Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Γιατί δεν θες να θηλασεις αποκλειστικά;;;μπορείς να κάνεις μικτή διατροφή αλλά θα δεις οτι στην πράξη δεν είναι εύκολο!πρώτα θηλαζεις και μετά δίνεις σκονογαλα!

Οταν όμως δώσει μπιμπερο είναι θέμα ημερών να μην ξαναπιασει θηλή γιατί παθαίνουν σύγχυση θηλών και δεν το θέλουν το στήθος!

Το μπιμπερο έχει πιο εύκολη ροή από το στήθος και για να θηλάζει θέλει περισσότερ κόπο, οπότε μετά δεν το θέλει!και μετά θα πρέπει να κάνεις αντλησεις με θηλαστρο για να το δίνεις με μπιμπερο!

Θα είναι πιο δύσκολο όλο αυτό! 

Εγω θα έλεγα να ξεκινήσεις να θηλαζεις το παιδακι σου, να το προσπαθησεις και αν δεις οτι δεν μπορείς, να προχωρήσεις σε ξένο γάλα!

Απλως δεν θελω. Για προσωπικους λογους. Ειμαι της αποψης χαρουμενη μαμα ...χαρουμενο μωρο. 

Δεν νομιζω οτι θα αντεξω και αυτη την πιεση. Δηλαδη αφου δωσεις στηθος δινεις και ξενο?

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Zouzou94 είπε:

Ναι έτσι μου φαίνεται και εμένα! Πριν 2 βδομάδες περίπου πήγα στο γιατρό έξω και ήταν 550 μου είχε πει αλλά δεν περίμενα όντως να είναι τόσο..συνήθως στον απλό υπέρηχο βγαίνει παραπάνω το βάρος! Αλλά τώρα σιγουρευτικα ότι είναι μεγάλο το αγόρι μου!! :D

Καλέ είναι θεριό!!!καλύτερα!!!εγω που κινδυνεύω για πρόωρο θελω να παίρνει βάρος αρκετό τώρα για να μην βγει πολύ μικρούλα!

Εσείς είστε τέλειοι γαμπροί!!!

πρίν από 2 λεπτά , iwanna24 είπε:

Απλως δεν θελω. Για προσωπικους λογους. Ειμαι της αποψης χαρουμενη μαμα ...χαρουμενο μωρο. 

Δεν νομιζω οτι θα αντεξω και αυτη την πιεση. Δηλαδη αφου δωσεις στηθος δινεις και ξενο?

Φυσικό Ιωάννα μου!!!έτσι είναι, θέλει μια χαρούμενη μαμά το μωρό σου!

Μην νομίζεις οτι με το ξένο δεν θα έχεις ξενύχτια και διάφορα!γιατί και κολικους θα έχει και την μαμά του θα χρειάζεται μέσα στην νύχτα και θα τρέχεις και δόντια θα βγάζει και θα έχει γκρίνια!

Σκέψου να πρέπει να τρέχεις μέσα στην νύχτα να αποστειρωνεις μπουκάλια, να ζεσταινεις νερό, και άντε να έρθει το γάλα σε σωστή θερμοκρασία!ενω του πετάς ενα βυζι στο στόμα και συνεχίζεται τον ύπνο σας!!!

Σε έπεισα;;;;πλάκα κάνω!!!!θα κάνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα!γι'αυτο ξεκινά να την θηλάζεις και μετά δίνεις ξένο!και που ξέρεις ;;;μπορεί να τα βρείτε τόσο καλά με την κόρη σου που ο θηλασμός να γίνει παιχνιδακι για εσάς!!!

Qqe8p2.png

πρίν από 5 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Καλέ είναι θεριό!!!καλύτερα!!!εγω που κινδυνεύω για πρόωρο θελω να παίρνει βάρος αρκετό τώρα για να μην βγει πολύ μικρούλα!

Εσείς είστε τέλειοι γαμπροί!!!

Φυσικό Ιωάννα μου!!!έτσι είναι, θέλει μια χαρούμενη μαμά το μωρό σου!

Μην νομίζεις οτι με το ξένο δεν θα έχεις ξενύχτια και διάφορα!γιατί και κολικους θα έχει και την μαμά του θα χρειάζεται μέσα στην νύχτα και θα τρέχεις και δόντια θα βγάζει και θα έχει γκρίνια!

Σκέψου να πρέπει να τρέχεις μέσα στην νύχτα να αποστειρωνεις μπουκάλια, να ζεσταινεις νερό, και άντε να έρθει το γάλα σε σωστή θερμοκρασία!ενω του πετάς ενα βυζι στο στόμα και συνεχίζεται τον ύπνο σας!!!

