Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Antiopi87 είπε:

Γεια σας κορίτσια.εμενσ σπάσαν τα νερά.πρωτσ ο Θεός αύριο 7, μπαίνω για γέννα.πολυ ανχως....

Με ένα πόνο κορίτσι μου!!! Με το καλό να το δεχτείς το νινι σου!

2 ώρες πρίν, 2angels είπε:

Στην υπογραφή....

Που είναι η υπογραφή;;;;

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εμένα μάλλον αποφάσισε να μείνει μέσα ,δεν εξηγείται αλλιώς... Πήγα χθες γιατρό ο τράχηλος 1.5 διαστολή εδώ και μια βδομάδα. Όχι συσπάσεις , η μπέμπα έγινε 3150.,είδαμε τα πάντα πάλι.η ανάπτυξη είναι τέλεια ,ο γιατρός μου έδωσε συγχαρητήρια που την κράτησα μέσα τόσο καιρό.

Στο γάμο θα πάω απλά μου ειπε να μην χορέψω κλπ. Αλλά τόσο καιρό στο σπίτι τα νεύρα μου δεν είναι καλά.μου είπε ανά πάσα στιγμή μπορεις να γίνει κάτι αλλά δεν βλέπω φως. Τώρα τρίτη θα ξαναπάω να με δει και να συζητήσουμε πως θα κινηθούμε.

MBIdp2.png00R4p3.png

πρίν από 22 λεπτά , λιλιτο είπε:

Κορίτσια εμένα μάλλον αποφάσισε να μείνει μέσα ,δεν εξηγείται αλλιώς... Πήγα χθες γιατρό ο τράχηλος 1.5 διαστολή εδώ και μια βδομάδα. Όχι συσπάσεις , η μπέμπα έγινε 3150.,είδαμε τα πάντα πάλι.η ανάπτυξη είναι τέλεια ,ο γιατρός μου έδωσε συγχαρητήρια που την κράτησα μέσα τόσο καιρό.

Στο γάμο θα πάω απλά μου ειπε να μην χορέψω κλπ. Αλλά τόσο καιρό στο σπίτι τα νεύρα μου δεν είναι καλά.μου είπε ανά πάσα στιγμή μπορεις να γίνει κάτι αλλά δεν βλέπω φως. Τώρα τρίτη θα ξαναπάω να με δει και να συζητήσουμε πως θα κινηθούμε.

Καλοπερναει η μπουμπού!!! Όσο και να θέλει όμως δεν θα μείνει πολύ ακόμα! Θα ξεμπουκαρει!!! Να πας να ξεσκασεις λίγο, δεν θα γίνει τίποτα! Βέβαια καλού κακού βάλε τη βαλίτσα σου μέσα στο αμάξι να είσαι σιγουρη.... ;)

• Μου αρέσει 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

3 ώρες πρίν, ΦαιηΚατς είπε:

Που είναι η υπογραφή;;;;

Προφιλ-ρυθμισεις λογαριασμόυ- setting area (πατά πάνω) - υπογραφή .... Έτοιμη!!!!

@λιλιτο περπατα όσο μπορείς! Βρε τη μπεμπουλα! Τρομαζαμε μην μας φύγει και τώρα τη παρακαλάμε να βγει! Χαχαχα! Συμφωνώ με τη Φαίη, κσλοπερναει! Επίσης συμφωνώ άμα πας στο γάμο πάρε βαλίτσα!!! Συσπάσεις πώς και δεν έχεις;;; Σε παιδεύει από τώρα! 

Εμένα κλωτσαει και με άκουσε η πεθερά μου να λέω στη μπέμπα: " κλωτσα, κλωτσα, άμα βγεις και σου δώσω εγώ κλωτσιά ξέρεις που θα φτάσεις;" με τα μάτια δακρυσμένα από αγάπη βεβαια! Χαχαχαχααχ

• Χαχα 1

l6GMp3.png%22%20 

9 ώρες πρίν, Antiopi87 είπε:

Γεια σας κορίτσια.εμενσ σπάσαν τα νερά.πρωτσ ο Θεός αύριο 7, μπαίνω για γέννα.πολυ ανχως....

Άντε με έναν πόνο κορίτσι.. Αύριο θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλίτσα μην αγχώνεσαι καθόλου..

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Το πέτυχα; Το βλέπετε;

Μόνο το λινκ. Εσύ το βλέπεις; Θα το βλέπεις και εσύ ! 

Επέλεξε αυτό που είναι για forum και μετά μόνο το μεσαίο λινκ

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 20 λεπτά , 2angels είπε:

Μόνο το λινκ. Εσύ το βλέπεις; Θα το βλέπεις και εσύ ! 

