Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , modena είπε:

Αυτό μου έλεγε μια φίλη μου δεν αρρώστησε σχεδόν καθόλου.. τρεις μέρες όλες κ όλες όλο το χειμώνα.

Α ναι? Γτ νόμιζα το στάνταρ δώρο είναι ροζ/γαλάζια φορμακια.. κουβέρτες ε? Όλες θα τις γυρίσω! Χαχαχα με έξι καλά δεν είμαι για αρχή?

Κ εμένα....δύο φορές.στα.τρεια χρόνια αρρώστησε....

Κ.σε μένα κ στις.φιλες.μου όλοι πάνε κουβερτες,..όλων των ειδών θα μαζέψεις...Χαχαχα τι έξι για αρχή...;;; Δεν το έπιασα...

πρίν από 2 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Ναι, αν είναι σύμβουλοι θα είσαι μια χαρά!!!και εγω τέτοιον παιδίατρο θα ψαξω να βρω!

Αν είσαι σε ομάδα θηλασμού στο φβ .μπορεις να.ρωτησεις εκεί... Γράψε περιοχή.που θες κ θα σου.στειλουν.μηνυματα οι διαχειρισριες... 

2 ώρες πρίν, Melissoula27 είπε:

Καλωσήρθες Κική!! Με το καλό το 2ο μωράκι σου!!! 

Κορίτσια πως πάει; Εγώ μια χαρά πλέον ακούω κάθε μέρα το μπουμπουκάκι μου και χαίρομαι!! Β' επιπέδου τώρα σε δύο εβδομάδες για να δούμε ας περάσει κι αυτό!! Απ' ότι ξέρω είναι πιο αναλυτική εξέταση από την Αυχενική ένα άγχος υπάρχει. 

Α και κατι ασχετο. Ποτέ δεν είχα θέμα με ακμή. Στην πορεία της εγκυμοσύνης βγάζω κυρίως στο πρόσωπο ένα δύο μια στο τόσο και μου κάνει εντύπωση διότι δεν έβγαζα ποτέ και δεν ξέρω πώς να τα διώχνω.

Καλώς σε βρήκα... 

Κ εγω ίδιο....μπορεί να.ειχα θέμα.με ακμή.στην.εφηβια στον γιο μου.δεν.εβγαλα τπτ αλλά τώρα πετάω στα μάγουλα....απλώς τα αφήνω να.φυγουν....δεν μπορείς να.κανεις κάτι...μην.τα πειράζεις για να.μην μείνει σημαδι....

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, kiki1986 είπε:

Κ.σε μένα κ στις.φιλες.μου όλοι πάνε κουβερτες,..όλων των ειδών θα μαζέψεις...Χαχαχα τι έξι για αρχή...;;; Δεν το έπιασα...

Αν είσαι σε ομάδα θηλασμού στο φβ .μπορεις να.ρωτησεις εκεί... Γράψε περιοχή.που θες κ θα σου.στειλουν.μηνυματα οι διαχειρισριες... 

Καλώς σε βρήκα... 

Κ εγω ίδιο....μπορεί να.ειχα θέμα.με ακμή.στην.εφηβια στον γιο μου.δεν.εβγαλα τπτ αλλά τώρα πετάω στα μάγουλα....απλώς τα αφήνω να.φυγουν....δεν μπορείς να.κανεις κάτι...μην.τα πειράζεις για να.μην μείνει σημαδι....

Ναι, είμαι σε ομάδα θηλασμού!θα ρωτησω προς το τέλος όμως, όχι ακόμα!

Qqe8p2.png

2 ώρες πρίν, kiki1986 είπε:

Καλώς σε βρήκα... 

Ναι για αρχή λέω, τύπου γυρίζουμε σπίτι από το μαιευτήριο να έχουμε ένα ξεκίνημα. Γιατί δεν ξέρω σε τι ρυθμούς μεγαλώνουν, έχω ακούσει ότι πολύ σύντομα πάνε στο μεγαλύτερο μέγεθος. Λέω να δω τι θα μαζέψουμε κ από τους συγγενείς κ μετά να προσθέσω κ άλλα.

