Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Γιατί δεν βγαίνεις μια βολτιτσα χαλαρά με μια φίλη σου για ένα καφεδάκι; Μην κάθεσαι όλη μέρα μέσα...

Εγώ ρε κοριτσια να σας πω την αλήθεια απλό φορμακι θα του φορέσω για να βγουμε... Λες και θα τον δει κανένας; Από το αυγό στο αμάξι και από το αμάξι σπίτι θα πάμε...

Θα κάνεις πράξη το "όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη";;; Ακόμη και ο βραδινος ύπνος βασανιστήριο έχει γίνει! Πονάω παντού, δεν μπορώ να κοιμηθώ! Που να πήγαινα και μέχρι τέλους, θα είχα τρελαθεί!!!!

Εσύ είσαι και σε ακινησια, χιλιες φορες χειρότερα!!! Στο σπίτι τουλάχιστον έχεις κάποιον να σου κάνει παρεούλα; Να λες τουλάχιστον μία κουβέντα;

Τις καθημερινές μεχρι τις 5 δεν εχω κανένα μετα έρχεται ο αντρας μου! Τα σαββατοκύριακα ευτυχως δεν δουλεύει και μου κανει παρεα εκείνος!!! Και καποια απογεύματα έρχεται και η πεθερα μου και βοηθαει με το σπιτι...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά ναι..δεν είπα και γω να του φορέσουμε κορδέλες κ παπούτσια. σπίτι θα πάει.Καιμενα φορμάκι απλό μια χαρά θα ναι!  απλά μου πήρε μια φίλη αυτό το ζουζουνιάρικο σετάκι (ζιπουνάκι-κολάν) και το χω επιλέξει για   κεινη τη μέρα! Θα βγαλουμε  και καμιά φώτο οικογενειακή...θα χει φάση! 

• Μου αρέσει 2

e2Obp2.png87dnp3.png

@ΦαιηΚατς χαχαχαχαχχα ναι δίκιο έχεις... 

Εγώ για έξοδο έχω ένα φορεματακι με κοντομανικα φορμακι από μέσα και ένα φανελάκι μακρυμάνικο με παντελονάκι και ανάλογα τον καιρό θα τη ντύσουμε..

Ε και τι ποιος θα το δει. Θέλω στην πρώτη μας σελφι.να είναι πανεμορφη

• Μου αρέσει 1

MBIdp2.png00R4p3.png

πρίν από 11 λεπτά , ναντια δε είπε:

Και εγω αλο φορμακι με ενα σεντονακι κ τελος σπιτι θα παει μην τα βασανιζουμε νε κορμακια απο πανω αλλο παντελονακι κ τετοια..

Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ... Να το ντύσω στη κλινική και να τον φέρω σπίτι να τον ξεντυνω πάλι; Όταν θα πάμε παιδίατρο θα βάλουμε φόρμες! Αχαχαχαχα 

πρίν από 9 λεπτά , Μάντη είπε:

Τις καθημερινές μεχρι τις 5 δεν εχω κανένα μετα έρχεται ο αντρας μου! Τα σαββατοκύριακα ευτυχως δεν δουλεύει και μου κανει παρεα εκείνος!!! Και καποια απογεύματα έρχεται και η πεθερα μου και βοηθαει με το σπιτι...

Και εγώ μέχρι τις 5 με τον γιο μου είμαι και μετά κατά τις 7 ξαναφεύγει και γυρίζει κατά τις 9... Μέχρι πριν λίγες μέρες πηγαίναμε παιδική χαρά η παιδότοπο αλλά τώρα άμα κάτσω όρθια η περπατήσω λίγο παραπάνω πονάω και έχω συσπάσεις... Ζεσταίνομαι κιόλας και δεν την παλεύω καθόλου!

πρίν από 9 λεπτά , λιλιτο είπε:

@ΦαιηΚατς χαχαχαχαχχα ναι δίκιο έχεις... 

Εγώ για έξοδο έχω ένα φορεματακι με κοντομανικα φορμακι από μέσα και ένα φανελάκι μακρυμάνικο με παντελονάκι και ανάλογα τον καιρό θα τη ντύσουμε..

Ε και τι ποιος θα το δει. Θέλω στην πρώτη μας σελφι.να είναι πανεμορφη

Αχ μωρέ τα ζουζούνια! Όπως και να τα ντύσουμε πανέμορφα είναι όλα! Ίσως και εγώ αν είχα κοριτσάκι να της έβαζα φορεματακια κλπ κλπ! Έχεις πολλές επιλογές στα κοριτσάκια! 

πρίν από 20 λεπτά , sweet mommy είπε:

καλά ναι..δεν είπα και γω να του φορέσουμε κορδέλες κ παπούτσια. σπίτι θα πάει.Καιμενα φορμάκι απλό μια χαρά θα ναι!  απλά μου πήρε μια φίλη αυτό το ζουζουνιάρικο σετάκι (ζιπουνάκι-κολάν) και το χω επιλέξει για   κεινη τη μέρα! Θα βγαλουμε  και καμιά φώτο οικογενειακή...θα χει φάση! 

