Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΦΡΕΖΥΝΤΕΡΜ....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ, ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΑΡΩΜΑ....ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΙΑ....ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΡΑ ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΟ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΤΗ, ΓΑΖΕΣ, ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ

ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ...ΠΑΙΔΙΑ 10 ΕΥΡΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΑΣΟΥΣ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟ, ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΠΛΑΤΟΣ. ΚΑΙ 4 ΕΥΡΩ ΕΝΑΝ ΚΟΡΜΟ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ

• Μου αρέσει 1

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , iwanna24 είπε:

Στο baby space μου ρθαν σημερα τα πραγματακια...

Πιπιλες...μπιμπερο κτλ.

Αχ!τι ωραία οταν έρχονται τα πραγματακια!!!

Λοιπό πήρα τηλ και μου είπαν ότι θα τα στείλουν σε περίπου 2 μήνες!έστειλα σε Libress και tena!στην nutricia μου ήρθε προχτες και θα ξαναμπω πάλι baby space να ζητησω πάλι τα δείγματα!!!

πρίν από 2 λεπτά , elenistam είπε:

ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΦΡΕΖΥΝΤΕΡΜ....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ, ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΑΡΩΜΑ....ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΙΑ....ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΡΑ ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΟ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΤΗ, ΓΑΖΕΣ, ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ

ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ...ΠΑΙΔΙΑ 10 ΕΥΡΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΑΣΟΥΣ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟ, ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΠΛΑΤΟΣ. ΚΑΙ 4 ΕΥΡΩ ΕΝΑΝ ΚΟΡΜΟ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ

Ελενακι πες μου το site να μπω να δω και εγω!γιατί το δέντρο που θέλω να πο πάρω για το δωμάτιο της το εχω βρει εδω 36€! 

πρίν από 1 λεπτό , rapounzel_rapounzel είπε:

Λοιπό πήρα τηλ και μου είπαν ότι θα τα στείλουν σε περίπου 2 μήνες!έστειλα σε Libress και tena!στην nutricia μου ήρθε προχτες και θα ξαναμπω πάλι baby space να ζητησω πάλι τα δείγματα!!!

Ελενακι πες μου το site να μπω να δω και εγω!γιατί το δέντρο που θέλω να πο πάρω για το δωμάτιο της το εχω βρει εδω 36€! 

Οι κρέμες της frezyderm δεν είναι για να μυρίζουν ιδιαίτερα αλλά για να κάνουν σωστή δουλειά!χρησιμοποιούν όσο λιγότερα περιττά γίνεται!τα βρεφικα ήρθαν;;;εγω που τα εχω μυρίζουν πολύ ωραία!!!

Qqe8p2.png

πρίν από 2 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

sto ebay ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ kids wall stickers tree ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ..........ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ Η ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΣΟΥ ΡΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΛΩΝΙΟ ΑΝ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 15 ΕΥΡΩ....ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....ΕΓΩ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ....ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ

MNKKp3.png

Just now, elenistam είπε:

sto ebay ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ kids wall stickers tree ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ..........ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ Η ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΣΟΥ ΡΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΛΩΝΙΟ ΑΝ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 15 ΕΥΡΩ....ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....ΕΓΩ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ....ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ

Ααα!!!τέλεια!!!θα μπω να παραγγειλω!!!

Λοιπόν είχα παραγγείλει ένα σουτιεν θηλασμού από ebay και μου ήρθε εχτες!!!το πήρα δοκιμαστικά να δω πως είναι!είναι τέλειο, μαλακό με λουλουδακια και τα κουμπιά είναι μπροστά στα cup και όχι πάνω!3,5€!σήμερα παρηγγειλα άλλα δύο!!!

Qqe8p2.png

Just now, rapounzel_rapounzel είπε:

Ααα!!!τέλεια!!!θα μπω να παραγγειλω!!!

Λοιπόν είχα παραγγείλει ένα σουτιεν θηλασμού από ebay και μου ήρθε εχτες!!!το πήρα δοκιμαστικά να δω πως είναι!είναι τέλειο, μαλακό με λουλουδακια και τα κουμπιά είναι μπροστά στα cup και όχι πάνω!3,5€!σήμερα παρηγγειλα άλλα δύο!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!!!!!!! ΕΓΩ ΣΟΥΤΙΕΝ ΔΕ ΠΗΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΧΩΡΕΣΟΥΝ....ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΕΞΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ....ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΩ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ!!! ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΑΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΗ ΕΔΩ ΕΧΕΙ 60 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ 30 ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ...ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Elfs είπε:

Καταλαβαίνω κ εμείς έτσι είμαστε έχουμε ένα κάρο πράγματα να πάρουμε! 

