-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Κοριτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Μετά τη βιοχημικη που περασα αδιαθετησα μετα απο λιγες μερες, μια κανονική περιοδο σε ροη και σε πονο, καθαρισα κανονικά και σημερα ειμαι 13η του κυκλου με ελευθερες επαφες κανονικα! Απο τη 10η μερα του κυκλου εχω ενοχληση χαμηλα, βαρος σαν να περιμενω περιοδο, οχι κάτι εντονο, αλλά το νιωθω.. στην αρχη δεν εδωσα σημασια.. το ειχα και την επομενη και σημερα παλι.. δεν νομιζω να ειναι ωορρηξια γιατι την καταλαβαινω οταν συμβαίνει και ειναι διαφορετική η ενοχληση .. τωρα δεν μπορω να παω και για υπερηχο λογω γιορτων.. αλλα εχω ραντεβου στις 8 Γεναρη για να κάνω και το μικροβιωμα.. φυσιολογικο σας φαινεται πάντως; Παιζει να είναι απο φάρμακα και τη βιοχημικη;
2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.
Θα συμφωνήσω να μη δεις πολλούς γιατρους γιατι θα χαωθεις.. και μην επηρεαζεσαι απο τριτους που δεν εχουν προσωπικη εμπειρια.. ολοι εχουν εναν γιατρο να μας προτεινουν και φυσικα θα ειναι πολλοί οι καλοι γιατροί εκει εξω.. αλλα θεωρω καλυτερα να πας σε κάποιον που στον εχει προτεινει ή καποιος αλλος γιατρος ή μια κοπελα που ειχε προσωπική επαφη και εμπειρία μαζι του..
-
Μανουλες Σεπτεμβριου 2018
-
Θέματα
-
- 7.171 απαντήσεις
- 901.334 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 124.399 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.151.757 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.314 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 210.240 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.171 απαντήσεις
- 901.334 εμφανίσεις
-
- 1.748 απαντήσεις
- 220.564 εμφανίσεις
-
- 615 απαντήσεις
- 26.626 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 64
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 950 απαντήσεις
- 47.603 εμφανίσεις
-
Αποτυχία
Από Dust, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 3 απαντήσεις
- 207 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 1.639 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 337 εμφανίσεις
-
- 28.257 απαντήσεις
- 3.509.357 εμφανίσεις
-
Yasminelle
Από Bela, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 2 απαντήσεις
- 241 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 137 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα