Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Sofaki91 είπε:

Ναι τελικά μιλήσαμε και μου είπε ότι πει η παιδίατρος στην αρχή λέει λίγο μπαλκόνι και μετά καρότσι μάρσιπο.. πραγματικά δε θα την πάλευα τόσο καιρό μέσα.. ήδη δεν έχω κανέναν και κάθομαι μέσα Αλλά και τότε? Πάει πολύ..

Χαχα ωραίος ο δικός σου..

Ωραία χρώματα ταίριαξες.. ωραίο θα φαίνεται..

Χαχα εγώ πάλι θέλω να βγαίνω καμία βόλτα που και που με το αμάξι και την μικρή Αλλά χωρίς δίπλωμα αναγκαστικά βασίζομαι στον σύζυγο..

Και εγώ θέλω να θηλάσω Αλλά δεν νομίζω να με κρατάει αυτός ο λόγος μέσα μπορούμε και έξω να το κάνουμε.. 

Ούτε εγώ οδηγάω αν και έχω δίπλωμα, το έχω πάρει από φόβο. Καλέ βγες εκεί στο τετράγωνο πες καποια φίλη να έρθει να σε πάρει, θα βρεις τρόπο να βγαίνετε. Και γω δεν νομίζω ότι ο θηλασμός είναι ανασταλτικος παράγοντας για τη βόλτα,μπορείς να θηλάσεις κι έξω,  πιο πολύ φοβάμαι ότι από το ξενύχτι δνε θα έχω κουράγιο να πάρω τα πόδια μου.

3 ώρες πρίν, sweet mommy είπε:

Γεια σας κοριτσια!

Το δωματιακι του γιου μου το βαψαμε περσυ 2 μηνες πριν γεννηθει μεντα και λευκο κ βαλα κιτρινες κουρτινες με αστερακια κ το ιδιο υφασμα εβαλα να κρεμεται στο κατω μερος της κουνιας σαν ποδια!

Νομιζω μεντα-κιτρινο ειναι ουδετερος χρωματισμος κ ταιριαζει κ για τη μπουμπου που ρχεται! Αυτοκολλητα δεν προλαβα να βαλω...μονο ενα κιτρινο φεγγαρακι φωτιστικο απο ικεα πανω απο την αλλαξιερα! Λογικα θα κολλησω κιτρινα αστερια τριγυρω του καποια στιγμη και στον λευκο τοιχο που χω βαλει 3 λευκα ραφακια με παραμυθια, θα κολλησω αυτοκολλητα ζωακια! 

Οσο για τις βολτες που λετε εγω περιμενω πως κ τι να μεινω σπιτακι μου...μιας κ τωρα χωρις να μπορω ειμαι αναγκασμενη να βγαζω τον μικρο μου καθημερινα εξω κ να τον κυνηγαω! Ελπιζω ο αντρας μου να με λυπαται

λιγο ολη μερα με 2 κουτσουβελα και να παιρνει τον γιο μια βολτα ως την παιδικη χαρα ωστε να μενω μονο με το μωρο. Μετα τον πρωτο μηνα θα θελα να βγω αν με ρωτατε. Αστε που θα θηλαζω κ το μωρο τον πρωτο καιρο θα ειναι κολλημενο στο στηθος συνεχειαααα.....

Ε εσύ θα έχεις και δυο πιο δυσκολα., Αλλά εγώ που είμαι ήδη ξάπλα ενάμιση μήνα και έχω ακόμα τόσο σχεδόν για να σηκωθώ δεν νομίζω θα την παλέψω κλεισμένη μέσα παραπάνω. Στέλνε τον με το ζόρι βόλτα με το μικρό.φανταζομαι θα το κάνει και από μόνος του .

