Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

3 σκυλάκια πέρασαν από τα χεράκια μου, και πόσα άλλα ζωάκια. Δυστυχώς όμως πλέον ο άντρας μου δεν θέλει μέσα στο διαμέρισμα και δεν υπάρχει και χρόνος είναι η αλήθεια. Εκτός αυτού , η νύφη μου μετά από επίθεση σκύλων και αφού τη δάγκωσαν, δεν τα θέλει καθόλου και δεν θα έφερνε και τα ανήψια μου σπίτι μας όπως είπε. Πήρε μεγάλη τρομάρα. Συζητήθηκε κάποια στιγμή να πάρουμε ένα γαλλικό μπουλντόγκ που είναι λίγο πιο τεμπέλικα, αλλά ξαναλέω ότι δυστυχώς δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για να ασχοληθούμε όπως πρέπει και είναι κρίμα να το κλείσω σε ενα διαμερισμα με βόλτα ένα μπαλκόνι. :-(

πως είστε σήμερα; :-)

l6GMp3.png%22%20 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, 2angels είπε:

3 σκυλάκια πέρασαν από τα χεράκια μου, και πόσα άλλα ζωάκια. Δυστυχώς όμως πλέον ο άντρας μου δεν θέλει μέσα στο διαμέρισμα και δεν υπάρχει και χρόνος είναι η αλήθεια. Εκτός αυτού , η νύφη μου μετά από επίθεση σκύλων και αφού τη δάγκωσαν, δεν τα θέλει καθόλου και δεν θα έφερνε και τα ανήψια μου σπίτι μας όπως είπε. Πήρε μεγάλη τρομάρα. Συζητήθηκε κάποια στιγμή να πάρουμε ένα γαλλικό μπουλντόγκ που είναι λίγο πιο τεμπέλικα, αλλά ξαναλέω ότι δυστυχώς δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για να ασχοληθούμε όπως πρέπει και είναι κρίμα να το κλείσω σε ενα διαμερισμα με βόλτα ένα μπαλκόνι. :-(

πως είστε σήμερα; :-)

Ισχύει έχεις δίκιο εμείς σε μονοκατοικία είμαστε και βολεύει.. 

Εγώ τα ίδια με έχει ταράξει αυτή η αλλεργική ρινίτιδα.. Η μικρή ήσυχη.. Και λέω να ξεκινήσω να κάνω μερικές δουλειές πλυντήριο σίδερο και στο μπαλκόνι λίγο νερό να ρίξω.. 

Εσύ πως Είσαι?? Κλωτσάει?? 

• Μου αρέσει 1

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Κλωτσαει φουλ η τρελογκα μου! Χαχαχαχαχαχ, μεγάλη ευτυχία! Γελάω μόνη μου. Βέβαια είναι και μέρες που είναι πιο ήσυχη και τη σκουνταω για να την ενοχλησω...(είμαι κακια;) Χαχαχα

Εσάς; Κλωτσαει πολύ;

l6GMp3.png%22%20 

9 ώρες πρίν, Sofaki91 είπε:

Άσε και τι δεν έχει..1.5 χρόνων έπαθε καλαζάρ με την θεραπεία δεν έγινε τίποτα ίσα ίσα που διπλασιάστηκε η τιμή.. κάποια στιγμή αναιμία με θεραπεία ήταν όλα καλά..τα Χριστούγεννα πρόβλημα στα πόδια του κάναμε ακτινογραφία μάλλον δυσπλασία και οστεοαρθρίτιδα και από εκείνη τη μέρα το σκυλί για 2 μήνες δεν μπορούσε να κατουρησει μας έλεγαν νευρολογικό πως είναι τον χαπακωναμε καθετήρα του βάζαμε ώσπου του κάναμε υπέρηχο και διακρίναμε πέτρες στην ουροδόχο κύστη οπότε μπήκε χειρουργείο χρειάστηκε να κάνει μεταγγίσεις.. Τώρα κατουράει έχουν μείνει όμως πετρουλες μέσα και πίνει πολύ νερό τα βράδια ήδη σηκώθηκα 2 φορές,χαμηλό αιματοκρίτη έχει ακόμα πάντως.. Και είναι μόλις 4 ετών .. Έχουμε και ένα Τζακ Ράσελ τρελό ως εκεί που δεν πάει.. 

