Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Δυστυχώς ειναι απο τα ταμπου που ακόμα και τωρα στο κατωφλι του 2025 φοβομαστε να παραδεχτουμε... Για ολους αυτους που αναφερεις φοβομαστε.. βασικα δεν φοβόμαστε, μας κανουν οι αλλοι οι κομπλεξικοι και φοβιτσιαρηδες να παραδεχτουμε! Προσωπικά εχω παρατηρησει ισως και λογω της πατριαρχικης κοινωνιας που ζουμε οτι το μεγαλυτερο κομπλεξ στα ζευγαρια που προσπαθούν για παιδι το εχουν οι άνδρες.. δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που καμια γυναικα αναγνωρισιμη που βγαινει στο γυαλί και μιλαει για υπογονιμοτητα δεν έχει μιλησει για θεματα στον ανδρα.. ολες κατι εχουν οι ιδιες.. ή δεν εχουν τπτ και απλως τυχαινει! Προσωπικα τη μερα που το ανακοινωσα στην παρεα μου οτι θα κανουμε εξωσωματικη, αρχες του 24 μας ανακοινωσε ενα ζευγαρι τη δικη του εγκυμοσύνη..ο φιλος μου φαγώθηκε να μας πεισει οτι το επιασαν με την πρωτη.. εντωμεταξυ ειχαν ηδη ενα χρονο παντρεμενοι και ημουν σιγουρη οτι προσπαθουσαν απο τοτε.. τους ειπα ποσο τυχεροι ειναι, τους ευχήθηκα και τους ειπα οτι εμεις προσπαθουμε καιρό και θα κανουμε εξωσωματικη και οτι ημουν χαρούμενη που επιτέλους ξεκιναμε δυναμικα για αυτο! Μετα απο λιγες μερες με πετυχε εξω η γυναίκα του φιλου μου και προς τιμην της μου ειπε οτι ηταν ψεμα οτι συνεβη ευκολα, οτι προσπαθουσαν αρκετο καιρο και πανω που ήταν ετοιμοι να το ψαξουν εμεινε εγκυος.. και οτι αισθάνθηκε πολυ ασχημα που ο ανδρας της το εκανε αυτο! Εγω παλι την ευχαριστησα που το ειπε, ντραπηκα για τον άντρα της αλλα δεν της το ειπα.. και ενιωσα πολυ τυχερη για τον δικο μου σύζυγό που παρολο που ειχε θεματα ποτε δεν παραπονεθηκε για εξετασεις, ποτε δεν πηγε να το παιξει ανδρας γαμ@@ κλπ.. κοριτσια οντως μην ψαρωνετε, πολλα ζευγαρια δυσκολευονται.. σιγουρα υπαρχουν και οι τυχεροι που τα πιανουν πολυ εύκολα.. και μπραβο τους και ολα τα μωράκια να ειναι ευλογημενα!!! Ειναι δύσκολες μερες το να ακουμε για αλλες εγκυμοσυνες που ηρθαν αβιαστα, αλλα πρεπει να εκπαιδεύουμε το αυτι μας να ειναι μπενακης βγαινακης σε αυτα.. συμβαινει και θα συμβαίνει αυτο.. η ζωη συνεχιζεται για ολους...  Αλλα σιγουρα μην ψαρωνετε σε οτι ακουτε γιατι το τι συμβαινει πισω απο καθε κλειστη πορτα κανεις δεν το ξέρει..  

Σε αλλα νεα εχω 2 ερωτησεις να κανω για όποια γνωριζει και θελει να μου πει...

- Αν εχει καποια εμπειρια απο τον Βαγ Σακ τον γιατρο και θελει να μου στειλει προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμουσα ιδιαίτερως..

- Επισης γνωριζει καποια από εσας τι ειναι τα natural killers και πως λειτουργουν στο σωμα; Ειναι κατι σαν αυτοανοσο και μπορω να το δω με μια εξεταση αιματος αρχικα; Γιατι μου το ανεφερε μια γνωστη και ηθελα να ρωτησω τους γιατρούς με το νεο έτος...

Τα natural killers είναι τα ΑΝΑ που λένε οι ενδοκρινολόγοι ανοσολογοι είναι στην ουσία τα λευκά αιμοσφαίρια που ανεβαίνουν για διάφορες αιτίες ακόμα Κ από κάποιο ιό . Απλά στον ενδοκρινολόγο γίνετε μια αξιολόγηση αν υπάρχει κάποιο αυτοάνοσο που υποβόσκει. 

