Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

κοριτσια γεια σας !!!! μαμα αυγουστου κ εγω στο τελος βεβαια 31 αλλα επειδη θα παω προγραμματισμενα ξερω οτι κοντα στο 15αυγουστο θα με βαλει!!! ειμαι 18 εβδομαδων κ 3 ημερων!!! κ περιμενω αγορακι!!

Καλώς ήρθες κορίτσι μου!!!!με το καλό το μωρακι σου!!!μας έχουν φάει λάχανο τα αγόρια τον Αυγούστο!!!γιατί θα πας προγραμματισμένα;;;

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , linaa είπε:

κοριτσια γεια σας !!!! μαμα αυγουστου κ εγω στο τελος βεβαια 31 αλλα επειδη θα παω προγραμματισμενα ξερω οτι κοντα στο 15αυγουστο θα με βαλει!!! ειμαι 18 εβδομαδων κ 3 ημερων!!! κ περιμενω αγορακι!!

Καλώς ήρθες Λίνα με το καλό το αγοράκι σου....

fu9Ip3.png

πρίν από 18 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Καλώς ήρθες κορίτσι μου!!!!με το καλό το μωρακι σου!!!μας έχουν φάει λάχανο τα αγόρια τον Αυγούστο!!!γιατί θα πας προγραμματισμένα;;;

εχω μεγαλη μειωπια κ δεν με αφηνει για φυσιολογικο τοκετο ετσι κ αλλιως οποτε ειπα να παμε προγραματισμενο αν δεν εχω τιποτα απροοπτο! 

πρίν από 14 λεπτά , kiki1986 είπε:

Καλώς ήρθες Λίνα με το καλό το αγοράκι σου....

ευχαριστω κοριτσια κ σε εσας με το καλο τα μωρακια!!!

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

εχω μεγαλη μειωπια κ δεν με αφηνει για φυσιολογικο τοκετο ετσι κ αλλιως οποτε ειπα να παμε προγραματισμενο αν δεν εχω τιποτα απροοπτο! 

ευχαριστω κοριτσια κ σε εσας με το καλο τα μωρακια!!!

Αν είναι απαραίτητη η καισαρική!

Που θα γεννήσεις;;;

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

ααα ειστε μεγαλοι εσεις!!! σε δυο εβδομαδες εχεις β επιπεδου! το νιωθεις το μικρακι? ξερεις τι ειναι?? 

Ναι!!!οπότε πάνω κάτω θα γεννησουμε τις ίδιες μέρες!κοριτσάκι!!!ναι, συνέχεια!ολη μέρα χορεύει!πλεον στα πιο δυνατά χτυπήματα τρανταζεται η κοιλιά μου!εσυ τον καταλαβαίνεις;

Στις 19 έχω β'επιπεδου 

Qqe8p2.png

πρίν από 54 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Ναι!!!οπότε πάνω κάτω θα γεννησουμε τις ίδιες μέρες!κοριτσάκι!!!ναι, συνέχεια!ολη μέρα χορεύει!πλεον στα πιο δυνατά χτυπήματα τρανταζεται η κοιλιά μου!εσυ τον καταλαβαίνεις;

Στις 19 έχω β'επιπεδου 

ααα ωραια υπαρχει κ μια νυφη γιατι ολο αγορια εχουμε!!! εγω νιωθω κατι ελαφρια σαν πεταλουδισματα αλλα δεν ξερω αν ειναι το μωρο τον γιατρο που ρωτησα μου ειπε μαλλον το μωρο ειναι αλλα με σιγουρια τι να πω δεν ξερω ειναι τοσο ελαφρια! 

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

ααα ωραια υπαρχει κ μια νυφη γιατι ολο αγορια εχουμε!!! εγω νιωθω κατι ελαφρια σαν πεταλουδισματα αλλα δεν ξερω αν ειναι το μωρο τον γιατρο που ρωτησα μου ειπε μαλλον το μωρο ειναι αλλα με σιγουρια τι να πω δεν ξερω ειναι τοσο ελαφρια! 

Λογικά το μωρό είναι!στην αρχή είναι έτσι η αίσθηση!μετά θα είναι πιο έντονα!

Ναι,4-5 κορίτσια έχουμε στην παρέα!όλα τα υπόλοιπα είναι αγόρια!!!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, linaa είπε:

στο ιασω! εσεις ποσο ειστε?? που θα γεννησετε? 

Με το καλό το μωράκι σου το πρώτο σου είναι; εγώ είμαι 23 εβδομάδων έιναι το πρώτο μου κ έιναι αγοράκι 

zTF7p3.png

dj8Lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...