Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ολοι τα ιδια μου λενε κοριτσακι μουυυ...αλλα οταν κολλαει το μυαλο :oops:

οχι ηρθε ο καιρος να χαλαρωσεις εχεις φτασει πια σε εβδομαδα που τιποτα κακο δεν μπορει να συμβει το μωρο ειναι ασφαλης απο οτιδηποτε σε 5 εβδομαδες μπαινεις κ στο μηνα σου πλεον ! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

οχι ηρθε ο καιρος να χαλαρωσεις εχεις φτασει πια σε εβδομαδα που τιποτα κακο δεν μπορει να συμβει το μωρο ειναι ασφαλης απο οτιδηποτε σε 5 εβδομαδες μπαινεις κ στο μηνα σου πλεον ! 

Εχεις δικιο....θα προσπαθησωωω...πρεπει μωρε γιατι δεν εχω απολαυσει τιποτα. Αλλες ειναι τοοοσο ευτυχισμενες εγω παλι μονιμα με κατι αγχωμενη... εστω ας μην ειμαι ετσι οταν γεννηθει η μπεμπα και την τρελανω.

fH1Pp2.png

πρίν από 1 λεπτό , iwanna24 είπε:

Εχεις δικιο....θα προσπαθησωωω...πρεπει μωρε γιατι δεν εχω απολαυσει τιποτα. Αλλες ειναι τοοοσο ευτυχισμενες εγω παλι μονιμα με κατι αγχωμενη... εστω ας μην ειμαι ετσι οταν γεννηθει η μπεμπα και την τρελανω.

χα χα τις πρωτες μερες σιγουρα θα ειναι πολυ δυσκολα αλλα θα περασουν κ αυτες. παντως τωρα πιο επικινδυνο ειναι να σκονταψεις κ να πεσεις παρα να παθεις μια ιωση κτλ οποτε χαλαρωσε πλενε χερακια κ μην φοβασαι!!

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

χα χα τις πρωτες μερες σιγουρα θα ειναι πολυ δυσκολα αλλα θα περασουν κ αυτες. παντως τωρα πιο επικινδυνο ειναι να σκονταψεις κ να πεσεις παρα να παθεις μια ιωση κτλ οποτε χαλαρωσε πλενε χερακια κ μην φοβασαι!!

Ασε...τις πρωτες μερες σοκ...βλεπω νεογεννητα και κλαιω. Πολυ ευαισθητη εχω γινει :oops:

fH1Pp2.png

Just now, iwanna24 είπε:

Ασε...τις πρωτες μερες σοκ...βλεπω νεογεννητα και κλαιω. Πολυ ευαισθητη εχω γινει :oops:

ναι ειναι οι ορμονες χα χα χα !!! τις πρωτες μερες θα κλαις συνεχεια πιστεψε με ειναι λιγο τρομακτικο κ το κλαμα των νεογεννητων σαν να τα σφαζουν

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , iwanna24 είπε:

ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ....ΓΕΝΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ....ΠΑΙΔΙΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ....ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΝΑ ΣΦΙΞΙΜΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΜΟΥ....ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.....ΤΟ ΕΚΑΝΕ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ......ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΥΣΠΑΣΗ?ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ...ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΥΣΤΗΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ

• Μου αρέσει 1

MNKKp3.png

πρίν από 12 λεπτά , elenistam είπε:

ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ....ΓΕΝΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ....ΠΑΙΔΙΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ....ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΝΑ ΣΦΙΞΙΜΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΜΟΥ....ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.....ΤΟ ΕΚΑΝΕ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ......ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΥΣΠΑΣΗ?ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ...ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΥΣΤΗΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ

μπορει να ηταν κ η κυστη μπορει κ μυικο γενικα οτι κραταει δευτερολεπτα μην το φαβασαι. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, iwanna24 είπε:

Οντως?

Δηλαδη σε 3 μερες μπαινω στον 8ο?

Νομιζα σε 10...:oops:

Πότε έχεις ΠΗΤ; Εγώ πχ έχω ΠΗΤ 15/08, επομένως στον 8ο μπαίνω 15/6 και στον 9ο 15/7. Από την προβλεπόμενη ημερομηνία και πίσω να μετράς τους μήνες, όχι από την τελευταία περίοδο ή την πιθανή ημερομηνία σύλληψης.

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

καλε μην φοβασαι οταν λενε να μην εισαι κοντα με καποιον που εχει κανει σπινθιρογραφημα κτλ εννοουν μην μεινετε μαζι κοιμηθητε μαζι κτλ. αν ηταν ετσι ευκολο να παθουμε κατι θα μας απαγορευαν να κυκλοφορησουμε που ξερεις στο λεωφορειο στα μαγαζια στην δουλεια κτλ τι εχει κανει ο διπλανος σου?????????????

Ναι, σίγουρα, αλλά καταλαβαίνεις...θα προτιμούσα να μην είχε συμβεί...