XM9Hp2.png

Καλημέρα, κορίτσια!

@kiki1986 καλώς ήρθες στην παρέα μας! Με το καλό το αντράκι σου!

Είχα ραντεβού χθες με τον γιατρό, μου έκανε έναν πολύ αναλυτικό υπέρηχο, μου έδωσε τα συνολικά αποτελέσματα της αμνιοπαρακέντησης (όλα καλά :-P) και κανονίσαμε για β'επιπέδου 20 με 25 Απριλίου. Ο μπέμπης 350 γρμ :-D

Μετά πήγα για ψώνια, αλλά στα καταστήματα με ρούχα εγκυμοσύνης ψιλοαπογοητεύτηκα...Τελικά κατέληξα σε fullahsugah που έχει βγάλει κάτι ωραία αέρινα φορέματα φαρδιά ή με ζωνάκι ακριβώς κάτω απ'το στήθος, που νομίζω μια χαρά θα με βολέψουν προς το παρόν! 

Ααα, επίσης χθες με ρώτησε ο γυναικολόγος αν βάζω καμία κρέμα για ραγιάδες (δεν έχω κάνει προς το παρόν, αλλά το φοβάμαι) και όταν του είπα ότι χρησιμοποιώ την bepanthol mammy, μου είπε ότι καλά έκανα και την ξεκίνησα από νωρίς, αλλά ότι την ίδια ακριβώς δουλειά κάνει και το baby oil που είναι και πολύ πιο φθηνό.

• Μου αρέσει 5

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!! ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΘΑΣΟ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΝΟΜΑΙ.....Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΗ...ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΛΑΛΑΕΙ.....ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ....

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, modena είπε:

Ναι για αρχή λέω, τύπου γυρίζουμε σπίτι από το μαιευτήριο να έχουμε ένα ξεκίνημα. Γιατί δεν ξέρω σε τι ρυθμούς μεγαλώνουν, έχω ακούσει ότι πολύ σύντομα πάνε στο μεγαλύτερο μέγεθος. Λέω να δω τι θα μαζέψουμε κ από τους συγγενείς κ μετά να προσθέσω κ άλλα.

Εγώ ειχα τέσσερα κ μετά πήρα άλλα τέσσερα....δες και από marks and spenser και nextdirect η ποιότητά τους απλά δεν υπάρχει....κ τιμές στα φορμακια καλές σε σχέση με άλλα πιο ακριβά που μπαμπακιαζουν... Εγώ μόνο από κει έπαιρνα μέσω ίντερνετ....δες κ ανάλογα με τη χρήση παίρνεις....εμένα ήταν μικροκαμωμένος κ.αλλαζα κάθε τρίμηνο...μετάνιωσα που δεν πήρα 0 νούμερο γιατί τα 3 μηνών ήταν σακούλες....

πρίν από 57 λεπτά , Heidelberg είπε:

Καλημέρα, κορίτσια!

@kiki1986 καλώς ήρθες στην παρέα μας! Με το καλό το αντράκι σου!

Είχα ραντεβού χθες με τον γιατρό, μου έκανε έναν πολύ αναλυτικό υπέρηχο, μου έδωσε τα συνολικά αποτελέσματα της αμνιοπαρακέντησης (όλα καλά :-P) και κανονίσαμε για β'επιπέδου 20 με 25 Απριλίου. Ο μπέμπης 350 γρμ :-D

Μετά πήγα για ψώνια, αλλά στα καταστήματα με ρούχα εγκυμοσύνης ψιλοαπογοητεύτηκα...Τελικά κατέληξα σε fullahsugah που έχει βγάλει κάτι ωραία αέρινα φορέματα φαρδιά ή με ζωνάκι ακριβώς κάτω απ'το στήθος, που νομίζω μια χαρά θα με βολέψουν προς το παρόν! 

