Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Με το καλο τα μπεμπακια μας!!!! 

Ναι μωρέ τα γλυκούλια μας! Πώς και πώς τον περιμένω γιατί στον πρωτο μου από το άγχος μου αν θα τα καταφέρω δεν το έζησα όσο το ήθελα! Τώρα όμως θα το ζήσω χωρίς άγχος σαν πιο έμπειρη!

• Μου αρέσει 3

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, 2angels είπε:

@ΦαιηΚατς Δεν παλεύεται ο τρόμος του σεισμού, ειδικά αν μένεις και ψηλά! Ευτυχώς όλα καλά και δεν πάθατε κάτι η να γίνουν ζημιές. Πόσα Ρίχτερ ηταν ο σεισμός;

@Sofaki91 καλά θυμάσαι, αλλά είμαι μόνη μου. Όλοι δουλεύουν! Ο άντρας μου γυρνάει πολύ αργά και κουρασμένος και δεν πάμε πουθενά γιατί φοβάται κιόλας, λόγω του ότι έχει μαλακώσει ο τράχηλος μου. Με πάει λοιπόν  με το αμάξι γύρω γύρω και στο....γιατρο! Έχω τη θάλασσα 50 μέτρα και μια φορά έβαλα τα ποδαράκια μου μέσα. Έχω από το Μάιο ξάπλα και σπίτι. (Για λίγο σηκώθηκα) Άντε να πάμε μέχρι τη μητέρα μου η τη μητέρα του που θα πρέπει πάλι να με βλέπει σχεδόν ξαπλωμένη. Μόνο αν θέλει να του φτιάξω κάτι να φάει είναι λίγο πιο ελαστικός και αυτό όχι πάντα! Χαχαχα. Μου είπε μόλις γεννήσω θα παμε.... Πάει το καλοκαίρι και δεν το καταλάβαμε καθόλου! 

50 μέτρα μόνο?? Πολύ κοντά.. με υγρασίες είστε κομπλέ το χειμώνα είναι καλό το σπίτι σας ?? Και εγώ μη φανταστείς 4 5 φορές θάλασσα και 1 φορά μπήκα μέχρι τη μέση.. Δεν πειράζει ας γεννηθεί με το καλό η μπουμπού σας και θα κάνετε όσες βόλτες θέλετε.. Και εμένα δουλεύει πολύ είναι η αλήθεια.. υπομονή.. τι άλλο να κάνουμε..Συνέχεια το λέμε..

1 hour ago, Μάντη είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! Σαν ποιο εμπειρες με τις συσπάσεις θα ηθελα να σας ρωτήσω τι ακριβως ειναι τελικα οι συσπάσεις... εδώ και ενα μηνα οταν σηκώνομαι και περπατήσω εστω και λίγο ή μετακινηθω με αυτοκίνητο η κοιλια μου γίνεται πετρα και απλα νιωθω ενα βάρος... μεχρι τωρα δεν εδωσα σημασία γτ πίστευα οτι ειναι το μωρο... αλλα τις τελευταίες μερες το νιωθω ποιο εντονα παρόλο που καθομαι ολη μερα  σπιτι τα βράδια σίγουρα θα με πιάσει και η κοιλια μπορει να κάθεται πετρωμενη και μια ωρα... ειναι συσπάσεις αυτο;;;;

Εμένα ξεκίνησαν κάποιες από τον 4ο μήνα και εδώ και 2 βδομάδες με το που σηκώνομαι νιώθω να πετρωνει πολυ η κοιλια μου χωρίς πόνο όμως.. είπε ότι ξαπλωμένη αρκεί να μην συνοδεύονται από πόνο και πετρωμα εκεί θα έχουμε θέμα.. βέβαια και εγώ με καισαρική θα πάω όπως και να χει..

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Sofaki91 είπε:

50 μέτρα μόνο?? Πολύ κοντά.. με υγρασίες είστε κομπλέ το χειμώνα είναι καλό το σπίτι σας ?? Και εγώ μη φανταστείς 4 5 φορές θάλασσα και 1 φορά μπήκα μέχρι τη μέση.. Δεν πειράζει ας γεννηθεί με το καλό η μπουμπού σας και θα κάνετε όσες βόλτες θέλετε.. Και εμένα δουλεύει πολύ είναι η αλήθεια.. υπομονή.. τι άλλο να κάνουμε..Συνέχεια το λέμε..

