατί δεν μπορώ να τους κουράζω παραπανω

Αν μπορεί να μεινει ο άντρας σου θα είσαι μια χαρά!αν αισθάνεσαι άνετα!θα έχεις βοήθεια και από το μαιευτήριο, μην ανησυχεις!τόσος κόσμος είναι εκεί μέσα!

Και εγω ενα βράδυ θα πω στην μαμά μου να μείνει, δεν θελω να την ταλαιπωρησω και δουλεύει κιολας!

Ίσως με κάποια φίλη που θα μπορούσε να μείνει μαζί σου το πρώτο βράδυ;

πρίν από 13 λεπτά , Elfs είπε:

Και εγω φυσιολογικά θέλω να γεννησω!δεν θελω καισαρική!και ευτυχώς ο γιατρός μου το έχει σαν τελευταίο σενάριο να κάνουμε καισαρική!πρέπει να μας πάνε τελείως στραβά τα πράγματα μου είπε!

Τώρα αν χρειαστεί τι να κάνουμε, θα το φάμε το μαχαίρι!

Εγω 2 χειρουργεία εχω κάνει αλλά ηταν υστεροσκοπηκα οπότε δεν είχα εξωτερικά ράμματα!την νάρκωση τρέμω εγώ!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Αν μπορεί να μεινει ο άντρας σου θα είσαι μια χαρά!αν αισθάνεσαι άνετα!θα έχεις βοήθεια και από το μαιευτήριο, μην ανησυχεις!τόσος κόσμος είναι εκεί μέσα!

Και εγω ενα βράδυ θα πω στην μαμά μου να μείνει, δεν θελω να την ταλαιπωρησω και δουλεύει κιολας!

Ίσως με κάποια φίλη που θα μπορούσε να μείνει μαζί σου το πρώτο βράδυ;

Μάλλον το πιο πιθανό είναι ο άντρας μου, οι δύο φίλες μου που θα ήθελα να μείνουν μένουν μακριά και δεν θέλω να τις βάλω να οδηγούν τόση απόσταση και μετά από ξενύχτι να μπουν στον δρομο παλι..... εχω καιρο βεβαια να δούμε τι θα κάνουμε! 

8pRep2.png

πρίν από 15 λεπτά , Elfs είπε:

Μάλλον το πιο πιθανό είναι ο άντρας μου, οι δύο φίλες μου που θα ήθελα να μείνουν μένουν μακριά και δεν θέλω να τις βάλω να οδηγούν τόση απόσταση και μετά από ξενύχτι να μπουν στον δρομο παλι..... εχω καιρο βεβαια να δούμε τι θα κάνουμε! 

Πιστεύω οτι κάποιος θα σε βοηθήσει!ενα -δυο βράδια θα είναι!θα τα καταφέρουμε μετά!εμένα το τελευταίο που με απασχολεί είναι αν θα ποναω!να πάνε ολα καλά και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

Κορίτσια μην αγχώνεστε, οι μαίες στα μαιευτήρια είναι πολύ εξυπηρετικές δεν χρειαζεστε απαραίτητα κάποιον μαζί σας το βράδυ. Ακόμα κ με καισαρική δηλαδή, βοηθάνε τα κορίτσια για ότι χρειάζεστε. Εγώ θυμάμαι στο Ιασώ επέτρεπαν μόνο γυναίκα να μείνει το βράδυ, τον μπαμπά δεν τον άφηναν... :/

Και ο καθετήρας δεν πονάει καθόλου, εμένα μου έβαλαν γτ έκανα επισκληριδιο και βάζουν καθετήρα γτ δεν μπορείς να σηκωθεις. Τπτ δεν κατάλαβα. Δείγματακια να ζητήσετε και από care direct, στέλνουν μια κούτα με πράγματα... Επίσης δίνουν κ αρκετά πράγματα στο μαιευτήριο. 

Εγώ ακόμα σκέφτομαι αν θα γεννησω Ιασώ ή Ρέα... Ακόμα το σκέφτομαι. 

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

πρίν από 5 λεπτά , anastella είπε:

Κορίτσια μην αγχώνεστε, οι μαίες στα μαιευτήρια είναι πολύ εξυπηρετικές δεν χρειαζεστε απαραίτητα κάποιον μαζί σας το βράδυ. Ακόμα κ με καισαρική δηλαδή, βοηθάνε τα κορίτσια για ότι χρειάζεστε. Εγώ θυμάμαι στο Ιασώ επέτρεπαν μόνο γυναίκα να μείνει το βράδυ, τον μπαμπά δεν τον άφηναν... :/

Και ο καθετήρας δεν πονάει καθόλου, εμένα μου έβαλαν γτ έκανα επισκληριδιο και βάζουν καθετήρα γτ δεν μπορείς να σηκωθεις. Τπτ δεν κατάλαβα. Δείγματακια να ζητήσετε και από care direct, στέλνουν μια κούτα με πράγματα... Επίσης δίνουν κ αρκετά πράγματα στο μαιευτήριο. 