Ο γιος σου έχει καταλάβει τι γίνεται; 

• Μου αρέσει 2

Opjnp2.pngnWWEp2.png

1 hour ago, 2angels είπε:

Κορίτσια πνίγομαι.... Δεν αντέχω άλλο! Νιώθω το σπίτι φυλακή πλέον. Και αυτός ο διπλανός μου! Έχει το διαμέρισμα για εξοχικό, φεύγει και δεν ανεβάζει ποτέ την τέντα! Μου κλείνει όλο τον αέρα και ολη τη θέα και την απλα! Του το είπα αν μπορεί όταν φεύγει να την ανεβάζει γιατί σκάω ,αλλά με έγραψε. Φοβάμαι μην πάθω καμία κατάθλιψη στο τέλος. Δεν καταλαβαίνει κανείς.... Όλοι μου λένε υπομονή και λίγο έμεινε αλλά δεν τη παλεύω!!!

Εμείς εξόδου είχαμε πάρει αμέσως μετά την αυχενική ένα φορμακι άσπρο με μια τεράστια κόκκινη καρδιά σαν φλοκάτη κάπως με ματάκια και χειλάκια. Αυτό θα της φορέσουμε. 

Κορίτσι μου δεν μπορείς να βγεις μια χαλαρη βολτιτσα εστω για καφεδάκι?? Αφού πατησες την 37η εβδομάδα, τι πειράζει?? Το πολυ πολυ να γεννησεις!!! :x

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσι μου δεν μπορείς να βγεις μια χαλαρη βολτιτσα εστω για καφεδάκι?? Αφού πατησες την 37η εβδομάδα, τι πειράζει?? Το πολυ πολυ να γεννησεις!!! :x

Είπε ο γιατρός να πάρουμε 10 μέρες από το μήνα και μετά να χαλαρωσω. Έχει μαλακώσει από νωρίς ο τράχηλος με τόσες συσπάσεις και δεν θέλει πολλά πολλά. Τι να πω; Δεν έχει και δω γύρω καμία καφετέρια..  έχει μια καντίνα στη παραλία αλλά έχει πολύ ζέστη και δεν κάνει για τις συσπάσεις. Άσε που όλοι θα με γεμίσουν ενοχές αν ξεμυτισω και συμβεί τίποτα. Θα μου περάσει, ευελπιστώ, όπως και τις προηγούμενες φορές. 

@Μάντη το φάγαμε με το κουτάλι το κρεβάτι και τον καναπέ εμείς ε; Άσε! 

@λιλιτο μια χαρά σε βρίσκω. Χαχαχα. Όντως "όπου γάμος και χαρά......" να πας κορίτσι μου και να το ευχαριστηθεις και για μας που δεν μπορούμε. 

• Μου αρέσει 1

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 3 λεπτά , 2angels είπε:

Είπε ο γιατρός να πάρουμε 10 μέρες από το μήνα και μετά να χαλαρωσω. Έχει μαλακώσει από νωρίς ο τράχηλος με τόσες συσπάσεις και δεν θέλει πολλά πολλά. Τι να πω; Δεν έχει και δω γύρω καμία καφετέρια..  έχει μια καντίνα στη παραλία αλλά έχει πολύ ζέστη και δεν κάνει για τις συσπάσεις. Άσε που όλοι θα με γεμίσουν ενοχές αν ξεμυτισω και συμβεί τίποτα. Θα μου περάσει, ευελπιστώ, όπως και τις προηγούμενες φορές. 

@λιλιτο μια χαρά σε βρίσκω. Χαχαχα. Όντως "όπου γάμος και χαρά......" να πας κορίτσι μου και να το ευχαριστηθεις και για μας που δεν μπορούμε. 

Με κουταλα το φαγαμε!!!!! Χαχαχαχαχα!!!!

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Με κουταλα το φαγαμε!!!!! Χαχαχαχαχα!!!!

Τι καλά θα ήταν να μπορούσαμε να αποθηκεύσουμε ύπνο και ξεκούραση τωρα...τότε θα είχε και ένα νόημα το κοιμήσου τώρα που μπορείς! 

@2angels που μένεις;

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 11 λεπτά , 2angels είπε:

Αρα 4 μερες ακομα υπομονη!!! Μετα κλεινεις και την 37η οποτε λογικα θα είσαι κομπλέ!!!! 

Θυμησε μου, που μενεις και εχεις διπλα θάλασσα??? Αμα πας και αραξεις παραλια με καμια φιλη με καφε σε πλαστικό??? Ουτε σ καλύτερη καφετέρια δεν βρίσκεις τετοια ομορφια!! :x

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Ο συζυγος μου ανυπομονει να γεννησω, εγω βλεπω μια φιλη που γεννησε προσφατα και λεω καλα ειμαστε με το μωρο στη κοιλια. Οσο προχωραει η εγκυμοσυνη τοσο καλυτερα αισθανομαι. Δεν αισθανομαι οτι εχω βαρυνει αν και εχω παρει αρκετα κιλα. Μακαρι να μου ειναι ο τοκετος οσο ευκολη η εγκυμοσυνη. Πολλα ζηταω, ετσι; 

36 εβδομαδες σημερα...

