Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Θα ξανάρθει?

Σε 2 βδομάδες που θα γεννήσω θα ξαναέρθει τώρα... Αφού τις βαριές δουλειές τις κάναμε.

πρίν από 10 λεπτά , anemoni1989 είπε:

αχαχαχαχαχχαχααχχα Ηταν να μην πάρεις φόρα!!!

Κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι άλλο άμα ξέρετε? Εχετε ιδέα απο κοχύλια στήθους? Μου πρότεινε η μαία αυτά αντί για τα επιθέματα, μπας και γλιτώσουμε καμιά μυκητίαση! Αλλά εχω απορία και ξέχασα η χαζή να τη ρωτήσω: το γάλα που συλλέγεται στα κοχύλια, μπορώ να το αποθηκεύσω και να χρησιμοποιηθεί άμα κάνω τράπεζα?

Ναι άμα τα έχεις αποστειρωσει μπορείς να αποθηκευεις κανονικά το γάλα! Και εγώ αυτά σκέφτομαι να πάρω... Το έψαξα λίγο και νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , anemoni1989 είπε:

αχαχαχαχαχχαχααχχα Ηταν να μην πάρεις φόρα!!!

Κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι άλλο άμα ξέρετε? Εχετε ιδέα απο κοχύλια στήθους? Μου πρότεινε η μαία αυτά αντί για τα επιθέματα, μπας και γλιτώσουμε καμιά μυκητίαση! Αλλά εχω απορία και ξέχασα η χαζή να τη ρωτήσω: το γάλα που συλλέγεται στα κοχύλια, μπορώ να το αποθηκεύσω και να χρησιμοποιηθεί άμα κάνω τράπεζα?

Έχω διαβάσει καλύτερα να μην δίνουμε το γάλα από κοχύλια.. Αλλά άμα ξέρει καμία κοπέλα κάτι παραπάνω να πει γνώμη..

• Μου αρέσει 1

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Έχω διαβάσει καλύτερα να μην δίνουμε το γάλα από κοχύλια.. Αλλά άμα ξέρει καμία κοπέλα κάτι παραπάνω να πει γνώμη..

Εμένα η μαία μου είπε ότι αν είναι αποστειρωμενα μπορείς να μαζέψεις αρκετό γάλα για αποθήκευση μόνο και μόνο από τη διαρροή κατά τον θηλασμό... Θέλει καλή αποστείρωση των κοχυλιών και να μπει σε ειδικό σακουλάκι και μετά κατάψυξη! Και να μην ξεχναμε να γράφουμε έξω από το σακουλακι ημερομηνία συλλογής!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 47 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Εμένα η μαία μου είπε ότι αν είναι αποστειρωμενα μπορείς να μαζέψεις αρκετό γάλα για αποθήκευση μόνο και μόνο από τη διαρροή κατά τον θηλασμό... Θέλει καλή αποστείρωση των κοχυλιών και να μπει σε ειδικό σακουλάκι και μετά κατάψυξη! Και να μην ξεχναμε να γράφουμε έξω από το σακουλακι ημερομηνία συλλογής!

Ωραία τότε χρήσιμο πολύ.. Επίσης σε σεμινάριο θηλασμού είχε πει η μαία καλύτερα οχι σε σακουλάκι γτ αλλοιώνεται και η γεύση και μπορεί να μη το πίνει το μωρό αλλά και γενικώς καλύτερα σε δοχείο 

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Ωραία τότε χρήσιμο πολύ.. Επίσης σε σεμινάριο θηλασμού είχε πει η μαία καλύτερα οχι σε σακουλάκι γτ αλλοιώνεται και η γεύση και μπορεί να μη το πίνει το μωρό αλλά και γενικώς καλύτερα σε δοχείο 

Είναι χρήσιμα σε πολλά μου είπε... Το βάζεις στο στήθος που δεν θηλάζει για να μην κολλάει πάνω στα ρούχα, μετά το μπάνιο που θα βάλεις κρέμα μέχρι να την απορροφήσει, αν θες να μείνεις για λίγο χωρίς σουτιέν... Εμένα εκεί με κερδισε! Δεν έχω χειρότερο από το να είναι όλη μέρα με σουτιέν!

