Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Εγω λίκνο δεν θα πάρω μάλλον γιατί θα κοιμάμαι με την μπουμπου στο παιδικό λόγο δουλειάς του άντρα μου!

Και εμένα η αδερφή μου, μου έχει δώσει την κούνια και τα σεντόνια, παπλωματακι!γλιτώνουμε πολλά λεφτά!!!

Εγω τέτοια δεν εχω πάρει ακόμα!μετά τις 15 θα βαψουμε το παιδικό και μετά θα πάρω τα πράγματα!εσύ κοντεύεις οπότε πρέπει να είσαι έτοιμη!!!

Άλιεν το λέει και άντρας μου!!!

Χαχαχχαχ..μα αλιεν ειναι...

Εγω προς το παρον τα εβαλα στο δωματιο μας. Το δωματιο της θα γινει σε κανα 6μηνο...

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , iwanna24 είπε:

Μονο εμας ζητανε τα απειρα?

Απο ρουχα...σεντονια, σελτεδακια, πανες αγκαλιας...και αλλα. Σκεψου για τη βαλιτσα μονο εφυγε ενα 200ευρω.

Επισης, για βαλιτσα ειναι χρησιμα το λιποζαν και κοκαλακι για τα μαλλια :-D

Θέλει ρούχα για το μωρό και σεντόνια σε ιδιωτικό;;;στο ρέα που γέννησω για Τκ μωρό δεν θέλουν τίποτα!μόνο τα ρούχα που θα βγάλεις το παιδί από το μαιευτήριο!

Qqe8p2.png

πρίν από 1 λεπτό , rapounzel_rapounzel είπε:

Ρουχαλακια για το μωρό λογικά, πάνες, σερβιετες και παντόφλες για εσένα!, πετσέτες, τέτοια!γιατί στο ιδιωτικό στα παρέχουν!

Α ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.....ΩΡΑΙΑ ΚΟΜΠΛΕ!!!!! ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΛΙΣΤΑ ΨΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ

MNKKp3.png

Χαχαχχαχ..μα αλιεν ειναι...

Εγω προς το παρον τα εβαλα στο δωματιο μας. Το δωματιο της θα γινει σε κανα 6μηνο...

Ε, ναι!αφού θα τα κάνετε αργότερα!

Just now, elenistam είπε:

Α ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.....ΩΡΑΙΑ ΚΟΜΠΛΕ!!!!! ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΛΙΣΤΑ ΨΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ

Ναι!Ναι!κάνε!!!

Qqe8p2.png

Just now, rapounzel_rapounzel είπε:

Θέλει ρούχα για το μωρό και σεντόνια σε ιδιωτικό;;;στο ρέα που γέννησω για Τκ μωρό δεν θέλουν τίποτα!μόνο τα ρούχα που θα βγάλεις το παιδί από το μαιευτήριο!

Ναι..σε ιδιωτικο. Θα δωσω 900 ευρω ασχετα η αμοιβη του γιατρου... και πρεπει να τα εχω ολα εκτος απο πανες, γαλατα, μπιμπερο, πιπιλες, σαμπουαν.

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Ναι..σε ιδιωτικο. Θα δωσω 900 ευρω ασχετα η αμοιβη του γιατρου... και πρεπει να τα εχω ολα εκτος απο πανες, γαλατα, μπιμπερο, πιπιλες, σαμπουαν.

Α!εδω δεν είναι ετσι!1600€ θα πάρει μόνο το  Ρέα!θα πάρω και τις πετσέτες φεύγοντας!!!!Χαχαχαχα 

Qqe8p2.png

πρίν από 2 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Α!εδω δεν είναι ετσι!1600€ θα πάρει μόνο το  Ρέα!θα πάρω και τις πετσέτες φεύγοντας!!!!Χαχαχαχα 

Απλα στα 900 δεν ειναι πχ ο παιδιατρος που πρεπει να βρεις μονη σου και να φερεις και ειναι γυρω στα 200 ευρω. Γενικα, Κρητη ειναι πολυ πιο οικονονικα απο Αθηνα. 

Και μιλαμε για δικο μας δωματιο με τον αντρα μου!

fH1Pp2.png

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ....ΚΛΩΤΣΑΕΙ...ΤΩΡΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ.....ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.....ΜΕΓΑΛΟΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΙΜΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.....ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΑΞΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ...ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΩ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ

Just now, iwanna24 είπε:

Απλα στα 900 δεν ειναι πχ ο παιδιατρος που πρεπει να βρεις μονη σου και να φερεις και ειναι γυρω στα 200 ευρω. Γενικα, Κρητη ειναι πολυ πιο οικονονικα απο Αθηνα. 

ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ......ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ...ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΔΩΡΕΑΝ

MNKKp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenistam είπε:

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ....ΚΛΩΤΣΑΕΙ...ΤΩΡΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ.....ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.....ΜΕΓΑΛΟΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΙΜΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.....ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΑΞΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ...ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΩ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ

Μιλας για δημοσιο.

Ναι. Εδω δεν παιζει να γεννησει κανεις στο νοσοκομειο. Αν ημουν ηρακλειο και γω δημοσιο θα γεννουσα.

πρίν από 2 λεπτά , elenistam είπε:

ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ......ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ...ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΔΩΡΕΑΝ

Ασε...και ψαχνω τωρα να βρω. Και ειναι δυσκολη επιλογη.. καθε μια λεει τη δικια της.

