Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Sofaki91 είπε:

Κοίτα πρώτη απόπειρα θα ναι δεν έχω ιδέα και εγώ και μου λέει να κάνουμε και του μωρού ενώ του μωρού της είπα όχι γτ έχει πάει ήδη για καθαρισμό ακόμα στο νάιλον το χω..Αλλά λέει Ε ας το κάνουμε αλλά δε θα το δεχτώ.. το ένα είναι καινούριο και το δικό μας μόνο στο υπνοδωμάτιο που θα χρειαζόταν..Αλλά μιας και το λες θα το κοιτάξω..εσάς τι έγινε χάλασε δηλαδή? 

Ναι την άλλη βδομάδα κιόλας.. πολύ κοντά.. Και για τις υπόλοιπες τίποτα δεν έμεινε λίγες μερούλες..

Του μωρού βγάλτο σε περίπτωση που μυρίζει κάτι από τον καθαρισμό να ξεμυρισει και να πάρει αέρα. Αν δεν μυρίζει άστο τυλιγμένο να μην σκονιζεται. Ναι, εμάς χάλασε το στρώμα. Ευτυχώς έχει εγγύηση (και καλά δεν ξέρουμε τι έπαθε). Σαν να μάζεψε το από μέσα και έχει κάνει 'περισσεύματα" υφάσματος. Φέραμε και συνεργείο για να βάλει και το δικό του ατμό μήπως εμείς δεν το είχαμε καθαρίσει καλα και αυτός μας είπε ότι το χαλάσαμε.  Φαντάσου ότι δεν μας το ξαναπέρασε το στρώμα!!! Ευτυχώς δεν είχαμε κάνει και τον καναπέ!!! Εγκεφαλικο!!! Ψάξε λίγο τι θερμοκρασίες θέλει, στέγνωμα γιατί αφήνει υγρασιες κτλ. ΜΗΝ τη πατήσετε και εσείς!!!

l6GMp3.png%22%20 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Κοίτα πρώτη απόπειρα θα ναι δεν έχω ιδέα και εγώ και μου λέει να κάνουμε και του μωρού ενώ του μωρού της είπα όχι γτ έχει πάει ήδη για καθαρισμό ακόμα στο νάιλον το χω..Αλλά λέει Ε ας το κάνουμε αλλά δε θα το δεχτώ.. το ένα είναι καινούριο και το δικό μας μόνο στο υπνοδωμάτιο που θα χρειαζόταν..Αλλά μιας και το λες θα το κοιτάξω..εσάς τι έγινε χάλασε δηλαδή? 

Ναι την άλλη βδομάδα κιόλας.. πολύ κοντά.. Και για τις υπόλοιπες τίποτα δεν έμεινε λίγες μερούλες..

Ναι μάλλον η πρώτη θα μαι εκτός αν με προλάβει η @λιλιτο χαχαχα

Χαχαχαχ α είσαι ωραία εσύ..μπα δεν φτάνω ως εκεί αν και θα έπρεπε γτ όλο μου λέει ενώ ξέρει την απάντηση ΌΧΙ  χαχαχαχα 

Λες να στο λέει επειδή ξέρει ότι θα της πεις όχι;;;; Αχαχαχαχα πες της ναι μια φορά να δεις!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 27 λεπτά , 2angels είπε:

Του μωρού βγάλτο σε περίπτωση που μυρίζει κάτι από τον καθαρισμό να ξεμυρισει και να πάρει αέρα. Αν δεν μυρίζει άστο τυλιγμένο να μην σκονιζεται. Ναι, εμάς χάλασε το στρώμα. Ευτυχώς έχει εγγύηση (και καλά δεν ξέρουμε τι έπαθε). Σαν να μάζεψε το από μέσα και έχει κάνει 'περισσεύματα" υφάσματος. Φέραμε και συνεργείο για να βάλει και το δικό του ατμό μήπως εμείς δεν το είχαμε καθαρίσει καλα και αυτός μας είπε ότι το χαλάσαμε.  Φαντάσου ότι δεν μας το ξαναπέρασε το στρώμα!!! Ευτυχώς δεν είχαμε κάνει και τον καναπέ!!! Εγκεφαλικο!!! Ψάξε λίγο τι θερμοκρασίες θέλει, στέγνωμα γιατί αφήνει υγρασιες κτλ. ΜΗΝ τη πατήσετε και εσείς!!!