MBIdp2.png00R4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 29/6/2018 at 9:37 ΠΜ, Sofaki91 είπε:

Ναι είμαι ήδη  μέλος σ'αυτό το γκρουπ στο φβ και ενημερώθηκα.. Και ήθελα να το παραγγείλω το συγκεκριμένο απο την Ιστοσελίδα που λες διότι στο σκρουτζ το έβρισκα 199 και εκεί το είχε 126..άσε που στο μαγαζί είχε 220 μεγάλη διαφορά.. ήταν το joie stages 0--25 και μετά αυτό που μας έδειξε και μας έκανε ήταν το britax first class plus 0-18 Αλλά αυτό κοιτάζει ως τα 13 μόνο πίσω και γενικώς αν θυμάμαι καλά δεν έχει καλές κριτικές Σε crash.. Όπως είπα όμως δεν μας τα έδεσε σωστά και ίσως να χωράει και το joie θα πρέπει να το δοκιμάσουμε πάλι.. ταλαιπωρία για τον σύζυγο βασικά γιατί με το ζόρι ψάχνουμε ελεύθερο χρόνο και κολλάμε πράγματα μαζί και είναι πτώμα..

Ναι θα αρχίσω να την συναντώ μέσα Ιουλίου όπου θα ξαναπάω στη γιατρό μου και θα μας πει μερικά πράγματα γύρω στο μισάωρο το πολύ θα διαρκέσει.. Αλλά γενικώς θα τη συναντώ κάθε φορά που θα πηγαίνω στη γιατρό μου.. 

Θα είναι καθολη τη διάρκεια του τοκετού εκεί..Και την ώρα που θα έχω πόνους πχ ας πούμε αν μπω με διαστολή 3 4.. Η γιατρός μου μου είχε πει πως άμα γίνεται πανικός δεν πρόκειται οι μαιες του μαιευτηρίου να ναι πάνω απ το κεφάλι μου πράγμα που μου το επιβεβαίωσε και φιλη μαία του μαιευτηρίου και γι'αυτό αγχώνομαι λίγο.. 

Και μετά θα ναι και στον θηλασμό και ίσως έρθει και σπίτι..

Κόστος 250!

Ελα πολυ καλα εμενα 400 θελει κ το σκεφτομαι ...

Καλημερα κοριτσια αν κ σημερα εχω γιατρο απο εχθες με εχει πιασει ενα μαγκωμα σαν μονιμη κραμπα η τραβηγμα δν ξερω πως να το εξηγησω χημηλα στην κοιλια μονο δεξια το εχετε κ εσεις τι μπορει να ειναι

...:-D

3 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

Ελα πολυ καλα εμενα 400 θελει κ το σκεφτομαι ...

Καλημερα κοριτσια αν κ σημερα εχω γιατρο απο εχθες με εχει πιασει ενα μαγκωμα σαν μονιμη κραμπα η τραβηγμα δν ξερω πως να το εξηγησω χημηλα στην κοιλια μονο δεξια το εχετε κ εσεις τι μπορει να ειναι

Ναντιακι μου μην αγχώνεσαι , η το μωράκι βολεύτηκε σε θέση που δεν βολεύει εσένα  ή το έντερο πιέζεται. 

Άντε θα δεις το παιδάκι σου σήμερα! Στείλε μας τα νέα σου...

l6GMp3.png%22%20 

Μακαρι ναι θα παμε σημερα να δουμε λογικα εχει ξεπερασει το 1 κιλο ασε που χαζευω το βαμμενο δωματιο τελος του μηνα θα ερθει κ η κουνια εκεις να δεις με βλεπω να περνω μια καρεκλα κ να την βγαζω ολη μερα ρκει χαχαχα

• Χαχα 1

Εμας τη προηγούμενη Τρίτη μας είπαν(στο νοσοκομείο) ότι ήταν 1250! Το θεωρώ απίθανο βέβαια και για αυτό δεν το σχολίασα. Παιρνει 250γρ τη βδομάδα; Πόσο θα πάει; Μόλις μας μετρήσει ο γιατρός μας θα σας πω....

