Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Δεν μένουμε κοντά!δεν το είχε δει ένας αλλά όλοι οι παιδιατροι γιατί έκανε παθολογικό ίκτερο και τον είχαν στην μονάδα!αλλά την είχαν τρομάξει πολύ γιατί της είπαν ότι θα χρειαστεί μετάγγιση αίματος με τις μονάδες που είχε και οταν πήρε τον δικό της παιδίατρο της είπε οτι δεν κάνουν μετάγγιση στις μονάδες που έχει αλλά σε υψηλότερες!δεν την άφησαν να θηλασει και οταν το πήγαν στο σπίτι της είπαν να μην θηλασει αλλά να βγάζει με το θηλαστρο για να μετράει τα ml!της κοψανε τον θηλασμό χωρίς λόγο!επίσης στην γέννα επειδή ηταν σχεδόν 4 κιλά το μωρό ο γιατρός έσπασε την κλείδα και δεν της είπε κανείς!της το είπε ο παιδίατρος της στην πρώτη επίσκεψη στο σπίτι οτι έχει σπασμένη κλείδα!

Μόνο αυτο με τους παιδιατρους με ανησυχεί!

Πωωω...τι ακουω! Να μετρας ml στο θηλασμο! Ο θηλασμος δεν εχει μετρηση ουτε χρονους. Αν ηταν ετσι τα στηθη μας θα ταν διαφανη,να βλεπουμε ποσο εχουν μεσα.μη σου τυχει..

poWsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Καλώς ήρθες.... με το καλό και ο δεύτερος μπέμπης σου... 

Ευχαριστώ πολύ χαρά. Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να διαβάσω από την αρχή τα σχόλια σας...θα σας μάθω με τον καιρό όμως....

• Μου αρέσει 1

fu9Ip3.png

Just now, kiki1986 είπε:

Ευχαριστώ πολύ χαρά. Δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να διαβάσω από την αρχή τα σχόλια σας...θα σας μάθω με τον καιρό όμως....

Καλωσηρθες κ απο μενα!! Εγω πητ 24/08 κ βλεπουμε! 

poWsp2.png

πρίν από 1 λεπτό , samiam είπε:

Πωωω...τι ακουω! Να μετρας ml στο θηλασμο! Ο θηλασμος δεν εχει μετρηση ουτε χρονους. Αν ηταν ετσι τα στηθη μας θα ταν διαφανη,να βλεπουμε ποσο εχουν μεσα.μη σου τυχει..

Πολλοί την πατάνε έτσι κ ειδικά όταν πάει το μωρό στη θερμοκοιτίδα τότε είναι που μια μαμά που δεν έχει ενημερωθεί μπαίνει σε αυτό το πολύ δύσκολο κ χωρίς επιστροφή μονοπάτι...ευτυχώς έκλεισα από πολλούς τα αυτιά μου κ θήλασα τον γιο μου 30 μήνες...ε μετά κουράστηκα....

πρίν από 1 λεπτό , samiam είπε:

Καλωσηρθες κ απο μενα!! Εγω πητ 24/08 κ βλεπουμε! 

Με το καλό samiam, καλώς σε βρήκα...εγώ τον γιο μου τον γέννησα 12 μέρες πριν....σπάσαν τα νερά ...βιαζόταν...ελπίζω να με πάει τόσο καλά και η δεύτερη εγκυμοσύνη...γτ όσο φουσκώνεις κουράζεσαι...

• Μου αρέσει 3

fu9Ip3.png

πρίν από 57 λεπτά , kiki1986 είπε:

Εγώ είχα πάει ενημερωμένη για θηλασμό ικτερους κ με πολλά πράγματα που θα βοηθούσαν για τυχόν τέτοια σκηνικά...η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε κάτι. Ο γιατρός είναι οικογενειακός φίλος κ είχα εμπειστευτεις στην ομάδα του. Τώρα η παιδίατρος έκατσε κ ήταν καλή....ίκτερο ευτυχώς δεν ανέβασε....

Τι να πω!!!μακάρι να έχουμε κανένα θέμα!είμαι και εγω ενημερωμένη για αυτά οπότε θεωρώ ότι δεν θα είμαι έρμαιο των γιατρών!