Ωχ είναι σοβαρό δηλαδή.. Ε τότε μόνο το χαλί ας κάνουμε και τέλος.. Είναι κρίμα να το χαλάσουμε..Αφού έχει και εγγύηση το δικό σας πάλι καλά..

πρίν από 15 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Λες να στο λέει επειδή ξέρει ότι θα της πεις όχι;;;; Αχαχαχαχα πες της ναι μια φορά να δεις!

Χαχαχαχα ωχ άσε και σκέφτομαι με τον ερχομό του μωρού τι θα γίνει.. εδώ ηθελΕ να πάρει άδεια.. να την κάνεις τι της είπα αφού θα ναι η μαμά μου σπίτι συν ο άντρας μου που θα πάρει άδεια.. 

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Ωχ είναι σοβαρό δηλαδή.. Ε τότε μόνο το χαλί ας κάνουμε και τέλος.. Είναι κρίμα να το χαλάσουμε..Αφού έχει και εγγύηση το δικό σας πάλι καλά..

Μπορείς να κάνεις τα χάλια σου , αν παίρνει ανταλλακτικά μπροστά κανεις τις πόρτες, τις ντουλάπες.... Μπανιο, πάτωμα.... Κάνε το δωμάτιο της μικρής κάποια στιγμή. 

Ευτυχώς δεν λες τίποτα για την εγγύηση! ! Να δούμε πότε θα έρθουν να το πάρουν είναι το θέμα, τωρα δεν γίνεται . 

Άσε την πεθερά σου μωρέ να τα κάνει να χαρεί και αυτή λίγο! Αλλά για την άδεια συμφωνώ. Πως να έχεις τόσα άτομα σπίτι, εσύ θα θες την ησυχία σου... Δεν έχετε καλές σχέσεις; Ανακατεύετε; Τι κάνει;

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 17 λεπτά , 2angels είπε:

Μπορείς να κάνεις τα χάλια σου , αν παίρνει ανταλλακτικά μπροστά κανεις τις πόρτες, τις ντουλάπες.... Μπανιο, πάτωμα.... Κάνε το δωμάτιο της μικρής κάποια στιγμή. 

Ευτυχώς δεν λες τίποτα για την εγγύηση! ! Να δούμε πότε θα έρθουν να το πάρουν είναι το θέμα, τωρα δεν γίνεται . 

Άσε την πεθερά σου μωρέ να τα κάνει να χαρεί και αυτή λίγο! Αλλά για την άδεια συμφωνώ. Πως να έχεις τόσα άτομα σπίτι, εσύ θα θες την ησυχία σου... Δεν έχετε καλές σχέσεις; Ανακατεύετε; Τι κάνει;

Είναι της γυναίκας στο σπίτι όπου δουλεύει μόνο για μια μέρα θα το έχουμε λογικά θα μπορέσουμε να τα κάνουμε όλα αυτά..

Ίσως αν λείψετε καμία φορά απ το σπίτι για κάνα 3ημερο κάπως έτσι φαντάζομαι..

Τώρα που θα ρθει ας τα κάνει δεν θα πω κάτι χαχα..

Μωρέ εντάξει καλές είναι οι σχέσεις μας δεν έχω θέμα απλά έχει κάνει κάποια πράγματα και κάνει που και που που με ενοχλούν και έτσι λέω μακριά και αγαπημένες.. με τον τρόπο της θέλει να ανακατεύεται αλλά δεν αφήνω πολλά περιθώρια..