Σε έπεισα;;;;πλάκα κάνω!!!!θα κάνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα!γι'αυτο ξεκινά να την θηλάζεις και μετά δίνεις ξένο!και που ξέρεις ;;;μπορεί να τα βρείτε τόσο καλά με την κόρη σου που ο θηλασμός να γίνει παιχνιδακι για εσάς!!!

Βρε δεν με πειραζει να ξενυχταω...να ποναω...αλλα δεν μπορω αλλο. Θελω να καπνιζωωωωω. Ναι το λεω..δεν θελω να θηλασω διοτι θελω επιτελους να κανω 1 πακετο τσιγαρα.

Εχω καταπιεστει παρα πολυ...δεν ξερω αν θα αντεξω αλλο χωρις τσιγαρο...πως θα τρωει το παιδι?!?

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

fH1Pp2.png

Just now, iwanna24 είπε:

Βρε δεν με πειραζει να ξενυχταω...να ποναω...αλλα δεν μπορω αλλο. Θελω να καπνιζωωωωω. Ναι το λεω..δεν θελω να θηλασω διοτι θελω επιτελους να κανω 1 πακετο τσιγαρα.

Εχω καταπιεστει παρα πολυ...δεν ξερω αν θα αντεξω αλλο χωρις τσιγαρο...πως θα τρωει το παιδι?!?

Ααα!!!!σε εμένα μην απολογησαι αγαπημένη μου γιατί είμαι καπνίστρια!

Κάνω 3 τσιγάρα την ημέρα στην εγκυμοσύνη και τώρα ειδικά που είμαι σε ακινησία και εχω συσπάσεις που δεν περνάνε με τα τοκολυτικά και τόσο άγχος μην συμβεί κατι πολύ πρόωρο, αν δεν κάνω και αύτα τα τρία τσιγάρα θα μου στρίψει!!!! 

Επιτρέπονται μέχρι 5 στον θηλασμό και 1,30-2.00 ώρες μετά το τσιγάρο!

Φυσικά και αν θέλεις να καπνιζεις κανονικά δεν θα θηλασεις!

Qqe8p2.png

πρίν από 1 λεπτό , rapounzel_rapounzel είπε:

Ααα!!!!σε εμένα μην απολογησαι αγαπημένη μου γιατί είμαι καπνίστρια!

Κάνω 3 τσιγάρα την ημέρα στην εγκυμοσύνη και τώρα ειδικά που είμαι σε ακινησία και εχω συσπάσεις που δεν περνάνε με τα τοκολυτικά και τόσο άγχος μην συμβεί κατι πολύ πρόωρο, αν δεν κάνω και αύτα τα τρία τσιγάρα θα μου στρίψει!!!! 

Επιτρέπονται μέχρι 5 στον θηλασμό και 1,30-2.00 ώρες μετά το τσιγάρο!

Φυσικά και αν θέλεις να καπνιζεις κανονικά δεν θα θηλασεις!

Δεν ξερω αν θα θελω να καπνιζω κανονικα ή με τρελαινει αυτος ο περιορισμος. Και γω τωρα κανω 2 ή 3 τη μερα αλλα προσπαθω...θελω δηλαδη και αλλο...αλλα κρατιεμαι με το ζορι...υποφερω αληθεια.

Νιωθω και τρομερες τυψεις...κανω τσιγαρο και μετα καθομαι να νιωσω τη μικρη. Ενω δεν ειχα τυψεις σχετικα με αυτο ξαφνικα απεκτησα...ειδικα τωρα που εχει λοξυγκα και προετοιμαζεται για να βγει...

Λεω της κανω ηδη κακο μην της κανω εστω και τοτε :?

Δεν ξερω αν σκεφτομαι σωστα...πιστευω μεν οτι 5 τσιγαρα ειναι αρκετα και ισως δεν θα θελω αλλο...αλλα τι θα γινει οταν ισως δεν θα φτανουν τα 5 και η μικρη θα χει μαθει στο στηθος?

Δεν ξερω...ειναι ολα πολυ μπερδεμενα. Ηθελα πολυ να θηλασω..ποια δεν θελει αλλωστε?!?

Αλλα προσπαθω να δω λιγο μακροχρονια...

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , iwanna24 είπε:

Δεν ξερω αν θα θελω να καπνιζω κανονικα ή με τρελαινει αυτος ο περιορισμος. Και γω τωρα κανω 2 ή 3 τη μερα αλλα προσπαθω...θελω δηλαδη και αλλο...αλλα κρατιεμαι με το ζορι...υποφερω αληθεια.