• Μου αρέσει 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

Ειναι ειδικά αυτά τα κοχυλια για τη συλλογή?? Πχ αυτα της chicco που μ βγαζει τ skroutz κανουν?? Η επειδη εχουν τρυπες για αερισμο της θηλης απορριπτονται? 

Επισης ρε κοριτσια τοσο χωρο εχουν και χωρανε μεγαλη ποσοτητα γαλακτος?? Δεν εχω δει ποτε και μ ακούγεται πολυ περιεργο ακομα και στην ιδεα!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

• Χαχα 1

cO4Yp3.png

Γεια σας κορίτσια.... γέννησα και εγώ.δεν είμαι νομίζω η κατάλληλη για να σας πω την εμπειρία μου...δεν μπορώ να γράφω και πολλά έχω όλο πεταλούδες στα χέρια.ξεκινησαμε για φυσιολογικό τοκετό και....πήγα κεσαρικη....μετά από 5 ώρες πόνους.αλα όλα καλά έχω την μικρούλα μου αγκαλίτσα....άντε και εσείς με ένα πόνο κορίτσια

• Μου αρέσει 4

1 ώρα πρίν, Antiopi87 είπε:

Γεια σας κορίτσια.... γέννησα και εγώ.δεν είμαι νομίζω η κατάλληλη για να σας πω την εμπειρία μου...δεν μπορώ να γράφω και πολλά έχω όλο πεταλούδες στα χέρια.ξεκινησαμε για φυσιολογικό τοκετό και....πήγα κεσαρικη....μετά από 5 ώρες πόνους.αλα όλα καλά έχω την μικρούλα μου αγκαλίτσα....άντε και εσείς με ένα πόνο κορίτσια

Ννα σου ζησει, γερή και καλότυχη μια ζωή..καλή ανάρρωση και σε εσένα .το θέμα είναι ότι είστε καλά και ότι επιτέλους την έχεις στην αγκαλίτσα σου. Θηλάσες???

MBIdp2.png00R4p3.png

3 ώρες πρίν, Antiopi87 είπε:

Να σου ζήσει! Πάντα γερή και δυνατή να είναι να την καμαρώνεις! Είστε καλά και αυτό έχει σημασία!!! Καλές αγκαλίτσες! :x

l6GMp3.png%22%20 

3 ώρες πρίν, Antiopi87 είπε:

Να σου ζησει κοριτσι μου !!!!!!

...:-D

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Antiopi87 είπε:

Να σου ζήσει γερή και καλοτυχη να ναι.. να σαι καλά εγώ ετοιμάζομαι για τις 8 του μήνα για καισαρική.. 

Γτ σε πήγαν για καισαρική? Καλή ανάρρωση να έχεις σημασία έχει που κρατάς την μπουμπού 

bzCDp2.png

SRQyp2.png

9 ώρες πρίν, Antiopi87 είπε:

Να σου ζήσει κοριτσάκι! Να είναι γερή και τυχερή! Εύχομαι να ζήσεις την κάθε στιγμή μαζί της και να την κακομαθαινεις όσο μπορείς με αγκαλιές, φιλιά και πολύ αγάπη!!!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Έκανε σεισμό πριν καμιά ώρα κορίτσια και χέστηκα (συγνώμη για την έκφραση) από το φόβο μου!!!!

Ωωωωωω Όλα καλά όμως ε;

Ρε κορίτσια θέλω να βγω έξω! Να πάω να πιω ένα ποτάκι με τον άντρα μου.... Να νιώσω λίγο το νερό της θάλασσας και τον αέρα! Να πάω για ψώνια, για καφέ , για φαγητό, για παγωτό..... Να βγω έξω!!!! Ουφ! Δεν τη παλεύω άλλο σπίτι!

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 3 λεπτά , 2angels είπε:

Ωωωωωω Όλα καλά όμως ε;

Ρε κορίτσια θέλω να βγω έξω! Να πάω να πιω ένα ποτάκι με τον άντρα μου.... Να νιώσω λίγο το νερό της θάλασσας και τον αέρα! Να πάω για ψώνια, για καφέ , για φαγητό, για παγωτό..... Να βγω έξω!!!! Ουφ! Δεν τη παλεύω άλλο σπίτι!

Όλα καλά ναι! Ταρακουνηθηκαμε λίγο αλλά οκ! 

Βγες, γιατί δεν βγαίνεις;;;

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...