Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!!! Είμαι μαμά Οκτωβρίου και εκπέμπω ΣΟΣ!!!! Είμαι πρωτομαμά και όπως καταλαβαίνετε έχω μαύρα μεσάνυχτα!!!! Στα μωρά φοράμε κατευθείαν ένα και μοναδικό φορμάκι ή τους βάζουμε και φανελάκι - φορμάκι χωρίς πόδια??? Εχω την εντυπωση πως φοράει και φανελάκι.... όχι????

Θα εκτιμούσα την κάθε απάντηση σας γτ έφαγα τον άντρα μου να πάμε για ψωνια, είπε θα με πάει σήμερα, αλλά τωρα με έπιασε πανικός και έχω πελαγώσει!!!

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Marmat είπε:

Κι εγώ μόνη μου,με βοηθάει ο άντρας μου όσο μπορεί κι ας δουλεύει όλη μέρα κι έρχεται μια γυναίκα αραιά και που για μπαλκόνια παντζούρια και τα χοντρά.Η μαμά μου ήρθε πρόσφατα από το εξωτερικό και έχει αναλάβει ράψιμο σεντόνια,πλέξιμο,παπλωματακια κλπ και ένα φαΐ που κ που αλλά επειδή είναι και μεγάλη γυναίκα και πονάει στα κοκκαλα δεν υπήρχε περίπτωση να την έχω αποκλειστικη να μου καθαρίζει.Προτιμώ να πληρώσω μια γυναίκα μια στο τόσο να είμαστε όλοι ευχαριστημενοι.Και είμαι και αρκετά συγκεντρωτικη.Αρκεί που μας φτιάχνει ωραίο μουσακά και γεμιστά που και που!:)

Κατά τα άλλα μπήκα 38η, αρχίζω κι έχω αγωνία και όταν αγχώνομαι θέλω παγωτό και με βλέπω να ξεπερναω τα 13κιλά!Δευτέρα έχω γιατρό να δούμε τι θα πει.

Εστω και αυτο ειναι μια βοηθεια!Αχ εσύ κοντεύεις Εγώ έχω ακόμα είμαι 36 και3 αυτήν την αναμονή δν την μπορώ.. .

...:-D

πρίν από 14 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!! Είμαι μαμά Οκτωβρίου και εκπέμπω ΣΟΣ!!!! Είμαι πρωτομαμά και όπως καταλαβαίνετε έχω μαύρα μεσάνυχτα!!!! Στα μωρά φοράμε κατευθείαν ένα και μοναδικό φορμάκι ή τους βάζουμε και φανελάκι - φορμάκι χωρίς πόδια??? Εχω την εντυπωση πως φοράει και φανελάκι.... όχι????

Θα εκτιμούσα την κάθε απάντηση σας γτ έφαγα τον άντρα μου να πάμε για ψωνια, είπε θα με πάει σήμερα, αλλά τωρα με έπιασε πανικός και έχω πελαγώσει!!!

Καλησπέρα και με το καλό το μωράκι σου!Κι εγώ μπερδεύτηκα όταν ψωνιζα γιατι δεν ήξερα τι ακριβώς φορανε.Είναι και θέμα εποχης.

Σου λέω τι μου είπαν εμπειρες.

Τα μωράκια φοράνε σίγουρα εσωρουχακια ή ζιπουνακια δηλαδή κορμακια με κοντό μανίκι (μονο καλοκαίρι φοράνε και αμανικα)χωρίς πόδια με τα μπουτακια έξω και από πάνω το λεγόμενο φορμακι ή πιτζαμακι που έχει μακριά μανικια και ποδια ,είναι ολοσωμο.Όταν είναι καλοκαίρι μέσα στο σπίτι εννοείται δεν χρειάζεται το πιτζαμακι.Γενικά τα μωράκια κρυώνουν μόλις γεννηθουν για 2-3 μέρες γιατι ακόμη δεν έχουν ρυθμίσει τη θερμοκρασία τους αλλά μετά τα ντυνεις ανάλογα την εποχή και τη θερμοκρασία που υπάρχει στο σπίτι.

• Μου αρέσει 2

aP0gp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Marmat είπε:

Καλησπέρα και με το καλό το μωράκι σου!Κι εγώ μπερδεύτηκα όταν ψωνιζα γιατι δεν ήξερα τι ακριβώς φορανε.Είναι και θέμα εποχης.