Ααα, επίσης χθες με ρώτησε ο γυναικολόγος αν βάζω καμία κρέμα για ραγιάδες (δεν έχω κάνει προς το παρόν, αλλά το φοβάμαι) και όταν του είπα ότι χρησιμοποιώ την bepanthol mammy, μου είπε ότι καλά έκανα και την ξεκίνησα από νωρίς, αλλά ότι την ίδια ακριβώς δουλειά κάνει και το baby oil που είναι και πολύ πιο φθηνό.

Α συγχαρητήρια ....είναι πολύ αγχωτικό το διάστημα.αναμονης... έκανα κ εγώ τροφοβλάστη κ μέχρι να με πάρουν για τα αποτελέσματα νόμιζα γέρασα....

Όσο για το δέρμα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν έβαλα τπτ κ το σώμα μου είναι όπως πριν...βέβαια είχα βάλει 12 κιλά....αλλά νομίζω έχει να κάνει με το σωματότυπο....αν δεν έχεις ελαστικό δέρμα όσο κ να βάζεις....

fu9Ip3.png

6 ώρες πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Είδα ένα καρότσι και θέλω να σας το δείξω αλλά γιατί δεν μ'αφήνει?

Εμένα όταν έβαλα το λινκ για το στρωματακι που πήρα, περίμενα γύρω στο 6ωρο για αποδεκτει ο admin το μήνυμα μου. 

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Είδα ένα καρότσι και θέλω να σας το δείξω αλλά γιατί δεν μ'αφήνει?

Γράψε μας λεπτομέρειες να το ψάξουμε κ να το δούμε ..

3 ώρες πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Φωτογραφία φαίνεται οτι έχεις βάλει, το όνομα ίδιο είναι!

Ναι για κάποιο λόγο δεν μου το αλλάζει...τουλάχιστον έβαλα τικερακι...

• Μου αρέσει 1

fu9Ip3.png

13 ώρες πρίν, modena είπε:

Εμένα όταν έβαλα το λινκ για το στρωματακι που πήρα, περίμενα γύρω στο 6ωρο για αποδεκτει ο admin το μήνυμα μου. 

Α κατάλαβα. Περνάει από έγκριση.

@kiki1986 Το καρότσι που είδα λέγετε chipolino fama 432029

XDAlp3.png

πρίν από 32 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Α κατάλαβα. Περνάει από έγκριση.

@kiki1986 Το καρότσι που είδα λέγετε chipolino fama 432029

Πολύ ωραίο κ οικονομικό...βέβαια να ξέρεις ότι αυτά τα καροτσια πιάνουν τεράστιο χώρο άρα αν ταξιδεύετε δεν θα βολεψει... κ είναι βαριά...από ένα σημείο κ μετά θα σε κουράσει μόνο η σκέψη του βάλε βγάλε...εγώ στο πρώτο μου πήρα τέτοιο κ μετά από τρεις μήνες πήρα maclaren ....στο δεύτερο μόνο το maclaren θα χρησιμοποιήσω....

• Ευχαριστώ 1

fu9Ip3.png

ΕΓΩ ΚΑΡΟΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΕΞΩ....ΑΠΟ ΟΛΑΝΔΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ....3 ΣΕ 1 ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΓΟΝΔΟΛΑ....ΕΧΕΙ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΕΞΩ ΜΕ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ CAMARELO PIREUS 3 in 1

• Μου αρέσει 1

MNKKp3.png

κοριτσια γεια σας !!!! μαμα αυγουστου κ εγω στο τελος βεβαια 31 αλλα επειδη θα παω προγραμματισμενα ξερω οτι κοντα στο 15αυγουστο θα με βαλει!!! ειμαι 18 εβδομαδων κ 3 ημερων!!! κ περιμενω αγορακι!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...