Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή εβδομάδα! 

1 ώρα πρίν, ναντια δε είπε:

Καλημερα!!!! Και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!! 37ηεβδομαδα απο σημερα και ξαναγυρισαν οι αυπνιες!!!!

Αχ, αυτές οι αϋπνίες! Χαχαχα.    Μας προετοιμάζουν για αυτά που έρχονται. 

Εύχομαι μόνο να μην κλαίνε ακατάπαυστα. Θα κλαίμε και εμείς μαζί.... 

l6GMp3.png%22%20 

Καλημέραααα εγώ αύριο 38η και μετράω αντίστροφα για το Σάββατο ήδη.. Ανυπομονώ να δω το πλασματάκι αυτό το μικρούλι..  Άμα κλαίνε συνέχεια τη βάψαμε χαχαχ..Στην κοιλιά σας πως είναι μέχρι στιγμής? Ήρεμα μωράκια,κινητικά? Σας ρίχνουν καμία?? Χαχαχα.. εμένα πολύ ήσυχη σχετικά, μακάρι να ναι και έξω απ την κοιλίτσα έτσι..

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 37 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Καλημέραααα εγώ αύριο 38η και μετράω αντίστροφα για το Σάββατο ήδη.. Ανυπομονώ να δω το πλασματάκι αυτό το μικρούλι..  Άμα κλαίνε συνέχεια τη βάψαμε χαχαχ..Στην κοιλιά σας πως είναι μέχρι στιγμής? Ήρεμα μωράκια,κινητικά? Σας ρίχνουν καμία?? Χαχαχα.. εμένα πολύ ήσυχη σχετικά, μακάρι να ναι και έξω απ την κοιλίτσα έτσι..

Άντε Σοφάκι μου, τίποτα δεν έμεινε! 39η εβδομάδα, άψογα θα γεννήσεις! Τη βάψαμε μόνο; Εγώ νομίζω ότι θα κλαίω , δεν θα μπορώ να τη βλέπω να ταλαιπωρείται! Χαχαχαχαχ Πως νιώθεις τώρα που πλησιάζει η μεγάλη μέρα; Εκτός από ανυπομονησία....

Εν τω μεταξύ, μόνο ήσυχη δεν ειναι , τελευταία με πονάει πολύ! Πατάει στο πλευρό και τετωνεται χαμηλα στη κοιλιά. Πιέζει κύστη, έντερο, ηβικό, νιώθω να σκίζεται το δέρμα μερικές φορές. Χαχαχα φεύγει και δάκρυ ώρες ώρες. Είναι και μεγάλο παιδί και μάλλον δεν βολεύεται . Ακούω και κάτι κρατς κρατς μερικές φορές. Δεν ξέρω τι γίνεται..... Λέτε όντως να έσπασε κανένα ποδι; Χαχαχα. 

• Χαχα 3

l6GMp3.png%22%20 

2 ώρες πρίν, 2angels είπε:

Καλή εβδομάδα! 

Ασε αυτο λεω κ εγω δν με νοιαζει να ξυπναω το εχω συνηθησει πλεον ...

πρίν από 49 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Απολασε την εβδομαδα σου!!! Εμενα παλι απο τον 7ο κ μετα εχει κανει το προγραμμα μου το πρωι ησυχος και μετα τις 5 το απογευμα ξεκιναει τις βολτες κ μετα παλι λιγο τα ξημερωματα... ελπιζω να αλλαξει το προγραμματου....

• Μου αρέσει 1

...:-D

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, 2angels είπε:

Καλή εβδομάδα! 

Αχ τι μου θύμησες... Ειχε κολικούς ο γιος μου και έκλαιγε και επειδή δεν ήξερα τι να κάνω έκλαιγα και εγώ! Τα θυμάμαι τώρα και γελάω αλλά τότε ειχα πελαγωσει!

