Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , elenistam είπε:

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΗΛΑΣΕΙΣ.....ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΩ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΙΕΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ....ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΘΗΚΕΣ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

αλλο αν δεν μπορεις κ θελεις να δωσεις ξενο! αλλα στα καλα καθουμενα να δινεις χαμομηλι ειναι κουφο! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, linaa είπε:

αλλο αν δεν μπορεις κ θελεις να δωσεις ξενο! αλλα στα καλα καθουμενα να δινεις χαμομηλι ειναι κουφο! 

Ε ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΔΕ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΣΩΣΤΑ......ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ

MNKKp3.png

4 ώρες πρίν, vaclia είπε:

Ναι οντως ειναι περιεργη αυτη η εποχη αν κ το βλεπω να χει ζεστη φετος το σεπτεμβριο!!!! Και γω αυτο σκεφτομουν οσο για τον αποστειρωτη αν μου χρειαστει δεν θελω να τρεχω τελευταια στιγμη!!!!  Ας τα χω και ας μην τα χρησιμοποιησω!!!!

Εγω δεν θα πάρω καθόλου γιατί μπαίνεις σε πειρασμό να τα χρησιμοποιήσεις και δεν θέλω!

Εγω αν όλα πάνε καλά θα γέννησω αρχές Αυγούστου!αν δεν βγει νωρίτερα!

Qqe8p2.png

πρίν από 2 λεπτά , elenistam είπε:

Ε ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΔΕ ΤΟ ΕΘΕΣΑ ΣΩΣΤΑ......ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ

χα χα ναι ετσι οπως το ειπες καταλαβα οτι θα του δινεις για να μην πινει γαλα το βραδυ. απλα οταν θα θελησεις να αποθυλασεις θα ξεκινησετε το ξενο σιγα σιγα το χαμομηλι δεν μπορει να αντικαταστησει καποιο γευμα για ευκολια

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

κοριτσια παει κ η β επιπεδου!!! ολα καλα δοξα το θεο!!! το μωρο ειναι 471 γρ!!!! φωτο δεν καθισε ηταν μισοκρυμμενο!!! ολα καλα κοριτσια κ στα δικα σας οι επομενες!!!

Μπράβο Λίνα μου!!!!τέλεια!!!τώρα αναμονη για τον ερχομό του μωρού!!!

3 ώρες πρίν, Zouzou94 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Έκανα και εγώ τη Β'επιπεδου!! 693γραμμαρια ο μπέμπης!! Αχ το αγοράκι μου χασμιουριοταν στον υπέρηχο μου είπε η γιατρός!! :P Μας είχε στην αρχή τη πλάτη και δεν είδαμε φατσούλα αλλά με λίγο σκουντιγμα μας έκανε τη χάρη και τον είδαμε!!! :D

καλέ εσείς είστε μεγάλα αγόρια!!!μπράβο!!!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, gogouli88 είπε:

Εγω κοντομάνικα θα πάρω καμιά δεκαριά από τα Orchestra κ ένα δύο από τα mayoral να το φορέσουν όταν γεννηθεί τα ποδαράκια δε κρυώνουν θα χει ζέστη άσε που θα ναι τυλιγμενα με πάνα κ δύο τρια μακρύ μανίκι πολύ λεπτά όμως. Νούμερο από 0-3m. Αποστειρωτή θα μου δώσει η κουμπάρα μου τησ chicco

Το ότι θα κάνεις αποκλειστικό θηλασμό δε σου εγγυάται τίποτα ότι δε θα δώσεις συμπλήρωμα η αν έχεις πολύ γαλα. 2 φίλες που γέννησαν δεν είχαν πολύ γάλα κ έδιναν συμπλήρωμα 

Εχω άλλη άποψη για τον θηλασμό!εδω και πολύ καιρό διαβάζω τα αρχεία με τις οδηγίες του παγκοσμίου οργανισμού υγείας!δεν είναι μια άποψη ενός παιδιάτρου!ο αποκλειστικός θηλασμός είναι αποκλειστικός!οταν δίνεις ξένο είναι μικτή διατροφή!να μην έχεις πολύ γάλα δεν γίνεται!το στήθος παράγει ανάλογα με την ζήτηση!οι περισσότερες γυναίκες έτσι την πάτησαν και έδωσαν ξένο! σου χαλάνε τον θηλασμό οι λάθος οδηγίες!

