Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Γεννηθηκα και έμεινα στην Αθήνα μέχρι τα 12 μου... Ξαναηρθα στα 18 και έμεινα αλλά 2 χρόνια. Δεν θα μπορούσα με τίποτα να ξαναζήσω εκεί! Ειδικά τώρα με τα παιδιά!

Ειναι στα πολυ αμεσα σχεδια μας να την κάνουμε για επαρχια!!! Αν ολα δηλ μας πανε οπως τα έχουμε σκεφτει, μπορεί και να τα έχουμε καταφέρει μέχρι το καλοκαίρι!!! Τη μισω την Αθήνα  και αν ηταν σ χέρι μου μόνο θα είχα φύγει από καιρό! Αλλά λόγω δουλειάς του άντρα μου δεν ήταν εύκολο εως τωρα! Η μπέμπα ομως μας εκανε να θέλουμε να φύγουμε οσο το δυνατόν πιο γρήγορα! :)

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ειναι στα πολυ αμεσα σχεδια μας να την κάνουμε για επαρχια!!! Αν ολα δηλ μας πανε οπως τα έχουμε σκεφτει, μπορεί και να τα έχουμε καταφέρει μέχρι το καλοκαίρι!!! Τη μισω την Αθήνα  και αν ηταν σ χέρι μου μόνο θα είχα φύγει από καιρό! Αλλά λόγω δουλειάς του άντρα μου δεν ήταν εύκολο εως τωρα! Η μπέμπα ομως μας εκανε να θέλουμε να φύγουμε οσο το δυνατόν πιο γρήγορα! :)

Μπράβο κοριτσι μου! Καλά θα κάνετε! Είναι ότι καλύτερο και για εσάς αλλά κυρίως για το νινακι σας!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Μπράβο κοριτσι μου! Καλά θα κάνετε! Είναι ότι καλύτερο και για εσάς αλλά κυρίως για το νινακι σας!

Αχ ναι! Μακάρι να μας κατσει όπως τα έχουμε σκεφτεί!!! :x

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αχ ναι! Μακάρι να μας κατσει όπως τα έχουμε σκεφτεί!!! :x

Για που σκέφτεστε; Συμφωνώ με τη @ΦαιηΚατς , ότι καλύτερο μπορείτε να κανετε

• Μου αρέσει 1

l6GMp3.png%22%20 

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , 2angels είπε:

Για που σκέφτεστε; Συμφωνώ με τη @ΦαιηΚατς , ότι καλύτερο μπορείτε να κανετε

Πελοπόννησο, στην Κυλληνη... Ειναι ο αντρας μου απο εκει... Βεβαια θα ειμαι κοντά στα πεθερικα, αλλα απο την αλλη θα ειμαι 5 λεπτά απο τη θαλασσα!!!! Για πάντα! Οχι μονο σ διακοπές! :-D

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 22 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Πελοπόννησο, στην Κυλληνη... Ειναι ο αντρας μου απο εκει... Βεβαια θα ειμαι κοντά στα πεθερικα, αλλα απο την αλλη θα ειμαι 5 λεπτά απο τη θαλασσα!!!! Για πάντα! Οχι μονο σ διακοπές! :-D

Αν υπηρχε θα δουλεια σε καποιο μερος σε χωριο η νησι θα εφευγα σημερα κιολας το μονο που με φοβιζει ειναι η αντιμετοπηση στα νοσοκομεια που δεν υπαρχογν εκει τι κανεις.. αν συμβει κατι.. εδω εγω δν θα ξεχασω σαλαμινα οταν επαθα την αποκολησση δν υπηρχε ενα μηχανημα για υπερυχο το πιο βασικο πραγμα κατι ενα στομαχοπονο να εχεις κατι απλο.

...:-D

Κορίτσια πήγα για nst σήμερα όλα καλά φυσιολογικά.. φυσιολογικά να πήγαινα θα αργούσε πιστεύω πολύ η μπέμπα ακόμα επίσης μου ανακοίνωσε και την ώρα της καισαρικής.. πέσαμε και πάνω στα επισκεπτήρια και γινόταν ένας χαμουλις, είδα και κάνα 4 5 νεογέννητα μα πόσο μικρούλια είναι τα έβλεπα μέσα σε αυγό άλλοι να τα κρατάνε άλλα σε καρότσια και έλεγα μα πως θα το κρατάω? Χαχα.. γέννησε και ένα φιλικό ζευγάρι και το είδαμε και αυτό, η κοπέλα πήγε χθες για nst και ήταν έτοιμη για γέννα απλά είχε κολλήσει πολύ ώρα με διαστολή 3 και έκανε 10 ώρες να γεννήσει εντάξει για πρώτη φορά μια χαρά.. Αλλά αυτό που δεν μου άρεσε ήταν πως προώθησαν κατευθείαν ξένο στο μωρό με την δικαιολογία η μαμά δεν έχει γάλα.. μα είναι δυνατόν να τα λένε τι να πω..