• Χαχα 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

καλημερα, καλε ναι ημουν και σε αλλο γαμο αλλα ακομα δεν γεννησα ,ειμαστε στην αναμονη... τωρα θα κανω δουλιτσες στο σπιτι μπας και κουραστω και αποφασισει να βγει..θα βαλω και μουσικουλα να χορεψω λιγο και βλεπουμε

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

MBIdp2.png00R4p3.png

πρίν από 24 λεπτά , λιλιτο είπε:

καλημερα, καλε ναι ημουν και σε αλλο γαμο αλλα ακομα δεν γεννησα ,ειμαστε στην αναμονη... τωρα θα κανω δουλιτσες στο σπιτι μπας και κουραστω και αποφασισει να βγει..θα βαλω και μουσικουλα να χορεψω λιγο και βλεπουμε

Καλοπερναει το νινι! Σου λέει που να βγω τώρα να πίνω μόνο γαλα; Θα μείνω εδώ που μου δίνει η μαμά λιχουδιές και με πηγαίνει συνέχεια βόλτες

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Opjnp2.pngnWWEp2.png

3 ώρες πρίν, 2angels είπε:

Άντε Σοφάκι μου, τίποτα δεν έμεινε! 39η εβδομάδα, άψογα θα γεννήσεις! Τη βάψαμε μόνο; Εγώ νομίζω ότι θα κλαίω , δεν θα μπορώ να τη βλέπω να ταλαιπωρείται! Χαχαχαχαχ Πως νιώθεις τώρα που πλησιάζει η μεγάλη μέρα; Εκτός από ανυπομονησία....

Εν τω μεταξύ, μόνο ήσυχη δεν ειναι , τελευταία με πονάει πολύ! Πατάει στο πλευρό και τετωνεται χαμηλα στη κοιλιά. Πιέζει κύστη, έντερο, ηβικό, νιώθω να σκίζεται το δέρμα μερικές φορές. Χαχαχα φεύγει και δάκρυ ώρες ώρες. Είναι και μεγάλο παιδί και μάλλον δεν βολεύεται . Ακούω και κάτι κρατς κρατς μερικές φορές. Δεν ξέρω τι γίνεται..... Λέτε όντως να έσπασε κανένα ποδι; Χαχαχα. 

Εκτός από αυτό που είπες λίγο άγχος για την αναισθησία αλλιώς όλα καλά κοπέλα μου.. Και εμένα κάνει κάποια τεντωματα αλλά που και που..μάλιστα το Σάββατο έφαγα μια πατάτα τηγανιτά και είδα ένα εξογκωμα στη κοιλιά χαχαχα πρώτη φορά.. έκτοτε έγινε άλλες 3 4 φορές..Όχι αυτά τα κρατς κρατς δεν τα έχουμε χαχαχαχ τι παιδάκι είναι αυτό τι να κάνει άραγε εκεί μέσα.. Όπως λες όμως μεγάλο παιδάκι μάλλον δεν βολεύεται όπως θα ήθελε..

3 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

Ασε αυτο λεω κ εγω δν με νοιαζει να ξυπναω το εχω συνηθησει πλεον ...

Απολασε την εβδομαδα σου!!! Εμενα παλι απο τον 7ο κ μετα εχει κανει το προγραμμα μου το πρωι ησυχος και μετα τις 5 το απογευμα ξεκιναει τις βολτες κ μετα παλι λιγο τα ξημερωματα... ελπιζω να αλλαξει το προγραμματου....

Να σαι καλά κοπέλα μου.. Χαχα ωραία πάει βάση προγράμματος έτσι ήταν μέχρι την 29η βδομάδα η μικρή.. Πιο πολύ κινούνταν μετά τις 12.30 με 1 το βράδυ.. Μετά όλη μέρα είχε ζωηρεψει λίγο αλλά νορμάλ 

• Μου αρέσει 2

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Γεια  σας κορίτσια!

Μπήκαμε στην τελική ευθεία.. αύριο έχω γιατρό πάλι. Εγώ έχω ένα φόβο παραπάνω τούτη τη φορά που ξέρω τη διαδικασία..ελπίζω να μαι ήρεμη εκείνη τη μέρα και όλα να πάνε καλά! Δε με νοιάζει ο καθετήρας εμένα...αλλά ο φλεβοκαθετήρας στο χέρι. Ανατριχιάζω στην ιδέα! Αυτές οι ενέσεις με πέθαναν εμένα την 1η φορά. Βούλωναν οι φλέβες, έσπαγαν..δράμα!  

2Angels καλά κάνεις και ανησυχείς για την κουνουπιέρα εσύ! Μη και δε μπει ίσια...χαχαχαχα

Ένα έχω να σου πω...εμείς την κρεμάσαμε με γυριστό καρφάκι από το ταβάνι και πέφτει μούρλια πάνω απ την κούνια.

