Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

Κορίτσια Καλημέρα..ειμαι 18 εβδομάδων και ειναι το δεύτερο παιδακι μου και θα ηθελα να ρωτήσω κάτι...ντρέπομαι που το λέω αλλα εχω προσπαθήσει πολυ κ δεν μπορω να μην καπνίσω εστω κ δυο τσιγάρα..πραγματικά αισθάνομαι άσχημα αλλα αν δεν καπνίσω τρελαίνομαι..και στον γιατρό μου ντρέπομαι να το Πω..ο γιατρός δεν με ξανα ρώτησε Επειδή το έχει σίγουρο οτι δεν κανω οπως κ στην πρώτη εγκυμοσύνη.το ειζα κόψει μαχαίρι..δεν ξερω τι να κάνω..συγνωμη που σας τα λέω..να είστε καλα κ να έχετε μια υπέροχη εγκυμοσύνη..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 11/4/2018 at 12:25 ΜΜ, lenoutso είπε:

γεια σου χριστινα διανυω και εγω την ιδια εβδομαδα βεβαια εγω δεν καπνιζω το ειχα κοψει λιγο πριν μηνω εγκυος δεν χρειαζετε να σου πω τι γνωμη μου γνωριζεις τι πρεπει να κανεις και τι οχι ειναι καθαρα δικια σου αποφαση το μονο που θα σου ελεγα θα ηταν να ενημερωσεις τον  γιατρο σου γτ πρεπει να εχει ολο το ιστορικο σου για να ξερει πως να αντιμετωπηση οποιαδηποτε κατασταση κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνη σου .

...:-D

Ξερω ποσο δύσκολο είναι να το κόψεις.@Cristina 85 εγω δεν το ζητάω πια αλλά μου λείπει πολύ.στην αρχη ειχα πολλα νευρα και τρεμουλο στα χερια τα βραδυα και ο γιατρος μου ειπε να κανω ενα οταν βρισκομαι σε τετοια κατασταση γτ ειναι λιγοτερο βλαβερο απο το να βρισκεσαι σε τετοια κατασταση γτ μπορει να αποβαλεις.αυτα για το πρωτο τριμηνο.ξερω ότι οι γιατροί συστήνουν μέχρι 3 τσιγάρα τη μέρα αν δεν μπορείς να το κόψεις για να μην περάσεις στερητικό σύνδρομο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.καλυτερα να το συζητήσεις με το γιατρό σου και θα σου πει κάποια πράγματα παραπανω.

MBIdp2.png00R4p3.png

23 ώρες πρίν, Cristina 85 είπε:

Κορίτσια Καλημέρα..ειμαι 18 εβδομάδων και ειναι το δεύτερο παιδακι μου και θα ηθελα να ρωτήσω κάτι...ντρέπομαι που το λέω αλλα εχω προσπαθήσει πολυ κ δεν μπορω να μην καπνίσω εστω κ δυο τσιγάρα..πραγματικά αισθάνομαι άσχημα αλλα αν δεν καπνίσω τρελαίνομαι..και στον γιατρό μου ντρέπομαι να το Πω..ο γιατρός δεν με ξανα ρώτησε Επειδή το έχει σίγουρο οτι δεν κανω οπως κ στην πρώτη εγκυμοσύνη.το ειζα κόψει μαχαίρι..δεν ξερω τι να κάνω..συγνωμη που σας τα λέω..να είστε καλα κ να έχετε μια υπέροχη εγκυμοσύνη..

Καλώς ήρθες Χριστίνα με το καλό σου εύχομαι.... Οι γιατροί συνήθως λένε να το κόψουμε λόγω στεριτικου συνδρομου....αλλά επίσης πολύ συμαντικό να είναι κ η ψυχολογία της εγκύου καλη....εγώ μέχρι πριν δύο βδομάδες ούτε να το μυρίσω....μου προκαλούσε αηδία....είναι λίγες.μερες όμως που το ζητάω....κάνω ένα όποτε το θελήσω πολύ.... έτσι έκανα κ στον πρώτο μου που επειδή είναι πολύ ζωηρός κ είχαμε θέμα με τον υπνο το έχω χρεώσει κ εκει....

