Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 44 λεπτά , Elfs είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Χάθηκα λίγες μέρες αλλά μπαίνω και σας διαβάζω! 

Σήμερα ήρθε η μαμά μου από το χωριό για να κάνει κάτι εξετάσεις που ήθελε και είχαμε χρόνο το πρωί καιμπηγαμε στα μαγαζιά βόλτα. Πήρε υφάσματα (ξέρει να ράβει μου έχει φτιάξει ήδη 3 σετ σεντονια για κουνια) για να κάνει ένα κουβερλι κεκτημένο με σχέδιο. . Τώρα πλέκει κουβερτακι για την κούνια. 

Κλείσαμε και την κούνια του μπέμπη διάλεξα μια εντελώς απλή ασπρη και ζήτησα να μου τη φέρουν τέλος του άλλου μήνα! 

Ωραία ήταν τα ψώνια αλλά εδώ κάνει καύσωνα... πολληηηηη ζέστη, έσκασα και από αύριο θα φοράω σανδάλια κ σιγά σιγά φορέματα μακριά...

αύριο το πρωί εχω ραντεβού στο γιατρο θα τουπαω τη Β επιπεδου κ την καμπύλη

Α Όλα μαζεμένα θα τα γραψω, 15 του μήνα πάω για σεμινάριο θηλασμού! Γιουπι! @modena νομίζω μαζί το λέγαμε με πήραν τηλ απο το λητω , το έχουν βάλει κ στο σάιτ.. μπορεί να κανουν και σε άλλες πόλεις αν θέλει καμία κοπέλα να πάρει να ρωτησει

Αυτά τα μαζεμένα από εμένα! 

Αααχ τι ωραία που στα φτιάχνει η μάμα σου 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , gogouli88 είπε:

Αααχ τι ωραία που στα φτιάχνει η μάμα σου 

Ναι όλα χειροποίητα θα τα έχουμε στην αρχη! Ασχολείται λίγο και με τα μοδιστρικα ερασιτεχνικά.. 

Εγώ να δεις τι σεντόνι και τραπεζομάντηλο εχω!! Αν θέλω σεμεδακια  για τα καλοριφέρ θα βρω να βάλω χα χα

πρίν από 20 λεπτά , elenistam είπε:

ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ....ΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ....ΔΕ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ....ΧΑΧΑΧΑ

Μωρέ θέλω να τον πάρω στο άλλο και μάλλον δε θα είναι μια μερα μόνο! Θα πάω να κάνω την αρχή εγω για τώρα! 

• Μου αρέσει 1

8pRep2.png

8 ώρες πρίν, Elfs είπε:

Δεν του το εχω συζητήσει αλλά δεν τον κόβω να έρχεται... Θέλω να πάω και στο άλλο σεμινάριο του ανωδυνου τοκετού στο κέντρο μάνας και παιδιού και εκεί θα του ζητήσω και προτιμω να έρθει. Αν του τα πω όλα μαζί θα τσινισει!!!

Καλημερα!! Αυτό είναι που γίνεται στο ΙΚΑ ε? Ναι κ εμείς σε αυτό θα πάμε μαζί αλλά κ εγώ για το Λητώ δεν θα τον παρω μαζί γιατί πόσο να αντέξει ο άνθρωπος?? Χαχαχα

8 ώρες πρίν, Elfs είπε:

Ναι όλα χειροποίητα θα τα έχουμε στην αρχη! Ασχολείται λίγο και με τα μοδιστρικα ερασιτεχνικά.. 

Εγώ να δεις τι σεντόνι και τραπεζομάντηλο εχω!! Αν θέλω σεμεδακια  για τα καλοριφέρ θα βρω να βάλω χα χα

Μωρέ θέλω να τον πάρω στο άλλο και μάλλον δε θα είναι μια μερα μόνο! Θα πάω να κάνω την αρχή εγω για τώρα! 

Είναι αρκετές μέρες νομίζω. Σου στέλνω πμ.

XM9Hp2.png

16 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Καλέ είναι θεριό!!!καλύτερα!!!εγω που κινδυνεύω για πρόωρο θελω να παίρνει βάρος αρκετό τώρα για να μην βγει πολύ μικρούλα!

Εσείς είστε τέλειοι γαμπροί!!!

Φυσικό Ιωάννα μου!!!έτσι είναι, θέλει μια χαρούμενη μαμά το μωρό σου!

Μην νομίζεις οτι με το ξένο δεν θα έχεις ξενύχτια και διάφορα!γιατί και κολικους θα έχει και την μαμά του θα χρειάζεται μέσα στην νύχτα και θα τρέχεις και δόντια θα βγάζει και θα έχει γκρίνια!

