Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , elenistam είπε:

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ!!! ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 3 ΜΑΝΟΥΛΕΣ.....ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ....ΔΕ ΜΠΟΡΩ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΕΣ...ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ

Εγω ειμαι αντικοινωνικη, γκρινιαρα και γενικα κακη ασθενης. 

Επισης δεν ξερω καθολου πως θα ειμαι ψυχολογικα. Με εχω φοβηθει παρα πολυ...οποτε νιωθω τρομερη ασφαλεια και θελω πολυ να ειναι συνεχεια το μωρο με τον αντρα μου...να το ζει δηλαδη και εκεινος...

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , iwanna24 είπε:

Επισης δεν ξερω καθολου πως θα ειμαι ψυχολογικα. Με εχω φοβηθει παρα πολυ...οποτε νιωθω τρομερη ασφαλεια και θελω πολυ να ειναι συνεχεια το μωρο με τον αντρα μου...να το ζει δηλαδη και εκεινος...

opos niotheis kalitera psixologika...den imaste oloi oi anthropoi idioi.....na kaneis opos niotheis kalitera

• Μου αρέσει 1

MNKKp3.png

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Μα το κωλοτσιγαρο...δεν υπαρχει αυτος ο εθισμος...

Μεχρι τον 6ο δεν εκανα κανενα.

Ξαφνικα ομως λιγο πριν το νευρικο κλονισμο ξεκινησα 1-2 τη βδομαδα...

Στον 7ο ξεκινησα το καθε μερα 1 ή 2...

Τωρα κανω και 3.

Ελπιζω να μην φτασω τα 4...να σταματησω εδω!

Εγω καπνιζω 10 χρονια...αλλα πριν καπνιζα απειρα...δηλαδη μονο το πρωι με τον καφε εκανα και 10 τσιγαρα...μετα τουλαχιστον καθε μιση ωρα τσιγαρο...αν δουλευα εκανα και μεσα στο αμαξι...στο φαναρι, οπουδηποτε!

Με τρελανε η στερηση σεξ και τσιγαρο και τελευταια και υπνος. Ο υπνος βεβαια αν μπορουσα να κανω 10 τσιγαρακια και να πιω και κανα ποτακι δεν θα ειχα τοσο θεμα...καθομαι στο κρεβατι και τρωω τα νυχια μου!!!

Οι συσπασεις σταματησαν?

Πως νιωθεις?

Χαχαχαχα!!!προσπάθησε να μείνεις στα 3-4!

Άστα, μεγάλος εθισμός!!!κάνα 2 θελω να κάνω παραπάνω μέσα στην μέρα, δεν θελω να καπνισω πολύ!

Εχτες δεν ήμουν καθόλου καλά, το βράδυ είχα πολλές συσπάσεις!κάθε φορά που σηκωνομουν, οταν αλλαζα πλευρό, οταν πήγα να κάνω μπάνιο!άστα!

Σήμερα είμαι καλύτερα από Εχτες!αλλά εχω 4-5 την ημέρα!ελπίζω κάποια στιγμή να με πιάσουν τα τοκολυτικά και να μην χρειαστεί να νοσηλευτώ!

2 ώρες πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Πιάσατε θέμα με τα τσιγάρα και εγώ εκεί που έκανα 1 τώρα κάνω 4. Βλέπω να κάνω πακέτο μέχρι να γεννήσω.....

Ειδικά το πρωί,αυτο το τσιγάρο απολαμβανω!το πρωινό με τον καφέ!στα άλλα δύο εχω τύψεις!μακάρι να μην καπνιζαμε καθόλου!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

πρίν από 12 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Χαχαχαχα!!!προσπάθησε να μείνεις στα 3-4!

Άστα, μεγάλος εθισμός!!!κάνα 2 θελω να κάνω παραπάνω μέσα στην μέρα, δεν θελω να καπνισω πολύ!

Εχτες δεν ήμουν καθόλου καλά, το βράδυ είχα πολλές συσπάσεις!κάθε φορά που σηκωνομουν, οταν αλλαζα πλευρό, οταν πήγα να κάνω μπάνιο!άστα!

Σήμερα είμαι καλύτερα από Εχτες!αλλά εχω 4-5 την ημέρα!ελπίζω κάποια στιγμή να με πιάσουν τα τοκολυτικά και να μην χρειαστεί να νοσηλευτώ!

Ειδικά το πρωί,αυτο το τσιγάρο απολαμβανω!το πρωινό με τον καφέ!στα άλλα δύο εχω τύψεις!μακάρι να μην καπνιζαμε καθόλου!

