Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

πρίν από 44 λεπτά , Μάντη είπε:

Μεσα στη μερα δεν κανω καμια απο το απογευμα και μετα που σηκωνομαι λιγο να κάτσω στην αυλή μετα απο λιγο πετρωνει και κάθετε εστι πέτρα και μια ωρα οταν ξαπλωσα μετα απο κανένα μισάωρο αρχίσει να χαλαρώνει... και πονακια νιωθω παντα το βράδυ στιγμιαία 3 με 4 ολο το βράδυ... Μένω σε νησι αλλα θα γεννήσω πρωτα ο Θεός Αθήνα στο Ρέα...

Και εγώ Ρέα.. εντάξει νομίζω είναι φυσιολογικά.. Είσαι και αδύνατη? Έχεις μικρή κοιλίτσα?? Όλα παίζουν ρόλο.. Εμένα πετρωνει και μου λένε είναι και λόγω σωματοτυπου γτ ξάπλα δεν έκανα καμία σύσπαση ή μάλλον έκανα πολλές λίγες και ασήμαντες βασικά..

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 50 λεπτά , 2angels είπε:

Ναι, 2 πολυκατοικίες και θάλασσα. Είναι μια χαρά το σπίτι δόξα το Θεό . Δεν έχουμε καθόλου θέματα με υγρασιες κτλ

Κορίτσια να προσέχετε. Εγώ νοσηλευτηκα για τις συσπάσεις. Να ξεκουραζεστε , να πίνετε πολύ νερό και τουαλέτα!!!! Καθημερινά τουαλέτα !!! Εγω τις νιώθω με σφίξιμο σε οοολη τη κοιλιά, βάρος, πόνο  και δυσφορία από το σφίξιμο. Βέβαια υπάρχουν και φορές που σκληραίνει η μισή κοιλιά....  Νομίζω μου ξεκίνησαν 23-24η βδομάδα. Πάντως όταν είχα πάει για β επιπέδου θυμάμαι να περιγράφω το σφίξιμο στην εμβρυολογο. Δεν ποναγα τότε αρχικά . Ε....και την έβγαλα σπίτι! Ξάπλα! Από τον Μάιο είμαι μέσα με μικρες "διακοπές" . Άλλες φορές εντελώς ξάπλα, άλλες όχι να κάνω πολλά πολλά . Στο νοσοκομείο ήμουν σχεδόν μια βδομάδα με πλήρη ακινησία. Προσοχή!!!!

Και εμένα τότε ξεκίνησαν και από τότε παίρνω 3 μαγνησια κάθε μέρα αλλά ξάπλα δεν γίνεται να κάτσω τελείως με τον μικρό... Όλη μέρα στο πόδι είμαι! Ίσως γι'αυτό έχει κατέβει τόσο ο μπέμπης...

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Και εγώ Ρέα.. εντάξει νομίζω είναι φυσιολογικά.. Είσαι και αδύνατη? Έχεις μικρή κοιλίτσα?? Όλα παίζουν ρόλο.. Εμένα πετρωνει και μου λένε είναι και λόγω σωματοτυπου γτ ξάπλα δεν έκανα καμία σύσπαση ή μάλλον έκανα πολλές λίγες και ασήμαντες βασικά..

Καθολου αδύνατη δεν ειμαι υπερβαρη ειμαι... αλλα εχω βαλει 6 κιλα μεχρι τωρα πραοσπαθω να μην παρω αλλα κιλα... κοιλία ομως δεν ειχα ποτε μονο μπούτια!!! Και τωρα εχω μικρη κοιλίτσα κανενας δεν με πιστεύει αμα λεω οτι ειμαι στον 8ο μηνα!!!

jgJqp3.png

Just now, Μάντη είπε:

Καθολου αδύνατη δεν ειμαι υπερβαρη ειμαι... αλλα εχω βαλει 6 κιλα μεχρι τωρα πραοσπαθω να μην παρω αλλα κιλα... κοιλία ομως δεν ειχα ποτε μονο μπούτια!!! Και τωρα εχω μικρη κοιλίτσα κανενας δεν με πιστεύει αμα λεω οτι ειμαι στον 8ο μηνα!!!