Σκέψου να πρέπει να τρέχεις μέσα στην νύχτα να αποστειρωνεις μπουκάλια, να ζεσταινεις νερό, και άντε να έρθει το γάλα σε σωστή θερμοκρασία!ενω του πετάς ενα βυζι στο στόμα και συνεχίζεται τον ύπνο σας!!!

Σε έπεισα;;;;πλάκα κάνω!!!!θα κάνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα!γι'αυτο ξεκινά να την θηλάζεις και μετά δίνεις ξένο!και που ξέρεις ;;;μπορεί να τα βρείτε τόσο καλά με την κόρη σου που ο θηλασμός να γίνει παιχνιδακι για εσάς!!!

Μην αγχώνεσαι μόνο..όλα καλά θα πάνε και θα είναι υγιέστατη με μια χαρά βάρος!! :) Για πόσο πρόωρα σου λένε δηλαδή? 

8 ώρες πρίν, gogouli88 είπε:

Στα τζάμπο πόσο έκαναν τα φορμακια εσείς που πήρατε; στα Orchestra έχουν; είναι βαμβακερά; 

Τα φορμακια από το orchestra είναι βαμβακερά..όπως επερνα στη κόρη μου..απλά λίγο μεγαλύτερο νούμερο από αυτό που υπολογίζεις να παρεις και γράφει πάνω γιατί έχουν άλλο κόψιμο! Από τα τζάμπο που μας είχαν φέρει δώρο κάνα δυο φορές για φορμακια είναι κομπλέ..αλλά φανελάκια τεράστια με βάση το νούμερο! Εμείς δυο νούμερα μικροτερο θέλαμε για να μας κάνουν! Να φανταστείς αρχές του χρόνου της έβγαλα να φορέσει φανελάκια του Τζάμπο που γράφουν 36 μηνών! Η κόρη μου είναι 105 εκατοστά και πιο μικρή επέπλεαν! 

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλες. Τι κάνετε; Χθες είχαμε ραντεβού στο γιατρό, μια χαρά το κορίτσι μου είναι σχεδόν ένα κιλό. :) είδαμε κ τα αποτελέσματα από την καμπύλη μια χαρά όλα. Είναι με το κεφάλι προς τα κάτω, απλά ανάσκελα ακόμα. 

Για τα σεμινάρια που λέτε, όσες έχετε χρόνο να κάνετε κορίτσια είναι πολύ βοηθητικά. Εμένα με είχαν ξεαγχωσει πάρα πολύ. Τώρα στο δεύτερο δεν έχω χρόνο να κάνω. Ρωτήστε κ στο ΙΚΑ της περιοχής σας, συνήθως κάνουν. 

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

πρίν από 7 λεπτά , anastella είπε:

Καλημέρα μανουλες. Τι κάνετε; Χθες είχαμε ραντεβού στο γιατρό, μια χαρά το κορίτσι μου είναι σχεδόν ένα κιλό. :) είδαμε κ τα αποτελέσματα από την καμπύλη μια χαρά όλα. Είναι με το κεφάλι προς τα κάτω, απλά ανάσκελα ακόμα. 

Για τα σεμινάρια που λέτε, όσες έχετε χρόνο να κάνετε κορίτσια είναι πολύ βοηθητικά. Εμένα με είχαν ξεαγχωσει πάρα πολύ. Τώρα στο δεύτερο δεν έχω χρόνο να κάνω. Ρωτήστε κ στο ΙΚΑ της περιοχής σας, συνήθως κάνουν. 

Ουαου!!! 1 κιλό?? Μεγάλα παιδιά είστε εσείς!!! Χιχιχι Μπράβο!!

Ναι στο ΙΚΑ είναι 7 μέρες των δύο ωρών τα μαθήματα εδώ.

πρίν από 16 λεπτά , Zouzou94 είπε:

Μην αγχώνεσαι μόνο..όλα καλά θα πάνε και θα είναι υγιέστατη με μια χαρά βάρος!! :) Για πόσο πρόωρα σου λένε δηλαδή? 

Τα φορμακια από το orchestra είναι βαμβακερά..όπως επερνα στη κόρη μου..απλά λίγο μεγαλύτερο νούμερο από αυτό που υπολογίζεις να παρεις και γράφει πάνω γιατί έχουν άλλο κόψιμο! Από τα τζάμπο που μας είχαν φέρει δώρο κάνα δυο φορές για φορμακια είναι κομπλέ..αλλά φανελάκια τεράστια με βάση το νούμερο! Εμείς δυο νούμερα μικροτερο θέλαμε για να μας κάνουν! Να φανταστείς αρχές του χρόνου της έβγαλα να φορέσει φανελάκια του Τζάμπο που γράφουν 36 μηνών! Η κόρη μου είναι 105 εκατοστά και πιο μικρή επέπλεαν! 

