Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο κολιέ ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , 2angels είπε:

Λιγο υπομονή βρε κορίτσι μου γλυκο.... Είναι η τελευταία  βδομάδα η θα σε αφήσει κ άλλο; Αύριο έχεις και εσύ ραντεβού αν θυμάμαι καλά, θα κάνεις πάλι nst και θα σου πει τι θα κάνετε αύριο,ε;.... Και γω αυριο έχω ραντεβού, να δούμε τι γίνεται με τον τράχηλο .  

Μια χαρά πάμε όλες βλέπω! Τελειώνουμε... Κουράγιο! 

10 και σήμερα εκτός απροόπτου! Που θα πάει; Θα περασουν! Ξεκινάμε και σχολείο την Τρίτη!!!! Χαμουλης θα γίνει! Πώς και πώς το περιμένει το μαναρακι μου να δει τις δασκάλες του και τους φίλους του! 

• Μου αρέσει 2

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγωνιστικους χαιρετισμους σε όλες!

Σήμερα είχα γιατρό για nst και υπέρηχο.

Το nst καλο,λίγες συσπάσεις,η μπέμπα σχετικά ψηλά αλλά ναι μεν έχει κεφαλικη προβολή αλλά με το πρόσωπο μπροστά κι όχι πίσω που πρέπει.Μέχρι να εμπεδωθεί λοιπόν πρέπει να γυρνάω στο δεξί κι αριστερό πλευρό εναλλαξ όσο πιο συχνά γίνεται,σαν κοκορέτσι στη σούβλα.Επίσης είναι ήδη 3.300!!:shock:Μου είπε δε θα πάρει(λογικά) πολύ ακόμα,άντε 200 γραμμάρια και είναι και σχετικά ψηλη.

Την άλλη Δευτέρα έχω ραντεβού θα είμαι 39 κ 4 και ανάλογα την κατάσταση,τη θέση το βάρος κλπ θα αποφασίσουμε τον τοκετό.Περιτυλιξη δεν έχει πια οπότε αυτό είναι καλό.

Μετράω μέρες σαν τον φανταρο,λιγα νεύρα,ευαισθησίες,αφραγκιες ολα μαζί αλλά βλεπω το φατσουλακι που κάνει και duckface στον υπέρηχο και τρελαίνομαι!

• Μου αρέσει 4

aP0gp3.png

2 ώρες πρίν, ΦαιηΚατς είπε:

Και εγώ αυτό σκέφτομαι κάθε μερα! Ούτε 5 λεπτά δεν μπορώ να μείνω όρθια, δεν μπορώ να περπατήσω σχεδόν καθόλου, δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Ποναω, δεν μπορώ να γυρίσω πλευρό, ακούγονται κρακ κρακ από τη λεκάνη μου... Πααααααρα πολύ ωραίαααααα!!!!

και γω ετσι νιωθω ακριβως....

2 ώρες πρίν, 2angels είπε:

Λιγο υπομονή βρε κορίτσι μου γλυκο.... Είναι η τελευταία  βδομάδα η θα σε αφήσει κ άλλο; Αύριο έχεις και εσύ ραντεβού αν θυμάμαι καλά, θα κάνεις πάλι nst και θα σου πει τι θα κάνετε αύριο,ε;.... Και γω αυριο έχω ραντεβού, να δούμε τι γίνεται με τον τράχηλο .  

Μια χαρά πάμε όλες βλέπω! Τελειώνουμε... Κουράγιο! 

θα συννενοηθουμε λογικα αυριο τι θα κανουμε ,αλλα μου τελειωνει η υπομονη. ειδικα οταν αρχιζουν και με ρωτανε αντε ακομα? ποτε θα γεννησεις και αλλα τετοια, θελω να τους χωσω μπουνια. παρηγορουμαι μονο στη σκεψη οτι καμια και κανενας απο αυτους δεν εχουν παιδια οποτε θα παρω το αιμα μου πισω καποια στιγμη.μουαχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

MBIdp2.png00R4p3.png

πρίν από 17 λεπτά , λιλιτο είπε:

και γω ετσι νιωθω ακριβως....