Εμένα ξεκίνησαν κάποιες από τον 4ο μήνα και εδώ και 2 βδομάδες με το που σηκώνομαι νιώθω να πετρωνει πολυ η κοιλια μου χωρίς πόνο όμως.. είπε ότι ξαπλωμένη αρκεί να μην συνοδεύονται από πόνο και πετρωμα εκεί θα έχουμε θέμα.. βέβαια και εγώ με καισαρική θα πάω όπως και να χει..

Για μένα όμως ειναι νωρις ακομα... και φοβάμαι λίγο... οταν πετρωνει νιωθω βαρος.... και πρεπει να ξαπλώσω... μερικές φορες νιώθω και πονακια περιόδου..

jgJqp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Μάντη είπε:

Για μένα όμως ειναι νωρις ακομα... και φοβάμαι λίγο... οταν πετρωνει νιωθω βαρος.... και πρεπει να ξαπλώσω... μερικές φορες νιώθω και πονακια περιόδου..

Μάντη μου, μίλα με το γιατρό σου! Και εγω νομιζα ήταν φυσιολογικό, αλλά μου έβαλε χέρι και αυτος και η μαία γιατί λέει ναι μεν θελουμε τις προπαρασκευαστικες συσπάσεις, αλλά όχι έντονα ακόμα γτ είναι επικίνδυνο για πρόωρο τοκετό... Εγω πλεον τη βγάζω αραχτή και μ αύξησε τ μαγνησιο, το οποίο προβλέπω να μ αυξανει και άλλο γτ οι συσπασούλες μου δεν έχουν σταματήσει καθόλου...

cO4Yp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Μάντη είπε:

Όντως είναι νωρίς να έχεις και ξάπλα έντονες συσπάσεις.. Όπως και να χει μίλα με τον γιατρό σου ή να σου δώσει-αυξήσει μαγνήσιο και ξάπλα..Μην κουράζεσαι 

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μάντη μου, μίλα με το γιατρό σου! Και εγω νομιζα ήταν φυσιολογικό, αλλά μου έβαλε χέρι και αυτος και η μαία γιατί λέει ναι μεν θελουμε τις προπαρασκευαστικες συσπάσεις, αλλά όχι έντονα ακόμα γτ είναι επικίνδυνο για πρόωρο τοκετό... Εγω πλεον τη βγάζω αραχτή και μ αύξησε τ μαγνησιο, το οποίο προβλέπω να μ αυξανει και άλλο γτ οι συσπασούλες μου δεν έχουν σταματήσει καθόλου...

Και εγω παίρνω 2 μπουκαλάκια μαγνήσιο τωρα... μα ετσι κ αλλιως εγω ειμαι ξάπλα! Απο το σπιτι βγαίνω μονο για να παω γιατρο αντε και μέχρι το φαρμακείο που ειναι απέναντι απο το σπιτι μου...

πρίν από 14 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Όντως είναι νωρίς να έχεις και ξάπλα έντονες συσπάσεις.. Όπως και να χει μίλα με τον γιατρό σου ή να σου δώσει-αυξήσει μαγνήσιο και ξάπλα..Μην κουράζεσαι 

Οχι δεν κανω τιποτα ξαπλα κάθομαι μίλησα με το γιατρο αλλα δεν μου ειπε κάτι μαλλον για να μην τρομάξω μονο ξεκουραση ειπε και μου εκανε και τις ενέσεις κορτιζόνη...

jgJqp3.png

πρίν από 53 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Ναι, 2 πολυκατοικίες και θάλασσα. Είναι μια χαρά το σπίτι δόξα το Θεό . Δεν έχουμε καθόλου θέματα με υγρασιες κτλ

πρίν από 43 λεπτά , Μάντη είπε:

