Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

1 hour ago, ναντια δε είπε:

Κοριτσια μολις τελειωσα την βαλιτσα εκανα κ εξουσιοδωτησεις στον αντρα μ για να παει μετα για τα χαρτια λοχεια κ συμπληρωματικο πολυ χαρτουρα αλλα του τα εχω φτιαξει ολα το καθε τι σε διαφανια.μια ερωτηση .... τι ρουχαλακι θα παρετε για το μωρακι σας εννοω μακρυμανικο κοντομανικο τι ακριβως;εγω εβαλα στην βαλιτσα κ απο τα 2 για να ειμαι σιγουρη

Εγώ που ρώτησα δεν μου ζήτησαν εξουσιοδότηση ούτε την πρώτη φορά... Εισαι σίγουρη ότι χρειάζεται; 

Ρουχαλακια πήρα κοντομανικα ζιπουνακια και μακρυμάνικα φορμακια βαμβακερά... 6 από το καθενα.

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@lenoutso σχεδόν έτοιμη και εσύ δλδ. Άντε με ένα πόνο κοπέλα μου. 

Εμείς Τρίτη εχουμε γιατρό. Από δω και πέρα θα πηγαίνουμε με τις βαλίτσες στο Πορτ μπαγκαζ καλού κακου

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 13 λεπτά , 2angels είπε:

@lenoutso σχεδόν έτοιμη και εσύ δλδ. Άντε με ένα πόνο κοπέλα μου. 

Εμείς Τρίτη εχουμε γιατρό. Από δω και πέρα θα πηγαίνουμε με τις βαλίτσες στο Πορτ μπαγκαζ καλού κακου

Και εγώ Τρίτη έχω nst και υπέρηχο! Θα κανονίσουμε και για την τελική ημερομηνία για την καισαρικη και τις λεπτομέρειες εκτός απροόπτου φυσικά γιατί τα πονακια όσο πάνε και αυξάνονται! 

• Μου αρέσει 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 31 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Εγώ που ρώτησα δεν μου ζήτησαν εξουσιοδότηση ούτε την πρώτη φορά... Εισαι σίγουρη ότι χρειάζεται; 

Ρουχαλακια πήρα κοντομανικα ζιπουνακια και μακρυμάνικα φορμακια βαμβακερά... 6 από το καθενα.

Ναι ειχα ρωτησει στο ικα οταν ειχα παει τελευταια φορα κ μου ειπαν οτι θελουν εξουσιοδωτηση οποτε τις εκανα να ειμαι σιγουρη απο το να τρεχω μετα... και τι θα του φορεσεις τι σκεφτεσε;

...:-D

πρίν από 13 λεπτά , ναντια δε είπε:

Ναι ειχα ρωτησει στο ικα οταν ειχα παει τελευταια φορα κ μου ειπαν οτι θελουν εξουσιοδωτηση οποτε τις εκανα να ειμαι σιγουρη απο το να τρεχω μετα... και τι θα του φορεσεις τι σκεφτεσε;

Πάντως ούτε εμενα μ ειπαν να εχω εξουσιοδοτηση στον αντρα μου στο χαρτι που μ εδωσαν απο το νοσοκομειο.... απλα να εχει την ταυτοτητα μου...

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Πάντως ούτε εμενα μ ειπαν να εχω εξουσιοδοτηση στον αντρα μου στο χαρτι που μ εδωσαν απο το νοσοκομειο.... απλα να εχει την ταυτοτητα μου...

Φαινετε καθε ικα λειτουργει διαφορετικα ... χρειαστει δν χρειαστει τουλαχιστον δν θα τρεχω.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , ναντια δε είπε:

Ζιπουνακι από μέσα και μακρυμάνικο φορμακι απ'εξω... Κρυώνουν τα νινακια μωρέ όταν γεννιούνται. Μέχρι να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία τους. Μετά ανάλογα τον καιρό θα δω αν και νομίζω έτσι θα πάει μέχρι να κρυώσει ο καιρός και να του βάλω βελουτε φορμακια απ'εξω.

πρίν από 16 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ναι και εμένα το πιστοποιητικό γεννήσεως από το νοσοκομείο, το βιβλιάριο υγείας και την ταυτότητα μου μου είπαν να έχει μαζί... 

πρίν από 10 λεπτά , ναντια δε είπε:

Φαινετε καθε ικα λειτουργει διαφορετικα ... χρειαστει δν χρειαστει τουλαχιστον δν θα τρεχω.

Καλά έκανες και τα έφτιαξες αφού στα ζήτησαν, να είσαι εσύ καλυμμένη να μην έχεις τρεχαματα μετά.

• Μου αρέσει 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

καλο μηνα κοριτσια!!!

μανουλες ηρθε ο Σεπτεμβριος...ερχονται και τα νινακια μας!

