Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Melissoula27 είπε:

Καλά αποτελέσματα κορίτσια σε όλες τις β επιπέδου που υπολείπονται. Είναι τεράστια ανακούφιση!! Εγώ από τη Δευτέρα που την έκανα είμαι πιο ήρεμη. Βέβαια μετά είμαστε ικανές να αγχωθουμε για το πόσο συχνά ακούμε το μπεμπάκι μας κ.α. Τέλος πάντων όλα καλά θα πάνε για όλες. Εγώ έκανα και καμπύλη σήμερα , εντάξει δεν ήταν τόσο χάλια όσο μου έλεγαν έμοιαζε λίγο με γκαζόζα ξεθυμασμένη λίγο πιο γλυκό ακόμα συν ότι είχε και λίγο πάγο. Έκανα και επαναληπτικές τοξόπλασμα ούρων αίμα κλπ. Σιγά σιγά θα πέρασε ο ο καιρός !!!!!!!

ΕΙΔΕΣ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!....ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ !!!

Caty                  ΠΗΤ 02/08/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

Agusta               ΠΗΤ 05/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

gogouli88       ΠΗΤ 05/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Sam13        ΠΗΤ 08/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ + ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

angeliki1979        ΠΗΤ 13/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Heidelberg       ΠΗΤ 15/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!! 

Katerina.84     ΠΗΤ  15/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!! 

rapounzel_rapounzel    ΠΗΤ 19/08/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!! 

modena    ΠΗΤ 19/08/2018  ΑΓΟΡΑΚΙ!!! 

Melissoula27      ΠΗΤ 19/08/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

Χαρά Τριανταφυλλακι.   ΠΗΤ 22/08/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

Maraki2018     ΠΗΤ 22/08/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!! 

Nefeli2014        ΠΗΤ 24/08/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!! 

samiam             ΠΗΤ 24/08/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

vaclia                     ΠΗΤ 25/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Filisia87            ΠΗΤ 26/08/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

Mariloux                   ΠΗΤ 26/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ + ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

marakiinlove        ΠΗΤ 27/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Zouzou94        ΠΗΤ 28/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Coset                     ΠΗΤ 30/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

linaa                     ΠΗΤ 31/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!

Elfs                     ΠΗΤ 31/08/2018 ΑΓΟΡΑΚΙ!!! 

elenistam          ΠΗΤ 03/09/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

zina1987          ΠΗΤ 05/09/2018 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

Να δίνετε νεότερες πληροφορίες κορίτσια μου να το ανανεώνουμε το πινακάκι μας!! Με το καλό να κρατήσουμε όλες τα Αυγουστιάτικα μωράκια μας!! :wub:

XM9Hp2.png

πρίν από 5 λεπτά , modena είπε:

Κορίτσια μου δεν είναι έτσι. Ο κάθε μήνας της εγκυμοσύνης έχει συγκεκριμένο αριθμό εβδομάδων. Ο έκτος μήνας ξεκινάει από την αρχή της 22ης μέχρι και το τέλος της 26ης. 

Ο έβδομος μήνας από 27-30 εβδομάδες.

Ο όγδοος μήνας από 31-35 εβδομάδες και ο ένατος από 36-40 εβδομάδες. Κάποιοι είναι πιο σύντομοι σε διάρκεια κ κάποιοι άλλοι όχι.

Πρόλαβα κ τα γραψα.. Πολύ σωστά!

Οντως?

Δηλαδη σε 3 μερες μπαινω στον 8ο?

Νομιζα σε 10...:oops:

fH1Pp2.png

2 ώρες πρίν, Heidelberg είπε:

Καλησπέρα, κοιλίτσες!

Μετράω ανάποδα για την β'επιπέδου (στις 6:30 έχω ραντεβού)! 

Ψιλοαγχώθηκα γμτ μου...Ήμουν σήμερα με τον μπαμπά μου στο νοσοκομείο και στον θάλαμο ήταν μια κυρία (ναι, μεικτός θάλαμος, μην το συζητάτε...) που είπε μετά από πολλή ώρα ότι είχε πάει για σπινθηρογράφημα... Βέβαια, εμείς ήμασταν στην άλλη άκρη με ανοιχτά παράθυρα και δεν ήρθα καθόλου σε επαφή μαζί της, αλλά όσο να'ναι...φοβήθηκα λίγο... 