@2angels να παίρνεις δύναμη από το μωράκι σου μη μας πάθεις κάτι.. Δεν θέλουμε τώρα τέτοια ημέρες χαράς έρχονται.. Όταν έρθει ο άντρας σου από δουλίτσα να βγείτε μια βόλτα έστω με το αμάξι.. να πάρεις λίγο αέρα..Δεν θα πάθεις κάτι..

• Μου αρέσει 3

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 57 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Σε αυτή ακριβώς τη φάση είμαστε κι εμείς! Μετά από πέντε χρόνια Αθήνα, γυρίζουμε στη πόλη που μεγαλώσαμε εγώ κ ο άντρας μου, και μάλιστα στη γειτονιά μας!!! 

Θελαμε να φύγουμε από Αθήνα και τώρα βρήκαμε το πιο σημαντικό λόγο! Ευτυχώς είμαστε περίπου 40 λεπτά από Αθήνα και θα πηγαινοέρχεται ο άντρας μου στη δουλειά! Και φυσικά θα είμαστε κοντά στους συγγενείς! :x

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

πρίν από 15 λεπτά , ναντια δε είπε:

Αν υπηρχε θα δουλεια σε καποιο μερος σε χωριο η νησι θα εφευγα σημερα κιολας το μονο που με φοβιζει ειναι η αντιμετοπηση στα νοσοκομεια που δεν υπαρχογν εκει τι κανεις.. αν συμβει κατι.. εδω εγω δν θα ξεχασω σαλαμινα οταν επαθα την αποκολησση δν υπηρχε ενα μηχανημα για υπερυχο το πιο βασικο πραγμα κατι ενα στομαχοπονο να εχεις κατι απλο.

Κοιτα, αν το σκεφτεις, με εξαίρεση τα νησια, ολα τα χωρια σχεδον σε αποσταση μιας ωρας εχουν μεγαλη πολη με νοσοκομείο... Ε εκει τα βασικα θα υπάρχουν! Σαμπως στην Αθήνα ποση ωρα κανεις να φτασεις σ νοσοκομειο με τοση κινηση? Εκτός αν μενεις διπλα, αλλα και παλι αν δεν εφημερευει μια ωριτσα τη θες! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

On 31/8/2018 at 12:58 ΠΜ, Antiopi87 είπε:

Γεια σας κορίτσια.... γέννησα και εγώ.δεν είμαι νομίζω η κατάλληλη για να σας πω την εμπειρία μου...δεν μπορώ να γράφω και πολλά έχω όλο πεταλούδες στα χέρια.ξεκινησαμε για φυσιολογικό τοκετό και....πήγα κεσαρικη....μετά από 5 ώρες πόνους.αλα όλα καλά έχω την μικρούλα μου αγκαλίτσα....άντε και εσείς με ένα πόνο κορίτσια

Να σου ζήσει η μπαμπούλα!!!! Υγεία κ αγάπη να είναι γεμάτη η ζωή σας!!! Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση από την καισαρική και να απολαύσεις τη μπαμπούλα σου!!!!

Κορίτσια καλησπερα σας!!

ευχομαι να είστε όλες καλά!!!! Κ να έχετε υπομονή.. εγώ το παλεύω κάθε μέρα με το να σκέφτομαι το μπέμπη!!!!

Θε ήθελα τα φώτα σας: πηγα για υπέρηχο στο γιατρό μου πριν 2 βδομαδες κ μου είπε στις 36 κλεισμένες ότι το μωρο είναι 3350.. δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα (πρωτότοκος) και ότι μάλλον πάμε για καισαρική. Παω πριν μια βδομάδα, 37 κλεισμενεσ, κ είναι 3450 47εκατοστα.. ξανά λέει ότι πάμε για καισαρική γτ δεν έχει εμπεδωθεί κ δε παίζει από τώρα κ πέρα να εμπεδωθεί.. είναι με κάτω το κεφάλι κλπ αλλά εκτός λεκάνης. Οι εξετάσεις κ τα nst μια χαρά.

τωρα θα πάω Τρίτη πάλι.. κλεισμένες 38 εβδομάδες.. 