πρίν από 29 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια να προσέχετε. Εγώ νοσηλευτηκα για τις συσπάσεις. Να ξεκουραζεστε , να πίνετε πολύ νερό και τουαλέτα!!!! Καθημερινά τουαλέτα !!! Εγω τις νιώθω με σφίξιμο σε οοολη τη κοιλιά, βάρος, πόνο  και δυσφορία από το σφίξιμο. Βέβαια υπάρχουν και φορές που σκληραίνει η μισή κοιλιά....  Νομίζω μου ξεκίνησαν 23-24η βδομάδα. Πάντως όταν είχα πάει για β επιπέδου θυμάμαι να περιγράφω το σφίξιμο στην εμβρυολογο. Δεν ποναγα τότε αρχικά . Ε....και την έβγαλα σπίτι! Ξάπλα! Από τον Μάιο είμαι μέσα με μικρες "διακοπές" . Άλλες φορές εντελώς ξάπλα, άλλες όχι να κάνω πολλά πολλά . Στο νοσοκομείο ήμουν σχεδόν μια βδομάδα με πλήρη ακινησία. Προσοχή!!!!

• Ευχαριστώ 2

l6GMp3.png%22%20 

Και εγω παίρνω 2 μπουκαλάκια μαγνήσιο τωρα... μα ετσι κ αλλιως εγω ειμαι ξάπλα! Απο το σπιτι βγαίνω μονο για να παω γιατρο αντε και μέχρι το φαρμακείο που ειναι απέναντι απο το σπιτι μου...

Οχι δεν κανω τιποτα ξαπλα κάθομαι μίλησα με το γιατρο αλλα δεν μου ειπε κάτι μαλλον για να μην τρομάξω μονο ξεκουραση ειπε και μου εκανε και τις ενέσεις κορτιζόνη...

Μην αγχώνεσαι και μη στεναχωριέσαι ότι κάνεις είναι σωστό.. Και όλα στο πρόγραμμα είναι.. αρκεί να μην κάνεις πάρα πολλές την ημέρα υποθέτω.. Καλό θα ήταν να έκανες και ένα nst όμως να βλέπατε τι ακριβώς γίνεται.. Που θα γεννήσεις? 

πρίν από 2 λεπτά , 2angels είπε:

Ναι, 2 πολυκατοικίες και θάλασσα. Είναι μια χαρά το σπίτι δόξα τω Θεό . Δεν έχουμε καθόλου θέματα με υγρασιες κτλ

Κορίτσια να προσέχετε. Εγώ νοσηλευτηκα για τις συσπάσεις. Να ξεκουραζεστε , να πίνετε πολύ νερό και τουαλέτα!!!! Καθημερινά τουαλέτα !!! Εγω τις νιώθω με σφίξιμο σε οοολη τη κοιλιά, βάρος, πόνο  και δυσφορία από το σφίξιμο. Βέβαια υπάρχουν και φορές που σκληραίνει η μισή κοιλιά....  Νομίζω μου ξεκίνησαν 23-24η βδομάδα. Πάντως όταν είχα πάει για β επιπέδου θυμάμαι να περιγράφω το σφίξιμο στην εμβρυολογο. Δεν ποναγα τότε αρχικά . Ε....και την έβγαλα σπίτι! Ξάπλα! Από τον Μάιο είμαι μέσα με μικρες "διακοπές" . Άλλες φορές εντελώς ξάπλα, άλλες όχι να κάνω πολλά πολλά . Στο νοσοκομείο ήμουν σχεδόν μια βδομάδα με πλήρη ακινησία. Προσοχή!!!!

Τέλεια πολύ καλό αυτό 

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Just now, Sofaki91 είπε:

Μην αγχώνεσαι και μη στεναχωριέσαι ότι κάνεις είναι σωστό.. Και όλα στο πρόγραμμα είναι.. αρκεί να μην κάνεις πάρα πολλές την ημέρα υποθέτω.. Καλό θα ήταν να έκανες και ένα nst όμως να βλέπατε τι ακριβώς γίνεται.. Που θα γεννήσεις? 