Τίποτα..δεν πήρες πολλά,καλά είσαι.. Χαχα και εμένα στον 8ο δεν με πίστευε κανένας τώρα φαίνομαι εννοείτε έγκυος αλλά δεν έχω και τεράστια πάντως έχω δει μεγαλύτερες κοιλίτσες.. Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου εφόσον είσαι ήδη ξάπλα τις πιο πολλές ώρες συνέχισε έτσι και άλλωστε σε λίγο καιρό θα έρθεις και Αθήνα θα κάνεις και nst θα τσεκάρετε που κυμαίνεσαι..

• Μου αρέσει 1

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Σας ευχαριστώ όλες σας....αν θηλάζω;; προσπαθώ το βάζω πρην πεινάσει πολύ που έχει επιμονή και σήμερα δεν του έδωσα καθόλου ξένο για είδα ότι ρευτικε μετά από το στήθος μου.προσπαθησα για φυσιολογικό τοκετό μετά από πέντε ώρες με τεχνητούς πόνους διαστολή μικρή σχετικά τα παρατήσει.μιλησα με τον γιατρό μου είπε να κρατήσω δύναμη για άλλες 10 ώρες και τα είδα όλα.συγνωμη αλά δεν άντεχα.φωναζα Καισαρική.... και καλύτερα γιατί η μπέμπα είχε πιάσει το πόδι της πολύ ψηλά με το λορο και για αυτό δεν προχωράγε καθόλου το θέμα.αυτη η εμπειρία μου.....όλα καλά έχω αγκαλιά μου την μικρή μου πριγκίπισσα....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Antiopi87 είπε:

Σας ευχαριστώ όλες σας....αν θηλάζω;; προσπαθώ το βάζω πρην πεινάσει πολύ που έχει επιμονή και σήμερα δεν του έδωσα καθόλου ξένο για είδα ότι ρευτικε μετά από το στήθος μου.προσπαθησα για φυσιολογικό τοκετό μετά από πέντε ώρες με τεχνητούς πόνους διαστολή μικρή σχετικά τα παρατήσει.μιλησα με τον γιατρό μου είπε να κρατήσω δύναμη για άλλες 10 ώρες και τα είδα όλα.συγνωμη αλά δεν άντεχα.φωναζα Καισαρική.... και καλύτερα γιατί η μπέμπα είχε πιάσει το πόδι της πολύ ψηλά με το λορο και για αυτό δεν προχωράγε καθόλου το θέμα.αυτη η εμπειρία μου.....όλα καλά έχω αγκαλιά μου την μικρή μου πριγκίπισσα....

Γιατί κάνατε πρόκληση; Επρεπε να γεννήσεις νωρίτερα;; Σεοια εβδομάδα ησουν; Κρατιοτανε ψηλά η μπέμπα σου, ε; χαχαχαχα

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 47 λεπτά , Antiopi87 είπε:

Γιατί δε σου έκαναν επισκληριδιο?Και γιατι πρόκληση βασικά?Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά συνήθως με τους τεχνητούς πόνους αυτή είναι η κατάληξη...καισαρική γιατι δεν προχωρά πολύ η διαδικασία,η μανούλα τα βλέπει όλα κι ο γιατρός τελειώνει μια ώρα αρχύτερα.

