Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Maraki2018 είπε:

Κορίτσια όσες έχετε νιωσει τα μωράκια σας, πόσο συχνά μέσα στη μέρα τα νιώθετε;

Εμένα περίπου αν μια ώρα κουνιέται- κλοτσαει για 3-4 λεπτά και ύστερα σταματάει... 

Ποπό καλύτερα τις πρώτες εβδομάδες που δεν το καταλάβαινα... Τώρα αν περάσει λίγη ώρα παραπάνω και δεν το καταλάβω ανγχονομαι αν είναι καλά..... :-(

Κ γω σημερα αγχωθηκα γιατι δεν ακουστηκε πολυ χτες. Για 3 λεπτα συνεχομενα κλωτσαει κ το νιωθεις? Εμενα κανει 3 τακ κ μετα απο καμια ωρα παλι. Γενικα 4 φορες με 5 την ημερα κατι νιωθω.

poWsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 55 λεπτά , Melissoula27 είπε:

Καλωσήρθες Κική!! Με το καλό το 2ο μωράκι σου!!! 

Κορίτσια πως πάει; Εγώ μια χαρά πλέον ακούω κάθε μέρα το μπουμπουκάκι μου και χαίρομαι!! Β' επιπέδου τώρα σε δύο εβδομάδες για να δούμε ας περάσει κι αυτό!! Απ' ότι ξέρω είναι πιο αναλυτική εξέταση από την Αυχενική ένα άγχος υπάρχει. 

Α και κατι ασχετο. Ποτέ δεν είχα θέμα με ακμή. Στην πορεία της εγκυμοσύνης βγάζω κυρίως στο πρόσωπο ένα δύο μια στο τόσο και μου κάνει εντύπωση διότι δεν έβγαζα ποτέ και δεν ξέρω πώς να τα διώχνω.

Τα ενα δυο καλα είναι. Τι να πω και εγώ που έχω γεμίσει στην πλάτη. Και έχουν και σμιγμα και πύον. Και δεν τα αντέχω ξυνομαι και τα νιώθω και δεν τα αντέχω προσπαθώ να τα σπάσω. Και τα σπάω πονάω σε κάποια άλλα μ'αρέσει να σπαω τα σπυράκια μου. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι τις εγκυμοσυνης και ότι αν με πονάνε να πάρω μια κρέμα απο το φαρμακείο να βαλω. Άλλαξα αφρόλουτρο πήρα με 0 παραμεντς τίποτα. Έκανα σκραμπ τίποτα. Στο τέλος πιο πολλά σπυράκια θα έχω πάρα ραγάδες.

3 ώρες πρίν, kiki1986 είπε:

Ευχαριστώ πολύ χαρά. Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να διαβάσω από την αρχή τα σχόλια σας...θα σας μάθω με τον καιρό όμως....

Θα μας μάθεις εγώ μέχρι στιγμής είμαι η μοναδική που δεν έχω μάθει φύλλο. Στα μέσα του μήνα έχω Β.επιπεδου οπότε τότε θα δούμε αν όλα πάνε καλά και θα μάθουμε επιτέλους και το φύλλο.

• Μου αρέσει 2

XDAlp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Τα ενα δυο καλα είναι. Τι να πω και εγώ που έχω γεμίσει στην πλάτη. Και έχουν και σμιγμα και πύον. Και δεν τα αντέχω ξυνομαι και τα νιώθω και δεν τα αντέχω προσπαθώ να τα σπάσω. Και τα σπάω πονάω σε κάποια άλλα μ'αρέσει να σπαω τα σπυράκια μου. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι τις εγκυμοσυνης και ότι αν με πονάνε να πάρω μια κρέμα απο το φαρμακείο να βαλω. Άλλαξα αφρόλουτρο πήρα με 0 παραμεντς τίποτα. Έκανα σκραμπ τίποτα. Στο τέλος πιο πολλά σπυράκια θα έχω πάρα ραγάδες.

Θα μας μάθεις εγώ μέχρι στιγμής είμαι η μοναδική που δεν έχω μάθει φύλλο. Στα μέσα του μήνα έχω Β.επιπεδου οπότε τότε θα δούμε αν όλα πάνε καλά και θα μάθουμε επιτέλους και το φύλλο.

Κ γω δεν ξερω φυλο!! Θα μαθουμε ομως πού θα παει!