1 ώρα πρίν, ναντια δε είπε:

Καλημερα κοριτσια μου εχετε νιωσει καμια κινηση του μωρου σας η οχι ακομα;;;;; 

Νάντια εδώ και δύο βδομάδες περίπου το νιωθω από την 18 περίπου.τωρα ειμαι 20...εσύ;;;

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγώ ένιωσα προχθές σαν απαλη κλωτσιά κάτω από τον αφαλό και σήμερα το πρωί ξανά κάτι παρόμοιο και γω είχα άγχος αν θα το καταλάβω αλλα μην ανησυχείς .αυτά τα πεταρισματα ούτε εγώ ήμουν σίγουρη ότι είναι από το μωρό.αλλα θα το καταλάβεις σίγουρα...:)

MBIdp2.png00R4p3.png

Γεια σας κοριτσια εγω σημερα μπηκα στην 18η εβδομαδα με πητ 24/9/18 πρωτη μ εγκυμοσυνη και αρκετο ανγχος... Τι μου κανετε σημερα καλη εβδομαδα να εχουμε ολεςςςς

11 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

Γεια σας κοριτσια εγω σημερα μπηκα στην 18η εβδομαδα με πητ 24/9/18 πρωτη μ εγκυμοσυνη και αρκετο ανγχος... Τι μου κανετε σημερα καλη εβδομαδα να εχουμε ολεςςςς

Εγώ κορίτσι μου έχω ΠΗΤ 18.09 αύριο μπαίνω 19η βδομάδα και εμένα πρώτη μου είναι.. τι περιμένεις?

Καλή βδομάδα.. Εγώ σήμερα έβαζα πλυντήρια σιδερωνα όλα τα καλά..

Εσύ πως είσαι από συμπτώματα?

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Εμενα δυστυχως μου εχει απαγιρεψει ο γιατρος τα παντα λογο μεγαλης αποκολησσης τωρ αρχιζω και σηκωνομαι φαντασου γτ ημουν σε ακινησια. Ο μπεμπης η η μπεμπα μας κανει κολπα κ δεν μας αφηνει να δουμε τι ειναι. Εσυ ποτε εμαθες φυλο και ποσα γραμμαρια ειναι; 

πρίν από 5 λεπτά , ναντια δε είπε:

Εμενα δυστυχως μου εχει απαγιρεψει ο γιατρος τα παντα λογο μεγαλης αποκολησσης τωρ αρχιζω και σηκωνομαι φαντασου γτ ημουν σε ακινησια. Ο μπεμπης η η μπεμπα μας κανει κολπα κ δεν μας αφηνει να δουμε τι ειναι. Εσυ ποτε εμαθες φυλο και ποσα γραμμαρια ειναι; 

Στην αρχη ειχα λιγο εμετους πονακια τωρα πια εχω παρατγρηση οτι ειδικα το πρωι ξυπναω με βουλωμενη την μυτη μου νιωθω καλυτερα τωρα ασε που οταν ειμαι ξαπλωμενη και παω να φτενιστω νε μαγκωνουν κατι μυς κατω απο την κοιλια κατι σαν κραμπες δεν ξερω αν το εχει παθει καθολου. Το μωρο το ενιωσες η οχι ακομα? 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

Στην αρχη ειχα λιγο εμετους πονακια τωρα πια εχω παρατγρηση οτι ειδικα το πρωι ξυπναω με βουλωμενη την μυτη μου νιωθω καλυτερα τωρα ασε που οταν ειμαι ξαπλωμενη και παω να φτενιστω νε μαγκωνουν κατι μυς κατω απο την κοιλια κατι σαν κραμπες δεν ξερω αν το εχει παθει καθολου. Το μωρο το ενιωσες η οχι ακομα? 

Κατάλαβα κοπέλα μου.. σιγά σιγά τότε.. από την Αυχενική μας είχε πει πως είναι 80 με 90% κοριτσάκι.. έπειτα στη γυναικολόγο μου που πήγαινα δεν έβλεπε κάτι και μου έλεγε και αυτή πως είναι κοριτσάκι και την Πέμπτη μου το επιβεβαίωσε.. μου την έβγαλε 291 γραμμάρια θεωρώ πως είναι πολλά.. 