οπου ειναι πιο κοντα σου βασικα η οπου βρεις πιο καλο δωματιο. το Ρεα ειναι πιο ωραιο απτο ιασω αλλα εχει πολυ περισσοτερο κοσμο γιατι προς αυτες τις περιοχες δεν εχει αλλο μαιευτηριο κ δεν ειναι κ τοσο μεγαλο το ρεα οποτε γινετε ενας πανικος με τα δωματια...

@linaa έχω δει φωτογραφίες από τα δωμάτια στο ρεα, και με προβλημάτισε το γεγονός ότι μου φαίνονται πολύ κολλητά τα κρεβάτια μεταξύ τους κ δεν έχουν κ παραβάν από ότι μου είπανε. Τώρα για απόσταση, μένω Βύρωνα... Μήπως είναι το ίδιο κ στα δύο; :/ Ο γιατρός μου δεν έχει θέμα απλά μου είπε επειδή είναι δεύτερη γέννα κ πολύ κοντά με την πρώτη να πάω στο μαιευτήριο πιο γρήγορα σε σχέση με την πρώτη φορά. 

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, rapounzel_rapounzel είπε:

Θα δείξει!!!ελπίζω να μας τα στείλουν και εμάς!!!

Είναι πιο Νορμάλ τα λεφτά οταν δεν είσαι Αθήνα!

Να σε ρώτησω, εσυ μου είχες πει οτι χρησιμοποιούσες την vasclor;;;

Ναι εγώ! 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

πρίν από 39 λεπτά , anastella είπε:

Εγω στο Ρέα θα είμαι!!!ελα και εσύ!!!!

πρίν από 1 λεπτό , gogouli88 είπε:

Ναι εγώ! 

Οσο καιρό την χρησιμοποιούσες είχες υγρά που  ηταν σαν νερό;;;ώρες ώρες είναι λες και κατουριεμαι!

Qqe8p2.png

πρίν από 26 λεπτά , anastella είπε:

@linaa έχω δει φωτογραφίες από τα δωμάτια στο ρεα, και με προβλημάτισε το γεγονός ότι μου φαίνονται πολύ κολλητά τα κρεβάτια μεταξύ τους κ δεν έχουν κ παραβάν από ότι μου είπανε. Τώρα για απόσταση, μένω Βύρωνα... Μήπως είναι το ίδιο κ στα δύο; :/ Ο γιατρός μου δεν έχει θέμα απλά μου είπε επειδή είναι δεύτερη γέννα κ πολύ κοντά με την πρώτη να πάω στο μαιευτήριο πιο γρήγορα σε σχέση με την πρώτη φορά. 

ναι ειναι πιο στριμωμενα στο ρεα ειναι αληθεια ειναι πιο μικρο νοσοκομειο με περισσοτερο κοσμο. αλλα ειναι πιο συνχρονο σε σχεση με το ιασω ετσι μου φαινετε οσες φορες εχω παει για υπερηχο εξετασεις κτλ.  

απτο βυρωνα ναι μου φαινετε εισαι στην μεση! οποτε διαλεγεις πιος δρομος ειναι πιο αδειος για να φτασεις γρηγορα χα χα χα!!! 

πρίν από 18 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Εγω στο Ρέα θα είμαι!!!ελα και εσύ!!!!

Οσο καιρό την χρησιμοποιούσες είχες υγρά που  ηταν σαν νερό;;;ώρες ώρες είναι λες και κατουριεμαι!

Ναι αλλά δεν ήξερα αν ήταν από την κρέμα ή από τα utro η γενικοτερα

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

@rapounzel_rapounzel πότε είπαμε έχεις Πητ;;; Χαχαχα! Μπας και βρεθούμε παρέα. Αλήθεια δίκλινο ή τρίκλινο; Εγώ σίγουρα τρίκλινο. 

@linaa υποτίθεται ότι το Ιασώ με συμφέρει πιο πολύ από θέμα απόστασης γτ θα βγούμε από Αττική οδό κ θα είναι πιο γρήγορα. Ενώ για το Ρέα πρέπει να πάμε από κέντρο και δεν ξέρεις τι κίνηση θα έχει εκείνη την ώρα. Αλλά... Αύγουστο μήνα τι κίνηση να έχει λέω εγώ τώρα;; Εσύ πότε με το καλό έχεις Πητ; Να υποθέσω και εσύ στο ρεα θα είσαι;

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...