Ε, ναι!!!έκατσα και έκανα την λίστα με όλα αύτα που χρειάζεται το μωρό και εγω για μαιευτήριο και για μετά!σιγά σιγά να ξεκινήσουμε να παίρνουμε και να σβηνω!ευτυχώς κούνια και καθισματακι αυτοκινήτου εχω!και το καρότσι θα μας το κάνουν δώρο!!!

πρίν από 1 λεπτό , elenistam είπε:

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!!!!!!! ΕΓΩ ΣΟΥΤΙΕΝ ΔΕ ΠΗΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΧΩΡΕΣΟΥΝ....ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΕΞΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ....ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΩ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ!!! ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΑΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΗ ΕΔΩ ΕΧΕΙ 60 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ 30 ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ...ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ

Δίπλα εγραφε και τα νούμερα τα δικά μας!και όντως είναι οκ αυτό ποθ ήρθε!τα επόμενα τα παρηγγειλα ενα νουμερο ακόμα μεγαλύτερο για να τα φορέσω στον θηλασμό!ευτυχώς ΕΒΑ νούμερο έχει μεγαλώσει το βυζι προς το παρόν!

Άστα, είναι πανάκριβα παιδί μου εδω πέρα!οτι μπορούμε να το γλιτώσουμε!

Qqe8p2.png

πρίν από 2 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Ε, ναι!!!έκατσα και έκανα την λίστα με όλα αύτα που χρειάζεται το μωρό και εγω για μαιευτήριο και για μετά!σιγά σιγά να ξεκινήσουμε να παίρνουμε και να σβηνω!ευτυχώς κούνια και καθισματακι αυτοκινήτου εχω!και το καρότσι θα μας το κάνουν δώρο!!!

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ??? ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΟ ΛΗΤΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.....ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΚΡΟ....ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΡΟ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ...ΕΥΤΥΧΩΣ!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ

MNKKp3.png

πρίν από 8 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Το ίδιο ακριβώς εχω κάνει, Εκτύπωση και τη λίστα του λητω και πάνω εκεί συμπληρώνω ότι χρειάζομαι ακόμα γιατί θα πάω σε δημόσιο Νοσοκομείο.... Τώρα που αρχίσαμε σιγά σιγά τα ψώνια αρχίζω και βάζω τικ!!! Εμένα θα με βοηθήσει η μαμά μου με το ρουχισμό και  την κούνια, η αδερφη μου εχει να μου δωσει αρκετα πραγματα απο τα παιδια της κ θα μου κάνουν κάποια δώρα όπως το καροτσάκι και το λίκνο! 

Σήμερα πήγα και έκλεισα το λίκνο της chicco που γίνεται μικρό πάρκο ! Το έχουν σε προσφορά το λητω. Έχουμε μικρο σπίτι και δε νομίζω να χώραγε κανονικό πάρκο στο καθιστικό! Επιτέλους ήρθαν οι μήνες για ψώνια!

• Μου αρέσει 1

8pRep2.png

Just now, elenistam είπε:

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ??? ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΟ ΛΗΤΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.....ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΚΡΟ....ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΩΡΟ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ...ΕΥΤΥΧΩΣ!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ

Εχω κάνει λίστα με τα πραγματα για το μωρό και αυτά που έχω απλά οτι εχω ήδη του βάζω ν!εγραψα και τα πράγματα για την βαλίτσα του μαιευτήριου!δεν θα την κάνω ακόμα, αλλά να τα εχω γραμμένα και σιγά σιγά να τα πάρω!για το μωρό στο ιδιωτικό δεν θέλουν κάτι,μόνο τα ρούχα εξόδου!

Σε αυτά που γραφουν για εμάς στα site που κοίταξα, εγω εχω προσθέσει και οδοντοκρεμα, οδοντόβουρτσα που δεν γράφουν!δεν χρειαζόμαστε και πολλά πράγματα!τα βασικά!

Qqe8p2.png

πρίν από 11 λεπτά , elenistam είπε:

Και εγώ σε αυτή τη λίστα έσβησα πράγματα που τα θεωρούσα περιττά και πρόσθεσα άλλα που θα τα χρειαστώ γιατί θα πάω σε Δημόσιο!  Πάνω κάτω ενδεικτικές είναι πιστεύω......

8pRep2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Elfs είπε:

Το ίδιο ακριβώς εχω κάνει, Εκτύπωση και τη λίστα του λητω και πάνω εκεί συμπληρώνω ότι χρειάζομαι ακόμα γιατί θα πάω σε δημόσιο Νοσοκομείο.... Τώρα που αρχίσαμε σιγά σιγά τα ψώνια αρχίζω και βάζω τικ!!! Εμένα θα με βοηθήσει η μαμά μου με το ρουχισμό και  την κούνια, η αδερφη μου εχει να μου δωσει αρκετα πραγματα απο τα παιδια της κ θα μου κάνουν κάποια δώρα όπως το καροτσάκι και το λίκνο! 

Σήμερα πήγα και έκλεισα το λίκνο της chicco που γίνεται μικρό πάρκο ! Το έχουν σε προσφορά το λητω. Έχουμε μικρο σπίτι και δε νομίζω να χώραγε κανονικό πάρκο στο καθιστικό! Επιτέλους ήρθαν οι μήνες για ψώνια!

ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΠΑΩ.....ΛΙΚΝΟ ΔΕ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΜΗΖΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΡΙΛΑΞ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

MNKKp3.png

πρίν από 18 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Οι κρέμες της frezyderm δεν είναι για να μυρίζουν ιδιαίτερα αλλά για να κάνουν σωστή δουλειά!χρησιμοποιούν όσο λιγότερα περιττά γίνεται!τα βρεφικα ήρθαν;;;εγω που τα εχω μυρίζουν πολύ ωραία!!!

Αστα...εχω μαζεψει τοσαααα πολλα.

Ρουχαλακια, κουνια, καροτσι, παιχνιδια...καλλυντικα.

Ανυπομονω να ερθει το αλιενακι!

fH1Pp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Elfs είπε:

Εγω λίκνο δεν θα πάρω μάλλον γιατί θα κοιμάμαι με την μπουμπου στο παιδικό λόγο δουλειάς του άντρα μου!

Και εμένα η αδερφή μου, μου έχει δώσει την κούνια και τα σεντόνια, παπλωματακι!γλιτώνουμε πολλά λεφτά!!!

Just now, iwanna24 είπε:

Αστα...εχω μαζεψει τοσαααα πολλα.

Ρουχαλακια, κουνια, καροτσι, παιχνιδια...καλλυντικα.

Ανυπομονω να ερθει το αλιενακι!

Εγω τέτοια δεν εχω πάρει ακόμα!μετά τις 15 θα βαψουμε το παιδικό και μετά θα πάρω τα πράγματα!εσύ κοντεύεις οπότε πρέπει να είσαι έτοιμη!!!

Άλιεν το λέει και άντρας μου!!!

Qqe8p2.png

πρίν από 4 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Εχω κάνει λίστα με τα πραγματα για το μωρό και αυτά που έχω απλά οτι εχω ήδη του βάζω ν!εγραψα και τα πράγματα για την βαλίτσα του μαιευτήριου!δεν θα την κάνω ακόμα, αλλά να τα εχω γραμμένα και σιγά σιγά να τα πάρω!για το μωρό στο ιδιωτικό δεν θέλουν κάτι,μόνο τα ρούχα εξόδου!

Σε αυτά που γραφουν για εμάς στα site που κοίταξα, εγω εχω προσθέσει και οδοντοκρεμα, οδοντόβουρτσα που δεν γράφουν!δεν χρειαζόμαστε και πολλά πράγματα!τα βασικά!

Μονο εμας ζητανε τα απειρα?

Απο ρουχα...σεντονια, σελτεδακια, πανες αγκαλιας...και αλλα. Σκεψου για τη βαλιτσα μονο εφυγε ενα 200ευρω.

Επισης, για βαλιτσα ειναι χρησιμα το λιποζαν και κοκαλακι για τα μαλλια :-D

fH1Pp2.png

πρίν από 2 λεπτά , elenistam είπε:

ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΠΑΩ.....ΛΙΚΝΟ ΔΕ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΜΗΖΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΡΙΛΑΞ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ

Ρουχαλακια για το μωρό λογικά, πάνες, σερβιετες και παντόφλες για εσένα!, πετσέτες, τέτοια!γιατί στο ιδιωτικό στα παρέχουν!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...