Τι σκυλίτσα έχετε?

@λιλιτο καλά θα κάνετε κ σκέφτεστε να πάρετε ένα.. Είναι ωραία παρέα.. Εγώ κάνω ήδη όνειρα πως θα ναι ειδικά το μικρό σκυλί με το μωρό.. 

Το καημένοι σας τι έχει τραβήξει .Θέλουμε πολύ. Είχαμε ένα κάνεις όμως που πέθανε από φόλα 1 χρόνων. Μετά ένα αδεσποτακι που είχε μορβα πέθανε 2 μήνες αφού το πήραμε..και τώρα μένουμε ουσιαστικά στο σπίτι της πεθεράς μου που δεν θέλει σκυλιά.ειναι μεζονέτα που έχουν κλείσει τον έναν όροφο για μας.οποτε αν πάμε σε δικό μας σπίτι θα πάρουμε κατευθείαν....είπαμε. στην αρχή λέγαμε να το πάρουμε τη μέρα που θα γεννηθεί το μωρό αλλά όλοι μας είπαν πως είναι τρελό ζορι στην αρχή να έχουμε και κουτάβι και νεογέννητο.

Και γω μπουκωμενη από αλλεργική ρινίτιδα σχεδόν όλο το χρόνο.χαχαχ

@2angels και μένα κλωτσαει πολύ πλέον φαίνεται η κοιλιά μου από μακριά να ταρακουνιεται. Και γω την ξυπνάω αν έχω πολύ ώρα να τη νιώσω. Χαχα είμαστε λίγο κακιές και οι 2

• Χαχα 1

MBIdp2.png00R4p3.png

Εκτός από αλλεργική ρινίτιδα είναι πιο έντονα τα συμπτώματα λόγω και της ρινίτιδας της εγκυμοσύνης. Πλύσεις τη μυτούλα κορίτσια! Είτε με όρο είτε με φυσιομερ υπερτονο. Αχ και αυτά τα φτερνισματα που σφίγγεσαι και ολόκληρη! Κρατάω τη κοιλιά να μη φύγει.... :-)

Τα ούλα σας ματώνουν; Εμένα μια σταματάνε μια ξαναρχίζουν.... Έχετε βρει καμία λύση;

l6GMp3.png%22%20 

Διαφημίσεις

@2angels εμένα κορίτσια είναι πολύ ήσυχο μωράκι.. εντάξει θα κουνηθεί Αλλά όχι να τρελαίνεται,και εγώ θα την σκουντηξω να δώσει σήμα Αλλά ο άντρας μου με μαλώνει χαχα  λέει δεν ξέρεις που ζουλας,μπορεί να ναι το κεφάλι της εκεί.. Ναι βάζω φυσιομερ που και που .. Χαχα εγώ άμα φταρνιστω γελάσω έντονα βηξω ή φυσηξω μύτη θα μου φύγουν τι πράγμα και αυτό όχι κάθε φορά Αλλά συχνο φαινόμενο. Το ανέφερα στη γιατρό και μου είπε συνήθως η ακράτεια εμφανίζεται στο τρίτο τρίμηνο ή  και μετά την εγκυμοσύνη ..

Και εγώ όταν καθαρίζω δόντια τα ούλα μου ματώνουν όχι κάθε μέρα όμως..λύση όχι δεν βρήκα και δεν ρώτησα φυσιολογικό θα ναι λόγω της ευαισθησίας που έχουμε τώρα..

