Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ωραια...τετοια να ακουω να φτιαχνομαι.

Λυπαμαι για τη μανουλα σου.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ .....ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΠΑΡΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ.....ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.....ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΕΑ...ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ....ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΜΗ ΛΕΜΕ ΧΑΖΑ

• Λυπημένη/-ος 4

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, katrin* είπε:

Συγνώμη που μπαίνω έτσι εμβολιμα στο θέμα σας...καλές τελειομηνες εγκυμοσύνες σε όλες σας! @elenistam η παιδίατρος δεν ξέρω που τις βρήκε αυτές τις οδηγίες για το χαμομήλι αλλά ρώτα και κάποιον παιδίατρο ακόμα πριν τις ακολουθήσεις...είναι τελείως μα τελείως λάθος...δεν δίνουμε χαμομήλι ή άλλα αφεψήματα σε παιδιά κάτω των 2 ετών πόσο μάλλον σε νεογέννητα...φιλικά πάντα ζητα μια συμβουλή ακόμα...επίσης ο νυχτερινός θηλασμός είναι απαραίτητος ειδικά σε βρεφακι...

Η Κατριν εχει δικιο σε αυτο ειδικα τη νυχτα εδραιωνεται ο θηλασμος...ειναι απαραιτητος μεχρι να αποθηλασει απο μονο του. Βεβαιως εγω σεβομαι το δικαιωμα καθε μητερας να αποφασισει η ιδια για το τι θα κανει στο παιδι της. Μην ξεχναται οτι μπορει η φυση να μας προετοιμαζει και να εχουμε εμφυτη την ικανοτητα θηλασμου αλλα ο δρομος δεν ειναι στρωμμενος με ροδοπεταλα. Καθεμια θα θηλασει οσο θελει και οσο μπορεσει η ιδια και το μωρο της το εχει αναγκη. Εγω προτεινω παντως ολες μας να παρουμε καποια μαθηματα θηλασμου τουλαχιστον να μαθουμε και να κανουμε καποια πραγματα σωστα. Οπως ενα μελος μας μας εχει ηδη επισημανει την παιδιατρο και πιστοποιημενη συμβουλο θηλασμου Αννα Πατσουρου που εχει ηδη αρκετα βιντεακια στο γιου τιουμπ και εχει γραψει και βιβλια.!!!! Τωρα οσον αφορα το χαμομηλι υπαρχουν ειδικα βιολογικα προιοντα που κανει για βρεφη.ασε που στις κλινικες του δινουν ετσι και αλλιως οταν γεννηθουν και το χειροτερο δεν μας ενημερωνουν.!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , vaclia είπε:

Η Κατριν εχει δικιο σε αυτο ειδικα τη νυχτα εδραιωνεται ο θηλασμος...ειναι απαραιτητος μεχρι να αποθηλασει απο μονο του. Βεβαιως εγω σεβομαι το δικαιωμα καθε μητερας να αποφασισει η ιδια για το τι θα κανει στο παιδι της. Μην ξεχναται οτι μπορει η φυση να μας προετοιμαζει και να εχουμε εμφυτη την ικανοτητα θηλασμου αλλα ο δρομος δεν ειναι στρωμμενος με ροδοπεταλα. Καθεμια θα θηλασει οσο θελει και οσο μπορεσει η ιδια και το μωρο της το εχει αναγκη. Εγω προτεινω παντως ολες μας να παρουμε καποια μαθηματα θηλασμου τουλαχιστον να μαθουμε και να κανουμε καποια πραγματα σωστα. Οπως ενα μελος μας μας εχει ηδη επισημανει την παιδιατρο και πιστοποιημενη συμβουλο θηλασμου Αννα Πατσουρου που εχει ηδη αρκετα βιντεακια στο γιου τιουμπ και εχει γραψει και βιβλια.!!!! Τωρα οσον αφορα το χαμομηλι υπαρχουν ειδικα βιολογικα προιοντα που κανει για βρεφη.ασε που στις κλινικες του δινουν ετσι και αλλιως οταν γεννηθουν και το χειροτερο δεν μας ενημερωνουν.!!!!!

ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΜΕ??? ΑΝ ΖΗΤΗΣΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ???? ΒΑΣΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΜΙΝΚ ΙΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ 24 ΩΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ?

MNKKp3.png

Just now, elenistam είπε:

ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΜΕ??? ΑΝ ΖΗΤΗΣΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ???? ΒΑΣΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΜΙΝΚ ΙΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ 24 ΩΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ?