Εμείς το δωμάτιο δεν ξέρω πότε θα το φτιάξουμε.... Τι ωραία! @ναντια δε Θα το έχεις έτοιμο και θα το χαζεύεις!!! Σε ποια βδομάδα είσαι;

l6GMp3.png%22%20 

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , 2angels είπε:

Εμας τη προηγούμενη Τρίτη μας είπαν(στο νοσοκομείο) ότι ήταν 1250! Το θεωρώ απίθανο βέβαια και για αυτό δεν το σχολίασα. Παιρνει 250γρ τη βδομάδα; Πόσο θα πάει; Μόλις μας μετρήσει ο γιατρός μας θα σας πω....

Εμείς το δωμάτιο δεν ξέρω πότε θα το φτιάξουμε.... Τι ωραία! @ναντια δε Θα το έχεις έτοιμο και θα το χαζεύεις!!! Σε ποια βδομάδα είσαι;

Γτ το θεωρεις απιθανο εμενα οταν ειχα παει στις 25 εβδομαδες ηταν 800 γραμμαρια κ μας ειπε οτι μεχρι και την 28 περνει καθε βδομαδα 100 με 150 γραμμαρια μετα την 28 θα αρχισει να περνει λιγο πανω απο 200 γρ την βδομαδα σε ποια εβδομαδα στο ειπαν ;;; εγω ειμαι 28 και 3 .. ναι θελω να τελειωνω με τις ετοιμασιες μεχρι τον 8ο να τα εχω ετοιμα ολα ποτε δν ξερεις τι γινετε...

8 ώρες πρίν, λιλιτο είπε:

Ούτε εγώ οδηγάω αν και έχω δίπλωμα, το έχω πάρει από φόβο. Καλέ βγες εκεί στο τετράγωνο πες καποια φίλη να έρθει να σε πάρει, θα βρεις τρόπο να βγαίνετε. Και γω δεν νομίζω ότι ο θηλασμός είναι ανασταλτικος παράγοντας για τη βόλτα,μπορείς να θηλάσεις κι έξω,  πιο πολύ φοβάμαι ότι από το ξενύχτι δνε θα έχω κουράγιο να πάρω τα πόδια μου.

Από φόβο γιατί?? Συνέβη κάτι?? 

Χαχα φιλη.. κάτι είπες τώρα.. ζηλεύω εσάς που έχετε αν έχετε.. 

Αλλά θα έχω στην αρχή και τους γονείς μου και όλα κομπλέ.. 

Να σε ρωτήσω τα ρουχαλάκια του μωρού με τι μάρκα απορρυπαντικό τα πλυνατε??

Άσε το ξενύχτι και μένα με απασχολεί χαχαχα

bzCDp2.png

SRQyp2.png

1 hour ago, ναντια δε είπε:

Γτ το θεωρεις απιθανο εμενα οταν ειχα παει στις 25 εβδομαδες ηταν 800 γραμμαρια κ μας ειπε οτι μεχρι και την 28 περνει καθε βδομαδα 100 με 150 γραμμαρια μετα την 28 θα αρχισει να περνει λιγο πανω απο 200 γρ την βδομαδα σε ποια εβδομαδα στο ειπαν ;;; εγω ειμαι 28 και 3 .. ναι θελω να τελειωνω με τις ετοιμασιες μεχρι τον 8ο να τα εχω ετοιμα ολα ποτε δν ξερεις τι γινετε...

Ήμουν 26 +4 για αυτό μου φάνηκε πολύ. Μου την έβγαζε γενικά μεγαλύτερη τη μικρή. Αλλά οκ , από υπέρηχο σε υπέρηχο και από χέρι σε χέρι υπάρχουν διαφορες. Γιατί αυτό πάω με του γιατρού μου τις μετρήσεις. 

πρίν από 10 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Ναι τι απορρυπαντικό να πάρουμε λέτε; Το ξενύχτι δεν με απασχολεί, ήδη δεν κοιμάμαι με τους πόνους στο έντερο και κάθε τρεις και λίγο τουαλέτα....

l6GMp3.png%22%20 

ναι οντως μεγαλυτερη σου την βγαζει για την εβδομαδα που εισαι θα ειναι μπαμπατσικο το μωρο σου.... τωρα που θα συγκρινεις και με τον γιατρο σου θα μαθεις λοιπον!

