Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , λιλιτο είπε:

Στη Θεσσαλονίκη έχουμε δύο νοσοκομεία που εφημερεύουν ,μια το ένα μια το άλλο. Ο γιατρός σου μπορείς να πάει στο νοσοκομείο που εργάζεται μόνο , αν τύχει και εφημερεύει το άλλο πας με τον γιατρό της εφημερίας .τώρα στην Αθήνα δμεε εχω καταλάβει ακριβώς πώς γίνεται. Πχ εμένα είναι στο Παπαγεωργίου, αν σπάσουν τα νερά τη μέρα που εφημερεύει θα πάω εκεί και ο γιατρός μου θα έρθει ακόμα κι αν δεν είναι δικιά του εφημερία, θα τον απορώ τηλέφωνο να έρθει  γι μενα .Αν ομως έχει εφημερία το Ιπποκράτειο δεν μπορει να έρθει και θα γεννήσω με όποιον τύχει εκείνη την ώρα .

@Antiopi87 με το καλό και με ένα πόνο. Να μας γράψεις την εμπειρία σου όταν ξεκουραστείς λιγάκι. 

Κατάλαβα... δύσκολο και αυτο να μην ξερεις αν θα έχεις το γιατρό σου! Ξέρεις κανένα γιατρο απο το αλλο νοσοκομείο;;; να νιώθεις ποιο ασφαλείς;;;

jgJqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Κι εγώ! Ουτως η άλλως 2 βδομάδες έμειναν!

Κορίτσια εκει που πατε στην υπογραφη, δεν κανεις επικολληση το λινκ απευθείας στο τετραγωνακι. Πας εκει π λεει προσθηκη επιπλέον υλικού και επιλεγεις λινκ (νομιζω ή κάτι τέτοιο) και μετα κανεις επικολληση

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια εκει που πατε στην υπογραφη, δεν κανεις επικολληση το λινκ απευθείας στο τετραγωνακι. Πας εκει π λεει προσθηκη επιπλέον υλικού και επιλεγεις λινκ (νομιζω ή κάτι τέτοιο) και μετα κανεις επικολληση

Μπράβο ρε κορίτσι! Το καταφεραααα!

• Μου αρέσει 2

Opjnp2.pngnWWEp2.png

καλησπέρα σας!

Με έναν πόνοi antiopi!

Εμένα σήμερα  στο nst όλα καλά..και κει που πάω να σηκωθώ με πιάνει ένας φριχτός πόνος χαμηλά αριστερά-σαν κράμπα! Να μη μπορώ να κουνηθώ!

Κράτησε λίγο ευτυχώς.Μετά στον υπέρηχο ο γιατρός μέτραγε κεφάλι κ του λέω ''εκεί πήγε το κεφάλι, γύρισε?"' ήταν ακριβώς στο σημείο που πονούσα προηγουμένως! μπορεί κ να γυρισε δηλαδη εκεινη την ωρα!Τι να πω!

Μετά το άλλο κουφό...μου λέει είναι 2.5 κιλά! πριν 3 μέρες ηταν 2.985 του λέω..τι έγινε, αδυνάτησε? χαχα ότι να ναι τα μηχανήματα...

το ξαναμετράει και μου λέει 2.800! Απ ότι καταλάβαμε με τον άντρα μου...δε βιάζεταινα το πάρει με καισαρική λόγω του ότι είναι μικρούλα! 

Μου πε να πάω Τρίτη-Παρασκευή. Άρα δε γεννάω 3/9-7/9. Τη φάγαμε κ τούτη τη βδομάδα. Για 10/9 με 12/9 με κόβω!

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες!

• Μου αρέσει 4

e2Obp2.png87dnp3.png

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

πρίν από 58 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι! Το καταφεραααα!

πρίν από 45 λεπτά , Marmat είπε:

Κι εγώ!Έστω για τις τελευταίες εβδομάδες!

Άντε μπράβο! Αυτό δεν το θυμόμουν μετά από τόσο καιρό!!! Νόμιζα ότι το είχα κάνει κατευθείαν!  Μραβοοοοοο! 