Σου λέω τι μου είπαν εμπειρες.

Τα μωράκια φοράνε σίγουρα εσωρουχακια ή ζιπουνακια δηλαδή κορμακια με κοντό μανίκι (μονο καλοκαίρι φοράνε και αμανικα)χωρίς πόδια με τα μπουτακια έξω και από πάνω το λεγόμενο φορμακι ή πιτζαμακι που έχει μακριά μανικια και ποδια ,είναι ολοσωμο.Όταν είναι καλοκαίρι μέσα στο σπίτι εννοείται δεν χρειάζεται το πιτζαμακι.Γενικά τα μωράκια κρυώνουν μόλις γεννηθουν για 2-3 μέρες γιατι ακόμη δεν έχουν ρυθμίσει τη θερμοκρασία τους αλλά μετά τα ντυνεις ανάλογα την εποχή και τη θερμοκρασία που υπάρχει στο σπίτι.

αχ σε ευχαριστω πάρα πολύ!!! Αρα καλά το θυμόμουν!!! Απλά δεν ήξερα ότι τα λένε ζιπουνάκια!!!! Νόμιζα τα ζητάω "φορμάκι χωρίς πόδια"!!!! αχαχαχαχαχα

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!

• Μου αρέσει 3

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

Λίγα λίγα λόγια για τα χοντρά παντζούρια μπάνιο και παιδικό είχα φωνάξει γυναίκα Εγώ κάθε μέρα σίδερο από λίγα ξεσκόνισμα Κ μαγείρεμα καμία σκούπα ίσα ίσα να συντηρω . Από την στιγμή που δν ν το έχει πει Από μόνη της δν μπαίνω καν στην διαδικασία. Να Ναι καλά όσο μπορώ να τα κάνω. Αλλά ξέρεις τι με εκνευρίζει που λέει άντε να γεννηθεί ο μπέμπης!! ! Και τέτοια Όλοι στην χαρά είναι δίπλα α εκεί τι να το κάνω ρε συ.. Και να έχω την γιαγιά του άντρα ν που είναι πολύ καλή γυναίκα 78 χρόνων Κ γύρισε Κ ν είπε τις προάλλες Χέρτα τα ρούχα να στα σιδερωσω Εγώ!! !! Από εκεί να καταλάβεις! Αλλά ούτε καν να βάλω την γιαγιά να την κουράσω! Όποιος θέλει προσφέρετε στα δύσκολα φαίνονται Όλοι!! ! 

Εμένα η πεθερά μου μένει πέντε σπίτια διπλα και έρχεται η μαμά μου μισή ώρα δρόμο κάθε βδομάδα για να με βοηθάει. Και σήμερα ήρθε την ώρα που έπλενε η μάνα μου παντζούρια και εγώ έκανα τζάμια και λέει αααααα δεν κάθομαι, έχετε δουλειές εσεις, μόλις φτιάξεις φαγητό φέρε μου και εμένα και έφυγε....

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλησπέρα κοριτσι μου, σαν μαμά Οκτωβριου του πρώτου μου παιδιού θα σου πω αν και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο καιρός... Εγώ όταν γεννήθηκε ο μικρός μου 21/10 του φορούσα τα κοντομανικα φανελάκια από μεσα, καλτσακια και απ'εξω φορμακια βαμβακερά. Όταν κρυώσε ο καιρός του έβαζα μακρυμάνικα φανελάκια από μέσα και βελουτε φορμακια απ'εξω... Θα το δεις και πως θα είναι ο καιρός...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, 2angels είπε:

Πως τα καταφέρνεις μόνη σου; Μπράβο σου!!! Αν της ζητήσεις βοήθεια δεν θα έρθει δλδ!!! Τι θα σου πει;

@λιλιτο μήπως να μην πας στο γάμο; Πρέπει; 

@Sofaki91 πληρώνεις και θα απαιτήσεις τις υπηρεσίες, αυτές πληρώνεις! Εκτός της διαμονής.... Είναι η δουλειά τους να σου δείξουν ότι χρειάζεται, για αυτό είναι εκει. Είμαι αυστηρη πολυ;

Άντε να μας πείτε τα νέα σας από τα μωράκια το απόγευμα...!!!

