Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Εγω της frezyderm εχω πάρει!

Σκέφτομαι να πάρω κάποια 0 και κάποια 3μ.! Εγω που κινδυνεύω για πρόωρο τοκετό πρέπει να εχω και τα δυο!δεν εχω σκοπό να πάρω πολλά για αρχή!γιατί και δώρα θα φέρουν και δεν χρειάζεται να έχει 50 φορμακια και φανελακια!αλλάζουν πολύ γρήγορα νούμερο!κοντομανικα φορμακια δεν υπάρχουν με μακριά ποδαρακια!και θα πάρω 2-3 κολαν-παντελονακια για απο κάτω!είναι λίγο περίεργη η εποχή που θα γεννησουμε!

Αποστειρωτη δεν εχω σκοπό να πάρω γιατί θελω να θηλασω γι'αυτο δεν θα πάρω ούτε μπιμπερο φυσικά!

Ναι οντως ειναι περιεργη αυτη η εποχη αν κ το βλεπω να χει ζεστη φετος το σεπτεμβριο!!!! Και γω αυτο σκεφτομουν οσο για τον αποστειρωτη αν μου χρειαστει δεν θελω να τρεχω τελευταια στιγμη!!!!  Ας τα χω και ας μην τα χρησιμοποιησω!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!! Έκανα και εγώ τη Β'επιπεδου!! 693γραμμαρια ο μπέμπης!! Αχ το αγοράκι μου χασμιουριοταν στον υπέρηχο μου είπε η γιατρός!! :P Μας είχε στην αρχή τη πλάτη και δεν είδαμε φατσούλα αλλά με λίγο σκουντιγμα μας έκανε τη χάρη και τον είδαμε!!! :D

• Μου αρέσει 4

πρίν από 16 λεπτά , angeliki1979 είπε:

εγω πάντως έχω βαρύνει και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου - και έχω ακόμα 3 μηνες τι θα κάνω? εσείς είστε ελαφρυές?

Και γω το νιωθω αυτο αν και εχω βαλει μονο 5 κιλα!!!! Να δουμε που θ αφτασουμε ... ειναι νωρις ακομα....

πρίν από 16 λεπτά , Zouzou94 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Έκανα και εγώ τη Β'επιπεδου!! 693γραμμαρια ο μπέμπης!! Αχ το αγοράκι μου χασμιουριοταν στον υπέρηχο μου είπε η γιατρός!! :P Μας είχε στην αρχή τη πλάτη και δεν είδαμε φατσούλα αλλά με λίγο σκουντιγμα μας έκανε τη χάρη και τον είδαμε!!! :D

Τελειος ο μικρος και βαρβατος!!!! 

πρίν από 49 λεπτά , linaa είπε:

κοριτσια παει κ η β επιπεδου!!! ολα καλα δοξα το θεο!!! το μωρο ειναι 471 γρ!!!! φωτο δεν καθισε ηταν μισοκρυμμενο!!! ολα καλα κοριτσια κ στα δικα σας οι επομενες!!!

Και σε μενα μια φωτο βγηκε τελικα αλλα δεν φιανονται πολλα πραγματα!!!!! Εγω την ειχα κανει κ νωρις !!! Στην 21 εβδομαδα!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, vaclia είπε:

Και γω της Mustela σκεφτομαι ολη την σειρα ομως!!! Μυριζει τελεια!!!!

κοριτσια ρουχαλακια απο που θα παρετε? και τι μεγεθος? Επισης θα κανει ζεστη φετος!!! λεω να παρω αρκετα κοντομανικα και πανω αλλα και στα ποδαρακια αν και τα νεογεννητα κρυωνουν!!! Τι λετε εσεις?

Επισης αποστειρωτη ποιον θα παρετε?

Εγω κοντομάνικα θα πάρω καμιά δεκαριά από τα Orchestra κ ένα δύο από τα mayoral να το φορέσουν όταν γεννηθεί τα ποδαράκια δε κρυώνουν θα χει ζέστη άσε που θα ναι τυλιγμενα με πάνα κ δύο τρια μακρύ μανίκι πολύ λεπτά όμως. Νούμερο από 0-3m. Αποστειρωτή θα μου δώσει η κουμπάρα μου τησ chicco

1 ώρα πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Εγω της frezyderm εχω πάρει!

Σκέφτομαι να πάρω κάποια 0 και κάποια 3μ.! Εγω που κινδυνεύω για πρόωρο τοκετό πρέπει να εχω και τα δυο!δεν εχω σκοπό να πάρω πολλά για αρχή!γιατί και δώρα θα φέρουν και δεν χρειάζεται να έχει 50 φορμακια και φανελακια!αλλάζουν πολύ γρήγορα νούμερο!κοντομανικα φορμακια δεν υπάρχουν με μακριά ποδαρακια!και θα πάρω 2-3 κολαν-παντελονακια για απο κάτω!είναι λίγο περίεργη η εποχή που θα γεννησουμε!