θα συννενοηθουμε λογικα αυριο τι θα κανουμε ,αλλα μου τελειωνει η υπομονη. ειδικα οταν αρχιζουν και με ρωτανε αντε ακομα? ποτε θα γεννησεις και αλλα τετοια, θελω να τους χωσω μπουνια. παρηγορουμαι μονο στη σκεψη οτι καμια και κανενας απο αυτους δεν εχουν παιδια οποτε θα παρω το αιμα μου πισω καποια στιγμη.μουαχαχαχαχαχα

Χαχαχαχαχαχ! Αστούς να ρωτάνε! Τι σημαίνει άντε ακομα; 9 μήνες θέλει το παιδί όχι 9 μέρες! Χαχαχαχαχαχ να πάρεις το αίμα σου πίσω!!!

• Χαχα 1

l6GMp3.png%22%20 

Τώρα που φτάνουμε στο τέλος Βρήκα και τον πίνακα αλλά λείπουν στοιχεία και για άλλα κορίτσια όποια θέλει να γράψει να σημειώσω ή να το κάνετε εσείς..

loL*                       ΠΗΤ  5/9

koutsouni10        ΠΗΤ  8/9 

lilito                       ΠΗΤ  11/9  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ  

kiki1986               ΠΗΤ  15/9   ΑΓΟΡΑΚΙ     

Cristina85            ΠΗΤ  15-20/9 

Marmat                                     ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

sofaki91               ΠΗΤ  18/9   ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ  

Eva28                    ΠΗΤ  19/9              

sweetmommy      ΠΗΤ  21/9  ΚΟΡΙΤΣΆΚΙ 

smile89                 ΠΗΤ  21/9

lenoutso                ΠΗΤ  21/9

Freya                      ΠΗΤ  22/9            

Diman200115      ΠΗΤ  25/9

Νάντια δε              ΠΗΤ  24/9  ΑΓΟΡΑΚΙ

ntemii                     ΠΗΤ  26/9  ΑΓΟΡΑΚΙ  

ΦαιηΚατς              ΠΗΤ  26/09 ΑΓΟΡΑΚΙ

2angels                  ΠΗΤ  28/9  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

arous                      ΠΗΤ  29/9  ΕΚΠΛΗΞΗ

ZiliHer                    ΠΗΤ  1/10  ΑΓΟΡΑΚΙ

• Μου αρέσει 5

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Sofaki91 είπε:

Τώρα που φτάνουμε στο τέλος Βρήκα και τον πίνακα αλλά λείπουν στοιχεία και για άλλα κορίτσια όποια θέλει να γράψει να σημειώσω ή να το κάνετε εσείς..

koutsouni10        ΠΗΤ 8/9 

lilito                       ΠΗΤ 11/9  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ  

kiki1986               ΠΗΤ 15/9   ΑΓΟΡΑΚΙ     

Cristina85            ΠΗΤ 15-20/9 

ΦαιηΚατς                                 ΑΓΟΡΑΚΙ

sofaki91               ΠΗΤ 18/9   ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ  

Eva28                    ΠΗΤ 19/9              

sweetmommy      ΠΗΤ  21/9  ΚΟΡΙΤΣΆΚΙ 

smile89                 ΠΗΤ 21/9

lenoutso                ΠΗΤ 21/9

Freya                      ΠΗΤ 22/9            

Diman200115      ΠΗΤ 25/9

Νάντια δε              ΠΗΤ  24/9  ΑΓΟΡΑΚΙ

ntemii                     ΠΗΤ   26/9  ΑΓΟΡΑΚΙ  

2angels                  ΠΗΤ   28/9  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Εγώ έχω Πητ 26 Σεπτεμβρίου αλλά θα γεννήσω 14 Σεπτεμβρίου εκτός απροόπτου!!! ;)

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Καλησπέρα!!! Πήγα σήμερα για υπέρηχο και είδαμε σάκο και λεκιθικο ασκό! Σε πολύ καλή θέση και τα αναμενόμενα για τις εβδομάδες που είμαι! Θα ξαναπάω την άλλη εβδομάδα για να ακούσουμε καρδούλα!! Τον προβληματίζουν λίγο οι χοριακες μου αλλά μου είπε να μην ξανακάνω και να το παρακολουθούμε υπερηχογραφικά!!!

• Μου αρέσει 6

1 ώρα πρίν, ΦαιηΚατς είπε:

Εγώ έχω Πητ 26 Σεπτεμβρίου αλλά θα γεννήσω 14 Σεπτεμβρίου εκτός απροόπτου!!! ;)

Οπότε σε βάζω με ΠΗΤ και έπειτα το αλλάζουμε όταν γεννήσει η καθεμία θα βάλω της γέννας την ημερομηνία..