• Μου αρέσει 1

aP0gp3.png

Γιατί σπάσαμε τα νερά 38 εβδομάδων...και δεν είχα πόνους και η μπέμπα έπρεπε να βγει....ναι μωρέ η μικρούλα μου κάτι μέρες ποιο πρην που την είχαμε δει ήταν όλα καλά.... χωρίς νερά πόσο θα κάτσει το μωράκι;;;

πρίν από 2 λεπτά , Antiopi87 είπε:

Γιατί σπάσαμε τα νερά 38 εβδομάδων...και δεν είχα πόνους και η μπέμπα έπρεπε να βγει....ναι μωρέ η μικρούλα μου κάτι μέρες ποιο πρην που την είχαμε δει ήταν όλα καλά.... χωρίς νερά πόσο θα κάτσει το μωράκι;;;

Έχεις δίκιο.Δεν πειράζει κοριτσάκι μου αρκεί που είναι καλά το γλυκάκι σου,αλλα έφαγες τζάμπα πονους :sad:Να έχεις μια καλή και γρήγορη ανάρρωση ,να είναι ένα υγιέστατο και χαρούμενο μωράκι!

aP0gp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Antiopi87 είπε:

Έχεις δίκιο.... Πόσο να κάτσει; 38 εβδομάδων μια χαρά η μικρή σου! :x

l6GMp3.png%22%20 

Διαφημίσεις

Κοριτσια μολις τελειωσα την βαλιτσα εκανα κ εξουσιοδωτησεις στον αντρα μ για να παει μετα για τα χαρτια λοχεια κ συμπληρωματικο πολυ χαρτουρα αλλα του τα εχω φτιαξει ολα το καθε τι σε διαφανια.μια ερωτηση .... τι ρουχαλακι θα παρετε για το μωρακι σας εννοω μακρυμανικο κοντομανικο τι ακριβως;εγω εβαλα στην βαλιτσα κ απο τα 2 για να ειμαι σιγουρη

...:-D

Να σου ζήσει @Antiopi87!!Ό,τι καλύτερο εύχομαι!Εγώ έκανα χθες nst.Έχω τις συσπασούλες μου μόνο που δεν μ ενοχλουν. Μου κανε κολπική εξεταση η γιατρος και ο τραχηλος μου  έχει μαλακώσει.Έχω ι 1 εκ, διαστολή.Μετα την εξέταση είχα καφε υγρα χωρίς πονάκια.Πήγα πάλι σήμερα το πρωι και παραμένω στα ίδια.

hCvxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , lenoutso είπε:

Να σου ζήσει @Antiopi87!!Ό,τι καλύτερο εύχομαι!Εγώ έκανα χθες nst.Έχω τις συσπασούλες μου μόνο που δεν μ ενοχλουν. Μου κανε κολπική εξεταση η γιατρος και ο τραχηλος μου  έχει μαλακώσει.Έχω ι 1 εκ, διαστολή.Μετα την εξέταση είχα καφε υγρα χωρίς πονάκια.Πήγα πάλι σήμερα το πρωι και παραμένω στα ίδια.

Σε ποια εβδομαδα εισαι και για τα υγρα τι σου ειπε;

πρίν από 3 λεπτά , ναντια δε είπε:

Σε ποια εβδομαδα εισαι και για τα υγρα τι σου ειπε;

37η και 1 μέρα.Μπορεί να φύγουν τα υγρά τελειως το σκ.Θα τα παρακολουθω. Είναι σημάδι ότι κάτι γινεται εκεί κατω για να ξεκινήσει ο τοκετός.Το μωρό μου είπε να νιώθω κι αν νιώσω πόνους έντονους και συχνους να τους αναφέρω.

hCvxp3.png

πρίν από 7 λεπτά , lenoutso είπε:

37η και 1 μέρα.Μπορεί να φύγουν τα υγρά τελειως το σκ.Θα τα παρακολουθω. Είναι σημάδι ότι κάτι γινεται εκεί κατω για να ξεκινήσει ο τοκετός.Το μωρό μου είπε να νιώθω κι αν νιώσω πόνους έντονους και συχνους να τους αναφέρω.

Οποτε πλησιαζεις και εσυ ... αντε ξεκινησαν τα γεννητουρια... με ενα πονο κοριτσι μου και συντομα το παιδακι σου στην αγκαλια σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...