Συσπασεις δεν εχω καταλαβει καθολου ως τωρα...

e97556d272.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αρα 4 μερες ακομα υπομονη!!! Μετα κλεινεις και την 37η οποτε λογικα θα είσαι κομπλέ!!!! 

Θυμησε μου, που μενεις και εχεις διπλα θάλασσα??? Αμα πας και αραξεις παραλια με καμια φιλη με καφε σε πλαστικό??? Ουτε σ καλύτερη καφετέρια δεν βρίσκεις τετοια ομορφια!! :x

Μένω λίγο πιο έξω από Αθήνα. 40 λεπτά περίπου. Από την Παρασκευή θα χαλαρώσουμε. Δεν είμαι από δω και δεν έχω πολλές παρέες. Και αυτές που έχω δουλεύουν και τα Σκ μαζεύουν σπίτια και άντρες. Από το τηλ τα λέμε πιο πολύ η έρχονται από το σπίτι να με δούνε.... 

Μην σας κουράζω και γω με τα ψυχολογικά μου!:x 

πρίν από 12 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Τι καλά θα ήταν να μπορούσαμε να αποθηκεύσουμε ύπνο και ξεκούραση τωρα...τότε θα είχε και ένα νόημα το κοιμήσου τώρα που μπορείς! 

@2angels που μένεις;

• Μου αρέσει 1

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 2 λεπτά , 2angels είπε:

Μένω λίγο πιο έξω από Αθήνα. 40 λεπτά περίπου. Από την Παρασκευή θα χαλαρώσουμε. Δεν είμαι από δω και δεν έχω πολλές παρέες. Και αυτές που έχω δουλεύουν και τα Σκ μαζεύουν σπίτια και άντρες. Από το τηλ τα λέμε πιο πολύ η έρχονται από το σπίτι να με δούνε.... 

Μην σας κουράζω και γω με τα ψυχολογικά μου!:x 

Αχ τη ζωή μου περιεγραψες! Μόνο που εγω δυστυχώς δεν έχω θάλασσα... 

Κανε υπομονη λίγο ακομα... Ξερω και εμενα μ το λενε και θυμωνω... Αλλα ειναι η μονη αλήθεια... Λίγο υπομονή και μετα θα εχεις την καλύτερη παρέα στις βόλτες!!! 

Υ. Γ.  Σε μισω λίγο που μένεις τοσο κοντά στην Αθήνα και παράλληλα διπλα σε παραλία!! :P

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Αχ τη ζωή μου περιεγραψες! Μόνο που εγω δυστυχώς δεν έχω θάλασσα... 

Κανε υπομονη λίγο ακομα... Ξερω και εμενα μ το λενε και θυμωνω... Αλλα ειναι η μονη αλήθεια... Λίγο υπομονή και μετα θα εχεις την καλύτερη παρέα στις βόλτες!!! 

Υ. Γ.  Σε μισω λίγο που μένεις τοσο κοντά στην Αθήνα και παράλληλα διπλα σε παραλία!! :P

Με έκανες και γέλασα.... Χαχαχαχαχαχ αλλά δεν έχω άλλες φάτσες για σήμερα! Είναι μέρες που τη χάνω τη ρημαδα την υπομονή! Αλλά τι να κάνω; Μέχρι το σούπερ μάρκετ ζήτησα να με πάνε να πάρω φρούτα και δεν με πάνε!!! Τουλάχιστον θα μου τα φέρουν... 

Ας αντέξω μια βδομάδα είναι..... Μίσησε με δεν πειράζει! Χαχαχαχαχαχαχ

Εσύ που μένεις;

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 24 λεπτά , 2angels είπε:

Με έκανες και γέλασα.... Χαχαχαχαχαχ αλλά δεν έχω άλλες φάτσες για σήμερα! Είναι μέρες που τη χάνω τη ρημαδα την υπομονή! Αλλά τι να κάνω; Μέχρι το σούπερ μάρκετ ζήτησα να με πάνε να πάρω φρούτα και δεν με πάνε!!! Τουλάχιστον θα μου τα φέρουν... 

Ας αντέξω μια βδομάδα είναι..... Μίσησε με δεν πειράζει! Χαχαχαχαχαχαχ

Εσύ που μένεις;

Μεσα στην Αθήνα δυστυχώς.. Αλλα οχι κοντα σ θαλασσα... Περιτριγυριζομαι απο πολυκατοικιες και τσιμέντο :(

• Λυπημένη/-ος 1

cO4Yp3.png

Γεννηθηκα και έμεινα στην Αθήνα μέχρι τα 12 μου... Ξαναηρθα στα 18 και έμεινα αλλά 2 χρόνια. Δεν θα μπορούσα με τίποτα να ξαναζήσω εκεί! Ειδικά τώρα με τα παιδιά!

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μεσα στην Αθήνα δυστυχώς.. Αλλα οχι κοντα σ θαλασσα... Περιτριγυριζομαι απο πολυκατοικιες και τσιμέντο 

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...