Στον γιατρό μου εχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εγώ!!! 

πρίν από 43 λεπτά , samiam είπε:

Άστα!!!γι αυτό θεωρώ οτι πρέπει να έχουμε μια καλή και σωστή ενημέρωση!και στην εγκυμοσύνη και στην γέννα και γενικότερα!ότι μας λένε το τσεκαρουμε, δεν δεχόμαστε οτιδήποτε επειδή το είπε ο γιατρός!εγω τουλάχιστον έτσι κάνω!και με τον γιατρό μου οτι είναι το συζητάω!και νομίζω οτι όλες οι γυναίκες πρέπει να το κάνουν!

• Μου αρέσει 1

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , kiki1986 είπε:

Πολλοί την πατάνε έτσι κ ειδικά όταν πάει το μωρό στη θερμοκοιτίδα τότε είναι που μια μαμά που δεν έχει ενημερωθεί μπαίνει σε αυτό το πολύ δύσκολο κ χωρίς επιστροφή μονοπάτι...ευτυχώς έκλεισα από πολλούς τα αυτιά μου κ θήλασα τον γιο μου 30 μήνες...ε μετά κουράστηκα....

Με το καλό samiam, καλώς σε βρήκα...εγώ τον γιο μου τον γέννησα 12 μέρες πριν....σπάσαν τα νερά ...βιαζόταν...ελπίζω να με πάει τόσο καλά και η δεύτερη εγκυμοσύνη...γτ όσο φουσκώνεις κουράζεσαι...

30 μηνες?? Μπραβο σου!! Εγω βαζω στοχο το εξαμηνο! Μακαρι να πανε ολα καλα μεχρι τελους, να κρατησουμε τα αγγελουδακια μας

poWsp2.png

πρίν από 3 λεπτά , samiam είπε:

30 μηνες?? Μπραβο σου!! Εγω βαζω στοχο το εξαμηνο! Μακαρι να πανε ολα καλα μεχρι τελους, να κρατησουμε τα αγγελουδακια μας

Έτσι πας....αρχικά για εξι μήνες μετά εννιά μετά 12 ε τέλος σε παίρνει η μπάλα....χαχαχα

• Μου αρέσει 1

fu9Ip3.png

Καλό μήνα κορίτσια μου!!! Τι κάνουν οι κοιλιτσες??

@Χαρά Τριανταφυλλακι. Ελπίζω να είναι κάτι που λύνεται κ να είναι παροδικο. Όπως και να χει προσπάθησε να το ελέγξεις γιατί το μωρουλι σου επηρεάζεται από τη στενοχώρια.

@kiki1986 καλώς όρισες στην παρεούλα μας! Με το καλό! Τι περιμένεις αυτή την φορά? Έχεις προαίσθημα?

Εμείς κορίτσια πήγαμε χτες μια βόλτα στα μαγαζιά για να χαζεψουμε λέει κ καταλήξαμε να πάρουμε φορμακια κ πυτζαμακια! Ήμασταν κ οι δυο ασυγκρατητες μόλις τα είδαμε! Χαχαχα

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

XM9Hp2.png

Καλα να μην πιασω το κεφαλαιο πεθερων,μαμαδων κ γενικοτερα ολων που το παιζουν ξερολες κ δεν ξερουν τι τους γινεται. Μη φας αγγουρι,μην πιεις νερο,αραιωνει το γαλα. Οταν γεννησεις θα δεις! Κ το αλλο ακρο: γυναικες πορωμενες με το θηλασμο,δαχτυλοδειχνουν τις υπολοιπες που δε θηλασαν ή δε θηλασαν αρκετα ή το εκοψαν αποτομα κλπ. Γενικα get a life εχω να πω. Η καθεμια θα κανει αυτο που νιωθει κ μπορει καλυτερο για το παιδι της.