Απιστευτο μου φαινεται οτι σε λιγες μερες θα χω το κοριτσακι μου αγκαλιτσα και παλι ξενυχτια και θηλασμοι!!! 

Ο πρωτος χρονος ειναι δυσκολος..μετα συνηθιζεις! χαχα

Ζιπουνακια και βαμβακερα ολοσωμα τον πρωτο καιρο παρτε! Μετα αμα σκαει ο τζιτζικας ολο το μηνα...μονο κοντομανικο στο σπιτι.

Για ρουχο εξοδου εχω επιλεξει μακρυμανικο ζιπουνακι(κλεινει απο κατω με κοπιτσες) λευκο με μουσουδακια γατουλες και ροζ κολανακι με γατουλα! και καλτσακια εννοειται και σκεπασμενο με φλις κουβερτακι!

• Μου αρέσει 3

e2Obp2.png87dnp3.png

Κορίτσια πνίγομαι.... Δεν αντέχω άλλο! Νιώθω το σπίτι φυλακή πλέον. Και αυτός ο διπλανός μου! Έχει το διαμέρισμα για εξοχικό, φεύγει και δεν ανεβάζει ποτέ την τέντα! Μου κλείνει όλο τον αέρα και ολη τη θέα και την απλα! Του το είπα αν μπορεί όταν φεύγει να την ανεβάζει γιατί σκάω ,αλλά με έγραψε. Φοβάμαι μην πάθω καμία κατάθλιψη στο τέλος. Δεν καταλαβαίνει κανείς.... Όλοι μου λένε υπομονή και λίγο έμεινε αλλά δεν τη παλεύω!!!

Εμείς εξόδου είχαμε πάρει αμέσως μετά την αυχενική ένα φορμακι άσπρο με μια τεράστια κόκκινη καρδιά σαν φλοκάτη κάπως με ματάκια και χειλάκια. Αυτό θα της φορέσουμε. 

• Μου αρέσει 1

l6GMp3.png%22%20 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , 2angels είπε:

Κορίτσια πνίγομαι.... Δεν αντέχω άλλο! Νιώθω το σπίτι φυλακή πλέον. Και αυτός ο διπλανός μου! Έχει το διαμέρισμα για εξοχικό, φεύγει και δεν ανεβάζει ποτέ την τέντα! Μου κλείνει όλο τον αέρα και ολη τη θέα και την απλα! Του το είπα αν μπορεί όταν φεύγει να την ανεβάζει γιατί σκάω ,αλλά με έγραψε. Φοβάμαι μην πάθω καμία κατάθλιψη στο τέλος. Δεν καταλαβαίνει κανείς.... Όλοι μου λένε υπομονή και λίγο έμεινε αλλά δεν τη παλεύω!!!

Εμείς εξόδου είχαμε πάρει αμέσως μετά την αυχενική ένα φορμακι άσπρο με μια τεράστια κόκκινη καρδιά σαν φλοκάτη κάπως με ματάκια και χειλάκια. Αυτό θα της φορέσουμε. 

Να εισαι ηρεμη κ να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν σιγουρα ειναι δυσκολο αλλα το ξερεις κ εσυ λιγο ακομα...... το φορμακι μακρανικο ειναι;

Καλέ δεν σας προλαβαίνω πια.μια μέρα δεν μπήκα και γράψατε τόσα πολλά. Εγώ πήγα χθες στο γάμοκαι πηγα και κομμωτηριο.το Χαρηκα παρα πολύ ,έντυσα τη φίλη μου αλλά συνάμα κουραστικά τόσο πολύ ,τα πόδια μου δεν τα αναγνωρίζω από τονπρηξιμο. Πάρετε τους άντρες σας και βγείτε έξω μετά με το μωρό θα είναι δύσκολα. Έστω για περπάτημα γύρω από το σπίτι. Κι εμένα φοβάται και δεν θέλει αλλά δεν γίνεται να είμαι κλείσμενη μέσα.

Κατά τα άλλα το μωρό έχει καταβολευτει εκεί μέσα και δεν το βλέπω να βγαίνει. Τρίτη θα μιλήσω με το γιατρό για να δούμε τι θα γίνει . Έχω κουραστεί πάρα πολύ.και έχω και όλους να με ρωτάνε ακόμα δεν γεννήσες.??? Άσε που έχω πρηστεί και στα χέρια και στο πρόσωπο και όλοι καταλαβαίνουν ότι κοντεύω ... Έχω κι άλλο γάμο αύριο.χαχαχαχ.λεω να πάω κι εκεί μήπως από τη μουσική αποφασίσει να βγει..!!