Μεσα στη μερα δεν κανω καμια απο το απογευμα και μετα που σηκωνομαι λιγο να κάτσω στην αυλή μετα απο λιγο πετρωνει και κάθετε εστι πέτρα και μια ωρα οταν ξαπλωσα μετα απο κανένα μισάωρο αρχίσει να χαλαρώνει... και πονακια νιωθω παντα το βράδυ στιγμιαία 3 με 4 ολο το βράδυ... Μένω σε νησι αλλα θα γεννήσω πρωτα ο Θεός Αθήνα στο Ρέα...

jgJqp3.png

πρίν από 4 λεπτά , 2angels είπε:

Ναι, 2 πολυκατοικίες και θάλασσα. Είναι μια χαρά το σπίτι δόξα τω Θεό . Δεν έχουμε καθόλου θέματα με υγρασιες κτλ

Αυτό με τη πλήρη ακινησία σκοπεύω να το εφαρμόσω για το σ/κ..... Θα βγάλω ρίζες στον καναπέ... Σήμερα άπλωσα ρούχα (δεν σήκωσα ούτε λεκανη, ούτε εσκυψα τίποτα... τα έπαιρνα απλα απο τη λεκανη την οποία μ είχαν βάλει σε ενα σκαμπο και τα απλωνα σ σκοινι) και πριν καν φτασω στη μεση σταματησα γτ ενιωσα βαρος και σφίξιμο... Εννοειται τα υπολοιπα τα αφησα για τη μανα μ και δε σκοπευω να τα μαζεψω κιολας... Ούτε ποτηρι δε θα πλένω μου φαίνεται και ας κάνει ο άντρας μ ότι νομιζει.... Είπαμε να μην εκμεταλλευτούμε τη κατασταση, αλλά άμα γίνει καμια στραβη και τυψεις θα έχω και θα τα "ακούσω" απο πάνω... Οπότε απο σημερα θα πουλάω τρέλα!

Μεσα στη μερα δεν κανω καμια απο το απογευμα και μετα που σηκωνομαι λιγο να κάτσω στην αυλή μετα απο λιγο πετρωνει και κάθετε εστι πέτρα και μια ωρα οταν ξαπλωσα μετα απο κανένα μισάωρο αρχίσει να χαλαρώνει... και πονακια νιωθω παντα το βράδυ στιγμιαία 3 με 4 ολο το βράδυ... Μένω σε νησι αλλα θα γεννήσω πρωτα ο Θεός Αθήνα στο Ρέα...

Μήπως τότε να μη σηκώνεσαι καθόλου κορίτσι μου??? Ξέρω δεν είναι εύκολο, αλλά λίγο ακόμα έμεινε.... Θύμησέ μου πού μενεις???

Αχ! Ζηλεύω!!! Ηθελα και εγω πολύ να ζήσω σε νησί, αλλά ο άντρας μου είναι κάθετος σε αυτό!!! Θέλει μόνο στεριά!!!! αχαχαχαχχα

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αυτό με τη πλήρη ακινησία σκοπεύω να το εφαρμόσω για το σ/κ..... Θα βγάλω ρίζες στον καναπέ... Σήμερα άπλωσα ρούχα (δεν σήκωσα ούτε λεκανη, ούτε εσκυψα τίποτα... τα έπαιρνα απλα απο τη λεκανη την οποία μ είχαν βάλει σε ενα σκαμπο και τα απλωνα σ σκοινι) και πριν καν φτασω στη μεση σταματησα γτ ενιωσα βαρος και σφίξιμο... Εννοειται τα υπολοιπα τα αφησα για τη μανα μ και δε σκοπευω να τα μαζεψω κιολας... Ούτε ποτηρι δε θα πλένω μου φαίνεται και ας κάνει ο άντρας μ ότι νομιζει.... Είπαμε να μην εκμεταλλευτούμε τη κατασταση, αλλά άμα γίνει καμια στραβη και τυψεις θα έχω και θα τα "ακούσω" απο πάνω... Οπότε απο σημερα θα πουλάω τρέλα!

Μα έτσι πρέπει να κάνεις! Δεν το κάνεις εσκεμμένα!! Επίσης βοηθα το αριστερό πλαι γιατί κάνει καλύτερη αιμάτωση. 