Καλημέρα, εμένα μου είπε παίρνουν μέχρι 32η 100-150γρ. Και μετά 150-200 γρ. Αλλά αυτό παίζει εμένα πριν 2 βδομάδες είχε πάρει 220 γρ μέσα σε μια εβδομάδα. Το θέμα είναι να ακολουθήσει την καμπύλη  του βάρους  του ,καθε μωράκι και να είναι ανοδική  .

Εγώ τα έπλυνα με baby planet.

Έχουν πρηστεί και τα ποδια μου δύο μέρες τώρα.και τα έχω ψηλά και τα πλένω με κρύο νερό. Εσάς ??

πρίν από 52 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Από φόβο γιατί?? Συνέβη κάτι?? 

Χαχα φιλη.. κάτι είπες τώρα.. ζηλεύω εσάς που έχετε αν έχετε.. 

Αλλά θα έχω στην αρχή και τους γονείς μου και όλα κομπλέ.. 

Ε το πρώτο καιρό το χτύπησα λιγάκι στην πόρτα της αυλής . Μετά δεν μου το έδινε ο μπαμπάς μου κι εγώ από πείσμα δεν τι ήθελα .και δνε το χρειάζομουν κιόλας γτ εμένα στο κέντρο της πόλης και με τα χρόνια άρχισα να φοβάμαι όχι εμένα -τους άλλους οδηγούς, που κάνουν ότι τους κατέβει και αγχωνομαι και μου σβήνει το αμάξι. Ε κάποια στιγμή τώρα με το μωρό ,μιας και ούτε σούπερ μάρκετ δεν μπορώ να πάω εδώ που μένουμε, θα αναγκαστω και θα το ξεπεράσω. Τι εννοείς φίλη δεν έχεις καμία?? Κουμπάρα, αδερφή κάτι... Εμένα τώρα μόνο η κουμπάρα μου έρχεται που είμαστε φίλες από ,6 ετών και οι αδερφές μου ,κάνα δυο άλλες που είχα μετακόμισαν σε άλλες πόλεις και χαθήκαμε .Αλλά κακα τα ψέματα βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός είμαστε εγώ και ο άντρας μου στην ουσία. 

MBIdp2.png00R4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! 

Καταλαβαίνω το φόβο για την οδήγηση.. οδηγούσα από το 2008 ως το 2016 που μεινα έγκυος και είχα κάποια θέματα..οπότε και σταμάτησα. ΑΛΛΑ μόνο το αμάξι μου!!! Δεν οδηγώ κανενός άλλου..φοβάμαι!

Ο άντρας μου έχει τζιπ και μου φαίνεται θηρίο... το δικό μου ήταν ένα μικρό σουζούκι σαραβαλάκι και κατέθεσα πινακίδες κ το απέσυρα! Κάποια στιγμή θα αναγκαστώ και γω να πάρω το τζιπ και ο θεός βοηθός..το πολύ πολύ να μου σβήνει κάθε 3 μέτρα! χαχχαχα

Τα μικρούλια μας τώρα θα πάρουν βάρος..τους 2 τελευταίους μήνες! Πήγα χτες για φόρεμα για την βάφτιση του γιου μου και μου πε μία καταστηματάρχης...''ασφαλώς θα είσαι στο μήνα σου!'' χαχαχχαχα

Και σκεφτείτε ότι έχω πάρει 10 κιλά μόνο! Έχω μια κοιλιά τούρλα πλέον! Πρώτα βγαίνει η κοιλιά στη στροφή και μεά εγώ!

Α! Βρήκα ένα υπέροχο μακρύ αέρινο ανοιχτό γαλάζιο φόρεμα σε σούπερ τιμή!!! Άντε με το καλό καιτα δικά σας βαφτίσια κορίτσια........

e2Obp2.png87dnp3.png

2 ώρες πρίν, λιλιτο είπε:
2 ώρες πρίν, sweet mommy είπε:

Εγώ τα έπλυνα με baby planet.