Αυτό είναι το θέμα ότι θα είμαστε ήδη πολλά άτομα σπίτι δεν γίνεται να ναι πρωί βράδυ εδώ ας έρχεται τα απογεύματα δεν έχω θέμα αλλά και πάλι για καφέ.. Όσο να ναι με το μωρό εγώ θα ασχολούμαι και με τις δουλειές η μαμά μου και λίγο εγώ γτ στην τελική όταν φύγει η μαμά μου εγώ θα τα κάνω δεν γίνεται και η πεθερά να ναι κάθε μέρα εδώ εφόσον δουλεύει..

Εσύ θα έχεις βοήθεια για αρχή? 

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Είναι της γυναίκας στο σπίτι όπου δουλεύει μόνο για μια μέρα θα το έχουμε λογικά θα μπορέσουμε να τα κάνουμε όλα αυτά..

Ίσως αν λείψετε καμία φορά απ το σπίτι για κάνα 3ημερο κάπως έτσι φαντάζομαι..

Τώρα που θα ρθει ας τα κάνει δεν θα πω κάτι χαχα..

Μωρέ εντάξει καλές είναι οι σχέσεις μας δεν έχω θέμα απλά έχει κάνει κάποια πράγματα και κάνει που και που που με ενοχλούν και έτσι λέω μακριά και αγαπημένες.. με τον τρόπο της θέλει να ανακατεύεται αλλά δεν αφήνω πολλά περιθώρια..

Αυτό είναι το θέμα ότι θα είμαστε ήδη πολλά άτομα σπίτι δεν γίνεται να ναι πρωί βράδυ εδώ ας έρχεται τα απογεύματα δεν έχω θέμα αλλά και πάλι για καφέ.. Όσο να ναι με το μωρό εγώ θα ασχολούμαι και με τις δουλειές η μαμά μου και λίγο εγώ γτ στην τελική όταν φύγει η μαμά μου εγώ θα τα κάνω δεν γίνεται και η πεθερά να ναι κάθε μέρα εδώ εφόσον δουλεύει..

Εσύ θα έχεις βοήθεια για αρχή? 

Εγώ ευτυχώς έχω βοήθεια από την αρχή της κυησης! Λόγω ακινησίας στην εγκυμοσύνη. Θα έχω και για την αρχή που θα γεννήσω ναι, τουλάχιστον 1 φαγητό , γιατί θέλω να ασχοληθώ μόνο με το μωρό στην αρχή. Αν θέλουν να βοηθήσουν παραπάνω καλοδεχούμενο! Χαχαχαχαχ. Είναι ότι έχουνε και άλλα εγγονια και κάποιος πρέπει να κρατάει και εκείνα αλλά λένε ότι θα βοηθήσουν. 

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 1 λεπτό , 2angels είπε:

Εγώ ευτυχώς έχω βοήθεια από την αρχή της κυησης! Λόγω ακινησίας στην εγκυμοσύνη. Θα έχω και για την αρχή που θα γεννήσω ναι, τουλάχιστον 1 φαγητό , γιατί θέλω να ασχοληθώ μόνο με το μωρό στην αρχή. Αν θέλουν να βοηθήσουν παραπάνω καλοδεχούμενο! Χαχαχαχαχ. Είναι ότι έχουνε και άλλα εγγονια και κάποιος πρέπει να κρατάει και εκείνα αλλά λένε ότι θα βοηθήσουν. 

Ε ναι ένα φαί έστω όλα τα άλλα γίνονται σιγά σιγά.. εμένα η μαμά μου μένει εξωτερικό καταγωγή έχουμε από βόρεια Ελλάδα κοντά Θεσσαλονίκη οπότε θα πάει και εκεί.. Και έχει παντού εγγόνια.. Ενώ απ την μεριά του άντρα μου είναι το πρώτο τους..

Όλα θα γίνουν..

bzCDp2.png

SRQyp2.png

1 ώρα πρίν, Antiopi87 είπε:

Γεια σας κορίτσια.εμενσ σπάσαν τα νερά.πρωτσ ο Θεός αύριο 7, μπαίνω για γέννα.πολυ ανχως....

Μας την έκανες Πρώτη!! !!! Με το καλό κορίτσι μου με ένα πόνο σε λίγες ώρες θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά περιμένουμε  νέα Σου!