Να σου πω 4-5 συσπασεις ολη μερα δεν ειναι κατι...νομιζω βασικο ειναι να μην εχεις πχ καθε μιση ωρα ή καθε 5 λεπτα...

Να μην εχουν δηλαδη σταθερη συχνοτητα...καποιες συσπασεις ειναι φυσιολογικες διοτι προετοιμαζεται η μητρα.

Τι φαρμακα παιρνεις?

fH1Pp2.png

πρίν από 1 λεπτό , iwanna24 είπε:

Να σου πω 4-5 συσπασεις ολη μερα δεν ειναι κατι...νομιζω βασικο ειναι να μην εχεις πχ καθε μιση ωρα ή καθε 5 λεπτα...

Να μην εχουν δηλαδη σταθερη συχνοτητα...καποιες συσπασεις ειναι φυσιολογικες διοτι προετοιμαζεται η μητρα.

Τι φαρμακα παιρνεις?

Στην δική μου περίπτωση δεν θέλουμε συσπάσεις γιατί μπορεί να μικρύνει κι άλλο ο τράχηλος!αν κάνω στην 24η βδομάδα πολλές θα πρέπει να μου χορηγήσουν ενδοφλέβια τοκολυτικά!Σκέψου οτι εγω είμαι σε ακινησία και το βράδυ κάνω συσπάσεις οταν σηκωνομαι!οταν γδυνομαι που θα σκυψω να βγάλω την φόρμα πετρώνει όλη μου η κοιλιά και ποναω!παίρνω adalat 40ml την ημέρα!μέχρι 60ml μπορώ να πάρω μου είπε ο γιατρός!αν φτάσω τα 60 και συνεχίζουν να μην με πιάνουν, μετά μόνο ενδοφλέβια μπορώ να πάρω!

Οπότε φοβάμαι....

πρίν από 57 λεπτά , iwanna24 είπε:

Αν γεννουσα στο δημόσιο θα έπαιρνα μονοκλινο!θα προτιμούσα να είμαι μόνη μου γιατί δεν ξέρω πως θα είμαι!σκέφτομαι οτι θα ποναω,θα εχω διάφορα, θα θελω να παω τουαλέτα να κάνω μπάνιο και θα υπάρχουν άλλες δύο γυναίκες στο δωμάτιο με την μαμά ή τον άντρα τους κάποιες ώρες!Και θα αισθάνομαι άβολα!αναγκαστηκα βέβαια θα το κάνω γιατί θα είμαι σε ιδιωτικό!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Βρε δεν με πειραζει να ξενυχταω...να ποναω...αλλα δεν μπορω αλλο. Θελω να καπνιζωωωωω. Ναι το λεω..δεν θελω να θηλασω διοτι θελω επιτελους να κανω 1 πακετο τσιγαρα.

Εχω καταπιεστει παρα πολυ...δεν ξερω αν θα αντεξω αλλο χωρις τσιγαρο...πως θα τρωει το παιδι?!?

Αν θέλεις να καπνίσεις θα δίνεις μόνο ξένο μη ξεκινάς καθόλου. Κ εγώ τον αποκλειστικό δε μπορώ να το κάνω καλύτερα να δίνω σκόνη κ ξέρεις πόσο ήπιε κ δε θα ξυπνάει κάθε τρεις κ λίγο γιατί δεν ήπιε καλά από το στήθος κ λόγικο έιναι. Όσο μεγαλώνει βέβαια θα ναι παιχνίδι αλλά τουλάχιστον 40 μέρες θα ναι παλούκι κ δε νομίζω να το αντεξω

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

2 ώρες πρίν, elenistam είπε:

ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΜΕ??? ΑΝ ΖΗΤΗΣΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ???? ΒΑΣΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΜΙΝΚ ΙΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ 24 ΩΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ?

Πλέον απαγορεύεται να δώσουν ξένο γάλα στο μωρό!οταν έχεις ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό πρέπει να υπογράψεις για να του δώσουν ξένο!εσυ στο δημόσιο θα το έχεις μαζί σου αναγκαστικά!εγω θα ζητησω rooming in για να είμαι σίγουρη!αρκεί να βγει στην ώρα της!!!

Αν οταν γεννήσεις αργησουν να στο φέρουν θα του δώσουν σίγουρα γάλα γιατί δεν γίνεται να μείνει νηστικό!μετά θα την έχεις δίπλα σου οπότε μια χαρά θα ελεγχεις τι γίνεται!