Θελω μια λιγο χαλαρη.. οχι να με τρελαινει. Αλλα που να τη βρω?!

fH1Pp2.png

πρίν από 8 λεπτά , iwanna24 είπε:

Α!οπότε ανεβαίνει λίγο!βέβαια για δικλινο είναι πολύ καλά τα λεφτά!εδω θέλει 1600 για τρίκλινο και το πρώτο βράδυ που θέλω να μείνει η μαμά μου μαζί μου θα κοιμηθεί σε πολυθρόνα!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

Just now, rapounzel_rapounzel είπε:

Α!οπότε ανεβαίνει λίγο!βέβαια για δικλινο είναι πολύ καλά τα λεφτά!εδω θέλει 1600 για τρίκλινο και το πρώτο βράδυ που θέλω να μείνει η μαμά μου μαζί μου θα κοιμηθεί σε πολυθρόνα!

Παρα πολλα ειναι. 

Εδω παει 900 η κλινικη αλλα δικο σου δωματιο με 2 κρεβατια.

900 γιατρος...

Και 200 παιδιατρος...

Και οσα θα παρεις για το μωρο σου που ομως θα σου μεινουν...πχ τα σελτεδακια και ολα αυτα χρειαζονται.

fH1Pp2.png

πρίν από 11 λεπτά , elenistam είπε:

Στην Αθήνα έχουν στα ιδιωτικά!δεν φέρνεις από εξω!σιγά μην του δώσω ενα κάρο λεφτά και πληρωσω και παιδίατρο! 

Ο γιατρός μού ηταν στο Έλενα πριν πάει στο Ρέα!αλλά αν ήταν ακόμα στο Έλενα που θα με βολευε φυσικά τις εξετάσεις θα της έκανα εξω,εκεί που παω και τώρα!

πρίν από 7 λεπτά , iwanna24 είπε:

Παρα πολλα ειναι. 

Εδω παει 900 η κλινικη αλλα δικο σου δωματιο με 2 κρεβατια.

900 γιατρος...

Και 200 παιδιατρος...

Και οσα θα παρεις για το μωρο σου που ομως θα σου μεινουν...πχ τα σελτεδακια και ολα αυτα χρειαζονται.

Ναι, καμία σχέση τα λεφτά!

Μόλις παρηγγειλα τα δείγματα και από Babyspace!ειχα κάνει εγγραφή πριν καιρό αλλά επειδή ηταν νωρίς δεν με αφηνε να τα παραγγειλω!

Qqe8p2.png

Εγώ γύρω στα 1700€ κομπλε θα πλήρωσω για καισαρική με επισκληριδιο με δικό μου δωμάτιο κ παιδίατρο εννοείτε, τι εγώ θα τον ψάξω να τον φέρω! 

1 hour ago, rapounzel_rapounzel είπε:

Στην Αθήνα έχουν στα ιδιωτικά!δεν φέρνεις από εξω!σιγά μην του δώσω ενα κάρο λεφτά και πληρωσω και παιδίατρο! 

Ο γιατρός μού ηταν στο Έλενα πριν πάει στο Ρέα!αλλά αν ήταν ακόμα στο Έλενα που θα με βολευε φυσικά τις εξετάσεις θα της έκανα εξω,εκεί που παω και τώρα!

Ναι, καμία σχέση τα λεφτά!

Μόλις παρηγγειλα τα δείγματα και από Babyspace!ειχα κάνει εγγραφή πριν καιρό αλλά επειδή ηταν νωρίς δεν με αφηνε να τα παραγγειλω!

Κ εγώ τα παρήγγειλα τώρα θα ρθουν δε θα ρθουν θα δείξει. Στα babylino δε ξέρω πως να στέλνουν mail

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

Εγώ κορίτσια ακόμα δεν ξερω Ποιος θα μείνει μαζί μου στη κλινική, η αδερφή μου δεν μπορεί η μαμά μου είναι μεγάλη... αν πάω με φυσιολογικό τοκετό θα πω του άντρα μου να μένει αν όμως είναι καισαρικήθα θέλω λογικά πιο μεγάλη βοήθεια με το παιδί αν δεν μπορώ να σηκωθώ αμέσως κλπ. Τότε τι κάνουμε? (για να μην παρεξηγηθώ ο άντρας μου θέλει να μείνει αυτός αλλά δεν ξέρω αν από το άγχος του φρικαρει χαχα ) Ήθελα και εγώ βοήθεια από τους δικούς μου αλλά δεν το βλέπω, μέχρι τώρα τα κάνω όλα μόνη γιατί δεν μπορώ να τους κουράζω παραπανω

8pRep2.png

πρίν από 4 λεπτά , gogouli88 είπε:

Εγώ γύρω στα 1700€ κομπλε θα πλήρωσω για καισαρική με επισκληριδιο με δικό μου δωμάτιο κ παιδίατρο εννοείτε, τι εγώ θα τον ψάξω να τον φέρω! 

Κ εγώ τα παρήγγειλα τώρα θα ρθουν δε θα ρθουν θα δείξει. Στα babylino δε ξέρω πως να στέλνουν mail

Καλε θα ερθουν...απλα σε κανα 2μηνο. Και μενα σημερα ηρθαν πιπιλες nuk και mam και μπιμπερο...

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...