Αποστειρωτη δεν εχω σκοπό να πάρω γιατί θελω να θηλασω γι'αυτο δεν θα πάρω ούτε μπιμπερο φυσικά!

Το ότι θα κάνεις αποκλειστικό θηλασμό δε σου εγγυάται τίποτα ότι δε θα δώσεις συμπλήρωμα η αν έχεις πολύ γαλα. 2 φίλες που γέννησαν δεν είχαν πολύ γάλα κ έδιναν συμπλήρωμα 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

πρίν από 4 λεπτά , gogouli88 είπε:

Εγω κοντομάνικα θα πάρω καμιά δεκαριά από τα Orchestra κ ένα δύο από τα mayoral να το φορέσουν όταν γεννηθεί τα ποδαράκια δε κρυώνουν θα χει ζέστη άσε που θα ναι τυλιγμενα με πάνα κ δύο τρια μακρύ μανίκι πολύ λεπτά όμως. Νούμερο από 0-3m. Αποστειρωτή θα μου δώσει η κουμπάρα μου τησ chicco

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΖΑΜΠΟ ΛΕΕΙ 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ...ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ......ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ.....ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΤΑΚΙ ΚΟΛΑΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ....ΑΠΟΣΤΗΡΩΤΗ ΠΗΡΑ ΤΗΣ ΑΒΕΝΤ ....ΘΑ ΘΗΛΑΣΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΜΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΘΑ ΔΙΝΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ....ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ...ΧΑΧΑΧΑ.......ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΘΑ ΤΟ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ 40 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΗΛΗ

MNKKp3.png

2 ώρες πρίν, Zouzou94 είπε:

με το καλο λοιπον!!!! τελεια παμε μαζι!!!

• Μου αρέσει 1

Συγνώμη που μπαίνω έτσι εμβολιμα στο θέμα σας...καλές τελειομηνες εγκυμοσύνες σε όλες σας! @elenistam η παιδίατρος δεν ξέρω που τις βρήκε αυτές τις οδηγίες για το χαμομήλι αλλά ρώτα και κάποιον παιδίατρο ακόμα πριν τις ακολουθήσεις...είναι τελείως μα τελείως λάθος...δεν δίνουμε χαμομήλι ή άλλα αφεψήματα σε παιδιά κάτω των 2 ετών πόσο μάλλον σε νεογέννητα...φιλικά πάντα ζητα μια συμβουλή ακόμα...επίσης ο νυχτερινός θηλασμός είναι απαραίτητος ειδικά σε βρεφακι...

• Μου αρέσει 3

Εγώ ρουχαλακια πήρα 0-3 από το zara. Δεν παίρνω άλλα γτ θα φέρουν ένα τόνο κ δεν ξέρω κ τι θα χρειαστεί ακόμη. Στην πορεία θα δω πιστεύω. Αποστειρωτη κ μπουκάλια δεν θα πάρω ούτε εγώ γτ μετά από πολύ διάβασμα κατέληξα στο ότι μπορείς με προσπάθεια να έχεις αποκλειστικο θηλασμό κ το γάλα σου πάντα είναι αρκετό γτ είμαστε έτσι φτιαγμένες.

@elenistam ψάξε το λίγο με το χαμομήλι γτ εγώ ξέρω ότι ειδικα στους πρώτους μήνες είναι επικίνδυνο για το παιδί.

Εγώ κορίτσια είμαι στο γραφείο με τρομερό πονοκέφαλο σήμερα λόγω νοτιά μάλλον κ δεν ξέρω τι να γίνω! :-(

• Μου αρέσει 2

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , katrin* είπε:

Συγνώμη που μπαίνω έτσι εμβολιμα στο θέμα σας...καλές τελειομηνες εγκυμοσύνες σε όλες σας! @elenistam η παιδίατρος δεν ξέρω που τις βρήκε αυτές τις οδηγίες για το χαμομήλι αλλά ρώτα και κάποιον παιδίατρο ακόμα πριν τις ακολουθήσεις...είναι τελείως μα τελείως λάθος...δεν δίνουμε χαμομήλι ή άλλα αφεψήματα σε παιδιά κάτω των 2 ετών πόσο μάλλον σε νεογέννητα...φιλικά πάντα ζητα μια συμβουλή ακόμα...επίσης ο νυχτερινός θηλασμός είναι απαραίτητος ειδικά σε βρεφακι...