Αν βρεθούν αυξημένα χωρίς κάποιο άλλο λόγο ενώ έχουν ερευνηθεί όλα απλά ακολουθείς κάποια διατροφή πλέον για να πέσουν . Αλλιώς κορτιζόνη προληπτικά πριν την εμβρυομεταφορα . 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!! Σας διαβάζω απ την μέρα που έμεινα έγκυος και σε αρκετά θέματα έχω βοηθηθεί. Γέννησα στις 27/9 και θηλάζω το μωρό μου αποκλειστικά. Την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε φαγακι!! Ήθελα να σας ρωτήσω εάν τα μωρά που θηλάζουν έχουν θέμα με τα κακά τους. Το δικό μου έχει 3 μέρες να ενεργηθει και η παιδίατρος μου είπε να του βάλω υπόθετο. Έχει συμβεί σε άλλη κοπέλα?

qzPyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Χριστίνα2119 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Σας διαβάζω απ την μέρα που έμεινα έγκυος και σε αρκετά θέματα έχω βοηθηθεί. Γέννησα στις 27/9 και θηλάζω το μωρό μου αποκλειστικά. Την άλλη εβδομάδα ξεκινάμε φαγακι!! Ήθελα να σας ρωτήσω εάν τα μωρά που θηλάζουν έχουν θέμα με τα κακά τους. Το δικό μου έχει 3 μέρες να ενεργηθει και η παιδίατρος μου είπε να του βάλω υπόθετο. Έχει συμβεί σε άλλη κοπέλα?

Καλησπέρα Χριστίνα! Εγώ όταν τον θηλαζα αποκλειστικά μπορεί να είχε κ 6 μέρες να ενεργηθει κ η παιδίατρος μ είχε πει οτι τα θηλαζοντα μωρά μπορεί να κανουν κ 10 μέρες κ δεν υπάρχει πρόβλημα! Τώρα δε ξέρω κιόλας τι είναι πιο σωστό, σου λέω τι μ είχε πει η δικιά μας..να σου ζησει το μωρακι σου!!

CKejp2.pngsvqcp2.png

1 ώρα πρίν, Χριστίνα2119 είπε:

Μεχρι 10 μερες ειναι νορμαλ μετα απο εκει βλεπεις..3 μερες ειναι πολυ νωρις για να σου προτεινει κάτι τετοιο..

bzCDp2.png

SRQyp2.png

1 ώρα πρίν, Χριστίνα2119 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι και να σου ζησει το μπεμπακι σου! Και εμενα οσο θηλαζα αποκλειστικά έκανε και 3 και 4 μέρες να κάνει κακά και μου είχε πει η γιατρουλα μας οτι επειδή το μητρικό γάλα απορροφάται όλο απο τον οργανισμό μετα τους 4 μηνες έτσι θα ενεργείται. Μετα τις 10 μέρες μικροκλισμα μου είπε και μονο αν έχει γκρίνια! Και όντως μέχρι που αρχίσαμε ριζαλευρο έκανε κακά κάθε 3-4 μέρες. Μετα το ριζαλευρο και τη φόρμουλα κάθε μέρα σχεδόν η κάθε 2!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

@Evangeliaaa @Sofaki91 @ΦαιηΚατς σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις.. προσωπικά δεν θέλω να του βάλω ακόμα υπόθετο γιατί είναι πολύ ήρεμος, δεν δείχνει να τον ενοχλεί κάτι.. επίσης με μια σύμβουλο θηλασμού που είχα μιλήσει μου ανέφερε κι αυτή το διαστημα 10 ημερών.. θα δω πως θα πάει:)

• Μου αρέσει 2

qzPyp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Χριστίνα2119 είπε:

@Evangeliaaa @Sofaki91 @ΦαιηΚατς σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις.. προσωπικά δεν θέλω να του βάλω ακόμα υπόθετο γιατί είναι πολύ ήρεμος, δεν δείχνει να τον ενοχλεί κάτι.. επίσης με μια σύμβουλο θηλασμού που είχα μιλήσει μου ανέφερε κι αυτή το διαστημα 10 ημερών.. θα δω πως θα πάει:)

Όσο είναι ήρεμος μην αγχωνεσαι! Όλα καλά είναι! Καλούς θηλασμους κορίτσι μου και καλη εισαγωγή στις στερεές τροφές εύχομαι!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

21 minutes ago, ΦαιηΚατς said:

Όσο είναι ήρεμος μην αγχωνεσαι! Όλα καλά είναι! Καλούς θηλασμους κορίτσι μου και καλη εισαγωγή στις στερεές τροφές εύχομαι!