πρίν από 8 λεπτά , Μάντη είπε:

Υπομονή κορίτσια.  Πολύ υπομονή, να περναει ο καιρός. Δεν θέλετε πολύ ακόμα! Ξαναλέω ότι εγώ είμαι έτσι από τον Μάιο και με πολύ ξάπλα και ξεκούραση κατάφερα να φτάσω εδώ χωρίς να μικρύνει ο τράχηλος. Μόνο μαλάκωσε πια και απλά πάλι συνεχίζω να προσέχω..... Ότι θέλετε  και μπορώ να βοηθήσω πείτε μου. Α! Εννοείτε καθόλου βάρος! 

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 4 λεπτά , 2angels είπε:

Μα έτσι πρέπει να κάνεις! Δεν το κάνεις εσκεμμένα!! Επίσης βοηθα το αριστερό πλαι γιατί κάνει καλύτερη αιμάτωση. 

Υπομονή κορίτσια.  Πολύ υπομονή, να περναει ο καιρός. Δεν θέλετε πολύ ακόμα! Ξαναλέω ότι εγώ είμαι έτσι από τον Μάιο και με πολύ ξάπλα και ξεκούραση κατάφερα να φτάσω εδώ χωρίς να μικρύνει ο τράχηλος. Μόνο μαλάκωσε πια και απλά πάλι συνεχίζω να προσέχω..... Ότι θέλετε  και μπορώ να βοηθήσω πείτε μου. Α! Εννοείτε καθόλου βάρος! 

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Νομιζα πως αφού ξεπέρασα τις αποκολλησεις στην αρχη, το τέλος θα ηταν ευκολο, αλλα απο οτι φαίνεται "η καλη μερα φαίνεται απο το πρωι"  και στην εγκυμοσυνη... Καποιες ταλαιπωρουμαστε λίγο παραπάνω.... Βέβαια, εννοε΄ται και πάλι λέω Δόξα τω Θεώ αφού εχω ακούσει και διαβάσει πολύ χειρότερα, απλά με παίρνει απο κάτω καμιά φορά...

cO4Yp3.png

@anemoni1989 ;;;;; Δεν σε πιστεύω!!! Τώρα συνειδητοποιησα με ποια μιλάω!!! Χαχαχαχααχ gkmpl εδώ! Ήθελα άλλο όνομα εδώ, για τα αγγελάκια μου....

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Νομιζα πως αφού ξεπέρασα τις αποκολλησεις στην αρχη, το τέλος θα ηταν ευκολο, αλλα απο οτι φαίνεται "ηα καλη μερα φαίνεται απο το πρωι"  και στην εγκυμοσυνη... Καποιες ταλαιπωρουμαστ

Όλα καλά αγάπη μου.... Μην φοβάσαι τίποτα!

• Ευχαριστώ 1

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 1 λεπτό , 2angels είπε:

@anemoni1989 ;;;;; Δεν σε πιστεύω!!! Τώρα συνειδητοποιησα με ποια μιλάω!!! Χαχαχαχααχ gkmpl εδώ! Ήθελα άλλο όνομα εδώ, για τα αγγελάκια μου....

Αχαχαχαχαχα ναι εγω είμαι!!!!! Βουνο με βουνο δε σμίγει!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 28 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μήπως τότε να μη σηκώνεσαι καθόλου κορίτσι μου??? Ξέρω δεν είναι εύκολο, αλλά λίγο ακόμα έμεινε.... Θύμησέ μου πού μενεις???

Αχ! Ζηλεύω!!! Ηθελα και εγω πολύ να ζήσω σε νησί, αλλά ο άντρας μου είναι κάθετος σε αυτό!!! Θέλει μόνο στεριά!!!! αχαχαχαχχα

Μαλλον αυτο θα κανω τουλάχιστον μεχρι να παω Αθήνα να ειμαι κοντα στο γιατρο μου... Λέσβο μένω!!! Ειναι ωραια στο νησακι μας!

πρίν από 21 λεπτά , 2angels είπε:

Υπομονη κανω απο την αρχη απο την 7η εβδομάδα ειμαι ξαπλα με μικρες παυσεις!!! Εχω αιμα καθε μηνα απο την αρχη... οποτε θα αντεξω για λιγο ακομα συνηθισμένα τα βουνα!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...