Qqe8p2.png

πρίν από 10 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Στην δική μου περίπτωση δεν θέλουμε συσπάσεις γιατί μπορεί να μικρύνει κι άλλο ο τράχηλος!αν κάνω στην 24η βδομάδα πολλές θα πρέπει να μου χορηγήσουν ενδοφλέβια τοκολυτικά!Σκέψου οτι εγω είμαι σε ακινησία και το βράδυ κάνω συσπάσεις οταν σηκωνομαι!οταν γδυνομαι που θα σκυψω να βγάλω την φόρμα πετρώνει όλη μου η κοιλιά και ποναω!παίρνω adalat 40ml την ημέρα!μέχρι 60ml μπορώ να πάρω μου είπε ο γιατρός!αν φτάσω τα 60 και συνεχίζουν να μην με πιάνουν, μετά μόνο ενδοφλέβια μπορώ να πάρω!

Οπότε φοβάμαι....

Αν γεννουσα στο δημόσιο θα έπαιρνα μονοκλινο!θα προτιμούσα να είμαι μόνη μου γιατί δεν ξέρω πως θα είμαι!σκέφτομαι οτι θα ποναω,θα εχω διάφορα, θα θελω να παω τουαλέτα να κάνω μπάνιο και θα υπάρχουν άλλες δύο γυναίκες στο δωμάτιο με την μαμά ή τον άντρα τους κάποιες ώρες!Και θα αισθάνομαι άβολα!αναγκαστηκα βέβαια θα το κάνω γιατί θα είμαι σε ιδιωτικό!

Ααα...τοσο πολυ ε? Δυστυχως γαμωτο εισαι και συ στις ατυχες.

Ελπιζω να σου σταματησουν...συντομα. Αλλιως και νοσοκομειο να πας. Δεν πειραζει...να κλεισεις τις 28 κρισιμες βδομαδες και μετα μπορεις να παρεις τεραστια ανασουλα...

Και γω σε ιδιωτικη κλινικη θα μαι...

fH1Pp2.png

4 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Ααα!!!!σε εμένα μην απολογησαι αγαπημένη μου γιατί είμαι καπνίστρια!

Κάνω 3 τσιγάρα την ημέρα στην εγκυμοσύνη και τώρα ειδικά που είμαι σε ακινησία και εχω συσπάσεις που δεν περνάνε με τα τοκολυτικά και τόσο άγχος μην συμβεί κατι πολύ πρόωρο, αν δεν κάνω και αύτα τα τρία τσιγάρα θα μου στρίψει!!!! 

Επιτρέπονται μέχρι 5 στον θηλασμό και 1,30-2.00 ώρες μετά το τσιγάρο!

Φυσικά και αν θέλεις να καπνιζεις κανονικά δεν θα θηλασεις!

Στο θηλασμό ούτε ένα δε κάνει 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

πρίν από 1 λεπτό , gogouli88 είπε:

Αν θέλεις να καπνίσεις θα δίνεις μόνο ξένο μη ξεκινάς καθόλου. Κ εγώ τον αποκλειστικό δε μπορώ να το κάνω καλύτερα να δίνω σκόνη κ ξέρεις πόσο ήπιε κ δε θα ξυπνάει κάθε τρεις κ λίγο γιατί δεν ήπιε καλά από το στήθος κ λόγικο έιναι. Όσο μεγαλώνει βέβαια θα ναι παιχνίδι αλλά τουλάχιστον 40 μέρες θα ναι παλούκι κ δε νομίζω να το αντεξω

Δυστυχως ετσι σκεφτομαι. Καλως ή κακως. Θα πεσω νομιζω σε καταθλιψη αν πιεστω και με αυτο.

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , iwanna24 είπε:

Ααα...τοσο πολυ ε? Δυστυχως γαμωτο εισαι και συ στις ατυχες.

Ελπιζω να σου σταματησουν...συντομα. Αλλιως και νοσοκομειο να πας. Δεν πειραζει...να κλεισεις τις 28 κρισιμες βδομαδες και μετα μπορεις να παρεις τεραστια ανασουλα...

Και γω σε ιδιωτικη κλινικη θα μαι...

Ναι ρε γαμωτο...

Μακάρι Ιωάννα μου, να ηρεμισω και εγω λίγο γιατί εχω πολύ άγχος!αυτές τις 28 περιμένω πως και πως!