Έχεις δίκιο κάτσε να γεννήσω με το καλό και θα τα δω όλα εκείνη τη στιγμή γτ από ότι κατάλαβα από πριν τίποτα δεν είναι σίγουρο.. Δεν βγάζεις άκρη.. Και καθόλου αυστηρή καλά τα λες..

πρίν από 34 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Εμένα η πεθερά μου μένει πέντε σπίτια διπλα και έρχεται η μαμά μου μισή ώρα δρόμο κάθε βδομάδα για να με βοηθάει. Και σήμερα ήρθε την ώρα που έπλενε η μάνα μου παντζούρια και εγώ έκανα τζάμια και λέει αααααα δεν κάθομαι, έχετε δουλειές εσεις, μόλις φτιάξεις φαγητό φέρε μου και εμένα και έφυγε....

Καλησπέρα κοριτσι μου, σαν μαμά Οκτωβριου του πρώτου μου παιδιού θα σου πω αν και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο καιρός... Εγώ όταν γεννήθηκε ο μικρός μου 21/10 του φορούσα τα κοντομανικα φανελάκια από μεσα, καλτσακια και απ'εξω φορμακια βαμβακερά. Όταν κρυώσε ο καιρός του έβαζα μακρυμάνικα φανελάκια από μέσα και βελουτε φορμακια απ'εξω... Θα το δεις και πως θα είναι ο καιρός...

Χαχαχα ωραία η πεθερά..απαιτεί κιόλας..

Κορίτσια γυρίζω απο τη γιατρό όπου το μωρό είναι 2804 γρ. Όλα καλά.. Σάββατο πάλι nst και την άλλη Τετάρτη υπέρηχο και θα μου πει και την ώρα της καισαρικής.. 

• Μου αρέσει 1

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Έχεις δίκιο κάτσε να γεννήσω με το καλό και θα τα δω όλα εκείνη τη στιγμή γτ από ότι κατάλαβα από πριν τίποτα δεν είναι σίγουρο.. Δεν βγάζεις άκρη.. Και καθόλου αυστηρή καλά τα λες..

Κορίτσια γυρίζω απο τη γιατρό όπου το μωρό είναι 2804 γρ. Όλα καλά.. Σάββατο πάλι nst και την άλλη Τετάρτη υπέρηχο και θα μου πει και την ώρα της καισαρικής.. 

Αχου μωρέ η μπεμπουλινα! Καλό το nst σήμερα; 

@anemoni1989 συμφωνώ με τα κορίτσια παραπάνω. Ζιπουνακι κοντομανικα με φορμακι η ζιπουνακι μακρυμάνικο με φορμακι , αναλόγως τον καιρό. Πάντως χρειάζεται και από τα δύο . 

Κορίτσια εγώ που έβγαλα ,σχεδόν, την εγκυμοσύνη στο κρεβάτι αν δεν είχα τις μανάδες δεν θα τη πάλευα! Ποια γυναίκα για βοήθεια και ποιος άντρας μου; Τι να πρωτοκανουν;

@Marmat και @ναντια δε Μπράβο σας πάντως που τα βγάζετε πέρα μόνες σας! Χίλια μπράβο! Σας βγάζω το καπέλο! 

Ναντια εμείς έχουμε ακόμα.... Εδώ, θα κάνουμε υπομονή! :D Εγώ τελευταία πάλι! Χαχα αχαχαχαχαχαχ

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

l6GMp3.png%22%20 

πριν λιγο τελειωσα απο τον γιατρο...2.800 πηγε ο μικρος εχει κατεβει αρκετα απλα ειναι χοντρος ο τραχηλος και μου ειπε περπατημα ... οσο μπορω για να μην φαμε ωρα στον τοκετο σε 2 εβδομαδες περιπου με υπολογιζει

1 hour ago, Sofaki91 είπε:

Έτσι κάνει μονίμως η πεθερά! Ημερομηνία κλείσατε για την καισαρικη;

πρίν από 45 λεπτά , ναντια δε είπε:

πριν λιγο τελειωσα απο τον γιατρο...2.800 πηγε ο μικρος εχει κατεβει αρκετα απλα ειναι χοντρος ο τραχηλος και μου ειπε περπατημα ... οσο μπορω για να μην φαμε ωρα στον τοκετο σε 2 εβδομαδες περιπου με υπολογιζει

Μαζί θα γεννησουμε περίπου! Εμένα μου είπε εκτός απροόπτου πάμε για 14 Σεπτεμβρίου!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 7 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Μαζί θα γεννησουμε περίπου! Εμένα μου είπε εκτός απροόπτου πάμε για 14 Σεπτεμβρίου!