Έχουν πρηστεί και τα ποδια μου δύο μέρες τώρα.και τα έχω ψηλά και τα πλένω με κρύο νερό. Εσάς ??

Ε το πρώτο καιρό το χτύπησα λιγάκι στην πόρτα της αυλής . Μετά δεν μου το έδινε ο μπαμπάς μου κι εγώ από πείσμα δεν τι ήθελα .και δνε το χρειάζομουν κιόλας γτ εμένα στο κέντρο της πόλης και με τα χρόνια άρχισα να φοβάμαι όχι εμένα -τους άλλους οδηγούς, που κάνουν ότι τους κατέβει και αγχωνομαι και μου σβήνει το αμάξι. Ε κάποια στιγμή τώρα με το μωρό ,μιας και ούτε σούπερ μάρκετ δεν μπορώ να πάω εδώ που μένουμε, θα αναγκαστω και θα το ξεπεράσω. Τι εννοείς φίλη δεν έχεις καμία?? Κουμπάρα, αδερφή κάτι... Εμένα τώρα μόνο η κουμπάρα μου έρχεται που είμαστε φίλες από ,6 ετών και οι αδερφές μου ,κάνα δυο άλλες που είχα μετακόμισαν σε άλλες πόλεις και χαθήκαμε .Αλλά κακα τα ψέματα βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός είμαστε εγώ και ο άντρας μου στην ουσία. 

Και εγώ baby planet σκέφτηκα να πάρω άκουσα καλές κριτικές.. μυρίζουν ωραία??? 

Από πρήξιμο όχι δεν έχω τίποτα..κανονική όπως πριν δεν ξέρω τώρα μόλις μπω στον 8ο τι θα γίνει..εσένα από αλάτι κατακράτηση ή ξαφνικά??

Κατάλαβα και εγώ φοβάμαι είναι η αλήθεια τους άλλους οδηγούς Αλλά με το μωρό θα το χρειαστώ και όπως λέει παρακάτω και η @sweet mommy και εμένα ο άντρας μου τζιπ έχει Αλλά αμερικανικού τύπου και είναι θηρίο σιγά μη το οδηγήσω ποτέ χαχα οπότε όταν πάρω τ δίπλωμα θα πάρω και ένα μικρούλι..

Μπα η αδερφή μου μένει στο χωριό που είναι βόρεια.. κουμπάρα δεν έχω ο γαμος ήταν πολιτικός και πηραμε για μάρτυρες φιλικό ζευγάρι τον κολλητό του άντρα μου όπου και η γυναίκα του που κάνουμε ναι μεν παρέα όμως γεννάει και αυτή σε λίγες μέρες.. 

Η κολλητή μου δεν έρχεται ποτέ σπίτι εδώ ούτε για καφέ αναφέρει για έξω..γενικώς έχω γνωστές οκ Αλλά αυτό είναι αλλο.. οπότε τη βγάζω μόνη αναγκαστικά.. απ τη μια δεν με ενοχλεί Αλλά απ την άλλη σκέφτομαι αν βρισκόταν κάποια από αυτές στη θέση μου θα έκανα κίνηση..δε βαριέσαι στη ζωή είναι όλα..

2 ώρες πρίν, sweet mommy είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Καταλαβαίνω το φόβο για την οδήγηση.. οδηγούσα από το 2008 ως το 2016 που μεινα έγκυος και είχα κάποια θέματα..οπότε και σταμάτησα. ΑΛΛΑ μόνο το αμάξι μου!!! Δεν οδηγώ κανενός άλλου..φοβάμαι!

