Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Zouzou94 είπε:

Μην αγχώνεσαι μόνο..όλα καλά θα πάνε και θα είναι υγιέστατη με μια χαρά βάρος!! :) Για πόσο πρόωρα σου λένε δηλαδή? 

Τα φορμακια από το orchestra είναι βαμβακερά..όπως επερνα στη κόρη μου..απλά λίγο μεγαλύτερο νούμερο από αυτό που υπολογίζεις να παρεις και γράφει πάνω γιατί έχουν άλλο κόψιμο! Από τα τζάμπο που μας είχαν φέρει δώρο κάνα δυο φορές για φορμακια είναι κομπλέ..αλλά φανελάκια τεράστια με βάση το νούμερο! Εμείς δυο νούμερα μικροτερο θέλαμε για να μας κάνουν! Να φανταστείς αρχές του χρόνου της έβγαλα να φορέσει φανελάκια του Τζάμπο που γράφουν 36 μηνών! Η κόρη μου είναι 105 εκατοστά και πιο μικρή επέπλεαν! 

Προσπαθώ αλλά δεν είναι εύκολο!

Προς το παρόν θέλουμε να φτάσουμε 28η βδομάδα για να είμαι ασφαλής!αν ολα πάνε καλά θα φτάσουμε την 34η!δεν μπορεί κανείς να ξέρει πότε θα γέννησω!μπορεί και να γέννησω την 40η!άλλα δεν το βλέπω!το θέμα είναι να φτάσουμε 28η!

1 ώρα πρίν, iwanna24 είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου.

Μην φοβασαι τιποτα...

Το μπεμπε ηρθε και θα σε κανει μανουλα. Ωστοσο, να το συζητας. Μην τα κρατας μεσα σου...εγω συνεχεια μιλαω για οσα θεματα εχω...και ας ειναι πλεον μονο ψυχολογικα.

Να λες τι σκεφτεσαι και τι φοβασαι!!!

Οποιος δεν θελει να σε ακουει να κλεινει τα αφτια του...

Σε ευχαριστώ πολύ για την στήριξη!!!

Τουλάχιστον κάποιες μπορείτε να με καταλαβετε και είναι σημαντικό για εμένα!!!

1 hour ago, iwanna24 είπε:

Να πω κιολας σε ολες να μπειτε στο babyspace και να κανετε αιτηση για δειγματα. Μου ρθε σημερα ενα βαλιτσακι με πιπιλες και μπιμπερο. Επισης, agnotis μπορειτε να παρετε δειγματα απο πανες. 

Ακομα η TENA στελνει ενα πακετο σερβιετες....εγω διαλεξα τις πιο χοντρες για το μαιευτηριο.

Επισης, η Nutricia δινει τσαντουλα για τις εξετασεις, η libresse δινει σερβιετες και το caredirect στελνει ενα βαλιτσακι με πιπιλες, μπιμπερο και διαφορα αλλα δειγματα.

Αυτα προς το παρον...απλα κανουν κανα 2μηνο οποτε αρχιστε απο τωρα!

Από την nutricia μου έστειλαν πριν δύο μέρες μια τσαντουλα και ενα βιβλιαρακι με οδηγίες θηλασμού!έπαθα πλάκα που η nutricia είναι μια εταιρία με γάλατα και υποστηρίζει τόσο θερμά τον θηλασμό και λέει οτι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το μητρικό!σε κάνα 2 που είχα κάνει εγγραφή έλεγε να στείλω πάλι όταν μπω στον 7ο γιατί δεν στέλνουν νωρίτερα!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Προσπαθώ αλλά δεν είναι εύκολο!

Προς το παρόν θέλουμε να φτάσουμε 28η βδομάδα για να είμαι ασφαλής!αν ολα πάνε καλά θα φτάσουμε την 34η!δεν μπορεί κανείς να ξέρει πότε θα γέννησω!μπορεί και να γέννησω την 40η!άλλα δεν το βλέπω!το θέμα είναι να φτάσουμε 28η!

Σε ευχαριστώ πολύ για την στήριξη!!!

Τουλάχιστον κάποιες μπορείτε να με καταλαβετε και είναι σημαντικό για εμένα!!!

Από την nutricia μου έστειλαν πριν δύο μέρες μια τσαντουλα και ενα βιβλιαρακι με οδηγίες θηλασμού!έπαθα πλάκα που η nutricia είναι μια εταιρία με γάλατα και υποστηρίζει τόσο θερμά τον θηλασμό και λέει οτι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το μητρικό!σε κάνα 2 που είχα κάνει εγγραφή έλεγε να στείλω πάλι όταν μπω στον 7ο γιατί δεν στέλνουν νωρίτερα!

Η τενα και η libresse δεν ρωτανε καν, ουτε η caredirect που παιρνεις τηλεφωνο.

fH1Pp2.png

2 ώρες πρίν, anastella είπε:

Καλημέρα μανουλες. Τι κάνετε; Χθες είχαμε ραντεβού στο γιατρό, μια χαρά το κορίτσι μου είναι σχεδόν ένα κιλό. :) είδαμε κ τα αποτελέσματα από την καμπύλη μια χαρά όλα. Είναι με το κεφάλι προς τα κάτω, απλά ανάσκελα ακόμα. 

Για τα σεμινάρια που λέτε, όσες έχετε χρόνο να κάνετε κορίτσια είναι πολύ βοηθητικά. Εμένα με είχαν ξεαγχωσει πάρα πολύ. Τώρα στο δεύτερο δεν έχω χρόνο να κάνω. Ρωτήστε κ στο ΙΚΑ της περιοχής σας, συνήθως κάνουν. 