Qqe8p2.png

3 ώρες πρίν, elenistam είπε:

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Η ΜΑΝΑ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ....ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.....ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΑΦΟΒΑ ΑΛΚΟΟΛ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.....ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΣΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΣΙΓΑΡΟΥ....ΚΑΠΝΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΥΟΣ....

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΟ ΗΔΗΜΑ ΣΤΑ 31 ΤΗΣ

Τιιιι;;;;;;;; 31;;;;;;;;;; πω ρε φίλε!!! Λυπάμαι έιλικρινα

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

πρίν από 1 λεπτό , gogouli88 είπε:

Στο θηλασμό ούτε ένα δε κάνει 

μπορείς να καπνισεις αλλά πρέπει να περάσουν 2 ώρες!Και μέχρι 5 τσιγάρα!εχουν αναλύσει την νικοτίνη που περνάει από τα 5 τσιγάρα και μετά τις δυο ώρες!

Φυσικά δεν λεω οτι είναι οτι καλύτερο να καπνιζεις στον θηλασμό, όπως και στην εγκυμοσύνη φυσικά!εγω και τώρα κάνω 3!στον θηλασμό δεν ξερω καν αν θα προλαβαινω και αυτά τα 3!μακάρι αφού δεν κατάφερα να το κόψω τελείως στην εγκυμοσύνη να τα καταφέρω στον θηλασμό!

Qqe8p2.png

πρίν από 1 λεπτό , rapounzel_rapounzel είπε:

Ναι ρε γαμωτο...

Μακάρι Ιωάννα μου, να ηρεμισω και εγω λίγο γιατί εχω πολύ άγχος!αυτές τις 28 περιμένω πως και πως!

Πλησιαζεις...ξερω πως νιωθεις γιατι το περασα και γω.

Το βασικο ειναι ο εντοπισμος του προβληματος.

Ξερεις ποσες δεν τα καταφεραν επειδη ειχαν αχρηστους γιατρους που δεν εβρισκαν το προβλημα?

Εν τω μεταξυ να ξερεις σε μια επομενη εγκυμοσυνη ο τραχηλος παιζει να ναι και τελειος...δεν ειναι στανταρ.

Να θετεις μικρους στοχους ανα βδομαδα...και παντα να προσπαθεις να επιβραβευεις εσενα και το μωρακι σου...πηγαινε για μια κρεπα πχ...να σε αφησουν απ εξω ακριβως και μονο να κατσεις.

Το μεσα ειναι αστα. Και γω 10 βδομαδες κρεβατι περασα...ποσο κλαμα εριξα?!? Περναει ομως και μετα ποιος σε πιανειιι?!

Ιουλιο θα κανεις μεχρι και μπανακι!

fH1Pp2.png

πρίν από 10 λεπτά , iwanna24 είπε:

Δυστυχως ετσι σκεφτομαι. Καλως ή κακως. Θα πεσω νομιζω σε καταθλιψη αν πιεστω και με αυτο.

Ε όχι δεν υπάρχει λογοσ. Μια φίλη με το που γέννησε με καισαρική κιόλας σηκώθηκε κ πήγε έκανε τσιγάρο εννοείτε δε θήλασε κ έκανε κ στην εγκυμοσύνη πολλά τσιγάρα. Εγώ δε κάνω πλέον αν κ το ζηλεύω κάποιες φορές δε μου δίνει ο άντρας μου να στριψω μόνο αν πάω στη κουμπάρα μου τότε κάνω  

πρίν από 7 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

μπορείς να καπνισεις αλλά πρέπει να περάσουν 2 ώρες!Και μέχρι 5 τσιγάρα!εχουν αναλύσει την νικοτίνη που περνάει από τα 5 τσιγάρα και μετά τις δυο ώρες!

Φυσικά δεν λεω οτι είναι οτι καλύτερο να καπνιζεις στον θηλασμό, όπως και στην εγκυμοσύνη φυσικά!εγω και τώρα κάνω 3!στον θηλασμό δεν ξερω καν αν θα προλαβαινω και αυτά τα 3!μακάρι αφού δεν κατάφερα να το κόψω τελείως στην εγκυμοσύνη να τα καταφέρω στον θηλασμό!

Ναι καλό θα ήταν στο θηλασμό να μη κάνεις αφού θέλεις κ αποκλειστικό. Εγώ ήξερα αν κάνεις τσιγάρο πρέπει να το βγάλεις με θήλαστρο κ να το πετάξεις 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...