Ευχαριστώ πολύ!! Επειδή είναι το πρώτο μου παιδάκι και δεν έχω ιδέα το ρυζαλευρο πόσο καιρό το δίνουμε και μετά από πόσες μέρες μπαίνουν και άλλες τροφές?

qzPyp2.png

Just now, Χριστίνα2119 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! Επειδή είναι το πρώτο μου παιδάκι και δεν έχω ιδέα το ρυζαλευρο πόσο καιρό το δίνουμε και μετά από πόσες μέρες μπαίνουν και άλλες τροφές?

Γενικά δεν είναι υποχρεωτικό, είναι για προετοιμασία κυρίως το ριζαλευρο... Εγώ και στον μεγαλο μέχρι τον 6ο που αρχίσαμε φαγητό του το έδινα και τόσο θα το δώσω και στον μπέμπη μου. Μετα θα τρώει φαγακι, θα τρώει και τα φρουτάκια οπότε δεν χρειαζεται κρέμες του εμπορίου! Ουτε φαριν λακτε θα του δώσω, δεν είχα δώσει ουτε στον μεγαλο. Υπαρχουν ειδικα μπισκοτάκια χωρίς ζάχαρη για μωρά που του εφτιαχνα σπιτικες μπισκοτοκρεμες και τρελαινοταν! Γενικά πολλά σπιτικά φαγητά που μπορούν να τρώνε χωρίς περιττά σάκχαρα και λιπαρά.

Για πείτε κορίτσια, πως τα πατε γενικά στο σπίτι με τα μωρακια σας; Βοήθεια έχετε; οι άντρες σας βοηθάνε καθόλου;

• Ευχαριστώ 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

7 ώρες πρίν, Χριστίνα2119 είπε:

Γειά σου κι από μένα. Το ρυζάλευρο δεν είναι κανόνας πάντως. Εγώ ξεκίνησα στην μπέμπα μου γεννημένη 12/9 κατευθείαν φρουτάκια μόλις έκλεισε τον 5ο κ εδώ και δύο μέρες λαχανικά για μεσημέρι. Δεν έδωσα ρυζάλευρο, ούτε φαριν λακτε ούτε καμία κρέμα του εμπορίου. Μια χαρά προσαρμόστε με τα φρουτάκια λίγη ποσότητα κ μέρα με τη μέρα λίγο παραπάνω. Ρώτα τον παιδιατρο σου. Επίσης αν κάτι δεν σου ταιριάζει στην αντιμετώπιση του παιδιάτρου άλλαξε τον.Οταν θήλαζα έκανε και 10 μέρες η μπέμπα να ενεργηθει είχα ανησυχήσει και πάνω που θα έκανα υπόθετο ενεργήθηκε. Δεν είχε ενοχλήσεις όμως. 3 μέρες είναι πολύ λίγο διάστημα για να σου προτείνει υπόθετο 

• Μου αρέσει 1

aP0gp3.png

13 hours ago, Marmat said:

Γειά σου κι από μένα. Το ρυζάλευρο δεν είναι κανόνας πάντως. Εγώ ξεκίνησα στην μπέμπα μου γεννημένη 12/9 κατευθείαν φρουτάκια μόλις έκλεισε τον 5ο κ εδώ και δύο μέρες λαχανικά για μεσημέρι. Δεν έδωσα ρυζάλευρο, ούτε φαριν λακτε ούτε καμία κρέμα του εμπορίου. Μια χαρά προσαρμόστε με τα φρουτάκια λίγη ποσότητα κ μέρα με τη μέρα λίγο παραπάνω. Ρώτα τον παιδιατρο σου. Επίσης αν κάτι δεν σου ταιριάζει στην αντιμετώπιση του παιδιάτρου άλλαξε τον.Οταν θήλαζα έκανε και 10 μέρες η μπέμπα να ενεργηθει είχα ανησυχήσει και πάνω που θα έκανα υπόθετο ενεργήθηκε. Δεν είχε ενοχλήσεις όμως. 3 μέρες είναι πολύ λίγο διάστημα για να σου προτείνει υπόθετο 