Αχ! Να ήταν αυτό το μόνο μου άγχος και τώρα!

e2Obp2.png87dnp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , sweet mommy είπε:

Γεια  σας κορίτσια!

Μπήκαμε στην τελική ευθεία.. αύριο έχω γιατρό πάλι. Εγώ έχω ένα φόβο παραπάνω τούτη τη φορά που ξέρω τη διαδικασία..ελπίζω να μαι ήρεμη εκείνη τη μέρα και όλα να πάνε καλά! Δε με νοιάζει ο καθετήρας εμένα...αλλά ο φλεβοκαθετήρας στο χέρι. Ανατριχιάζω στην ιδέα! Αυτές οι ενέσεις με πέθαναν εμένα την 1η φορά. Βούλωναν οι φλέβες, έσπαγαν..δράμα!  

2Angels καλά κάνεις και ανησυχείς για την κουνουπιέρα εσύ! Μη και δε μπει ίσια...χαχαχαχα

Ένα έχω να σου πω...εμείς την κρεμάσαμε με γυριστό καρφάκι από το ταβάνι και πέφτει μούρλια πάνω απ την κούνια.

Εγώ έχω μια φλέβα καλή όλη και όλη αλλά είναι πολύ καλή! Αυτό δεν με είχε ταλαιπωρήσει καθόλου! Τώρα είμαι πολύ ήρεμη και δεν αγχωνομαι, ελπίζω να παραμείνω έτσι μέχρι το χειρουργείο...

• Μου αρέσει 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

κι εγω πηρα κουνουπιερα για την καλαθουνα γιατι εχουμε μεγαλο θεμα με τα κουνουπια εδω.  πω κοριτσια εχω κουραστει πολυ,θελω να γεννησω σημερα .!!! 

MBIdp2.png00R4p3.png

πρίν από 48 λεπτά , sweet mommy είπε:

Και να μην μπει ίσια δεν ανησυχώ. Να μην πέφτει φοβάμαι. Γυριστο καρφακι στο ταβάνι έχω και γω εδώ και χρόνια, αλλά δεν είναι τέτοιες οι κουνουπιερες που εχω για τη κούνια . Χαίρομαι που σε "έβγαλα" από τα άγχη σου και ασχολήθηκες με το δικό μου...... Αλλά και μένα ξέρεις δεν είναι αυτό το άγχος μου, ούτε μια φλέβα στο χέρι. Αν δεν διακομοδισουμε λίγο τη κατάσταση όμως δεν περνάει αλλιώς. Με το καλό το μωράκι σου εύχομαι ....

l6GMp3.png%22%20 

Just now, λιλιτο είπε:

κι εγω πηρα κουνουπιερα για την καλαθουνα γιατι εχουμε μεγαλο θεμα με τα κουνουπια εδω.  πω κοριτσια εχω κουραστει πολυ,θελω να γεννησω σημερα .!!! 

Και εγώ αυτό σκέφτομαι κάθε μερα! Ούτε 5 λεπτά δεν μπορώ να μείνω όρθια, δεν μπορώ να περπατήσω σχεδόν καθόλου, δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Ποναω, δεν μπορώ να γυρίσω πλευρό, ακούγονται κρακ κρακ από τη λεκάνη μου... Πααααααρα πολύ ωραίαααααα!!!!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 16 λεπτά , λιλιτο είπε:

Λιγο υπομονή βρε κορίτσι μου γλυκο.... Είναι η τελευταία  βδομάδα η θα σε αφήσει κ άλλο; Αύριο έχεις και εσύ ραντεβού αν θυμάμαι καλά, θα κάνεις πάλι nst και θα σου πει τι θα κάνετε αύριο,ε;.... Και γω αυριο έχω ραντεβού, να δούμε τι γίνεται με τον τράχηλο .  

πρίν από 19 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Και εγώ αυτό σκέφτομαι κάθε μερα! Ούτε 5 λεπτά δεν μπορώ να μείνω όρθια, δεν μπορώ να περπατήσω σχεδόν καθόλου, δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ... Ποναω, δεν μπορώ να γυρίσω πλευρό, ακούγονται κρακ κρακ από τη λεκάνη μου... Πααααααρα πολύ ωραίαααααα!!!!

Μια χαρά πάμε όλες βλέπω! Τελειώνουμε... Κουράγιο! 

• Μου αρέσει 1

l6GMp3.png%22%20 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...