Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Α έχει αρχίσει να κάνει τέτοια πράγματα χαχαχα καλό.. ή θα πέσει πολύ γέλιο με το μωρό ή πολύ κλάμα..

Γενικά είναι βολικό παιδί και δεν είναι καθόλου επιθετικός και δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι σε κανένα παιδάκι ούτε στο σχολείο... Οποτε μαλλον γέλιο θα πέσει!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 43 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Α έχει αρχίσει να κάνει τέτοια πράγματα χαχαχα καλό.. ή θα πέσει πολύ γέλιο με το μωρό ή πολύ κλάμα..

Δεν μου έχει τύχει είναι η αλήθεια.. εμένα η πρώτη η χοριακη ήταν 90 μετά 188 μετά δεν θυμάμαι να είχα κάνει άλλη.. το ότι δεν σου διπλασιάστηκε με γρήγορους ρυθμούς δεν σημαίνει κάτι σημασία έχει πως αυξάνεται.. Αύριο θα πας και στον γιατρό και θα δείτε μαζί τι γίνεται.. Η αλήθεια είναι, καλή η χοριακη αλλά μόνο εδώ στην Ελλάδα γίνεται τοσο έντονα και αγχωνομαστε όλες μας..θα δείξει ο υπέρηχος καλύτερα.. Πρώτη εγκυμοσύνη?

Ισχυει αυτό που λες με τις χοριακες. Εγώ δεν έκανα χοριακη σε καμία από τις 2 εγκυμοσύνες... Τεστακι έκανα και στις 2 και μετα υπέρηχο! 6 και 3 άκουσα καρδούλα στο γιο μου και 7 άκουσα τώρα στον μπεμπη! 

• Μου αρέσει 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

3 ώρες πρίν, ΦαιηΚατς είπε:

Χωρίς να θέλω να πω κάτι για τον γιατρό σου αλλά επειδή δούλευα πολλά χρόνια σε γυναικολόγο θα σου πω ότι και αυτός που δούλευα και ένας που συνεργαζόταν μαζί του έβαζαν σχεδόν όλες τις γυναίκες καισαρική χωρίς λόγο... Ο δικος μου γιατί έχανε το ιατρείο περιμένοντας τη γυναίκα να γεννήσει με φτ και ο άλλος γιατί είχε χάσει παιδί σε φτ και φοβόταν μήπως το ξαναπάθει. Έτσι έβρισκαν πάντα δικαιολογία και τις έβαζαν καίσαρικη πριν τις 38 βδομάδες για να μην προλάβει να ξεκινήσει ο τοκετός... Σου ξαναλέω, δεν είναι όλοι ίδιοι, αλλά σου λέω την εμπειρία χρόνων που είχα όταν δούλευα εκεί. Ψαξτο λίγο γιατί αυτό που σου είπε δεν στέκει! Όταν έρθει η ώρα να γεννήσεις χωραει ολόκληρο παιδί στη λεκάνη σου, το κεφάλι δεν θα μπορέσει να περάσει;

Ο δικός μου είναι 5! Μου το ζητούσε πολύ! Χαϊδεύει την κοιλιά μου, του μιλάει αλλά.... "Πολλά πράγματα δεν πήραμε για τον μπέμπη μαμά;" Έχει παρει μια πιπίλα γιατί είχα 2 για τον μπέμπη για  τα ανάγκης, έχει πάρει και το ένα μπιμπερο και πίνει νερό και εχθες πήρε και μπιμπιλινο και το έβαλε σε ένα αρκουδάκι του... Θα δείξει οταν έρθουμε σπίτι! Αχαχαχαχα

Χαχαχαχχα ψυχη μου θελει χρονο η μεταβαση σε κατι τετοιο να σου ζησει!!!

...:-D

πρίν από 10 λεπτά , ναντια δε είπε:

Χαχαχαχχα ψυχη μου θελει χρονο η μεταβαση σε κατι τετοιο να σου ζησει!!!

Θέλει χρόνο και πολύ δουλειά για να μην νιώσει ότι δίνουμε πιο πολύ σημασία στο μωρό και νομίζει ότι δεν τον αγαπάμε... Ευχαριστώ κοριτσακι μου και εσύ με το καλό!

• Μου αρέσει 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Αυτό με τις χοριακές δε το κατάλαβα και γω...πολύ σημασία δίνεις Aggeliki36!

Κάνεις μια φορά για να σιγουρευτείς για το θετικό αποτέλεσμα και από κει και πέρα 7η εβδομάδα πας για υπέρηχο να δεις το σποράκι! Ούτε διπλασιασμούς ούτε προπαίδεια και μαθηματικά. Μην αγχώνεσαι- δεν κάνει καλό το άγχος! Με το καλό μ ένα γερό μπεμπάκι!

Sofaki89 έχω την εντύπωση ότι ''κόλλησε ο πλακούντας'' σημαίνει ότι άργησε να βγει μετά το μωρό (δε ξέρω γιατί μπορεί να συμβεί αυτό)  με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα η μάνα.