...:-D

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια απο εχθες εχω ανγχωθει λετε να παω για καισαρικη ;;; επειδη ειναο σκληρος ο τραχηλος; το περπατημα θα με βοηθησει αραγε; δν θελω με τπτ να κανω καισαρικη. Βεβαια ο γιατρος δν μου ανεφερε κατι απλα μ ειπε θα κανω περισσοτερη ωρα να γεννησω...

10 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

πριν λιγο τελειωσα απο τον γιατρο...2.800 πηγε ο μικρος εχει κατεβει αρκετα απλα ειναι χοντρος ο τραχηλος και μου ειπε περπατημα ... οσο μπορω για να μην φαμε ωρα στον τοκετο σε 2 εβδομαδες περιπου με υπολογιζει

2 βδομάδες ε; Βρε το παληκάρι! Κοριτσαρες τέλος τα ψέματα! Σε λίγο θα αρχίσουν να κλαίνε και δεν θα σταματάνε! Παει η περίοδος της κλωτσιας και της μπουνιας! Ααααχ! :x

Περπατά και όλα θα πάνε καλά! Γιατί να πας για καίσααρικη;  Θα ανοίξει ο τράχηλος, τι θα κάνει;

l6GMp3.png%22%20 

Just now, 2angels είπε:

2 βδομάδες ε; Βρε το παληκάρι! Κοριτσαρες τέλος τα ψέματα! Σε λίγο θα αρχίσουν να κλαίνε και δεν θα σταματάνε! Παει η περίοδος της κλωτσιας και της μπουνιας! Ααααχ! :x

Ναι καπου τοσο μου δινει !!! Αστα να πανε ρε κοριτσια οσο δν πειναγα στην εγκυμοσυνη πειναω τωρα εχω ξυπνησει απο τις 4 κ πριν λιγο εφτιαξα ενα τοστακι αλλα πειναωωωωω παλι... χθες ζυγηστικα εφτασα 14 κιλα....

Just now, ναντια δε είπε:

Ναι καπου τοσο μου δινει !!! Αστα να πανε ρε κοριτσια οσο δν πειναγα στην εγκυμοσυνη πειναω τωρα εχω ξυπνησει απο τις 4 κ πριν λιγο εφτιαξα ενα τοστακι αλλα πειναωωωωω παλι... χθες ζυγηστικα εφτασα 14 κιλα....

Αϋπνίες βλέπω και συ! Εγώ κοίταγμα καλά καλά το κουτί με τα μπισκότα αλλά κρατήθηκα. Πιες νερό και προσπάθησε να μην φας άλλο. Κάνε κάτι άλλο! 

Μια χαρά είναι τα 14, πόσο να πάρουμε ακόμα; 

@Antiopi87 με ένα πόνο κορίτσι μου! Με το καλό να έρθει το μωράκι  σου!! Όλα θα πανε καλά! Ποτέ είχες Πητ;  Στείλε μας νέα σου, ε;

6 ώρες πρίν, ΦαιηΚατς είπε:

Να σας πω βρε κορίτσια, το τικερακι που το κολλάω στο προφιλ μου;

Στην υπογραφή....

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 9 λεπτά , 2angels είπε:

Αϋπνίες βλέπω και συ! Εγώ κοίταγμα καλά καλά το κουτί με τα μπισκότα αλλά κρατήθηκα. Πιες νερό και προσπάθησε να μην φας άλλο. Κάνε κάτι άλλο! 

Μια χαρά είναι τα 14, πόσο να πάρουμε ακόμα; 

@Antiopi87 με ένα πόνο κορίτσι μου! Με το καλό να έρθει το μωράκι  σου!! Όλα θα πανε καλά! Ποτέ είχες Πητ;  Στείλε μας νέα σου, ε;

Στην υπογραφή....

Ναι θα κρατηθω δν τρωω αλλο αυπνιες δν λες τπτ μαλλον προετοιμαζομαστε για την συνεχεια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...