Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Antiopi87 είπε:

Γεια σας κορίτσια.... γέννησα και εγώ.δεν είμαι νομίζω η κατάλληλη για να σας πω την εμπειρία μου...δεν μπορώ να γράφω και πολλά έχω όλο πεταλούδες στα χέρια.ξεκινησαμε για φυσιολογικό τοκετό και....πήγα κεσαρικη....μετά από 5 ώρες πόνους.αλα όλα καλά έχω την μικρούλα μου αγκαλίτσα....άντε και εσείς με ένα πόνο κορίτσια

Να σου ζήσει το λουλουδακι σου!Γερή και χαρούμενη!Με το καλό για όλες μας.Γιατί καισαρική αν επιτρέπεται,ζοριστηκε η μικρή?

aP0gp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 37 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Έκανε σεισμό πριν καμιά ώρα κορίτσια και χέστηκα (συγνώμη για την έκφραση) από το φόβο μου!!!!

Μα ήταν και αρκετά μεγάλος λογικό να τρομάξεις..

πρίν από 30 λεπτά , 2angels είπε:

Ωωωωωω Όλα καλά όμως ε;

Ρε κορίτσια θέλω να βγω έξω! Να πάω να πιω ένα ποτάκι με τον άντρα μου.... Να νιώσω λίγο το νερό της θάλασσας και τον αέρα! Να πάω για ψώνια, για καφέ , για φαγητό, για παγωτό..... Να βγω έξω!!!! Ουφ! Δεν τη παλεύω άλλο σπίτι!

ΑΧ και εγώ θα ήθελα αλλά λέω από βδομάδα να βγω με τη μαμά μου να πάμε Μολ τελευταία φορά να φάμε κα κάτσουμε για καφεδάκι.. Και ίσως γίνουν τα τελευταία ψώνια.. 

Βγες και εσύ λιγάκι αν θυμάμαι καλά την θάλασσα την έχεις και δίπλα σου?!

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Μα ήταν και αρκετά μεγάλος λογικό να τρομάξεις..

Ήταν μεγάλος ναι! Δεν είχε ξυπνήσει και ο μικρός και τον βουτηξα από το κρεβάτι και τον έβγαλα έξω αγκαλιά και φοβήθηκε ο καημένος!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 7 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Ήταν μεγάλος ναι! Δεν είχε ξυπνήσει και ο μικρός και τον βουτηξα από το κρεβάτι και τον έβγαλα έξω αγκαλιά και φοβήθηκε ο καημένος!

Εύχομαι να μην έγινε καμία ζημιά μόνο..

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Διαφημίσεις

@ΦαιηΚατς Δεν παλεύεται ο τρόμος του σεισμού, ειδικά αν μένεις και ψηλά! Ευτυχώς όλα καλά και δεν πάθατε κάτι η να γίνουν ζημιές. Πόσα Ρίχτερ ηταν ο σεισμός;

@Sofaki91 καλά θυμάσαι, αλλά είμαι μόνη μου. Όλοι δουλεύουν! Ο άντρας μου γυρνάει πολύ αργά και κουρασμένος και δεν πάμε πουθενά γιατί φοβάται κιόλας, λόγω του ότι έχει μαλακώσει ο τράχηλος μου. Με πάει λοιπόν  με το αμάξι γύρω γύρω και στο....γιατρο! Έχω τη θάλασσα 50 μέτρα και μια φορά έβαλα τα ποδαράκια μου μέσα. Έχω από το Μάιο ξάπλα και σπίτι. (Για λίγο σηκώθηκα) Άντε να πάμε μέχρι τη μητέρα μου η τη μητέρα του που θα πρέπει πάλι να με βλέπει σχεδόν ξαπλωμένη. Μόνο αν θέλει να του φτιάξω κάτι να φάει είναι λίγο πιο ελαστικός και αυτό όχι πάντα! Χαχαχα. Μου είπε μόλις γεννήσω θα παμε.... Πάει το καλοκαίρι και δεν το καταλάβαμε καθόλου! 

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 9 λεπτά , 2angels είπε:

Δεν παλεύεται ο τρόμος του σεισμού, ειδικά αν μένεις και ψηλά! Ευτυχώς όλα καλά και δεν πάθατε κάτι η να γίνουν ζημιές. Πόσα Ρίχτερ ηταν ο σεισμός;

5,2 στα Τρίκαλα, εμείς είμαστε Άρτα αλλά μας ταρακούνησε πολύ και εμάς!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 12 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

5,2 στα Τρίκαλα, εμείς είμαστε Άρτα αλλά μας ταρακούνησε πολύ και εμάς!

Στα Τρίκαλα έγινε; Από Τρίκαλα είμαι....  Αλλά δεν μένω εκει πλεον.:cry: Παίρνω το σόι!

Οκ! Όλα καλά! Δεν έπαθαν κάτι, το σπίτι μας δεν έπεσε.... Κομπλέ!

• Μου αρέσει 2

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 14 λεπτά , 2angels είπε:

Στα Τρίκαλα έγινε; Από Τρίκαλα είμαι....  Αλλά δεν μένω εκει πλεον.:cry: Παίρνω το σόι!