Επέλεξε αυτό που είναι για forum και μετά μόνο το μεσαίο λινκ

Ειμαι και επίσημα χαζή! Πάλι λάθος το έκανα! Αχαχαχαχα

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 31 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Ειμαι και επίσημα χαζή! Πάλι λάθος το έκανα! Αχαχαχαχα

Δεν είσαι χαζή βρε! Είναι λίγο κάπως αυτό... ! Το χεις κάνει, απλά να διαλέξεις το σωστό λινκ θέλει... 

Στη τελευταία σελίδα που φτάνεις και βλέπεις το λινκ πατάς   forum. Εκει επέλεξε το μεσαίο λινκ . Αν δεν βγει δοκίμασε και τα άλλα. Όχι όλα μαζί όμως....  Τώρα τα έχεις όλα μαζί...

Επέλεξε από το http έως png. Δεύτερη γραμμη

@ΦαιηΚατς και της @marmal έτσι βγαίνει. Μάλλον κάτι δεν σας λέω εγώ καλά; Πάντως αν πατήσουμε το λινκ φαίνεται και η εβδομάδα και η μέρα.... Αν μπορεί να βοηθήσει και κανένα άλλο κορίτσι.... Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω! Sorry!

l6GMp3.png%22%20 

7 hours ago, ναντια δε said:

Καλημερα κοριτσια απο εχθες εχω ανγχωθει λετε να παω για καισαρικη ;;; επειδη ειναο σκληρος ο τραχηλος; το περπατημα θα με βοηθησει αραγε; δν θελω με τπτ να κανω καισαρικη. Βεβαια ο γιατρος δν μου ανεφερε κατι απλα μ ειπε θα κανω περισσοτερη ωρα να γεννησω...

Και το σεξ θα βοηθησει, επισης περπατημα κ κουραση γενικα. Γιατι να πας για καισαρικη? Ειναι σκληρος προφανως γτ ειναι νωρις.

Σε περιμενει κανονικα για 42 εβδομαδες η βιαζεται μηπως? 

Επισης πως το ξερει οτι ειναι σκληρος? Γιατι να σ εξετασει απο τωρα?

3 hours ago, λιλιτο said:

Να χορεψεις για να εμπεδωθει, εγω το εχω σαν οδηγια αλλα δεν ειμαι καλεσμενη πουθενα χα χα. Φυσιολογικο ειναι αυτο με τον τραχηλο, γιατι ανησυχεις?

Επισης δε καταλαβαινω γιατι να ελεγξει διαστολη χωρις να χει ξεκινησει ο τοκετος? Μηπως βιαζεται να τον προκαλεσει?

• Μου αρέσει 1

YT9Xp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Freya_1981 είπε:

Και το σεξ θα βοηθησει, επισης περπατημα κ κουραση γενικα. Γιατι να πας για καισαρικη? Ειναι σκληρος προφανως γτ ειναι νωρις.

Σε περιμενει κανονικα για 42 εβδομαδες η βιαζεται μηπως? 

Επισης πως το ξερει οτι ειναι σκληρος? Γιατι να σ εξετασει απο τωρα?

Να χορεψεις για να εμπεδωθει, εγω το εχω σαν οδηγια αλλα δεν ειμαι καλεσμενη πουθενα χα χα. Φυσιολογικο ειναι αυτο με τον τραχηλο, γιατι ανησυχεις?

Επισης δε καταλαβαινω γιατι να ελεγξει διαστολη χωρις να χει ξεκινησει ο τοκετος? Μηπως βιαζεται να τον προκαλεσει?

Ναι με εξετασε κολπικα οχι δεν βιαζετε καθολου απλα ηθελε να δει πως ειμαι γτ ενιβθα πολυ βαρος χαμηλα δν μ ειπε τπτ για καισαρικη φυσιολογικα μ ειπε απλα ισως κανω περισσοτερη ωρα στον τοκετο αν δν μαλακωσει ο τραχηλος αυτο το μωρο εχει κατεβει εχει παρει θεση ελπιζω σε 3 βδομαδες να μαλακωσει

• Μου αρέσει 1

...:-D

@ΦαιηΚατς η βαλιτσαειναο εδω και δύο εβδομάδες στο αμάξι. @2angels μουωριπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχω από τώρα συσπάσεις μεγάλες και ότι αυτά τα πονακια χαμηλα είναι μικροσυσπασεις  προπαρασκευαστικές.