• Ευχαριστώ 1

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Με εχουν ποιασει πονακια περιοδου και νιωθω βαρος χαμηλα στο πιπι μου δν ειναι συνεχομενα τα πονακια βεβαια με ειχαν ποιασει το μεσημερη κ παλι τωρα....ειναι οι προπαρασκευαστικες συσπασεις που λενε;;;

...:-D

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , ναντια δε είπε:

Με εχουν ποιασει πονακια περιοδου και νιωθω βαρος χαμηλα στο πιπι μου δν ειναι συνεχομενα τα πονακια βεβαια με ειχαν ποιασει το μεσημερη κ παλι τωρα....ειναι οι προπαρασκευαστικες συσπασεις που λενε;;;

Ναντια μου είναι συνεχόμενα τα πονακια τώρα η διακεκομμένα; εννω κάθε 10 ,20 λεπτά   Δεν παίρνεις τον γιατρό σου αγάπη μου; Για το βάρος πιο πολύ... Εκτός αν νιώθεις ότι σε πιέζει το μωρό όταν κουνιέται

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 3 λεπτά , 2angels είπε:

Ναντια μου είναι συνεχόμενα τα πονακια τώρα η διακεκομμένα; εννω κάθε 10 ,20 λεπτά   Δεν παίρνεις τον γιατρό σου αγάπη μου; Για το βάρος πιο πολύ... Εκτός αν νιώθεις ότι σε πιέζει το μωρό όταν κουνιέται

Οχι δεν ειναι συνεχομενα ειχα το μεσημερι κ παλι τωρα.. το βαρος ειναι συνεχομενο κ οταν ειναι ησυχο το μωρο.. εγω νιωθω βαρος ...παρακοκουθω να δω πως θα παει

πρίν από 23 λεπτά , ναντια δε είπε:

Έτσι ακριβώς είμαι όλη μέρα και το βράδυ πιο έντονα επειδή χαλαρώνω, απ'οτι μου είπε ο γιατρός ναι, προπαρασκευαστικές είναι... Αλλά αν θες πάρε και τον γιατρό σου κανένα τηλέφωνο!

• Μου αρέσει 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 26 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Έτσι ακριβώς είμαι όλη μέρα και το βράδυ πιο έντονα επειδή χαλαρώνω, απ'οτι μου είπε ο γιατρός ναι, προπαρασκευαστικές είναι... Αλλά αν θες πάρε και τον γιατρό σου κανένα τηλέφωνο!

Τωρα ηρεμησα αρκετα αν συνεχισει θα παρω τηλ ....μαρεσει που ελεγα μεχρι προχτεα δν νοωθω τπτ

5 ώρες πρίν, Sofaki91 είπε:

koutsouni10        ΠΗΤ  8/9 

lilito                       ΠΗΤ  11/9  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ  

kiki1986               ΠΗΤ  15/9   ΑΓΟΡΑΚΙ     

Cristina85            ΠΗΤ  15-20/9 

sofaki91               ΠΗΤ  18/9   ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ  

Eva28                    ΠΗΤ  19/9              

sweetmommy      ΠΗΤ  21/9  ΚΟΡΙΤΣΆΚΙ 

smile89                 ΠΗΤ  21/9

lenoutso                ΠΗΤ  21/9

Freya                      ΠΗΤ  22/9            

Diman200115      ΠΗΤ  25/9

Νάντια δε              ΠΗΤ  24/9  ΑΓΟΡΑΚΙ

ntemii                     ΠΗΤ  26/9  ΑΓΟΡΑΚΙ  

ΦαιηΚατς              ΠΗΤ  26/09 ΑΓΟΡΑΚΙ

2angels                  ΠΗΤ  28/9  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

15/9 είναι η ΠΗΤ μας!

3 ώρες πρίν, 2angels είπε:

@Marmat??? Duck face από τώρα; Εξελιγμένες σας βρίσκω! Που σου κάνει υπέρηχο; Στη καινούρια πτέρυγα στις μπλε πόρτες;;;; 

Χαχα!Ναι πάντα εκεί κάνω τους υπέρηχους.Duck face και χαμόγελα !:)

aP0gp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...