Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2018

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, rapounzel_rapounzel είπε:

Πράγματι για κλάματα!!!σημασία έχει ότι είστε και οι δύο καλά και ξανα κοντά στο κοριτσάκι σου!!!

Αχ!αυτά τα λογακια που περιμένουμε και εμείς πότε θα τα ακούσουμε!!!

Μην βιάζεσαι..σε λίγο καιρό θα νιώσεις τη ζεστασιά της αγκαλιτσας!! Είναι τόσο μοναδικό να το βλέπεις να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και πότε θα αρχίσει να λέει λογάκια ούτε που θα το καταλάβεις! Θα λες σαν χτες θυμάμαι γέννησα και σήμερα μιλάει και περπατάει!! :)

1 hour ago, Heidelberg είπε:

@Zouzou94 Περαστικά σου κι από εμένα, κορίτσι μου! 

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!! Να'σαι καλά! :)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου. Αν και για μένα μπήκε με ένα δυσάρεστο νέο που θα προτιμούσαμε να ηταν πρωταπριλιάτικο κακόγουστο αστείο. 

ΟΛΑ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΕ........ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.....ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ???

MNKKp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια....είμαι μαμά ενός 3 χρόνου αγοριού...κ περιμένω τον Σεπτέμβρη το δεύτερο.... Έχω Πητ 15/9 και παλι αγοράκι.εκανα πριν απο 20 μέρες αυχαινικη και ληψη τροφοβλάστης γτ μου έβγαλε πολύ μικρές πιθανότητες η αυχαινικη. Ευτυχώς όλα βγήκαν καλά....κ περιμένουμε να έρθει η ώρα για την β επιπέδου.πιυ θα την κάνω 18/5. Θα γεννήσω στο Ρέα. Είμαι από Αθήνα αν και αναπληρώτρια με πήγαν σε νησί φέτος κ πηγαινοέρχονται με το γγιο μου για να δούμε.τον μπαμπά κ να κάνουμε.τις εξετάσεις... Κουραστικό αλλά έρχεται και το καλοκαιράκι σε λίγο καιρό... Ελπίζω να με δεχτείτε στην παρέα σας 

• Μου αρέσει 3

fu9Ip3.png

πρίν από 7 λεπτά , kiki1986 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια....είμαι μαμά ενός 3 χρόνου αγοριού...κ περιμένω τον Σεπτέμβρη το δεύτερο.... Έχω Πητ 15/9 και παλι αγοράκι.εκανα πριν απο 20 μέρες αυχαινικη και ληψη τροφοβλάστης γτ μου έβγαλε πολύ μικρές πιθανότητες η αυχαινικη. Ευτυχώς όλα βγήκαν καλά....κ περιμένουμε να έρθει η ώρα για την β επιπέδου.πιυ θα την κάνω 18/5. Θα γεννήσω στο Ρέα. Είμαι από Αθήνα αν και αναπληρώτρια με πήγαν σε νησί φέτος κ πηγαινοέρχονται με το γγιο μου για να δούμε.τον μπαμπά κ να κάνουμε.τις εξετάσεις... Κουραστικό αλλά έρχεται και το καλοκαιράκι σε λίγο καιρό... Ελπίζω να με δεχτείτε στην παρέα σας 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Κική μου!!!σε ποιο νησί είσαι;;;και εγω στο ρέα θα γεννησω!!!αλλά εχω πητ σχεδόν ενα μήνα πριν από εσένα!

Με το καλό και το δεύτερο αγοράκι σου!!!

Qqe8p2.png

πρίν από 28 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Κική μου!!!σε ποιο νησί είσαι;;;και εγω στο ρέα θα γεννησω!!!αλλά εχω πητ σχεδόν ενα μήνα πριν από εσένα!

Με το καλό και το δεύτερο αγοράκι σου!!!

Ευχαριστώ πολύ rapounzel..  Λήμνο είμαι.....πρωτομανουλα είσαι εσύ;;;

fu9Ip3.png

πρίν από 2 λεπτά , kiki1986 είπε:

Ευχαριστώ πολύ rapounzel..  Λήμνο είμαι.....πρωτομανουλα είσαι εσύ;;;

Ναι!!!το πρωτο και μετά από 2,5 χρόνια προσπαθειών!

Θα έρθεις Αθήνα φανταζομαι όταν κλείσουν τα σχολεία,ε;;;

Qqe8p2.png

πρίν από 17 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Ναι!!!το πρωτο και μετά από 2,5 χρόνια προσπαθειών!

Θα έρθεις Αθήνα φανταζομαι όταν κλείσουν τα σχολεία,ε;;;

Τέλεια....με το καλό σου εύχομαι....όσο για το Ρέα ήμουν πολύ ευχαριστημένη..  

Ναι εννοείται..περιμένουμε πως και πως....τώρα είμαστε Αθήνα βέβαια για τις γιορτές...εσύ από Αθήνα;

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , kiki1986 είπε:

Τέλεια....με το καλό σου εύχομαι....όσο για το Ρέα ήμουν πολύ ευχαριστημένη..  