• Μου αρέσει 1

poWsp2.png

πρίν από 8 λεπτά , samiam είπε:

Καλα να μην πιασω το κεφαλαιο πεθερων,μαμαδων κ γενικοτερα ολων που το παιζουν ξερολες κ δεν ξερουν τι τους γινεται. Μη φας αγγουρι,μην πιεις νερο,αραιωνει το γαλα. Οταν γεννησεις θα δεις! Κ το αλλο ακρο: γυναικες πορωμενες με το θηλασμο,δαχτυλοδειχνουν τις υπολοιπες που δε θηλασαν ή δε θηλασαν αρκετα ή το εκοψαν αποτομα κλπ. Γενικα get a life εχω να πω. Η καθεμια θα κανει αυτο που νιωθει κ μπορει καλυτερο για το παιδι της.

Δεν δίνεις σημασία απλά εκεί.. δεν θα μας κάνουν κ κουμάντο σπίτι μας. Ευτυχώς όλες οι πληροφορίες είναι στα πόδια μας κ πάνω από όλα οι γιατροί μας! Πότε λέτε να κάνετε ραντεβού με παιδιάτρους ? Ξέρω ότι πρέπει να έχουμε καταλήξει όταν γενναμε γιατί πρέπει να ρθει στο μαιευτήριο να εξετάσει το μωρό. Εγώ σκέφτομαι ότι γύρω στον έβδομο είναι καλά. Λέτε είναι νωρίς?

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , samiam είπε:

Ακριβώς!!!τα άκρα δεν τα μπορώ καθόλου!ουτε αυτες που κρίνουν αυτές που θηλάζουν ούτε αυτές τις φανατισμενες με τον θηλασμό που οταν γράψει μια μαμά οτι θέλει να αποθηλασει μετά από ενα χρόνο πέφτουν πάνω της να την φάνε ζωντανή!ο παιδίατρος της αδερφής μου από τα πρώτα που της είπε είναι οτι δεν θα ακούει μαμαδες, πεθερές και γενικότερα αυτές που θά της πουν εγω εχω κάνει 2 παιδιά και ξέρω!είναι σαν να εχω εξετάσει εγω 50 παιδιά, θα με εμπιστευτείς;;;είπε και συμφωνω!ενημέρωση κορίτσια και όλα θα πάνε τέλεια!!!

πρίν από 4 λεπτά , modena είπε:

Δεν δίνεις σημασία απλά εκεί.. δεν θα μας κάνουν κ κουμάντο σπίτι μας. Ευτυχώς όλες οι πληροφορίες είναι στα πόδια μας κ πάνω από όλα οι γιατροί μας! Πότε λέτε να κάνετε ραντεβού με παιδιάτρους ? Ξέρω ότι πρέπει να έχουμε καταλήξει όταν γενναμε γιατί πρέπει να ρθει στο μαιευτήριο να εξετάσει το μωρό. Εγώ σκέφτομαι ότι γύρω στον έβδομο είναι καλά. Λέτε είναι νωρίς?

Δεν έρχεται στο μαιευτήριο ο δικό σου παιδίατρος!και στα ιδιωτικά και στα δημόσια έχει παιδίατρους το κάθε νοσοκομείο!στο σπίτι έρχεται μετά απο καμία δεκάρια μέρες να εξετάσει το μωρό!

Συνήθως σε κάποιον συστημενο πας στην αρχή και ανάλογα αν σου κάνει!στον 7ο να βρεις παιδίατρο να σου πει τι;;;πως θα καταλάβεις αν σου κάνει;

Qqe8p2.png

πρίν από 24 λεπτά , modena είπε:

Κ γω συμφωνω για παιδιατρο,να δεις δυο κ να καταλειξεις για τις αποψεις τους,οδηγιες συμβουλες κλπ.κ γω θα ψαξω

poWsp2.png

4 ώρες πρίν, kiki1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια....είμαι μαμά ενός 3 χρόνου αγοριού...κ περιμένω τον Σεπτέμβρη το δεύτερο.... Έχω Πητ 15/9 και παλι αγοράκι.εκανα πριν απο 20 μέρες αυχαινικη και ληψη τροφοβλάστης γτ μου έβγαλε πολύ μικρές πιθανότητες η αυχαινικη. Ευτυχώς όλα βγήκαν καλά....κ περιμένουμε να έρθει η ώρα για την β επιπέδου.πιυ θα την κάνω 18/5. Θα γεννήσω στο Ρέα. Είμαι από Αθήνα αν και αναπληρώτρια με πήγαν σε νησί φέτος κ πηγαινοέρχονται με το γγιο μου για να δούμε.τον μπαμπά κ να κάνουμε.τις εξετάσεις... Κουραστικό αλλά έρχεται και το καλοκαιράκι σε λίγο καιρό... Ελπίζω να με δεχτείτε στην παρέα σας 

Καλωσήρθες Κική!! Με το καλό το 2ο μωράκι σου!!! 