@Freya_1981 τι χορός καλέ.εδω κουράζομαι καθιστή χαχαχαχα. Με είδε χθες ο συνεργάτης του γιατρού ο δικός μου λείπει μέχρι Κυριακή. Μετά θα ξεκινήσω ταρζανιες. Για τον τράχηλο μου έβγαλε τον πέσσο την προηγούμενη Τετάρτη και τον τσεκαρε για να δούμε που βρισκόμαστε γτ υπήρχε πιθανότητα να γεννούσαν εκείνη τη μέρα και χθες ζήτησα εγώ μα με δει για να ξέρω ,αν μεγάλωνε η διαστολή να πρόσεχα λιγάκι . Δεν είναι υπέρ ούτε καισαρικής ούτε πολύ της πρόκλησης .έτσι κι αλλιώς ςξερει οτι αν δεν εφημερία το Παπαγεωργίου εγώ θα πάω στο Ιπποκράτειο με το γιατρό της εφημερίας.οποτε δεν θα νπροκαλεσει τοκετό επί τούτου..για να με χάσει . Σκέψου δμε μου άφησε καν περιθώριο να συζητήσουμε τον τρόπο.απλα μου ανακοίνωσε ότι πάμε φυσιολογικα.

• Ευχαριστώ 1

MBIdp2.png00R4p3.png

Κορίτσια να ρωτήσω κατι απο καθαρα περιέργεια γτ διαβαζω για εφημερίες σε νοσοκομεία και τέτοια... Δηλαδή αν σπάσουν τα νερα σ πρεπει να πας σε νοσοκομεία που εφημερεύει χωρις το γιατρο σου;;;; δεν γίνεται να πας εκει που ειναι ο γιατρος σου;;; και αν δεν ειναι εκει να τον παρεις τηλ να ερθει;;; μπορει να ειναι χαζη ερώτηση αλλα εδω στο νησι εχουμε ενα νοσοκομείο και οταν σπασουν τα νερα η εχεις πονους περνεις τηλ το γιατρο σου και έρχεται στο νοσοκομείο εκτος και αν δεν προλαβεις και σε αναλαβει οποιος εχει εφημερία...

jgJqp3.png

52 minutes ago, ναντια δε said:

Ναι με εξετασε κολπικα οχι δεν βιαζετε καθολου απλα ηθελε να δει πως ειμαι γτ ενιβθα πολυ βαρος χαμηλα δν μ ειπε τπτ για καισαρικη φυσιολογικα μ ειπε απλα ισως κανω περισσοτερη ωρα στον τοκετο αν δν μαλακωσει ο τραχηλος αυτο το μωρο εχει κατεβει εχει παρει θεση ελπιζω σε 3 βδομαδες να μαλακωσει

Με δαχτυλα δηλαδη?

Μαλακωνει ξαφνικα μην αγχωνεσαι! Νωρις ειναι!

YT9Xp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κατι απο καθαρα περιέργεια γτ διαβαζω για εφημερίες σε νοσοκομεία και τέτοια... Δηλαδή αν σπάσουν τα νερα σ πρεπει να πας σε νοσοκομεία που εφημερεύει χωρις το γιατρο σου;;;; δεν γίνεται να πας εκει που ειναι ο γιατρος σου;;; και αν δεν ειναι εκει να τον παρεις τηλ να ερθει;;; μπορει να ειναι χαζη ερώτηση αλλα εδω στο νησι εχουμε ενα νοσοκομείο και οταν σπασουν τα νερα η εχεις πονους περνεις τηλ το γιατρο σου και έρχεται στο νοσοκομείο εκτος και αν δεν προλαβεις και σε αναλαβει οποιος εχει εφημερία...

Στη Θεσσαλονίκη έχουμε δύο νοσοκομεία που εφημερεύουν ,μια το ένα μια το άλλο. Ο γιατρός σου μπορείς να πάει στο νοσοκομείο που εργάζεται μόνο , αν τύχει και εφημερεύει το άλλο πας με τον γιατρό της εφημερίας .τώρα στην Αθήνα δμεε εχω καταλάβει ακριβώς πώς γίνεται. Πχ εμένα είναι στο Παπαγεωργίου, αν σπάσουν τα νερά τη μέρα που εφημερεύει θα πάω εκεί και ο γιατρός μου θα έρθει ακόμα κι αν δεν είναι δικιά του εφημερία, θα τον απορώ τηλέφωνο να έρθει  γι μενα .Αν ομως έχει εφημερία το Ιπποκράτειο δεν μπορει να έρθει και θα γεννήσω με όποιον τύχει εκείνη την ώρα .

@Antiopi87 με το καλό και με ένα πόνο. Να μας γράψεις την εμπειρία σου όταν ξεκουραστείς λιγάκι. 

MBIdp2.png00R4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...