Καλησπέρα:) ευτυχώς που δεν χρησιμοποίησα υπόθετο, ενεργήθηκε κανονικά! Και μένα μου φάνηκε πολύ μικρό το διάστημα γι αυτό τον περίμενα.. όσο για το ρυζαλευρο θα την ρωτήσω γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει διάφορα..οι απόψεις διίστανται.. φυσικά θα κάνω ο,τι είναι καλύτερο:)

qzPyp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Χριστίνα2119 είπε:

Καλησπέρα:) ευτυχώς που δεν χρησιμοποίησα υπόθετο, ενεργήθηκε κανονικά! Και μένα μου φάνηκε πολύ μικρό το διάστημα γι αυτό τον περίμενα.. όσο για το ρυζαλευρο θα την ρωτήσω γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει διάφορα..οι απόψεις διίστανται.. φυσικά θα κάνω ο,τι είναι καλύτερο:)

Καλο ειναι η αληθεια να μη δώσεις ειναι εντελώς περιττό..το μωράκι σ δείχνει σημάδια ετοιμότητας? Εμενα η μικρή είναι 8.9 γεννημένη οταν κλεισει τον 6ο αναλογως τα σημαδια θα ξεκινήσω blw αρχικα με ζωμο π δεν ειναι απαραίτητος αλλα θρεπτικός κ έπειτα τριήμερες εισαγωγές..5 μηνων ειναι πολυ μικρα ακομα,το πεπτικο κ γαστρεντερικο τους ειναι σε φαση π ακομα ωριμάζει..

21 ώρες πρίν, ΦαιηΚατς είπε:

Γενικά δεν είναι υποχρεωτικό, είναι για προετοιμασία κυρίως το ριζαλευρο... Εγώ και στον μεγαλο μέχρι τον 6ο που αρχίσαμε φαγητό του το έδινα και τόσο θα το δώσω και στον μπέμπη μου. Μετα θα τρώει φαγακι, θα τρώει και τα φρουτάκια οπότε δεν χρειαζεται κρέμες του εμπορίου! Ουτε φαριν λακτε θα του δώσω, δεν είχα δώσει ουτε στον μεγαλο. Υπαρχουν ειδικα μπισκοτάκια χωρίς ζάχαρη για μωρά που του εφτιαχνα σπιτικες μπισκοτοκρεμες και τρελαινοταν! Γενικά πολλά σπιτικά φαγητά που μπορούν να τρώνε χωρίς περιττά σάκχαρα και λιπαρά.

Για πείτε κορίτσια, πως τα πατε γενικά στο σπίτι με τα μωρακια σας; Βοήθεια έχετε; οι άντρες σας βοηθάνε καθόλου;

Βοηθάει μονο αν του πω εγω απο μονος του δεν..σε Γενικές γραμμές καλά, μένουν λιγο πισω κάποιες δουλειές αλλα οκ..εσένα?

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 45 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Καλο ειναι η αληθεια να μη δώσεις ειναι εντελώς περιττό..το μωράκι σ δείχνει σημάδια ετοιμότητας? Εμενα η μικρή είναι 8.9 γεννημένη οταν κλεισει τον 6ο αναλογως τα σημαδια θα ξεκινήσω blw αρχικα με ζωμο π δεν ειναι απαραίτητος αλλα θρεπτικός κ έπειτα τριήμερες εισαγωγές..5 μηνων ειναι πολυ μικρα ακομα,το πεπτικο κ γαστρεντερικο τους ειναι σε φαση π ακομα ωριμάζει..

Βοηθάει μονο αν του πω εγω απο μονος του δεν..σε Γενικές γραμμές καλά, μένουν λιγο πισω κάποιες δουλειές αλλα οκ..εσένα?