εχετε καμία ιδέα πάνω στην ιστορία μου; 

Γενικα είμαι ψηλή κ παχουλή πια.. κ τόσο καιρό έλεγε πως είναι λογικό όπως τους γονείς που γεννηθήκαμε πάνω από 4 κιλά.. να κάνουμε παιδί πάνω από 4 κιλά.. που έτσι που πάει θα βγει 3800 κ όχι 4.. Αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα το πρόβλημα που με θέλει καισαρική.. αν δεν εμπεδωθεί μέχρι 38 εβδομάδες πας καισαρική έτσι κ αλλιώς;;; Αν γνωρίζετε κάτι πείτε μου.. 

Επεξεργάστηκαν by Metaxi

πρίν από 18 λεπτά , Metaxi είπε:

Να σου ζήσει η μπαμπούλα!!!! Υγεία κ αγάπη να είναι γεμάτη η ζωή σας!!! Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση από την καισαρική και να απολαύσεις τη μπαμπούλα σου!!!!

Κορίτσια καλησπερα σας!!

ευχομαι να είστε όλες καλά!!!! Κ να έχετε υπομονή.. εγώ το παλεύω κάθε μέρα με το να σκέφτομαι το μπέμπη!!!!

Θε ήθελα τα φώτα σας: πηγα για υπέρηχο στο γιατρό μου πριν 2 βδομαδες κ μου είπε στις 36 κλεισμένες ότι το μωρο είναι 3350.. δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα (πρωτότοκος) και ότι μάλλον πάμε για καισαρική. Παω πριν μια βδομάδα, 37 κλεισμενεσ, κ είναι 3450 47εκατοστα.. ξανά λέει ότι πάμε για καισαρική γτ δεν έχει εμπεδωθεί κ δε παίζει από τώρα κ πέρα να εμπεδωθεί.. είναι με κάτω το κεφάλι κλπ αλλά εκτός λεκάνης. Οι εξετάσεις κ τα nst μια χαρά.

Γενικα είμαι ψηλή κ παχουλή πια.. κ τόσο καιρό έλεγε πως είναι λογικό όπως τους γονείς που γεννηθήκαμε πάνω από 4 κιλά.. να κάνουμε παιδί πάνω από 4 κιλά.. που έτσι που πάει θα βγει 3800 κ όχι 4.. Αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα το πρόβλημα που με θέλει καισαρική.. αν δεν εμπεδωθεί μέχρι 38 εβδομάδες πας καισαρική έτσι κ αλλιώς;;; Αν γνωρίζετε κάτι πείτε μου.. 

Μπορείς να βρεις μια μαία να σου δείξει ασκήσεις για να εμπεδωθεί.... Δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο. Ξέρω όμως ότι υπάρχουν τρόποι! Ψάξε το λίγο.... Με το καλό εύχομαι!

• Μου αρέσει 1

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 33 λεπτά , Metaxi είπε:

Κορίτσια καλησπερα σας!!

Κάνε ασκήσεις όπως είπε και η @2angels εγω θα πρότεινα είτε με μπάλα είτε χουλα χουπ ξέρεις πήγαινε τη λεκάνη πέρα δώθε και πολύ περπάτημα εφόσον δεν έχεις θέμα με συσπάσεις..Αλλά πάρε και ιδέες από ίντερνετ.. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένει τόσο πολύ.. Αυτό θα το δείτε εκείνη τη στιγμή όταν έρθει η ώρα για καισαρική εφόσον δεν διατρέχει κάνας ιατρικός λόγος να τη κλείσετε από τώρα.. 

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Συμφωνώ με το @Sofaki91 μέχρι τις 40+ έχεις περιθώριο ακόμη! Οπότε θέλει μπορεί να εμπεδωθεί... Να μου έλεγες ότι είναι ανάποδα να σου πω ναι, είναι μεγάλο να γυρίσει αλλά ότι δεν θα εμπεδωθεί από που το συμπερενει;

• Μου αρέσει 3

Opjnp2.pngnWWEp2.png

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Κοιτα, αν το σκεφτεις, με εξαίρεση τα νησια, ολα τα χωρια σχεδον σε αποσταση μιας ωρας εχουν μεγαλη πολη με νοσοκομείο... Ε εκει τα βασικα θα υπάρχουν! Σαμπως στην Αθήνα ποση ωρα κανεις να φτασεις σ νοσοκομειο με τοση κινηση? Εκτός αν μενεις διπλα, αλλα και παλι αν δεν εφημερευει μια ωριτσα τη θες! 

Ναι εξαρταται πογ θα πας να μεινεις βεβαια αλλα σαν ποιοτητα ζωης δεν συγκρινετε με τπτ

...:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...