ενταξει κοριτσια μην ειμαστε κ υπερβολικες κ να το ταισουν στο μαιευτηριο λιγο δεν θα γινει κ τιποτα. δεν του κανουν κ κανενα κακο για δυο μερες. ειπαμε μην τρελενομαστε κιολας! το κακο με το να το εχεις συνεχεια στο δωματιο ειναι οτι ερχονται μεσα κ ολοι οι ασχετοι εκτος απο τους δικους σου θα ειναι κ ενα σωρο αλλοι απο τις αλλες κοπελες στο ιδιο δωματιο οποτε ενας μικρος χαμος γυρω απτο μωρο!

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

ενταξει κοριτσια μην ειμαστε κ υπερβολικες κ να το ταισουν στο μαιευτηριο λιγο δεν θα γινει κ τιποτα. δεν του κανουν κ κανενα κακο για δυο μερες. ειπαμε μην τρελενομαστε κιολας! το κακο με το να το εχεις συνεχεια στο δωματιο ειναι οτι ερχονται μεσα κ ολοι οι ασχετοι εκτος απο τους δικους σου θα ειναι κ ενα σωρο αλλοι απο τις αλλες κοπελες στο ιδιο δωματιο οποτε ενας μικρος χαμος γυρω απτο μωρο!

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ 24 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ....ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ.....ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , elenistam είπε:

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ 24 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ....ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ.....ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ

οχι εδω αμα το θες 24 ωρες σημαινει το εχεις συνεχεια μαζι εκτος αν χρειαστεις κατι κ το δωσεις.  το επισκεπτηριο κ εδω ειναι αυστηρο αλλα ειναι πολλες ωρες δηλαδη ειναι ολο το πρωι μεχρι της 13 κ μετα παλι ολο το απογευμα μεχρι της 9 περιπου. οποτε αυτο δεν λεγετε 24ωρο αμα ειναι να λειπει το μωρο την μιση μερα.

οχι εδω αμα το θες 24 ωρες σημαινει το εχεις συνεχεια μαζι εκτος αν χρειαστεις κατι κ το δωσεις.  το επισκεπτηριο κ εδω ειναι αυστηρο αλλα ειναι πολλες ωρες δηλαδη ειναι ολο το πρωι μεχρι της 13 κ μετα παλι ολο το απογευμα μεχρι της 9 περιπου. οποτε αυτο δεν λεγετε 24ωρο αμα ειναι να λειπει το μωρο την μιση μερα.

ΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ??? ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΝΟΜΙΖΩ 1ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.....ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ......ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ....

MNKKp3.png

ΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ??? ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΝΟΜΙΖΩ 1ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.....ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ......ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ....

για ολα τα μαιευτηρια εδω στην αθηνα κ δημοσια!!! καλε αυτο δεν ειναι επισκεπτηριο νοσοκομειου που εχετε αυτο ειναι φυλακης χα χα χα ακου μιση ωρα!

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

για ολα τα μαιευτηρια εδω στην αθηνα κ δημοσια!!! καλε αυτο δεν ειναι επισκεπτηριο νοσοκομειου που εχετε αυτο ειναι φυλακης χα χα χα ακου μιση ωρα!

1 ΜΙΣΗ....:).....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

MNKKp3.png

1 ΜΙΣΗ....:).....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

χα χα κ το 1:30 λιγο ειναι θα γινετε ουρα για να σε δουν εσενα!!! ευτυχως γενναμε καλοκαιρι κ θα λειπουν ολοι διακοπες χα χα χα 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

μπορουμε να ζητησουμε αποκλειστικο θηλασμο  η να αναφερουμε οτι υπαρχει αλλεργια και το ρουμινγκ ιν ειναι καλη ιδεα αν ειμαστε σε θεση και εχουμε καποιον να μας βοηθαει γτ ειδικα το πρωτο βραδυ ειναι δυσκολα!!! 

• Μου αρέσει 1

χα χα κ το 1:30 λιγο ειναι θα γινετε ουρα για να σε δουν εσενα!!! ευτυχως γενναμε καλοκαιρι κ θα λειπουν ολοι διακοπες χα χα χα 

ΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......2 ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...ΚΑΙ 1 ΩΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ....ΚΑΙ ΤΑ ΣΚ ΑΚΟΜΑ 2 ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ....ΑΥΤΑ....:)

MNKKp3.png

πρίν από 2 λεπτά , elenistam είπε:

ΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......2 ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...ΚΑΙ 1 ΩΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ....ΚΑΙ ΤΑ ΣΚ ΑΚΟΜΑ 2 ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ....ΑΥΤΑ....:)

ουαου ο μπαμπας το ευχαριστιεται δηλαδη!!!! :)

πρίν από 31 λεπτά , elenistam είπε:

Πω πω...εγω εκλεισα δικλινο με τον αντρα. Δεν μπορω να διανοηθω να ειμαι με αλλες και χωρις τον αντρουλη μου βασικα. Θα παθαινα εγκεφαλικο με ολα :?

fH1Pp2.png

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ, ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ!!! ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 3 ΜΑΝΟΥΛΕΣ.....ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ....ΔΕ ΜΠΟΡΩ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΕΣ...ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...