Ναι εννοείται..περιμένουμε πως και πως....τώρα είμαστε Αθήνα βέβαια για τις γιορτές...εσύ από Αθήνα;

Έχει γεννήσει η μια η αδερφή μου στο ρέα πριν 6 χρόνια σχεδόν!απο το μαιευτήριο ηταν ευχαριστημένη, με τους παιδιατρους είχε θέματα!ελπίζω να έχουν αλλάξει παιδιατρους!

Ναι, Αθήνα μένω!δυτικά προάστια!

Qqe8p2.png

πρίν από 16 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Έχει γεννήσει η μια η αδερφή μου στο ρέα πριν 6 χρόνια σχεδόν!απο το μαιευτήριο ηταν ευχαριστημένη, με τους παιδιατρους είχε θέματα!ελπίζω να έχουν αλλάξει παιδιατρους!

Ναι, Αθήνα μένω!δυτικά προάστια!

Με την παιδίατρο εγώ έμεινα ευχαριστημένη γ αυτό την κράτησα κιόλας...σου φέρνουν τον παιδίατρο ανάλογα την περιοχή που μένεις...άρα αν μένεις κοντά στην αδελφή σου το πιο λογικό είναι να σου φέρουν τον ίδιο παιδίατρο.. 

fu9Ip3.png

πρίν από 1 λεπτό , kiki1986 είπε:

Με την παιδίατρο εγώ έμεινα ευχαριστημένη γ αυτό την κράτησα κιόλας...σου φέρνουν τον παιδίατρο ανάλογα την περιοχή που μένεις...άρα αν μένεις κοντά στην αδελφή σου το πιο λογικό είναι να σου φέρουν τον ίδιο παιδίατρο.. 

Δεν μένουμε κοντά!δεν το είχε δει ένας αλλά όλοι οι παιδιατροι γιατί έκανε παθολογικό ίκτερο και τον είχαν στην μονάδα!αλλά την είχαν τρομάξει πολύ γιατί της είπαν ότι θα χρειαστεί μετάγγιση αίματος με τις μονάδες που είχε και οταν πήρε τον δικό της παιδίατρο της είπε οτι δεν κάνουν μετάγγιση στις μονάδες που έχει αλλά σε υψηλότερες!δεν την άφησαν να θηλασει και οταν το πήγαν στο σπίτι της είπαν να μην θηλασει αλλά να βγάζει με το θηλαστρο για να μετράει τα ml!της κοψανε τον θηλασμό χωρίς λόγο!επίσης στην γέννα επειδή ηταν σχεδόν 4 κιλά το μωρό ο γιατρός έσπασε την κλείδα και δεν της είπε κανείς!της το είπε ο παιδίατρος της στην πρώτη επίσκεψη στο σπίτι οτι έχει σπασμένη κλείδα!

Μόνο αυτο με τους παιδιατρους με ανησυχεί!

• Λυπημένη/-ος 1

Qqe8p2.png

πρίν από 5 λεπτά , rapounzel_rapounzel είπε:

Δεν μένουμε κοντά!δεν το είχε δει ένας αλλά όλοι οι παιδιατροι γιατί έκανε παθολογικό ίκτερο και τον είχαν στην μονάδα!αλλά την είχαν τρομάξει πολύ γιατί της είπαν ότι θα χρειαστεί μετάγγιση αίματος με τις μονάδες που είχε και οταν πήρε τον δικό της παιδίατρο της είπε οτι δεν κάνουν μετάγγιση στις μονάδες που έχει αλλά σε υψηλότερες!δεν την άφησαν να θηλασει και οταν το πήγαν στο σπίτι της είπαν να μην θηλασει αλλά να βγάζει με το θηλαστρο για να μετράει τα ml!της κοψανε τον θηλασμό χωρίς λόγο!επίσης στην γέννα επειδή ηταν σχεδόν 4 κιλά το μωρό ο γιατρός έσπασε την κλείδα και δεν της είπε κανείς!της το είπε ο παιδίατρος της στην πρώτη επίσκεψη στο σπίτι οτι έχει σπασμένη κλείδα!

Μόνο αυτο με τους παιδιατρους με ανησυχεί!

Εγώ είχα πάει ενημερωμένη για θηλασμό ικτερους κ με πολλά πράγματα που θα βοηθούσαν για τυχόν τέτοια σκηνικά...η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε κάτι. Ο γιατρός είναι οικογενειακός φίλος κ είχα εμπειστευτεις στην ομάδα του. Τώρα η παιδίατρος έκατσε κ ήταν καλή....ίκτερο ευτυχώς δεν ανέβασε....

fu9Ip3.png

1 ώρα πρίν, kiki1986 είπε:

Καλώς ήρθες.... με το καλό και ο δεύτερος μπέμπης σου... 

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...