@λιλιτο είχατε τις ατυχίες σας δηλαδή με τα ζωάκια.. Η αλήθεια αυτή είναι πως είναι ζόρι κουτάβι και μωρό μαζί ας πάει ενός να ξεπεταχτει λίγο και παίρνετε σκυλάκι.. να αλλάξετε και σπίτι εφόσον η πεθερά δεν είναι λάτρης

bzCDp2.png

SRQyp2.png

1 ώρα πρίν, 2angels είπε:

Εκτός από αλλεργική ρινίτιδα είναι πιο έντονα τα συμπτώματα λόγω και της ρινίτιδας της εγκυμοσύνης. Πλύσεις τη μυτούλα κορίτσια! Είτε με όρο είτε με φυσιομερ υπερτονο. Αχ και αυτά τα φτερνισματα που σφίγγεσαι και ολόκληρη! Κρατάω τη κοιλιά να μη φύγει.... :-)

Τα ούλα σας ματώνουν; Εμένα μια σταματάνε μια ξαναρχίζουν.... Έχετε βρει καμία λύση;

κ εμενα ματωνουν αυτο που κανει καλητερη την κατασταση ειναι συχνο βουρτσισμα κ συχνο στοματικο διαλυμα ειδα θεαματικα αποτελεσματα με το στοματικο διαλλειμα. υπαρχει κ για εγκυους αμα θες!!! 

Είναι μεγάλο πένθος να χάνεις ζωάκι.... δυστυχώς! Η να το έχεις και να ταλαιπωρείται. 

Δόντια και μύτη ναι φυσιολογικά στη κατάσταση μας. @linaa ποιο στοματικό διάλυμα βρήκες; 

@Sofaki91 χαχαχαχα, σε πατάει στη κύστη η μικρή κ ας είναι ήσυχη,ε; χαχαχαχαχαχ

Πήρα πάλι τηλ τον γιατρό, θα με βρίσει στο τέλος. Μου είπε να αυξήσω το μαγνήσιο αν και επιμένει ότι είναι το έντερο μου. Ρε κορίτσια όμως, σηκώθηκα να κόψω μια σαλάτα και να φάμε, πόση ώρα να έκανα; 4-5 φορές έσφιξε η κοιλιά μου... Και φοβάμαι και είναι χειρότερα έτσι! Είπε αν φοβάμαι να πάω να με δει, θα κανω υπομονή μέχρι τη Παρασκευή ομως που ούτως ή άλλως είναι να πάω να με δει. Ουφ,μήπως είμαι υπερβολική; 

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 5 λεπτά , 2angels είπε:

Είναι μεγάλο πένθος να χάνεις ζωάκι.... δυστυχώς! Η να το έχεις και να ταλαιπωρείται. 

Δόντια και μύτη ναι φυσιολογικά στη κατάσταση μας. @linaa ποιο στοματικό διάλυμα βρήκες; 

Πήρα πάλι τηλ τον γιατρό, θα με βρίσει στο τέλος. Μου είπε να αυξήσω το μαγνήσιο αν και επιμένει ότι είναι το έντερο μου. Ρε κορίτσια όμως, σηκώθηκα να κόψω μια σαλάτα και να φάμε, πόση ώρα να έκανα; 4-5 φορές έσφιξε η κοιλιά μου... Και φοβάμαι και είναι χειρότερα έτσι! Είπε αν φοβάμαι να πάω να με δει, θα κανω υπομονή μέχρι τη Παρασκευή ομως που ούτως ή άλλως είναι να πάω να με δει. Ουφ,μήπως είμαι υπερβολική; 

εγω πριν  χρησιμοποιουσα το eludril που γενικα ειναι πολυ καλο για τα ουλα. τωρα βρηκα κ για εγκυμοσυνη της frezyderm  σε ενα φαρμακειο κ ξεκινησα να χρησιμοποιω αν κ νομιζω ολα επιτρεπονται αφου δεν τα καταπινεις ετσι κ αλλιως !! 