3 ώρες πρίν, Elfs είπε:

Καλησπέρα κ απο μένα! Εγώ στις 6 εχω ραντεβού! Τώρα ισιωνω μαλλι έβαλα τις κρέμες μ να πάω να δω το καμάρι!

Περίπου το ίδιο έπαθα κ εγώ σήμερα. Πήγα να δω τη μαμά μου στο νοσοκομείο στην καρδιολογική κλινική γιατί έκανε μια μικροεπεμβαση. Είχα κάτσει περίπου ένα τέταρτο στο θάλαμο όταν με είδε μια νοσοκόμα κ μου ειπε ότι δεν επιτρέπεται να είμαι εκεί γιατί οι ασθενείς ( μάλλον οι άλλοι του θαλαμου) κάνουν θεραπεία με θαλλιο.   Έφυγα αμέσως κ ούτε είχα πλησιάσει κανένα όσο ήμουν εκεί

Μετά που διάβασα στο ίντερνετ έλεγε ότι σε μικρότερες  εβδομάδες μπορεί επιδράσει στο έμβρυο κάτι τέτοιο. Πάντως δε νομίζω να έγινε τίποτα ούτε σε εμένα ούτε στη δική σου περίπτωση...

Ήταν η μέρα μας, φαίνεται....Τίποτα δεν έγινε, αλλά αγχώθηκα κι εγώ, φαντάζεσαι...

πρίν από 7 λεπτά , Heidelberg είπε:

Πότε έχεις ΠΗΤ; Εγώ πχ έχω ΠΗΤ 15/08, επομένως στον 8ο μπαίνω 15/6 και στον 9ο 15/7. Από την προβλεπόμενη ημερομηνία και πίσω να μετράς τους μήνες, όχι από την τελευταία περίοδο ή την πιθανή ημερομηνία σύλληψης.

Ναι, σίγουρα, αλλά καταλαβαίνεις...θα προτιμούσα να μην είχε συμβεί...

Ήταν η μέρα μας, φαίνεται....Τίποτα δεν έγινε, αλλά αγχώθηκα κι εγώ, φαντάζεσαι...

ΠΗΤ εχω 1.7 αλλα πηγαινα γενικα με βαση τη βδομαδα...

fH1Pp2.png

Γύρισα από την εξέταση, όπως καταλαβαίνετε! 

Όλα καλά! Όλα τα όργανα, όλες οι μετρήσεις μια χαρά, 590 γρμ βάρος και πρώτο μπόι (οκ, ο μπαμπάς του είναι 1,83, εγώ 1,70, εξηγείται...). Μήκος τραχήλου 4,2 mm :-D

Μακάρι να συνεχίσουν έτσι για όλες μας!!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Heidelberg είπε:

Όλα καλά! Όλα τα όργανα, όλες οι μετρήσεις μια χαρά, 590 γρμ βάρος και πρώτο μπόι (οκ, ο μπαμπάς του είναι 1,83, εγώ 1,70, εξηγείται...). Μήκος τραχήλου 4,2 mm :-D

ευγε κοριτσακι!!!!! ολα καλα καλη συνεχεια λοιπον !!!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , linaa είπε:

μπορει να ηταν κ η κυστη μπορει κ μυικο γενικα οτι κραταει δευτερολεπτα μην το φαβασαι. 

Κοριτσακι μου μπορει να ειναι και λοξυγγας του μωρου...

πρίν από 48 λεπτά , linaa είπε:

ναι ειναι οι ορμονες χα χα χα !!! τις πρωτες μερες θα κλαις συνεχεια πιστεψε με ειναι λιγο τρομακτικο κ το κλαμα των νεογεννητων σαν να τα σφαζουν

Το φανταζομαι :oops:

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

πρίν από 5 λεπτά , iwanna24 είπε:

ΠΗΤ εχω 1.7 αλλα πηγαινα γενικα με βαση τη βδομαδα...

Οι εβδομάδες νομίζω μας μπερδεύουν χειρότερα... 1/4 μπήκες στον 7ο :)

• Ευχαριστώ 1

Just now, Heidelberg είπε:

Οι εβδομάδες νομίζω μας μπερδεύουν χειρότερα... 1/4 μπήκες στον 7ο :)

Γενικα δεν με ρωτανε ποτε μηνα...και με το γιατρο πχ παντα με βδομαδες μιλαμε διοτι 1.7 ηταν η αρχικη ΠΗΤ. Στην αυχενικη αλλαξε 3 μερες. Στη Β επιπεδου παλι αλλες 3, 4 μερες...πλεον ΠΗΤ βγαινει υπερηχοραφικα γυρω στις 15 με 20...οποτε λογικα κραταμε την πρωτη αλλα του υπερηχου?

Δηλαδη και ο γιατρος λεει γυρω στις 15...:confused:

πρίν από 6 λεπτά , Heidelberg είπε:

Με το καλο κοριτσακι...ολα τελεια!

• Μου αρέσει 1

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...