• Μπερδεμένη/-ος 1

poWsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , samiam είπε:

Κ γω σημερα αγχωθηκα γιατι δεν ακουστηκε πολυ χτες. Για 3 λεπτα συνεχομενα κλωτσαει κ το νιωθεις? Εμενα κανει 3 τακ κ μετα απο καμια ωρα παλι. Γενικα 4 φορες με 5 την ημερα κατι νιωθω.

Ναι. Κάθε μία ώρα περίπου κουνιέται- κλοτσαει μέχρι να βολεύτει μαλλον για περίπου 3 λεπτά  και μετά σταματάει. Άμα περάσει 2ωρο και δεν κουνηθεί αγχώνομαι!! 

Έχει δύο μέρες τώρα που αγχώθηκα γιατί οι κλοτσιες του δεν ήταν τόσο δυνατές όσο την προηγούμενη βδομάδα... :(

Μάλλον πρέπει να χαλαρώσω... Δεν γίνεται για τους επόμενους 4 μήνες να ζω με αυτό άγχος. Και αυτό το καημένο δεν είναι δυνατόν να κάνει όλο κολοτουμπες για να είμαι εγώ ήσυχη....

ZWS3p3.png

1 hour ago, modena είπε:

Κατάλαβαινεις αν σου κάνει καταρχήν με την άποψη του για το θηλασμό. Αν θέλεις να θηλάσεις πρέπει να βρεις κάποιον να είναι υπέρ. Γιατί αν συγκρούονται οι απόψεις σας άκρη δεν βγαίνει. Επίσης να σου εμπνέει οικειότητα κ εμπιστοσύνη. Θα χρειαστεί να τον παίρνεις τηλ ανά πάσα ώρα ζοριστεις. Εδώ μια παιδίατρος που βρήκα το site της τυχαία στο fb έλεγε ότι πριν την γέννα κάνει ραντεβού για να κάνει τύπου σεμινάρια για το θηλασμό κ επίσης ότι έρχεται στο μαιευτήριο για να εξετάσει το παιδί. Αυτό το έχω ακούσει κ από άλλη μία.

Πρώτη φορά το ακούω οτι θα έρθει ειδικά σε ιδιωτικό μαιευτήριο που δεν γίνεται να μπει αν δεν ανήκει στο μαιευτήριο!

Δεν διαφωνω για τον θηλασμό απλά θεωρώ οτι ακόμα και να σου πει τώρα οτι είναι υπέρ στην πράξη θα φανεί!γιατί όλοι οι παιδιατροι θα πουν είμαι υπέρ αλλά οταν φτάσει το μωρό 30 ημερών και δεν έχει πάρει το απαραίτητο βάρος σου λένε δώσε και λίγο συμπλήρωμα!

Γι αυτό θελω να βρω παιδίατρο που είναι σύμβουλος θηλασμού!

Είσαι και στην Κρήτη!να ελεγε η μια στην αλλη οταν έβρισκε παιδίατρο που είναι οκ με τον θηλασμό!

1 hour ago, Maraki2018 είπε:

Κορίτσια όσες έχετε νιωσει τα μωράκια σας, πόσο συχνά μέσα στη μέρα τα νιώθετε;

Εμένα περίπου αν μια ώρα κουνιέται- κλοτσαει για 3-4 λεπτά και ύστερα σταματάει... 

Ποπό καλύτερα τις πρώτες εβδομάδες που δεν το καταλάβαινα... Τώρα αν περάσει λίγη ώρα παραπάνω και δεν το καταλάβω ανγχονομαι αν είναι καλά..... :-(

Πλέον την καταλαβαίνω συνέχεια μέσα στην μέρα!4-5 φορές σίγουρα!άλλες φορές είναι πιο ζωηρή άλλες λιγότερο!κάποιες φορές κουνιεται για αρκετή ώρα και κάποιες κάνει 2-3 χτυπήματα!οταν βρίσκομαι σε κίνηση δεν την καταλαβαίνω όμως!

Και εγω αγχωνομαι αν δεν την καταλάβω αλλά για ώρες!δηλαδή αν περάσουν 4-5 ώρες!και τον γιατρό να ρωτήσεις θα σου πει οτι δεν ανησυχούμε αν δεν καταλάβουμε για 2-3 το μωρό!κάποιες μέρες μπορεί να είναι πιο ήσυχα!

Και εγω αυτό λέω, περίμενα πως και πως να το νιώσω και τώρα που την νιώθω λεω κουνησου λίγο να μην αγχωνεται η μαμά!!!