ΔΕ ΔΙΕΥΚΡΥΝΙΣΑ ΙΣΩΣ ΚΑΛΑ.....ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ.......ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ......ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΔΕ ΞΕΡΩ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΟΔΗΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΥΠΝΑΩ ΕΓΩ ΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ....

ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ...ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΥΛΙΚΟ ΑΠΛΩΣ.....ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΔΙΝΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ Ή ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ

MNKKp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenistam είπε:

ΔΕ ΔΙΕΥΚΡΥΝΙΣΑ ΙΣΩΣ ΚΑΛΑ.....ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ.......ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ......ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΔΕ ΞΕΡΩ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΟΔΗΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΥΠΝΑΩ ΕΓΩ ΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ....

Έγραφες ότι θα το ξεκινήσεις μετά τον μήνα,40 μέρες...αλλά και πάλι το δίμηνο που λες τώρα είναι πάρα πολύ νωρίς...εξάλλου ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας συστήνει για τους πρώτους 6 μήνες του παιδιου να τρέφεται αποκλειστικά με γάλα...και αυτή η "καθαρή οδηγία" που λες ότι σου έδωσαν θέλει προσοχή γτ στην αρχή πρέπει να ελέγχεις το βάρος του μωρού...ένα νεογέννητο το οποίο δεν ξυπνάει όλο το βράδυ μπορεί να έχει ανεβάσει ίκτερο κ να είναι ληθαργικο,μπορεί βέβαια και να έχει χορτάσει (αλλά αυτό είναι σπάνιο αν όχι αδύνατο σε θηλαζοντα βρέφη)...γενικά εγώ θα το έψαχνα λίγο περισσότερο με τους παιδιατρους γτ καθώς φαίνεται οι συγκεκριμένοι είναι "της παλιάς σχολής"...και πάλι όμως δική σου είναι η επιλογή! Ότι καλύτερο σε όλες σας!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , katrin* είπε:

Έγραφες ότι θα το ξεκινήσεις μετά τον μήνα,40 μέρες...αλλά και πάλι το δίμηνο που λες τώρα είναι πάρα πολύ νωρίς...εξάλλου ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας συστήνει για τους πρώτους 6 μήνες του παιδιου να τρέφεται αποκλειστικά με γάλα...και αυτή η "καθαρή οδηγία" που λες ότι σου έδωσαν θέλει προσοχή γτ στην αρχή πρέπει να ελέγχεις το βάρος του μωρού...ένα νεογέννητο το οποίο δεν ξυπνάει όλο το βράδυ μπορεί να έχει ανεβάσει ίκτερο κ να είναι ληθαργικο,μπορεί βέβαια και να έχει χορτάσει (αλλά αυτό είναι σπάνιο αν όχι αδύνατο σε θηλαζοντα βρέφη)...γενικά εγώ θα το έψαχνα λίγο περισσότερο με τους παιδιατρους γτ καθώς φαίνεται οι συγκεκριμένοι είναι "της παλιάς σχολής"...και πάλι όμως δική σου είναι η επιλογή! Ότι καλύτερο σε όλες σας!

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΥΝΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ.....ΚΑΙ ΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΥΓΧΙΣΜΕΝΑ......ΖΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ.....ΔΕ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ......ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΛΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ....ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

MNKKp3.png

πρίν από 7 λεπτά , elenistam είπε:

βρε αν το παιδι δεν εχει καποιο προβλημα δεν δινουν χαμομηλι για να κοπει η ορεξη! ουτε σε δυο μηνων τι οδηγιες ειναι αυτες το χαμομηλι το δινουν σπανια σε αλλες καταστασεις οχι για να μην νομιζει το παιδι οτι το γαλα ειναι αυθονο!!! αν σου ειπαν κατι τετοιο βρες αλλο παιδιατρο να μην προτεινει τετοιες λυσεις αυτος με την πρωτη θα σας γεμισει κ φαρμακα!!

Just now, linaa είπε:

βρε αν το παιδι δεν εχει καποιο προβλημα δεν δινουν χαμομηλι για να κοπει η ορεξη! ουτε σε δυο μηνων τι οδηγιες ειναι αυτες το χαμομηλι το δινουν σπανια σε αλλες καταστασεις οχι για να μην νομιζει το παιδι οτι το γαλα ειναι αυθονο!!! αν σου ειπαν κατι τετοιο βρες αλλο παιδιατρο να μην προτεινει τετοιες λυσεις αυτος με την πρωτη θα σας γεμισει κ φαρμακα!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΗΛΑΣΕΙΣ.....ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΩ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΙΕΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ....ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΘΗΚΕΣ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...