Κορίτσια πως πάει; Εγώ μια χαρά πλέον ακούω κάθε μέρα το μπουμπουκάκι μου και χαίρομαι!! Β' επιπέδου τώρα σε δύο εβδομάδες για να δούμε ας περάσει κι αυτό!! Απ' ότι ξέρω είναι πιο αναλυτική εξέταση από την Αυχενική ένα άγχος υπάρχει. 

Α και κατι ασχετο. Ποτέ δεν είχα θέμα με ακμή. Στην πορεία της εγκυμοσύνης βγάζω κυρίως στο πρόσωπο ένα δύο μια στο τόσο και μου κάνει εντύπωση διότι δεν έβγαζα ποτέ και δεν ξέρω πώς να τα διώχνω.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Ακριβώς!!!τα άκρα δεν τα μπορώ καθόλου!ουτε αυτες που κρίνουν αυτές που θηλάζουν ούτε αυτές τις φανατισμενες με τον θηλασμό που οταν γράψει μια μαμά οτι θέλει να αποθηλασει μετά από ενα χρόνο πέφτουν πάνω της να την φάνε ζωντανή!ο παιδίατρος της αδερφής μου από τα πρώτα που της είπε είναι οτι δεν θα ακούει μαμαδες, πεθερές και γενικότερα αυτές που θά της πουν εγω εχω κάνει 2 παιδιά και ξέρω!είναι σαν να εχω εξετάσει εγω 50 παιδιά, θα με εμπιστευτείς;;;είπε και συμφωνω!ενημέρωση κορίτσια και όλα θα πάνε τέλεια!!!

Δεν έρχεται στο μαιευτήριο ο δικό σου παιδίατρος!και στα ιδιωτικά και στα δημόσια έχει παιδίατρους το κάθε νοσοκομείο!στο σπίτι έρχεται μετά απο καμία δεκάρια μέρες να εξετάσει το μωρό!

Συνήθως σε κάποιον συστημενο πας στην αρχή και ανάλογα αν σου κάνει!στον 7ο να βρεις παιδίατρο να σου πει τι;;;πως θα καταλάβεις αν σου κάνει;

Κατάλαβαινεις αν σου κάνει καταρχήν με την άποψη του για το θηλασμό. Αν θέλεις να θηλάσεις πρέπει να βρεις κάποιον να είναι υπέρ. Γιατί αν συγκρούονται οι απόψεις σας άκρη δεν βγαίνει. Επίσης να σου εμπνέει οικειότητα κ εμπιστοσύνη. Θα χρειαστεί να τον παίρνεις τηλ ανά πάσα ώρα ζοριστεις. Εδώ μια παιδίατρος που βρήκα το site της τυχαία στο fb έλεγε ότι πριν την γέννα κάνει ραντεβού για να κάνει τύπου σεμινάρια για το θηλασμό κ επίσης ότι έρχεται στο μαιευτήριο για να εξετάσει το παιδί. Αυτό το έχω ακούσει κ από άλλη μία.

• Μου αρέσει 1

XM9Hp2.png

Κορίτσια όσες έχετε νιωσει τα μωράκια σας, πόσο συχνά μέσα στη μέρα τα νιώθετε;

Εμένα περίπου αν μια ώρα κουνιέται- κλοτσαει για 3-4 λεπτά και ύστερα σταματάει... 

Ποπό καλύτερα τις πρώτες εβδομάδες που δεν το καταλάβαινα... Τώρα αν περάσει λίγη ώρα παραπάνω και δεν το καταλάβω ανγχονομαι αν είναι καλά..... :-(

ZWS3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...