Εγω με 2 παιδιά και δουλεια και σπίτι έχω γίνει αλοιφή για κάλους αλλά την παλευω ακόμη! Εμένα δεν παιρνει ουτε το ποτήρι απο το τραπέζι να το βάλει στο νεροχυτη! Ουτε με τα παιδιά ασχολείται ιδιατερα... Για να καταλάβεις προχθες ηταν δίπλα του στο ριλαξ το μωρο και έχω εντυνα τον μεγαλο που μόλις τον είχα κανει μπάνιο και αρχισε το μωρο να κλαίει και μου φώναζε να παω. Και του λέω αμα λιποθυμουσα τώρα και δεν μπορούσες να με συνεφερεις τι θα το έκανες το μωρό; και μου λέει θα το έπαιρνα αγκαλιά και μετα του λέω που θα ήθελε γάλα ποσό θα του εφτιαχνες; και μου λέει ξέρω γω; 210 γρ με 4 κουταλιές σκόνη;;;; τι να πεις μετα;;;;

• Λυπημένη/-ος 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

23 ώρες πρίν, ΦαιηΚατς είπε:

Θελω τη συνταγη για τα μπισκοτακια!!Εμείς σημερα δωσαμε αχλαδακι..δεν ενθουσιαστηκε!ανοιγε το στομα για να το φαει αλλα ξινιζε τη μουρη του!!χαχα!εμενα με βοηθαει ο συζυγος.Δεν μπορω να πω..ασχολειται με το παιδι και γενικα κανουμε μαζί πραγματα..επιπλέον τα πρωινα που δουλευω τον κραταει η μανα μου και μου κανει.και δουλειες σπιτιού!ειμαι τυχερη!

• Μου αρέσει 1

hCvxp3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε; Χάθηκα αλλά είχα τρεξίματα. Η μπεμπουλα όλα καλά, ο ουρολόγος είπε να μην κάνουμε κυστεογραφια κ αν ξανααναπτυξει μικρόβιο απλά θα ξεκινήσουμε χημειοπροστασια. Εμεις αύριο θα ξεκινήσουμε μηλαρακι. Η γιαγιά δλδ γιατί εγώ θα λείπω στη δουλειά. Με το ρυζαλευρο ακόμα παλεύουμε να μάθουμε να το τρώμε, να ανησυχήσω; Ενώ της αρέσει κ ανοίγει το στόμα, της αρέσει να τρίβει τα ούλα της στο κουτάλι κ η μισή κρέμα τρέχει έξω. Χαχαχαχα . Εγώ που δεν θηλάζω δίνω νερό κανονικά; Δεν μου είπε τίποτα η παιδίατρος κ της δίνω γάλα στο καπάκι. Εσείς; Τι κάνουν τα μπεμπακια σας; Πολλά νέα είδα....

• Μου αρέσει 1

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 3 λεπτά , 2angels είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε; Χάθηκα αλλά είχα τρεξίματα. Η μπεμπουλα όλα καλά, ο ουρολόγος είπε να μην κάνουμε κυστεογραφια κ αν ξανααναπτυξει μικρόβιο απλά θα ξεκινήσουμε χημειοπροστασια. Εμεις αύριο θα ξεκινήσουμε μηλαρακι. Η γιαγιά δλδ γιατί εγώ θα λείπω στη δουλειά. Με το ρυζαλευρο ακόμα παλεύουμε να μάθουμε να το τρώμε, να ανησυχήσω; Ενώ της αρέσει κ ανοίγει το στόμα, της αρέσει να τρίβει τα ούλα της στο κουτάλι κ η μισή κρέμα τρέχει έξω. Χαχαχαχα . Εγώ που δεν θηλάζω δίνω νερό κανονικά; Δεν μου είπε τίποτα η παιδίατρος κ της δίνω γάλα στο καπάκι. Εσείς; Τι κάνουν τα μπεμπακια σας; Πολλά νέα είδα....

Καλά τα νέα σας δηλαδή! Μπράβο! Όχι να μην ανησυχεις, θα μάθει! Το ίδιο θα κανει στην αρχή και με τα φρούτα αλλά τρώγοντας 2 φορες τη μέρα με κουτάλι θα συνηθησει, θα δεις! Ναι, εσύ νεράκι μετά! 

On 24/2/2019 at 2:11 ΜΜ, Sofaki91 είπε:

Εγώ να σου πω την αλήθεια το κάνω λίγο μεικτό! Στην αρχή αλεσμενα αλλά δίνω και λίγο κομματάκια μικρά... Στον μεγάλο είχα σταματήσει αλεσμενα 10 μηνών.

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...