Οταν ενα βρέφος κλαίει δεν σημαίνει οτι δεν του φτάνει το μητρικό!κλαίνε για 20 διαφορετικά πράγματα!

Παντως Αν θέλεις να θηλασεις οι οδηγίες του ΠΟΥ είναι φοβερή ενημέρωση!Και εξηγεί τα πάντα για τον σωστό θηλασμό!

• Μου αρέσει 2

Qqe8p2.png

πρίν από 2 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Εχω άλλη άποψη για τον θηλασμό!εδω και πολύ καιρό διαβάζω τα αρχεία με τις οδηγίες του παγκοσμίου οργανισμού υγείας!δεν είναι μια άποψη ενός παιδιάτρου!ο αποκλειστικός θηλασμός είναι αποκλειστικός!οταν δίνεις ξένο είναι μικτή διατροφή!να μην έχεις πολύ γάλα δεν γίνεται!το στήθος παράγει ανάλογα με την ζήτηση!οι περισσότερες γυναίκες έτσι την πάτησαν και έδωσαν ξένο! σου χαλάνε τον θηλασμό οι λάθος οδηγίες!

Οταν ενα βρέφος κλαίει δεν σημαίνει οτι δεν του φτάνει το μητρικό!κλαίνε για 20 διαφορετικά πράγματα!

Παντως Αν θέλεις να θηλασεις οι οδηγίες του ΠΟΥ είναι φοβερή ενημέρωση!Και εξηγεί τα πάντα για τον σωστό θηλασμό!

Να ρωτησω κατι επειδη σε βρισκω ενημερωμενη...εγω δεν θελω να θηλασω αποκλειστικα. 

Θεωρεις οτι θα μπορουσα να καταφερω και δικο μου και ξενο?

Πως ξεκιναω? Δινω δικο μου και παραλληλα ξενο? Παιζει να πιασει ή θα θελει μονο το ξενο?

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

2 ώρες πρίν, elenistam είπε:

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΖΑΜΠΟ ΛΕΕΙ 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ...ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ......ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ.....ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΤΑΚΙ ΚΟΛΑΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ....ΑΠΟΣΤΗΡΩΤΗ ΠΗΡΑ ΤΗΣ ΑΒΕΝΤ ....ΘΑ ΘΗΛΑΣΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΜΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΘΑ ΔΙΝΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ....ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ...ΧΑΧΑΧΑ.......ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΘΑ ΤΟ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ 40 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΗΛΗ

Και εγώ τα φανελακια από το jumbo θα τα πάρω!!!είναι οικονομικά και μια χαρά!!!

Ελένη μου οι οδηγίες της παιδιάτρου είναι εντελώς λάθος!ενα νεογέννητο τρέφεται μόνο με γάλα και φυσικά πρέπει να είναι διαθέσιμο ανα πάσα ώρα και στιγμή!επίσης το χαμομήλι απαγορεύεται μέχρι να γίνει 3 μηνών γιατί μπορεί να κάνει αλλεργία!

Ακριβώς αυτά σου έλεγα οταν μιλαγαμε πάλι για τον θηλασμό!οτι οι περισσότεροι παιδιατροι είναι παντελώς ασχετοι και δίνουν λάθος οδηγίες!

Αυτά που λένε δεν τα έχουν δεί πουθενά γραμμένα!ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας τους στέλνει τις οδηγίες, τωρα γιατί δεν τις ακόλουθουνε είναι άλλο θέμα!

Αν σου πει ένας παιδίατρος να δώσεις ξένο και ζητήσεις να σου δώσει εγγράφως τον λόγο που πρέπει να πιει ξένο και υπογεγραμμένο, δεν το κάνουν!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

3 ώρες πρίν, vaclia είπε:

Και γω το νιωθω αυτο αν και εχω βαλει μονο 5 κιλα!!!! Να δουμε που θ αφτασουμε ... ειναι νωρις ακομα....