• Μου αρέσει 1

e2Obp2.png87dnp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Sofaki91 είπε:

Δεν μου έχει τύχει είναι η αλήθεια.. εμένα η πρώτη η χοριακη ήταν 90 μετά 188 μετά δεν θυμάμαι να είχα κάνει άλλη.. το ότι δεν σου διπλασιάστηκε με γρήγορους ρυθμούς δεν σημαίνει κάτι σημασία έχει πως αυξάνεται.. Αύριο θα πας και στον γιατρό και θα δείτε μαζί τι γίνεται.. Η αλήθεια είναι, καλή η χοριακη αλλά μόνο εδώ στην Ελλάδα γίνεται τοσο έντονα και αγχωνομαστε όλες μας..θα δείξει ο υπέρηχος καλύτερα.. Πρώτη εγκυμοσύνη?

Όχι! Έχω ήδη δίδυμα αγοράκια!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Aggeliki36 είπε:
Καλησπέρα σας!!! Είχα τελευταία περίοδο 25/7 ,περίμενα ξανά 27/8 και 28/8 έκανα χοριακη 1295( τέλεια σκεφτηκα), 30/8 ξανά χοριακη 1994 ( δεν διπλασιάζεται) και εχθες 1/9  3016! Όλες στο ίδιο κέντρο! Τη Δευτέρα θα πάω για υπερηχο! Ο γιατρός μου ανησυχεί γιατί ναι μεν αυξάνεται αλλά όχι όσο θα έπρεπε! Είχατε κάτι παρόμοιο; Θα μπορούσε να πάει καλά;;Έχω ήδη απογοητευτεί...και δεν περνάει και αυτη η μέρα....

Καλησπέρα! Να σου ζήσουν τα διδυμάκια σου και με το καλό η εγκυμοσύνη σου!! Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, να μην "κολλάς" στις χοριακές, ειδικά απο τη στιγμή που είδατε πως ειναι αρκετά αυξημένη! Αλλωστε ο διπλασιασμός δεν είναι απόλυτος κανόνας... αναλογα την εβδομάδα ή τις τιμές, η αυξηση που πρέπει να εχει αλλάζει... Ο 1ος μου γυναικολόγος είχε ΕΜΜΟΝΗ με τις χοριακές.... Στην 1η μου εγκυμοσύνη με ειχε στειλει να κάνω 6 ή 7 χοριακές (οι οποίες υπερδιπλασιαζόντουσαν αλλά η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε πάραυτα) και το ίδιο και στην τωρινή εγκυμοσύνη μου... Το αποτέλεσμα ήταν εγώ να πεθαίνω απο το αγχος μ καθε 3 μέρες,γιατί προφανως ο κυριος δεν ήθελε να γεμίσει τα απογεύματά του με "περιττά" ραντεβού... Ο γιατρός που έχω τώρα έπαθε σοκ απο το πλήθος των χοριακών που είχα κάνει!

Οι φίλες μου δεν έκαναν καμία χοριακή και ήταν πολύ πιο χαλαρές από εμένα... Μακάρι να ήμουν και εγώ έτσι... Εγώ, δυστυχώς λόγω του αγχωτικού πρώτου γυναικολόγου ήμουν (και θα είμαι, μεταξύ μας) μονίμως μεσα στο άγχος κατα την εγκυμοσύνη μου! Πήγαινε αύριο να κάνεις τον υπέρηχό σου και μην τα πολυ - αναλύεις!!!

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, ΦαιηΚατς είπε:

Γενικά είναι βολικό παιδί και δεν είναι καθόλου επιθετικός και δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι σε κανένα παιδάκι ούτε στο σχολείο... Οποτε μαλλον γέλιο θα πέσει!

Όχι όχι δεν εννοώ προς θεού να γίνει επιθετικό το παιδάκι άλλωστε θα φαινόταν και πριν το μωρό κάτι τέτοιο.. απλά αυτές οι ψιλοζηλιες που είναι και φυσιολογικές εν μέρη..γέλιο σίγουρα, το κλάμα το είπα από την άποψη της ζήλιας απλά.. Χωρίς να ναι απόλυτο εννοείτε.. Έχω δύο ανιψιες 2 χρόνια διαφορά η μικρή ζηλεύει τη μεγάλη χαχα άλλο κουλό και αυτό..

πρίν από 35 λεπτά , Aggeliki36 είπε:

Όχι! Έχω ήδη δίδυμα αγοράκια!!

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου.. Μην αγχώνεσαι πάντως αύριο θα δεις καλύτερα..