Νιωθω και τρομερες τυψεις...κανω τσιγαρο και μετα καθομαι να νιωσω τη μικρη. Ενω δεν ειχα τυψεις σχετικα με αυτο ξαφνικα απεκτησα...ειδικα τωρα που εχει λοξυγκα και προετοιμαζεται για να βγει...

Λεω της κανω ηδη κακο μην της κανω εστω και τοτε :?

Δεν ξερω αν σκεφτομαι σωστα...πιστευω μεν οτι 5 τσιγαρα ειναι αρκετα και ισως δεν θα θελω αλλο...αλλα τι θα γινει οταν ισως δεν θα φτανουν τα 5 και η μικρη θα χει μαθει στο στηθος?

Δεν ξερω...ειναι ολα πολυ μπερδεμενα. Ηθελα πολυ να θηλασω..ποια δεν θελει αλλωστε?!?

Αλλα προσπαθω να δω λιγο μακροχρονια...

Και εγω με το ζόρι κάνω 3!

Εγω δεν πρέπει να καπνιζω ούτε μετά γιατί εχω πολύ αυξημένο κίνδυνο για θρόμβωση γενικά στην ζωή μου!οπότε να ξανα καπνισω 10-12 τσιγάρα που έκανα δεν υπάρχει περίπτωση!ισως και γι'αυτο μου έρχεται πιο καλά και για τον θηλασμό!

Αυτο είναι πρόβλημα γιατί αν έχει μάθει στο στήθος μετά θα έχει πρόβλημα αν της το κόψεις απότομα!

τωρα είναι λογικό να βρίσκεσαι σε σύγχηση!ας βγει με το καλό και τότε αποφασιζεις τι θέλεις να κάνεις!

Εγω επειδή είμαι καπνίστρια 16 χρόνια μπορώ να σε καταλάβω!

Qqe8p2.png

πρίν από 6 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Και εγω με το ζόρι κάνω 3!

Εγω δεν πρέπει να καπνιζω ούτε μετά γιατί εχω πολύ αυξημένο κίνδυνο για θρόμβωση γενικά στην ζωή μου!οπότε να ξανα καπνισω 10-12 τσιγάρα που έκανα δεν υπάρχει περίπτωση!ισως και γι'αυτο μου έρχεται πιο καλά και για τον θηλασμό!

Αυτο είναι πρόβλημα γιατί αν έχει μάθει στο στήθος μετά θα έχει πρόβλημα αν της το κόψεις απότομα!

τωρα είναι λογικό να βρίσκεσαι σε σύγχηση!ας βγει με το καλό και τότε αποφασιζεις τι θέλεις να κάνεις!

Εγω επειδή είμαι καπνίστρια 16 χρόνια μπορώ να σε καταλάβω!

Μα το κωλοτσιγαρο...δεν υπαρχει αυτος ο εθισμος...

Μεχρι τον 6ο δεν εκανα κανενα.

Ξαφνικα ομως λιγο πριν το νευρικο κλονισμο ξεκινησα 1-2 τη βδομαδα...

Στον 7ο ξεκινησα το καθε μερα 1 ή 2...

Τωρα κανω και 3.

Ελπιζω να μην φτασω τα 4...να σταματησω εδω!

Εγω καπνιζω 10 χρονια...αλλα πριν καπνιζα απειρα...δηλαδη μονο το πρωι με τον καφε εκανα και 10 τσιγαρα...μετα τουλαχιστον καθε μιση ωρα τσιγαρο...αν δουλευα εκανα και μεσα στο αμαξι...στο φαναρι, οπουδηποτε!

Με τρελανε η στερηση σεξ και τσιγαρο και τελευταια και υπνος. Ο υπνος βεβαια αν μπορουσα να κανω 10 τσιγαρακια και να πιω και κανα ποτακι δεν θα ειχα τοσο θεμα...καθομαι στο κρεβατι και τρωω τα νυχια μου!!!

Οι συσπασεις σταματησαν?

Πως νιωθεις?

fH1Pp2.png

Just now, iwanna24 είπε:

Μα το κωλοτσιγαρο...δεν υπαρχει αυτος ο εθισμος...

Μεχρι τον 6ο δεν εκανα κανενα.

Ξαφνικα ομως λιγο πριν το νευρικο κλονισμο ξεκινησα 1-2 τη βδομαδα...

Στον 7ο ξεκινησα το καθε μερα 1 ή 2...

Τωρα κανω και 3.

Ελπιζω να μην φτασω τα 4...να σταματησω εδω!

Εγω καπνιζω 10 χρονια...αλλα πριν καπνιζα απειρα...δηλαδη μονο το πρωι με τον καφε εκανα και 10 τσιγαρα...μετα τουλαχιστον καθε μιση ωρα τσιγαρο...αν δουλευα εκανα και μεσα στο αμαξι...στο φαναρι, οπουδηποτε!