πρίν από 45 λεπτά , modena είπε:

Εγώ δεν το καταλαβαίνω τόσο συχνά κ ανυπομονώ κάθε φορά! 

Σπυράκια δεν έχω βγάλει εγώ.. από θηλυκότητα όμως σκίζω... Κουτσαινω κ πάω.. Παχαινω.. όνειρο! Χαχαχα

Χαχαχαχα!!!το καλοκαιράκι θα είμαστε όλες σέξυ φαλαινιτσες!!!!

Πήγαμε και εμείς στον γιατρό πριν λίγο!!!είμαστε μια χαρά!!!ευτυχώς άλλαξε θέση και δεν είναι με το κεφάλι κάτω, το ξαπλωσαμε το κορμί μας!ξυπνια οπως παντα και ζωηρη!οπότε δεν μου πιέζει τον τράχηλο που το είχα άγχος!είναι 202 γραμμάρια!όλα είναι φυσιολογικά μας είπε και δεν υπάρχει καμία ανησυχία!!!οπότε θα κάνω Πάσχα ήρεμη!!!

Σήμερα πρώτη φορά κλωτσησε και φάνηκε εξωτερικά στην κοιλιά μου!!!τρελάθηκα!!!

Σε 2,5 βδομάδες β'επιπεδου τώρα!!!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

3 ώρες πρίν, modena είπε:

@Χαρά Τριανταφυλλακι.

@kiki1986 καλώς όρισες στην παρεούλα μας! Με το καλό! Τι περιμένεις αυτή την φορά? Έχεις προαίσθημα?

Εμείς κορίτσια πήγαμε χτες μια βόλτα στα μαγαζιά για να χαζεψουμε λέει κ καταλήξαμε να πάρουμε φορμακια κ πυτζαμακια! Ήμασταν κ οι δυο ασυγκρατητες μόλις τα είδαμε! Χαχαχα

Καλώς σας βρηκα modena έχω αγοράκι πάλι...εγώ με.τα προαίσθηματα δεν τα πάω καλά.... νόμιζα θα είχα κορίτσι....δεν μου έκατσε...χαχα

απο τώρα ψώνια;;; Πρόσεχε την υπερκατανάλωση ...δεν θέλουν πολλά.τα μικρά...μέχρι το πολύ δέκα αλλαξιες....εγώ του είχα.οκτω κ ήμουν ανετη.... Θα δεις στην πορεία τι θα σε βολεψει...πχ εμένα με γολεψαν τα ολόσωμα φορμακια με κουμπιά μπροστά....κ φανελάκια κοντομανικα...ούτε αμανικα ούτε μακριμανικα....επισεις μετάνιωσα που δεν πήρα αυτά τα φορμακια που βάζουν στο μαιευτήριο...είναι σαν σακί από κάτω...δένει με κορδωνει σούρα, κ είναι εύκολο για το βράδυ που θα ξυπνάς να το αλλάξεις κ θα βαριέσαι να βάζεις κουμπιά...θα τα πάρω όμως αυτή τη φορά...

• Μου αρέσει 1

fu9Ip3.png

πρίν από 4 λεπτά , kiki1986 είπε:

Καλώς σας βρηκα modena έχω αγοράκι πάλι...εγώ με.τα προαίσθηματα δεν τα πάω καλά.... νόμιζα θα είχα κορίτσι....δεν μου έκατσε...χαχα

απο τώρα ψώνια;;; Πρόσεχε την υπερκατανάλωση ...δεν θέλουν πολλά.τα μικρά...μέχρι το πολύ δέκα αλλαξιες....εγώ του είχα.οκτω κ ήμουν ανετη.... Θα δεις στην πορεία τι θα σε βολεψει...πχ εμένα με γολεψαν τα ολόσωμα φορμακια με κουμπιά μπροστά....κ φανελάκια κοντομανικα...ούτε αμανικα ούτε μακριμανικα....επισεις μετάνιωσα που δεν πήρα αυτά τα φορμακια που βάζουν στο μαιευτήριο...είναι σαν σακί από κάτω...δένει με κορδωνει σούρα, κ είναι εύκολο για το βράδυ που θα ξυπνάς να το αλλάξεις κ θα βαριέσαι να βάζεις κουμπιά...θα τα πάρω όμως αυτή τη φορά...