Τελειος ο μικρος και βαρβατος!!!! 

Και σε μενα μια φωτο βγηκε τελικα αλλα δεν φιανονται πολλα πραγματα!!!!! Εγω την ειχα κανει κ νωρις !!! Στην 21 εβδομαδα!!!

Οοο ναι ο μπουμπουκος!! :)

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , iwanna24 είπε:

Να ρωτησω κατι επειδη σε βρισκω ενημερωμενη...εγω δεν θελω να θηλασω αποκλειστικα. 

Θεωρεις οτι θα μπορουσα να καταφερω και δικο μου και ξενο?

Πως ξεκιναω? Δινω δικο μου και παραλληλα ξενο? Παιζει να πιασει ή θα θελει μονο το ξενο?

Γιατί δεν θες να θηλασεις αποκλειστικά;;;μπορείς να κάνεις μικτή διατροφή αλλά θα δεις οτι στην πράξη δεν είναι εύκολο!πρώτα θηλαζεις και μετά δίνεις σκονογαλα!

Οταν όμως δώσει μπιμπερο είναι θέμα ημερών να μην ξαναπιασει θηλή γιατί παθαίνουν σύγχυση θηλών και δεν το θέλουν το στήθος!

Το μπιμπερο έχει πιο εύκολη ροή από το στήθος και για να θηλάζει θέλει περισσότερ κόπο, οπότε μετά δεν το θέλει!και μετά θα πρέπει να κάνεις αντλησεις με θηλαστρο για να το δίνεις με μπιμπερο!

Θα είναι πιο δύσκολο όλο αυτό! 

Εγω θα έλεγα να ξεκινήσεις να θηλαζεις το παιδακι σου, να το προσπαθησεις και αν δεις οτι δεν μπορείς, να προχωρήσεις σε ξένο γάλα!

Qqe8p2.png

πρίν από 54 λεπτά , katrin* είπε:

Συγνώμη που μπαίνω έτσι εμβολιμα στο θέμα σας...καλές τελειομηνες εγκυμοσύνες σε όλες σας! @elenistam η παιδίατρος δεν ξέρω που τις βρήκε αυτές τις οδηγίες για το χαμομήλι αλλά ρώτα και κάποιον παιδίατρο ακόμα πριν τις ακολουθήσεις...είναι τελείως μα τελείως λάθος...δεν δίνουμε χαμομήλι ή άλλα αφεψήματα σε παιδιά κάτω των 2 ετών πόσο μάλλον σε νεογέννητα...φιλικά πάντα ζητα μια συμβουλή ακόμα...επίσης ο νυχτερινός θηλασμός είναι απαραίτητος ειδικά σε βρεφακι...

Συμφωνώ απόλυτα!!!και εγω απορω που τα βρισκουν και τα λένε!!!είναι παιδιατροι και θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί στις οδηγίες που δίνουν ειδικά σε νεες μανουλες!!!

Qqe8p2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ???? ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.....

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΟΝΕΙΣ!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΝΑΔΕΣ.....ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΑΔΕΣ....ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ.....13 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ.........ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ....ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΝΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

• Μου αρέσει 5

MNKKp3.png

πρίν από 25 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Μπράβο Λίνα μου!!!!τέλεια!!!τώρα αναμονη για τον ερχομό του μωρού!!!

καλέ εσείς είστε μεγάλα αγόρια!!!μπράβο!!!

Ναι έτσι μου φαίνεται και εμένα! Πριν 2 βδομάδες περίπου πήγα στο γιατρό έξω και ήταν 550 μου είχε πει αλλά δεν περίμενα όντως να είναι τόσο..συνήθως στον απλό υπέρηχο βγαίνει παραπάνω το βάρος! Αλλά τώρα σιγουρευτικα ότι είναι μεγάλο το αγόρι μου!! :D

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...