Με τρελανε η στερηση σεξ και τσιγαρο και τελευταια και υπνος. Ο υπνος βεβαια αν μπορουσα να κανω 10 τσιγαρακια και να πιω και κανα ποτακι δεν θα ειχα τοσο θεμα...καθομαι στο κρεβατι και τρωω τα νυχια μου!!!

Οι συσπασεις σταματησαν?

Πως νιωθεις?

sex kane......esto ta prokatartika

• Χαχα 1

MNKKp3.png

Just now, elenistam είπε:

sex kane......esto ta prokatartika

Δυστυχως καλη μου εχω θεματα και δεν επιτρεπεται...τιποτα...διοτι ο οργασμος φερνει συσπασεις και οι συσπασεις επηρεαζουν τον παλιοτραχηλο...εγω εχω κοντο τραχηλο και ειναι πολυ νωρις για να γεννησω :?

Βεβαια τελος του μηνα μπαινω στο μηνα μου...θα του δωσω να καταλαβει :oops:

• Χαχα 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Πιάσατε θέμα με τα τσιγάρα και εγώ εκεί που έκανα 1 τώρα κάνω 4. Βλέπω να κάνω πακέτο μέχρι να γεννήσω.....

Ασε...και εγω ετσι σταδιακα το αυξησα...ξεκινας με 1 μετα 2...το καλο ειναι να το αργησεις. Εγω εβαζα στοχο το μηνα. Δηλαδη...6ος = 1- 7ος=2- 8ος=3...τωρα στον 9ο κανε τα μαθηματικα :?

Νιωθω τυψεις βεβαια...αλλα και τι να κανω?

Σκαωωωωω!

Και βεβαια ολες μου οι φιλες καπνιζαν μεχρι 5 τσιγαρα. Τα μωρα θρεφταρια και ολα καλα. Δεν λεω οτι κανουμε καλα αλλα δυστυχως δεν κοβονται ολα.

πρίν από 5 λεπτά , elenistam είπε:

ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΑΣΘΜΑ.....ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ.....3 ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ....

Τι εννοεις κατεστρεψε τον εαυτο της?

Ο αντρας μου παντως που εχει θεματα με το αναπνευστικο η πεθερα μου δεν καπνισε ΠΟΤΕ.

• Ευχαριστώ 1

fH1Pp2.png

πρίν από 1 λεπτό , iwanna24 είπε:

Ασε...και εγω ετσι σταδιακα το αυξησα...ξεκινας με 1 μετα 2...το καλο ειναι να το αργησεις. Εγω εβαζα στοχο το μηνα. Δηλαδη...6ος = 1- 7ος=2- 8ος=3...τωρα στον 9ο κανε τα μαθηματικα :?

Νιωθω τυψεις βεβαια...αλλα και τι να κανω?

Σκαωωωωω!

Και βεβαια ολες μου οι φιλες καπνιζαν μεχρι 5 τσιγαρα. Τα μωρα θρεφταρια και ολα καλα. Δεν λεω οτι κανουμε καλα αλλα δυστυχως δεν κοβονται ολα.

Τι εννοεις κατεστρεψε τον εαυτο της?

Ο αντρας μου παντως που εχει θεματα με το αναπνευστικο η πεθερα μου δεν καπνισε ΠΟΤΕ.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Η ΜΑΝΑ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ....ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.....ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΑΦΟΒΑ ΑΛΚΟΟΛ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.....ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΣΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΣΙΓΑΡΟΥ....ΚΑΠΝΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΥΟΣ....

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΟ ΗΔΗΜΑ ΣΤΑ 31 ΤΗΣ

• Λυπημένη/-ος 1

MNKKp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenistam είπε:

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Η ΜΑΝΑ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ....ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.....ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΑΦΟΒΑ ΑΛΚΟΟΛ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.....ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΣΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΣΙΓΑΡΟΥ....ΚΑΠΝΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΥΟΣ....

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΟ ΗΔΗΜΑ ΣΤΑ 31 ΤΗΣ

Ωραια...τετοια να ακουω να φτιαχνομαι.

Λυπαμαι για τη μανουλα σου.

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

1 hour ago, elenistam είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ???? ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.....

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΟΝΕΙΣ!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΝΑΔΕΣ.....ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΑΔΕΣ....ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ.....13 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ.........ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ....ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΝΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

οντως ειναι ενα θαυμα για την καθεμια ξεχωριστα!!! κ εγω δεν  μπορω ακομα να το πιστεψω δεν χωραει ακομα στο μυαλο μου!!! σε τρεις μηνες γονεις τελειως κουφο!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...