Πω-πω!!!ενα κιλό 26η βδομάδα;;;μπράβο!!!μιλάμε για κοριτσαρο!!!

Εγω που ήθελα τόσο πολύ να κάνω τα μαθήματα ανωδυνου τοκετού, δεν μπορώ...

Qqe8p2.png

πρίν από 1 λεπτό , iwanna24 είπε:

Η τενα και η libresse δεν ρωτανε καν, ουτε η caredirect που παιρνεις τηλεφωνο.

Ωραία!!!και τι τους λέω στο τηλέφωνο;;;

πρίν από 18 λεπτά , gogouli88 είπε:

Στο babyspace ας πούμε που έχω κανει εγγραφή; 

Στο baby space νομίζω γράφει να στείλεις οταν μπεις στον 7ο για να σου στείλουν τα πράγματα!και θέλουν και 2 μήνες οι περισσότερες εταιρείες!στο τσακ θα μας τα στείλουν!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Εγώ τους είπα ότι μια γνωστή μου μου είπε για την εταιρία και αν δίνουν το διαφημιστικό βαλιτσάκι... εξυπηρετικοτατη ήταν η κοπέλα! Της έδωσα τα στοιχεία που ζήτησε κ μ είπε σε δυο μήνες περίπου θα παραλάβω!

Στο σάιτ του nutricia έλεγε για μαθήματα τοκετού και θηλασμού μέσω ίντερνετ μπες να δεις αν σε ενδιαφέρει!

8pRep2.png

πρίν από 3 λεπτά , Elfs είπε:

Εγώ τους είπα ότι μια γνωστή μου μου είπε για την εταιρία και αν δίνουν το διαφημιστικό βαλιτσάκι... εξυπηρετικοτατη ήταν η κοπέλα! Της έδωσα τα στοιχεία που ζήτησε κ μ είπε σε δυο μήνες περίπου θα παραλάβω!

Στο σάιτ του nutricia έλεγε για μαθήματα τοκετού και θηλασμού μέσω ίντερνετ μπες να δεις αν σε ενδιαφέρει!

Είχα δηλώσει συμμετοχή και έχασα την ημερομηνία γιατί δεν εχω υπολογιστή και τώρα που είμαι σε ακινησία δεν μπορώ να παω στην θεία μου που θα τα έβλεπα από εκεί!απο το κινητό δεν γίνεται! 

Qqe8p2.png

πρίν από 4 λεπτά , Elfs είπε:

Σε ποιο νούμερο πήρες τηλ 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

πρίν από 8 λεπτά , gogouli88 είπε:

Σε ποιο νούμερο πήρες τηλ 

210 9287600 

Είχα δηλώσει συμμετοχή και έχασα την ημερομηνία γιατί δεν εχω υπολογιστή και τώρα που είμαι σε ακινησία δεν μπορώ να παω στην θεία μου που θα τα έβλεπα από εκεί!απο το κινητό δεν γίνεται! 

Από ταμπλετ δεν γίνεται? Είναι καλή λύση. Και τώρα που είσαι μέσα στο σπίτι και θέλεις να απασχοληθεί βολεύει πιο καλά από κινητό. . Στη θέση σου αυτο θα έπαιρνα και θα τους έστελνα μήνυμα για νέα ημερομηνια

8pRep2.png

πρίν από 24 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Στο baby space νομίζω γράφει να στείλεις οταν μπεις στον 7ο για να σου στείλουν τα πράγματα!και θέλουν και 2 μήνες οι περισσότερες εταιρείες!στο τσακ θα μας τα στείλουν!

Τους ειπα οτι ειμαι εγκυος και να μου στειλουν τα δειγματα :-P

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Elfs είπε:

210 9287600 

Από ταμπλετ δεν γίνεται? Είναι καλή λύση. Και τώρα που είσαι μέσα στο σπίτι και θέλεις να απασχοληθεί βολεύει πιο καλά από κινητό. . Στη θέση σου αυτο θα έπαιρνα και θα τους έστελνα μήνυμα για νέα ημερομηνια

Πήρααααααααααα τηλ κ θα μου το στείλουν σε 1.5 με 2 μήνες 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Elfs είπε:

210 9287600 

Βολευει καλύτερα αλλά τώρα το τελευταίο που πρέπει να αγοράσουμε είναι ενα tablet!Δεν πειράζει,ας πάνε ολα καλά και ας μην κάνω τα μαθήματα!

Qqe8p2.png

πρίν από 31 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Στο baby space μου ρθαν σημερα τα πραγματακια...

Πιπιλες...μπιμπερο κτλ.

fH1Pp2.png

πρίν από 1 λεπτό , iwanna24 είπε:

Στο baby space μου ρθαν σημερα τα πραγματακια...

Πιπιλες...μπιμπερο κτλ.

ΚΑΙ ΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.....ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΕΓΓΡΑΦΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ...ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

• Μου αρέσει 1

MNKKp3.png

Βολευει καλύτερα αλλά τώρα το τελευταίο που πρέπει να αγοράσουμε είναι ενα tablet!Δεν πειράζει,ας πάνε ολα καλά και ας μην κάνω τα μαθήματα!

Καταλαβαίνω κ εμείς έτσι είμαστε έχουμε ένα κάρο πράγματα να πάρουμε! 

8pRep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...