Τώρα με έχει πιάσει πονοκέφαλος απ'το άγχος, ο junior κλωτσάει όπου βρει, θα'μαι και μόνη μου στον γιατρό...τέλεια...:?:? Και δεν περνάει και η ώρα!!

Τουλάχιστον πέτυχα το tickerάκι :)

Όταν μιλάτε για ηλικίες, κορίτσια, να σέβεστε κι εμένα που γεννήθηκα προτού καν γίνει το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση!! :D:D:D

Καλώς ήρθες, @Caty!

καλε μην φοβασαι οταν λενε να μην εισαι κοντα με καποιον που εχει κανει σπινθιρογραφημα κτλ εννοουν μην μεινετε μαζι κοιμηθητε μαζι κτλ. αν ηταν ετσι ευκολο να παθουμε κατι θα μας απαγορευαν να κυκλοφορησουμε που ξερεις στο λεωφορειο στα μαγαζια στην δουλεια κτλ τι εχει κανει ο διπλανος σου?????????????

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , modena είπε:

Στον όγδοο μπαίνεις όταν μπεις στην 31η εβδομάδα.

Οταν μπω οχι οταν την κλεισω ε?

Δηλαδη 30 και 1 ειμαι στον 8ο?

Κατι δεν ξερω και γω σωστα.

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

καλε μην φοβασαι οταν λενε να μην εισαι κοντα με καποιον που εχει κανει σπινθιρογραφημα κτλ εννοουν μην μεινετε μαζι κοιμηθητε μαζι κτλ. αν ηταν ετσι ευκολο να παθουμε κατι θα μας απαγορευαν να κυκλοφορησουμε που ξερεις στο λεωφορειο στα μαγαζια στην δουλεια κτλ τι εχει κανει ο διπλανος σου?????????????

Λινακιιιιι...να σε ρωτησω τη γνωμη σου...θα πηγαινες σε παιδοτοπο κλειστο ομως?

Τωρα που ειμαστε γκαστρωμενες λεω :?

fH1Pp2.png

πρίν από 9 λεπτά , iwanna24 είπε:

Οταν μπω οχι οταν την κλεισω ε?

Δηλαδη 30 και 1 ειμαι στον 8ο?

Κατι δεν ξερω και γω σωστα.

Λινακιιιιι...να σε ρωτησω τη γνωμη σου...θα πηγαινες σε παιδοτοπο κλειστο ομως?

Τωρα που ειμαστε γκαστρωμενες λεω :?

εχω παει ναι αλλα δεν φιλησα κανεναν απλα. γενικα καθε μερα εχω το ανηψακι μου σπιτι το μονο που προσεχω ειναι αυτο να μην φιλιομαστε κ αγκαλιαζομαστε συνεχεια. αν παρεις κ κανενα μαντηλακι μαζι σου. παντως να ξερεις στους παιδοτοπους συνηθως παντα εχουν παραθυρα ανοιχτα ειδικα τωρα που ανοιξε ο καιρος. 

Just now, linaa είπε:

εχω παει ναι αλλα δεν φιλησα κανεναν απλα. γενικα καθε μερα εχω το ανηψακι μου σπιτι το μονο που προσεχω ειναι αυτο να μην φιλιομαστε κ αγκαλιαζομαστε συνεχεια. αν παρεις κ κανενα μαντηλακι μαζι σου. παντως να ξερεις στους παιδοτοπους συνηθως παντα εχουν παραθυρα ανοιχτα ειδικα τωρα που ανοιξε ο καιρος. 

Ξερω γω...μου πε και ο γιατρος οτι για 2 μηνες να προσεχω τις αρρωστιες κτλ...επειδη πλεον περνανε ολα στο μωρο!

fH1Pp2.png

Just now, iwanna24 είπε:

Ξερω γω...μου πε και ο γιατρος οτι για 2 μηνες να προσεχω τις αρρωστιες κτλ...επειδη πλεον περνανε ολα στο μωρο!