• Χαχα 4

MBIdp2.png00R4p3.png

πρίν από 11 λεπτά , 2angels είπε:

Αχ ποσο σσ καταλαβαίνω... ολοι λενε υπομονη για το μωρο σου σιγα ξεκουρασου τωρα που μπορεις και διάφορα... Εχω βαρεθεί να βλεπω τη ντουλαπα του δωματιου μου! Εξω απ το χορο πολλα τραγουδια λενε!!! Δε λεω αξίζει για τα μωρακια μας αλλαααα θα σκασωωωω μεσα στο σπιτι και να μην μπορω εστω να κανω μια δουλίτσα να περασει η ωρα μου... ουφ....

jgJqp3.png

πρίν από 17 λεπτά , 2angels είπε:

Γιατί δεν βγαίνεις μια βολτιτσα χαλαρά με μια φίλη σου για ένα καφεδάκι; Μην κάθεσαι όλη μέρα μέσα...

Εγώ ρε κοριτσια να σας πω την αλήθεια απλό φορμακι θα του φορέσω για να βγουμε... Λες και θα τον δει κανένας; Από το αυγό στο αμάξι και από το αμάξι σπίτι θα πάμε...

πρίν από 8 λεπτά , λιλιτο είπε:

Καλέ δεν σας προλαβαίνω πια.μια μέρα δεν μπήκα και γράψατε τόσα πολλά. Εγώ πήγα χθες στο γάμοκαι πηγα και κομμωτηριο.το Χαρηκα παρα πολύ ,έντυσα τη φίλη μου αλλά συνάμα κουραστικά τόσο πολύ ,τα πόδια μου δεν τα αναγνωρίζω από τονπρηξιμο. Πάρετε τους άντρες σας και βγείτε έξω μετά με το μωρό θα είναι δύσκολα. Έστω για περπάτημα γύρω από το σπίτι. Κι εμένα φοβάται και δεν θέλει αλλά δεν γίνεται να είμαι κλείσμενη μέσα.

Κατά τα άλλα το μωρό έχει καταβολευτει εκεί μέσα και δεν το βλέπω να βγαίνει. Τρίτη θα μιλήσω με το γιατρό για να δούμε τι θα γίνει . Έχω κουραστεί πάρα πολύ.και έχω και όλους να με ρωτάνε ακόμα δεν γεννήσες.??? Άσε που έχω πρηστεί και στα χέρια και στο πρόσωπο και όλοι καταλαβαίνουν ότι κοντεύω ... Έχω κι άλλο γάμο αύριο.χαχαχαχ.λεω να πάω κι εκεί μήπως από τη μουσική αποφασίσει να βγει..!!

Θα κάνεις πράξη το "όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη";;; Ακόμη και ο βραδινος ύπνος βασανιστήριο έχει γίνει! Πονάω παντού, δεν μπορώ να κοιμηθώ! Που να πήγαινα και μέχρι τέλους, θα είχα τρελαθεί!!!!

πρίν από 8 λεπτά , Μάντη είπε:

Αχ ποσο σσ καταλαβαίνω... ολοι λενε υπομονη για το μωρο σου σιγα ξεκουρασου τωρα που μπορεις και διάφορα... Εχω βαρεθεί να βλεπω τη ντουλαπα του δωματιου μου! Εξω απ το χορο πολλα τραγουδια λενε!!! Δε λεω αξίζει για τα μωρακια μας αλλαααα θα σκασωωωω μεσα στο σπιτι και να μην μπορω εστω να κανω μια δουλίτσα να περασει η ωρα μου... ουφ....

Εσύ είσαι και σε ακινησια, χιλιες φορες χειρότερα!!! Στο σπίτι τουλάχιστον έχεις κάποιον να σου κάνει παρεούλα; Να λες τουλάχιστον μία κουβέντα;

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 10 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Γιατί δεν βγαίνεις μια βολτιτσα χαλαρά με μια φίλη σου για ένα καφεδάκι; Μην κάθεσαι όλη μέρα μέσα...

Εγώ ρε κοριτσια να σας πω την αλήθεια απλό φορμακι θα του φορέσω για να βγουμε... Λες και θα τον δει κανένας; Από το αυγό στο αμάξι και από το αμάξι σπίτι θα πάμε...

Θα κάνεις πράξη το "όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη";;; Ακόμη και ο βραδινος ύπνος βασανιστήριο έχει γίνει! Πονάω παντού, δεν μπορώ να κοιμηθώ! Που να πήγαινα και μέχρι τέλους, θα είχα τρελαθεί!!!!

Εσύ είσαι και σε ακινησια, χιλιες φορες χειρότερα!!! Στο σπίτι τουλάχιστον έχεις κάποιον να σου κάνει παρεούλα; Να λες τουλάχιστον μία κουβέντα;

Και εγω αλο φορμακι με ενα σεντονακι κ τελος σπιτι θα παει μην τα βασανιζουμε νε κορμακια απο πανω αλλο παντελονακι κ τετοια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...