Τέλεια!!! Πάμε για δύο ποδοσφαιρικές ομάδες! Χαχαχα

Εγώ πήρα μια συσκευασία των έξι κ δεν θα πάρω αλλά γτ θα μου φέρουν κλασσικά οπότε νομίζω ειμαι οκ. Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Τέτοια θα πάρω κ εγώ! Καλή ιδέα!

XM9Hp2.png

3 ώρες πρίν, samiam είπε:

Καλα να μην πιασω το κεφαλαιο πεθερων,μαμαδων κ γενικοτερα ολων που το παιζουν ξερολες κ δεν ξερουν τι τους γινεται. Μη φας αγγουρι,μην πιεις νερο,αραιωνει το γαλα. Οταν γεννησεις θα δεις! Κ το αλλο ακρο: γυναικες πορωμενες με το θηλασμο,δαχτυλοδειχνουν τις υπολοιπες που δε θηλασαν ή δε θηλασαν αρκετα ή το εκοψαν αποτομα κλπ. Γενικα get a life εχω να πω. Η καθεμια θα κανει αυτο που νιωθει κ μπορει καλυτερο για το παιδι της.

Ναι η αλήθεια είναι πως όλοι κάτι ξέρουν...κ νευριάζουν κιόλας αν δεν ακούς...εμένα άρχισαν να με.σταωοκοιταν.μετα τον ενάμιση χρόνο....από τη μια.το μετάνιωσα που έβαλα.τον εαυτό μου.σε τέτοια διαδικασία.γτ από το χρόνο και μετά είναι πολύ δύσκολος ο θηλασμός...είναι παιδιά κ σε.ξεγθμνωνουν ότι ώρα.θελουν ....από την άλλη με έσωσε πολλές φορές σε γρίπες....να.μην τρώει να μην πινει να.μην κοιματε ...τον είχα στο στήθος.κ είχα την ηρεμία ότι οκ κάτι θα είπε από μένα....η ωραία δεν ήμουν όλο το βράδυ στο ποδι βέβαια με είχε πιπίλα....πφφφφ

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Πρώτη φορά το ακούω οτι θα έρθει ειδικά σε ιδιωτικό μαιευτήριο που δεν γίνεται να μπει αν δεν ανήκει στο μαιευτήριο!

Δεν διαφωνω για τον θηλασμό απλά θεωρώ οτι ακόμα και να σου πει τώρα οτι είναι υπέρ στην πράξη θα φανεί!γιατί όλοι οι παιδιατροι θα πουν είμαι υπέρ αλλά οταν φτάσει το μωρό 30 ημερών και δεν έχει πάρει το απαραίτητο βάρος σου λένε δώσε και λίγο συμπλήρωμα!

Γι αυτό θελω να βρω παιδίατρο που είναι σύμβουλος θηλασμού!

Είσαι και στην Κρήτη!να ελεγε η μια στην αλλη οταν έβρισκε παιδίατρο που είναι οκ με τον θηλασμό!

Πλέον την καταλαβαίνω συνέχεια μέσα στην μέρα!4-5 φορές σίγουρα!άλλες φορές είναι πιο ζωηρή άλλες λιγότερο!κάποιες φορές κουνιεται για αρκετή ώρα και κάποιες κάνει 2-3 χτυπήματα!οταν βρίσκομαι σε κίνηση δεν την καταλαβαίνω όμως!

Και εγω αγχωνομαι αν δεν την καταλάβω αλλά για ώρες!δηλαδή αν περάσουν 4-5 ώρες!και τον γιατρό να ρωτήσεις θα σου πει οτι δεν ανησυχούμε αν δεν καταλάβουμε για 2-3 το μωρό!κάποιες μέρες μπορεί να είναι πιο ήσυχα!

Και εγω αυτό λέω, περίμενα πως και πως να το νιώσω και τώρα που την νιώθω λεω κουνησου λίγο να μην αγχωνεται η μαμά!!!

Χαχαχαχα!!!το καλοκαιράκι θα είμαστε όλες σέξυ φαλαινιτσες!!!!

Πήγαμε και εμείς στον γιατρό πριν λίγο!!!είμαστε μια χαρά!!!ευτυχώς άλλαξε θέση και δεν είναι με το κεφάλι κάτω, το ξαπλωσαμε το κορμί μας!ξυπνια οπως παντα και ζωηρη!οπότε δεν μου πιέζει τον τράχηλο που το είχα άγχος!είναι 202 γραμμάρια!όλα είναι φυσιολογικά μας είπε και δεν υπάρχει καμία ανησυχία!!!οπότε θα κάνω Πάσχα ήρεμη!!!