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Κορίτσια εμενα πάλι από τις χοριακες κατάλαβε ο γιατρός μου ότι το πρώτο μωρό θα είχε κάποιο πρόβλημα. Το απέδειξε η αυχενική και η βιοψία τροφοβλαστης αργότερα. Κάθε ένας έχει τις μεθόδους του. Διπλασιάζονταν μια χαρά βέβαια αλλά δεν του άρεσαν τα νούμερα ... Οι απλοί υπέρηχοι τέλειοι. Τι να πω; 

@Sofaki91 και εμάς ο μικρός ανηψιος ζήλευε και ζηλεύει τον μεγάλο ανυπόφορα! Χαχαχαχααχ 

@ΦαιηΚατς 5 χρόνια νομίζω είναι μια καλή διαφορα για να μην έχετε μεγάλα προβλήματα και να καταφέρνεις να εξηγείς στο μεγάλο. Όλα μια χαρά θα πάνε! :grin:

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 27 λεπτά , 2angels είπε:

Κορίτσια εμενα πάλι από τις χοριακες κατάλαβε ο γιατρός μου ότι το πρώτο μωρό θα είχε κάποιο πρόβλημα. Το απέδειξε η αυχενική και η βιοψία τροφοβλαστης αργότερα. Κάθε ένας έχει τις μεθόδους του. Διπλασιάζονταν μια χαρά βέβαια αλλά δεν του άρεσαν τα νούμερα ... Οι απλοί υπέρηχοι τέλειοι. Τι να πω; 

@Sofaki91 και εμάς ο μικρός ανηψιος ζήλευε και ζηλεύει τον μεγάλο ανυπόφορα! Χαχαχαχααχ 

@ΦαιηΚατς 5 χρόνια νομίζω είναι μια καλή διαφορα για να μην έχετε μεγάλα προβλήματα και να καταφέρνεις να εξηγείς στο μεγάλο. Όλα μια χαρά θα πάνε! :grin:

Εγώ πάλι πιστεύω είναι στο παιδί.. αντίθετα τα ανίψια μου 2 αγόρια έχουν 7 χρόνια διαφορά περίπου και ο μεγάλος ζηλεύει τον μικρό.. Δεν βγάζεις άκρη χαχα.. Είναι στο παιδάκι το καθένα έχει τον χαρακτήρα του..

• Μου αρέσει 1

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Διαφημίσεις

@Sofaki91 Και οι ανηψιες μου 5 χρόνια διαφορά έχουν αλλά η μεγάλη όποτε βρίσκει ευκαιρία την χτυπάει την μικρή από τη ζήλια της... Είναι στο παιδί, όπως το είπες! Παντως νομίζω ότι η πρέπει να τα κάνεις με πολυ μικρή διάρκεια αφορά τα παιδιά η μετά να έχουν πάνω από 5 χρόνια για να μην έχεις θέματα!

@2angels ναι νομίζω ότι θα καταλαβαίνει μωρέ το ζουζουνακι μου και θα με βοηθάει κιόλας! Απλά θέλει πολυυυυυυ κουβέντα!

• Μου αρέσει 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

@Sofaki91 Και οι ανηψιες μου 5 χρόνια διαφορά έχουν αλλά η μεγάλη όποτε βρίσκει ευκαιρία την χτυπάει την μικρή από τη ζήλια της... Είναι στο παιδί, όπως το είπες! Παντως νομίζω ότι η πρέπει να τα κάνεις με πολυ μικρή διάρκεια αφορά τα παιδιά η μετά να έχουν πάνω από 5 χρόνια για να μην έχεις θέματα!

@2angels ναι νομίζω ότι θα καταλαβαίνει μωρέ το ζουζουνακι μου και θα με βοηθάει κιόλας! Απλά θέλει πολυυυυυυ κουβέντα!

Δεν ξέρω τι είναι καλό και τι όχι γτ όπως συμφώνησες είναι στο παιδάκι.. Εγώ πάντως έχω 10 και 11 χρόνια διαφορά.. ζήλια ουδέποτε ένιωσα ίσως γτ δεν μου έλειψε και κάτι..Αλλά τα αδέρφια μου αντιθέτως ένιωθαν και νιώθουν λίγη ζήλια.. Και μεταξύ τους βέβαια..

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Κορίτσια η @λιλιτο  το έχει ρίξει στις βόλτες η γέννησε?!?! Χαχαχα

Αγωνιούμε και εμείς.... 

Εγώ περιμένω τη σιφινιερα και το στρώμα, να τακτοποιηθούν και αυτά και είμαστε ετοιμοι. Εσείς τα έχετε τακτοποιήσει όλα φανταζομαι, ε;

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 7 λεπτά , 2angels είπε:

Κορίτσια η @λιλιτο  το έχει ρίξει στις βόλτες η γέννησε?!?! Χαχαχα

Αγωνιούμε και εμείς.... 

Εγώ περιμένω τη σιφινιερα και το στρώμα, να τακτοποιηθούν και αυτά και είμαστε ετοιμοι. Εσείς τα έχετε τακτοποιήσει όλα φανταζομαι, ε;

Και εγω ετοιμη ειμαι αναμενω!!!!! 

...:-D

πρίν από 10 λεπτά , ναντια δε είπε:

Και εγω ετοιμη ειμαι αναμενω!!!!! 

Εμεις παααντα καθυστερούμε! Με το πααασο μας! Χαχαχαχααχ. Να δείτε για τη κουνουπιέρα πόσο καιρό γκρινιάζω , για να μπει η βάση να είναι αυτή έτοιμη τουλάχιστον.  Θαααα τη βάλουμε και αυτή! Χαχαχαχαχαχαχ

Το στρώμα οκ, άργησε γιατί ήταν κλειστό το εργοστάσιο.

• Χαχα 1

l6GMp3.png%22%20 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...