ναι εννοειτε προσεχεις αλλα αν πας κ για μια ωρα για ενα καφε δεν κολλας. τα φιλια κ οι αγκαλιες να τις αποφευγεις κ να πλενεις συχνα τα χερια σου τωρα πια δεν εχει τοσες ιωσεις. τι να πουν κ οι δευτερομαναδες που εχουν τα μικρα στα σχολεια αν ηταν ετσι ευκολο να παθουμε κατι δεν θα ειχαμε αδερφια....

Διαφημίσεις

Just now, linaa είπε:

ναι εννοειτε προσεχεις αλλα αν πας κ για μια ωρα για ενα καφε δεν κολλας. τα φιλια κ οι αγκαλιες να τις αποφευγεις κ να πλενεις συχνα τα χερια σου τωρα πια δεν εχει τοσες ιωσεις. τι να πουν κ οι δευτερομαναδες που εχουν τα μικρα στα σχολεια αν ηταν ετσι ευκολο να παθουμε κατι δεν θα ειχαμε αδερφια....

Καλα ναι...εννοειται. 

Απλα οι δευτερομανες δεν μπορουν ουτε θελουν να το αποφυγουν...ενω εμεις και να μην παμε :-P

fH1Pp2.png

Just now, iwanna24 είπε:

Καλα ναι...εννοειται. 

Απλα οι δευτερομανες δεν μπορουν ουτε θελουν να το αποφυγουν...ενω εμεις και να μην παμε :-P

χα χα χα  μην φοβασαι παντως εγω απο τα χριστουγεννα δεν εχω κολλησει τιποτα προσεχοντας μονο αυτο να μην φιλαω κανεναν κ να πλενω χερια συνεχεια. μικρα συνανταω συνεχεια κ σε φιλες μου κ της αδερφης μου. τωρα αν δεν πας κ καπου δεν πειραζει αρκει να μην σε ανχωνει....

Just now, linaa είπε:

χα χα χα  μην φοβασαι παντως εγω απο τα χριστουγεννα δεν εχω κολλησει τιποτα προσεχοντας μονο αυτο να μην φιλαω κανεναν κ να πλενω χερια συνεχεια. μικρα συνανταω συνεχεια κ σε φιλες μου κ της αδερφης μου. τωρα αν δεν πας κ καπου δεν πειραζει αρκει να μην σε ανχωνει....

Ξερεις τι με ενα δυο και γω δεν φοβαμαι. Απλα επειδη εκει προφανως θα ειναι πολλα και ειναι δυστυχως κλειστος χωρος το σκεφτομαι...ειπαμε ειμαι και πολυ φοβιτσιαρα τα ξερεις :-D

fH1Pp2.png

πρίν από 4 λεπτά , iwanna24 είπε:

Ξερεις τι με ενα δυο και γω δεν φοβαμαι. Απλα επειδη εκει προφανως θα ειναι πολλα και ειναι δυστυχως κλειστος χωρος το σκεφτομαι...ειπαμε ειμαι και πολυ φοβιτσιαρα τα ξερεις :-D

χα χα μην πας αν ειναι να το σκεφτεσε δεν χρειαζετε να πας. παντως τωρα ειναι καιρος να ηρεμησεις κ εσυ δεν εχει μεινει πολυ ακομα σε ενα μηνα περιπου μπαινεις τελικη ευθεια! δεν θα γινει τιποτα απολυτως. 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

χα χα μην πας αν ειναι να το σκεφτεσε δεν χρειαζετε να πας. παντως τωρα ειναι καιρος να ηρεμησεις κ εσυ δεν εχει μεινει πολυ ακομα σε ενα μηνα περιπου μπαινεις τελικη ευθεια! δεν θα γινει τιποτα απολυτως. 

Ολοι τα ιδια μου λενε κοριτσακι μουυυ...αλλα οταν κολλαει το μυαλο :oops:

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...