Ο άντρας μου έχει τζιπ και μου φαίνεται θηρίο... το δικό μου ήταν ένα μικρό σουζούκι σαραβαλάκι και κατέθεσα πινακίδες κ το απέσυρα! Κάποια στιγμή θα αναγκαστώ και γω να πάρω το τζιπ και ο θεός βοηθός..το πολύ πολύ να μου σβήνει κάθε 3 μέτρα! χαχχαχα

Τα μικρούλια μας τώρα θα πάρουν βάρος..τους 2 τελευταίους μήνες! Πήγα χτες για φόρεμα για την βάφτιση του γιου μου και μου πε μία καταστηματάρχης...''ασφαλώς θα είσαι στο μήνα σου!'' χαχαχχαχα

Και σκεφτείτε ότι έχω πάρει 10 κιλά μόνο! Έχω μια κοιλιά τούρλα πλέον! Πρώτα βγαίνει η κοιλιά στη στροφή και μεά εγώ!

Α! Βρήκα ένα υπέροχο μακρύ αέρινο ανοιχτό γαλάζιο φόρεμα σε σούπερ τιμή!!! Άντε με το καλό καιτα δικά σας βαφτίσια κορίτσια........

Χαχα λένε και στο δεύτερο φαίνεται πιο μεγάλη η κοιλιά ίσως γι αυτο..

Ωραίο χρώμα το γαλάζιο μ'αρέσει πολύ καλοκαιρινό ότι πρέπει.. να'σαι καλά!

• Μου αρέσει 1

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Εγω πηρα το απορρυπαντικο της frezyderm για οσο θα ναι πολυ βρεφακι, οταν το δοκιμασω θα σας πω.

@lenoutso απο που παραγγειλατε καροτσι κ ποιο? 

Μεχρι στιγμης εχω παρει ρουχαλακια, πανες, σεντονακια, λικνο, αυγο, πετσετακια κ εχω κ καποια καλλυντικα απο δωρα κλπ. 

Διακοπες θα πατε κοριτσια?

YT9Xp3.png

@Sofaki91 όχι ξαφνικα πρηστηκαν.αν και τρώω πολύ αλάτι.μαλλον από τη ζέστη.τοσες μέρες που είχε δροσιά ήμουν καλά.

Και.μενα τζιπ.εχει ο αντρας μου κοριτσια χαχαχα .τι γίνεται???...

Ναι μυρίζει ωραία αλλα λόγω ξάπλα ς τα έπλυνε και τα σιδερωσε η πεθερα μου και στεναχωρήθηκα γιατί ήθελα εγώ να τα κανω .αλλά φαντάζομαι θα βαρεθω να πλένω και να σιδερωνω από δω και πέρα και για μια ζωή.

Άφησε που όλοι έχουν πάει στα μαγαζιά για ψώνια και για έρευνα  αγοράς για το μωρό έκτο ςαπο μενα:evil:

MBIdp2.png00R4p3.png

πρίν από 21 λεπτά , λιλιτο είπε:

@Sofaki91 όχι ξαφνικα πρηστηκαν.αν και τρώω πολύ αλάτι.μαλλον από τη ζέστη.τοσες μέρες που είχε δροσιά ήμουν καλά.

Και.μενα τζιπ.εχει ο αντρας μου κοριτσια χαχαχα .τι γίνεται???...

Ναι μυρίζει ωραία αλλα λόγω ξάπλα ς τα έπλυνε και τα σιδερωσε η πεθερα μου και στεναχωρήθηκα γιατί ήθελα εγώ να τα κανω .αλλά φαντάζομαι θα βαρεθω να πλένω και να σιδερωνω από δω και πέρα και για μια ζωή.

Άφησε που όλοι έχουν πάει στα μαγαζιά για ψώνια και για έρευνα  αγοράς για το μωρό έκτο ςαπο μενα:evil:

Χαχα έχουν κόλλημα με τζιπ τι να κάνουμε..

Ου θα βαρεθείς δε λες τίποτα και πλυντήρια να βάζουμε χαχαχ 

Δεν πειράζει Γίνε εσύ πρώτα καλά και θα χεις όπως είπες μια ζωή και για να πλένεις και να αγοράζεις..

Μόλις παρέλαβα το πακετάκι από babyspace-caredirect 2 πιπίλες μια της nuk 6-18m μια της mam 0-2m 2 κουπόνια Fisher price και 2 επιθέματα στήθους τι πολλά χαχαχα

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...