• Μου αρέσει 1

Εμένα η μύτη μου είναι καταματωμενη από το να τη φυσάω.τα ούλα ματώνουν λίγο αλλά πάντα το είχα αυτό .είδα και γω ειδική οδοντόκρεμα αλλά πιστεύω είναι υπερβολικό.φανταζομαι θα ναι και πανάκριβη. Αλλά και γω όταν φταρνιζομαι κρατώ την κοιλιά μου ,μαλλον είναι αντανακλαστικο. 

MBIdp2.png00R4p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , 2angels είπε:

Λες να μου την πατάει τόσο πολύ και γι'αυτό είμαι έτσι?  Ε το σκατουλι..

3 μέρες μείνανε ακόμα Κάνε υπομονή.. Ποιο μαγνήσιο παίρνεις?? Πάντως είναι πολλές οι φορές που σου γίνονται οι συσπάσεις..Εγώ ζήτημα να χω 2 3 την ημέρα το πολύ και αυτό..

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Λες να μου την πατάει τόσο πολύ και γι'αυτό είμαι έτσι?  Ε το σκατουλι..

3 μέρες μείνανε ακόμα Κάνε υπομονή.. Ποιο μαγνήσιο παίρνεις?? Πάντως είναι πολλές οι φορές που σου γίνονται οι συσπάσεις..Εγώ ζήτημα να χω 2 3 την ημέρα το πολύ και αυτό..

Trofocard max, έπαιρνα 2 , θα τα κάνω 3. Αλλά και οι πολυβιταμινες που παίρνω έχουν μέσα αλλά 150 mg. Δηλαδή θα φτάσω περίπου τα 515mg τη μέρα. @λιλιτο εσύ πόσα mg φτάνεις την ημέρα;

Μα είμαι οοοολη μέρα με σφιγμένη κοιλιά. Εκτος αν είμαι ξαπλωμένη  και όχι παντα. Και φορές που δεν το καταλαβαίνω και την πιάνω και καταλαβαίνω ότι είναι σκληρή. Κυρίως όταν σηκωθώ, μετά από λίγο μαγγωνει. Παρόλο το μαγνήσιο και τα υπόθετα είμαι στην ίδια κατάσταση. Ακόμα και τώρα που μιλάμε. Τι να πω;;;

l6GMp3.png%22%20 

Εγώ παίρνω το solumag όπου και η φαρμακοποιός μου είπε πως είναι δυνατό.. 

Θα τα δείτε και αναλυτικά καλύτερα την Παρασκευή.. Αλλά δεν είναι και φυσιολογικό να σαι συνέχεια έτσι τι στο καλό 

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Εγώ παίρνω το solumag όπου και η φαρμακοποιός μου είπε πως είναι δυνατό.. 

Θα τα δείτε και αναλυτικά καλύτερα την Παρασκευή.. Αλλά δεν είναι και φυσιολογικό να σαι συνέχεια έτσι τι στο καλό 

Δηλαδή πόσα mg τη μέρα παίρνεις;

l6GMp3.png%22%20 

@2angels εγς παίρνω το solumag 2 τη μέρα το κάθε μπουκάλακι λέει πάνω 243 mg. 

Και παίρνω και κάθε 8 ωρο χάπια glopir που μου τα έδωσε για συσπάσεις,ρίχνουν την πίεση. 

3 utrogestan  1 το πρωί από στόμα και 2 βράδυ κολπικά.

Και φυσικά  σίδηρο και φυλλικό οξύ πρωί βράδυ.

Να κάνω μια χαζή ερώτηση γιατί με έχουν μπερδέψει όλοι : σημερα έκλεισα τη 26 εβδομάδα αύριο 26+1,26+2 θα λέω 26 η' 27. Γτ εγώ μέχρι τώρα έλεγα τη βδομάδα που ημουν δηλαδη 26.και το ξέρω ότι στην 27 μπαίνουμε στον 7ο. 

MBIdp2.png00R4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...