Οκ! Όλα καλά! Δεν έπαθαν κάτι, το σπίτι μας δεν έπεσε.... Κομπλέ!

Εκεί κουνήθηκαν πάρα πολύ! Ευτυχως δεν πάθαμε τίποτα οι άνθρωποι!! Εμείςκάτι κορνίζες μόνο έπεσαν, έσπασε και μια αλλά δεν είναι τίποτα αυτό! Κατατρομαξα όμως είναι η αλήθεια 

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Εκεί κουνήθηκαν πάρα πολύ! Ευτυχως δεν πάθαμε τίποτα οι άνθρωποι!! Εμείςκάτι κορνίζες μόνο έπεσαν, έσπασε και μια αλλά δεν είναι τίποτα αυτό! Κατατρομαξα όμως είναι η αλήθεια 

Λογικό ... Τι λες τώρα. Δεν ειναι λίγο 5 Ρίχτερ . Η ξαδέλφη μου είπε ότι στον 1 φοβήθηκαν πιο πολύ, ο άλλος ήταν πιο μικρος αλλά είναι καλά. Αυτό έχει σημασία. Εδώ 3 Ρίχτερ κάνει και φοβάσαι .....

l6GMp3.png%22%20 

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!! Σαν ποιο εμπειρες με τις συσπάσεις θα ηθελα να σας ρωτήσω τι ακριβως ειναι τελικα οι συσπάσεις... εδώ και ενα μηνα οταν σηκώνομαι και περπατήσω εστω και λίγο ή μετακινηθω με αυτοκίνητο η κοιλια μου γίνεται πετρα και απλα νιωθω ενα βάρος... μεχρι τωρα δεν εδωσα σημασία γτ πίστευα οτι ειναι το μωρο... αλλα τις τελευταίες μερες το νιωθω ποιο εντονα παρόλο που καθομαι ολη μερα  σπιτι τα βράδια σίγουρα θα με πιάσει και η κοιλια μπορει να κάθεται πετρωμενη και μια ωρα... ειναι συσπάσεις αυτο;;;;

jgJqp3.png

πρίν από 7 λεπτά , 2angels είπε:

Λογικό ... Τι λες τώρα. Δεν ειναι λίγο 5 Ρίχτερ . Η ξαδέλφη μου είπε ότι στον 1 φοβήθηκαν πιο πολύ, ο άλλος ήταν πιο μικρος αλλά είναι καλά. Αυτό έχει σημασία. Εδώ 3 Ρίχτερ κάνει και φοβάσαι .....

Πώς άρπαξα το παιδί από το κρεβάτι και βγήκα έξω ούτε εγώ το κατάλαβα! 

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! Σαν ποιο εμπειρες με τις συσπάσεις θα ηθελα να σας ρωτήσω τι ακριβως ειναι τελικα οι συσπάσεις... εδώ και ενα μηνα οταν σηκώνομαι και περπατήσω εστω και λίγο ή μετακινηθω με αυτοκίνητο η κοιλια μου γίνεται πετρα και απλα νιωθω ενα βάρος... μεχρι τωρα δεν εδωσα σημασία γτ πίστευα οτι ειναι το μωρο... αλλα τις τελευταίες μερες το νιωθω ποιο εντονα παρόλο που καθομαι ολη μερα  σπιτι τα βράδια σίγουρα θα με πιάσει και η κοιλια μπορει να κάθεται πετρωμενη και μια ωρα... ειναι συσπάσεις αυτο;;;;

Εμένα πετρώνει η κοιλιά, πονάω χαμηλά σαν πόνους περιόδου αλλά λίγο πιο δυνατούς, με πονάει η μέση και με πιάνει δύσπνοια... Προπαρασκευαστικές συσπάσεις είναι αυτά, πολύ χρήσιμες για τον τοκετό όταν έρθει η ώρα!

• Λυπημένη/-ος 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 5 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Πώς άρπαξα το παιδί από το κρεβάτι και βγήκα έξω ούτε εγώ το κατάλαβα! 

Εμένα πετρώνει η κοιλιά, πονάω χαμηλά σαν πόνους περιόδου αλλά λίγο πιο δυνατούς, με πονάει η μέση και με πιάνει δύσπνοια... Προπαρασκευαστικές συσπάσεις είναι αυτά, πολύ χρήσιμες για τον τοκετό όταν έρθει η ώρα!

Εγω θα παω με καισαρική! Αρα δεν ανησυχώ! Και εγω εχω πονακια περιόδου!

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Εγω θα παω με καισαρική! Αρα δεν ανησυχώ! Και εγω εχω πονακια περιόδου!

Και εγώ το ίδιο, καισαρική κατά 99% στις 14/09... Τώρα αν αποφασίσει ο μπεμπης νωρίτερα δεν έχω θέμα, έχω μπει στο μήνα μου, οπότε...

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 15 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Και εγώ το ίδιο, καισαρική κατά 99% στις 14/09... Τώρα αν αποφασίσει ο μπεμπης νωρίτερα δεν έχω θέμα, έχω μπει στο μήνα μου, οπότε...

Με το καλο τα μπεμπακια μας!!!! 

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...