Με βουλωμενη τη μύτη ξυπνάω και Εγώ κάθε μέρα.. όταν φταρνίζομαι πονάω και Εγώ μερικές φορές..

Το μωρό το ένιωσα στις 15+5 πρώτη φορά.. εσύ??

bzCDp2.png

SRQyp2.png

290 γραμμαρια σε ποια εβδομαδα??? θυμασαι μηπως τι ποσοστα σου εδςσε για προεκλαμψια? αν σου εδωσε? 

Just now, ναντια δε είπε:

290 γραμμαρια σε ποια εβδομαδα??? θυμασαι μηπως τι ποσοστα σου εδςσε για προεκλαμψια? αν σου εδωσε? 

εχω νιωσει κατι χαμηλα κατω απο τον αφαλο αλλα ακιμα δεν ειμαι σιγουρη ειναι κατι σαν πεταγμα σαν μπουρμπουλιθρα δεν μπορω να το εξηγησω δν ξερω κ πως πρεπει να ειναι την προηγουμενη εβδομαδα το  ενιωσα κ το νιωθω σχεδον καθε μερα αλλες φορες ποιο εντονα κ αλλες οχι.

πρίν από 13 λεπτά , ναντια δε είπε:

εχω νιωσει κατι χαμηλα κατω απο τον αφαλο αλλα ακιμα δεν ειμαι σιγουρη ειναι κατι σαν πεταγμα σαν μπουρμπουλιθρα δεν μπορω να το εξηγησω δν ξερω κ πως πρεπει να ειναι την προηγουμενη εβδομαδα το  ενιωσα κ το νιωθω σχεδον καθε μερα αλλες φορες ποιο εντονα κ αλλες οχι.

290 γραμμάρια όταν ήμουν 18+2.

Ενδιαφέρεσαι να σου πω συγκεκριμένα πριν από ποια βδομάδα για προεκλαμψια? Διότι δίνει 3 διαφορετικές..

Σε λίγο καιρό θα νιώθουμε και κλωτσιές :-D

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Καλημέρα!

Εγώ είμαι στη 17η εβδομάδα. Είναι η 2η εγκυμοσύνη μου. Στην 1η ένιωσα το μωρό μετά την 21η εβδομάδα. Τώρα νομίζω ότι κάποια στιγμή κάτι κατάλαβα, απλά τις τελευταίες μέρες με έχει φάει το άγχος ότι κάτι δεν πάει καλά. Περιμένω τώρα στο ιατρείο σε προγραμματισμένο ραντεβού για να δούμε. Έχει μεσολαβήσει ένας μήνας από το προηγούμενο και έχω σκάσει.

Λοιπόν, αλλαξιέρα θα χρειαστείτε να είναι μέσα στο μπάνιο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές μας κατούρησε η μικρή μας από το δωμάτιο που την παίρναμε για να πάμε στο μπάνιο να την πλύνουμε. Επίσης, τους κρύους μήνες θέλουμε το μωρό όταν το γδύνουμε για αλλαγή να είναι σε ζεστό μέρος. Εμείς δεν μπορούσαμε να το εξασφαλίσουμε σε όλο το σπίτι και τον διάδρομο ΟΛΕΣ τις ώρες της ημέρας κι έτσι είχαμε ένα αερόθερμο μέσα στο μπάνιο.

StW9p2.png etcKp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Sofaki91 είπε:

290 γραμμάρια όταν ήμουν 18+2.

Ενδιαφέρεσαι να σου πω συγκεκριμένα πριν από ποια βδομάδα για προεκλαμψια? Διότι δίνει 3 διαφορετικές..

Σε λίγο καιρό θα νιώθουμε και κλωτσιές :-D

οχι μια χαρα ειναι τ γραμμαρια θεωρω εμε 17και 3 μερες 220 οποτε φυσιλογικα φαινονται εμενα μου ειπε ο γιατρος οτι απο την β επιπεδου θα φανει πως θα παει γτ βγηκα με χαμηλο ποσοστο 1 280 για εμφανηση στο μελλον 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...