Ευχαριστούμε βρε anemoni μου!

• Μου αρέσει 1

l6GMp3.png%22%20 

3 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Κατάλαβα... δύσκολο και αυτο να μην ξερεις αν θα έχεις το γιατρό σου! Ξέρεις κανένα γιατρο απο το αλλο νοσοκομείο;;; να νιώθεις ποιο ασφαλείς;;;

Όχι δυστυχώς αλλά η νονά του άντρα μου δούλευε εκεί σε ένα γραφείο και είπε θα έρθει μήπως βρει κάνα γνωστό να με προσέξει.εστω μια μαία. 

• Μου αρέσει 1

MBIdp2.png00R4p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , 2angels είπε:

Άντε μπράβο! Αυτό δεν το θυμόμουν μετά από τόσο καιρό!!! Νόμιζα ότι το είχα κάνει κατευθείαν!  Μραβοοοοοο! 

Ευχαριστούμε βρε anemoni μου!

Μου τελειωσαν τα λαικς!!! Παρακαλω!!! Ειχα παιδευτει και εγω πολύ για να τα καταφερω και συμπονω οποια ταλαιπωρειται! :p

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

4 ώρες πρίν, sweet mommy είπε:

καλησπέρα σας!

Με έναν πόνοi antiopi!

Εμένα σήμερα  στο nst όλα καλά..και κει που πάω να σηκωθώ με πιάνει ένας φριχτός πόνος χαμηλά αριστερά-σαν κράμπα! Να μη μπορώ να κουνηθώ!

Κράτησε λίγο ευτυχώς.Μετά στον υπέρηχο ο γιατρός μέτραγε κεφάλι κ του λέω ''εκεί πήγε το κεφάλι, γύρισε?"' ήταν ακριβώς στο σημείο που πονούσα προηγουμένως! μπορεί κ να γυρισε δηλαδη εκεινη την ωρα!Τι να πω!

Μετά το άλλο κουφό...μου λέει είναι 2.5 κιλά! πριν 3 μέρες ηταν 2.985 του λέω..τι έγινε, αδυνάτησε? χαχα ότι να ναι τα μηχανήματα...

το ξαναμετράει και μου λέει 2.800! Απ ότι καταλάβαμε με τον άντρα μου...δε βιάζεταινα το πάρει με καισαρική λόγω του ότι είναι μικρούλα! 

Μου πε να πάω Τρίτη-Παρασκευή. Άρα δε γεννάω 3/9-7/9. Τη φάγαμε κ τούτη τη βδομάδα. Για 10/9 με 12/9 με κόβω!

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες!

Εγώ δεν πιστεύω τίποτα από τα μηχανήματα εντάξει μια ιδέα μας δίνουν αλλά και ακριβής δεν γίνεται να ναι..

Α μετά από μένα θα σαι και εσύ.. μικρή διαφορά..

3 ώρες πρίν, ΦαιηΚατς είπε:

Έφυγε η μανούλα, ξεπατωνομαι πάλι εγώ! Με πονάει η μέση πάρα πολύ!!! Άμα κάτσω 5 λεπτά όρθια μου φαίνεται ότι θα φύγει κάτω ο μπέμπης!

Θα ξανάρθει?

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Εγώ ήταν να μην το καταφέρω, έβαλα και για τον μεγαλο μου γιο! Αχαχαχαχαχα

αχαχαχαχαχχαχααχχα Ηταν να μην πάρεις φόρα!!!

Κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι άλλο άμα ξέρετε? Εχετε ιδέα απο κοχύλια στήθους? Μου πρότεινε η μαία αυτά αντί για τα επιθέματα, μπας και γλιτώσουμε καμιά μυκητίαση! Αλλά εχω απορία και ξέχασα η χαζή να τη ρωτήσω: το γάλα που συλλέγεται στα κοχύλια, μπορώ να το αποθηκεύσω και να χρησιμοποιηθεί άμα κάνω τράπεζα?

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...