Το σκέφτομαι κ εγώ το orchestra για την πορεία γιατί η κάρτα αυτή σου λύνει τα χέρια! Άντεχαν στα πλυσίματα?

XM9Hp2.png

11 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί!!!!

Ασε που δεν μ'αρεσει να κλαιγομαι κάθε τρεις και λίγο για αυτό που μου συμβαίνει!νιώθω λες και κλαιγομαι κάθε φορά που το συζηταω!

Ναι....νόμιζα οτι δεν θα το ζήσω ποτέ!Και οταν βρήκαμε το πρόβλημα με τον γιατρό μου έμεινα έγκυος μετά απο λίγες μέρες!!!Δεν μπορούσα να το πιστέψω!!!εκείνο τον μήνα του είχα πιει το αίμα του άντρα μου!τον λυπομουν τον καημενο!δεν γίνεται να χάσουμε ούτε μια γόνιμη μέρα του έλεγα, είναι εντολή γιατρού!!!!Χαχαχαχα

Ο γιατρός και η παναγίτσα βοήθησαν και έγινε το θαύμα!!!

Καλημερα κοριτσακι μου.

Μην φοβασαι τιποτα...

Το μπεμπε ηρθε και θα σε κανει μανουλα. Ωστοσο, να το συζητας. Μην τα κρατας μεσα σου...εγω συνεχεια μιλαω για οσα θεματα εχω...και ας ειναι πλεον μονο ψυχολογικα.

Να λες τι σκεφτεσαι και τι φοβασαι!!!

Οποιος δεν θελει να σε ακουει να κλεινει τα αφτια του...

fH1Pp2.png

Να πω κιολας σε ολες να μπειτε στο babyspace και να κανετε αιτηση για δειγματα. Μου ρθε σημερα ενα βαλιτσακι με πιπιλες και μπιμπερο. Επισης, agnotis μπορειτε να παρετε δειγματα απο πανες. 

Ακομα η TENA στελνει ενα πακετο σερβιετες....εγω διαλεξα τις πιο χοντρες για το μαιευτηριο.

Επισης, η Nutricia δινει τσαντουλα για τις εξετασεις, η libresse δινει σερβιετες και το caredirect στελνει ενα βαλιτσακι με πιπιλες, μπιμπερο και διαφορα αλλα δειγματα.

Αυτα προς το παρον...απλα κανουν κανα 2μηνο οποτε αρχιστε απο τωρα!

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

πρίν από 42 λεπτά , iwanna24 είπε:

Να πω κιολας σε ολες να μπειτε στο babyspace και να κανετε αιτηση για δειγματα. Μου ρθε σημερα ενα βαλιτσακι με πιπιλες και μπιμπερο. Επισης, agnotis μπορειτε να παρετε δειγματα απο πανες. 

Ακομα η TENA στελνει ενα πακετο σερβιετες....εγω διαλεξα τις πιο χοντρες για το μαιευτηριο.

Επισης, η Nutricia δινει τσαντουλα για τις εξετασεις, η libresse δινει σερβιετες και το caredirect στελνει ενα βαλιτσακι με πιπιλες, μπιμπερο και διαφορα αλλα δειγματα.

Τι έκανες; έστειλες mail; η πήρες τηλ; 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , iwanna24 είπε:

Πολύ Χρήσιμα όλα αυτά!! Μπήκα  στη ΤΕΝΑ και παραγγειλα το δείγμα και γράφτηκα στο nutricia!! Στο baby space εχω γραφτεί αλλά όταν πάω στον 7ο θα τους στείλω! Στην αρχή της εγκυμοσύνης ταείχα ψαξει λίγο αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχια

• Μου αρέσει 1

8pRep2.png

Just now, Elfs είπε:

Πολύ Χρήσιμα όλα αυτά!! Μπήκα  στη ΤΕΝΑ και παραγγειλα το δείγμα και γράφτηκα στο nutricia!! Στο baby space εχω γραφτεί αλλά όταν πάω στον 7ο θα τους στείλω! Στην αρχή της εγκυμοσύνης ταείχα ψαξει λίγο αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχια

Να παρεις και τηλεφωνο στο caredirect. Στελνουν βαλιτσακι για εγκυους...

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...