Σήμερα πρώτη φορά κλωτσησε και φάνηκε εξωτερικά στην κοιλιά μου!!!τρελάθηκα!!!

Σε 2,5 βδομάδες β'επιπεδου τώρα!!!

Τέλεια!!! Άντε να φύγει το Πάσχα να ξεκινήσουμε τους υπερήχους!! Κοίτα εγώ αυτές που έχω βρει είναι συμβουλοι θηλασμού κ κάνουν κ ομιλίες για αυτόν οπότε δεν παίζει θεωρώ να με πάνε στο ξένο γάλα.

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

πρίν από 1 λεπτό , modena είπε:

Τέλεια!!! Πάμε για δύο ποδοσφαιρικές ομάδες! Χαχαχα

Εγώ πήρα μια συσκευασία των έξι κ δεν θα πάρω αλλά γτ θα μου φέρουν κλασσικά οπότε νομίζω ειμαι οκ. Αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Τέτοια θα πάρω κ εγώ! Καλή ιδέα!

Καλά.μη νομίζεις θα σου φέρουν...μόνο ρουχαλακια κ φορμακια δεν φέρνουν στο μαιευτήριο....κουβέρτες θα έχεις κ για τα δισεγγονα...

fu9Ip3.png

πρίν από 2 λεπτά , kiki1986 είπε:

Ναι η αλήθεια είναι πως όλοι κάτι ξέρουν...κ νευριάζουν κιόλας αν δεν ακούς...εμένα άρχισαν να με.σταωοκοιταν.μετα τον ενάμιση χρόνο....από τη μια.το μετάνιωσα που έβαλα.τον εαυτό μου.σε τέτοια διαδικασία.γτ από το χρόνο και μετά είναι πολύ δύσκολος ο θηλασμός...είναι παιδιά κ σε.ξεγθμνωνουν ότι ώρα.θελουν ....από την άλλη με έσωσε πολλές φορές σε γρίπες....να.μην τρώει να μην πινει να.μην κοιματε ...τον είχα στο στήθος.κ είχα την ηρεμία ότι οκ κάτι θα είπε από μένα....η ωραία δεν ήμουν όλο το βράδυ στο ποδι βέβαια με είχε πιπίλα....πφφφφ

Αυτό μου έλεγε μια φίλη μου δεν αρρώστησε σχεδόν καθόλου.. τρεις μέρες όλες κ όλες όλο το χειμώνα.

πρίν από 1 λεπτό , kiki1986 είπε:

Καλά.μη νομίζεις θα σου φέρουν...μόνο ρουχαλακια κ φορμακια δεν φέρνουν στο μαιευτήριο....κουβέρτες θα έχεις κ για τα δισεγγονα...

Α ναι? Γτ νόμιζα το στάνταρ δώρο είναι ροζ/γαλάζια φορμακια.. κουβέρτες ε? Όλες θα τις γυρίσω! Χαχαχα με έξι καλά δεν είμαι για αρχή?

XM9Hp2.png

Όσο για.τους γιατρούς τα ιδιωτικά ναι έχουν.δικους τους...κ μάλιστα σε κοιτάνε από. Που είσαι κ σου φέρνουν γιατρό από την περιοχή σου...για να τον κρατήσεις αν σου αρέσει...εγώ πχ έμεινα.ευχαριστημενη κ την κράτησα...πιστεύω δεν υπαρχουν καλοί κ κακοί γιατροί....αλλά γιατροί που λένε αυτό που θέλουμε να ακούσουμε η.οχι...αρα αν βρούμε.γιατρο που λέει αυτά που θέλουμε.μας.βολευει....

• Μου αρέσει 1

fu9Ip3.png

πρίν από 2 λεπτά , modena είπε:

Τέλεια!!! Άντε να φύγει το Πάσχα να ξεκινήσουμε τους υπερήχους!! Κοίτα εγώ αυτές που έχω βρει είναι συμβουλοι θηλασμού κ κάνουν κ ομιλίες για αυτόν οπότε δεν παίζει θεωρώ να με πάνε στο ξένο γάλα.

Ναι, αν είναι σύμβουλοι θα είσαι μια χαρά!!!και εγω τέτοιον παιδίατρο θα ψαξω να βρω!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...