πρίν από 7 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Πωπω το φαντάζεστε να γεννήσουν την ίδια μέρα σε λίγες μέρες δν θα προλαβαίνουμε να ευχόμαστε η Μια στην αλλη

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , ναντια δε είπε:

Πωπω το φαντάζεστε να γεννήσουν την ίδια μέρα σε λίγες μέρες δν θα προλαβαίνουμε να ευχόμαστε η Μια στην αλλη

Καλααααα, θα πηγαίνει η ευχή σε άλλο τόπο σε λίγο καιρό! Αχαχαχαχα 

• Χαχα 2

Opjnp2.pngnWWEp2.png

2 ώρες πρίν, 2angels είπε:

Αχου μωρέ η μπεμπουλινα! Καλό το nst σήμερα; 

@anemoni1989 συμφωνώ με τα κορίτσια παραπάνω. Ζιπουνακι κοντομανικα με φορμακι η ζιπουνακι μακρυμάνικο με φορμακι , αναλόγως τον καιρό. Πάντως χρειάζεται και από τα δύο . 

Κορίτσια εγώ που έβγαλα ,σχεδόν, την εγκυμοσύνη στο κρεβάτι αν δεν είχα τις μανάδες δεν θα τη πάλευα! Ποια γυναίκα για βοήθεια και ποιος άντρας μου; Τι να πρωτοκανουν;

@Marmat και @ναντια δε Μπράβο σας πάντως που τα βγάζετε πέρα μόνες σας! Χίλια μπράβο! Σας βγάζω το καπέλο! 

Ναντια εμείς έχουμε ακόμα.... Εδώ, θα κάνουμε υπομονή! :D Εγώ τελευταία πάλι! Χαχα αχαχαχαχαχαχ

Σήμερα δεν έκανα nst μόνο υπέρηχο και συζητήσαμε τα πράγματα περί καισαρικής πάλι.. Εσύ nst θα κάνεις? Ή κάνεις στο ιατρείο μια και καλή όταν πηγαίνεις για επίσκεψη? 

πρίν από 56 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Εμένα θέλει να έρχεται και να κανει δουλειες αλλά είμαι παράξενη και λέω όλο όχι χαχαχα.. Σήμερα όμως την άφησα στο τηλ που με πήρε και μου πρότεινε να έρθει με μια σκούπα ατμό μάλλον να καθαρίσουμε χαλιά και στρώματα το σκ.. εδώ την μαμά μου έχω και το φαί το κάνω εγώ τις πιο πολλές φορές.. Όλα τα άλλα της τα αφήνω να μη βαριέται κιόλας..

Ημερομηνία κλείσαμε ναι για τις 08.09 το άλλο Σάββατο δηλαδή.. ώρα θα μου πει σε μια βδομάδα.. 

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Σήμερα δεν έκανα nst μόνο υπέρηχο και συζητήσαμε τα πράγματα περί καισαρικής πάλι.. Εσύ nst θα κάνεις? Ή κάνεις στο ιατρείο μια και καλή όταν πηγαίνεις για επίσκεψη? 

Εμένα θέλει να έρχεται και να κανει δουλειες αλλά είμαι παράξενη και λέω όλο όχι χαχαχα.. Σήμερα όμως την άφησα στο τηλ που με πήρε και μου πρότεινε να έρθει με μια σκούπα ατμό μάλλον να καθαρίσουμε χαλιά και στρώματα το σκ.. εδώ την μαμά μου έχω και το φαί το κάνω εγώ τις πιο πολλές φορές.. Όλα τα άλλα της τα αφήνω να μη βαριέται κιόλας..

Ημερομηνία κλείσαμε ναι για τις 08.09 το άλλο Σάββατο δηλαδή.. ώρα θα μου πει σε μια βδομάδα.. 

Εμενα μου εκανε σχεδον σε κάθε επίσκεψη εδώ και καιρό λόγο των συσπάσεων. Πηγαινα κάθε βδομάδα για παρακολούθηση. Τώρα που μπήκα στο μήνα μου λογικά θα συνεχίσουμε έτσι. Μόνο αυτή τη βδομάδα δεν μου έβαλε επίσκεψη. Προσέχετε τα στρώματα με τον ατμό,ε; Πρέπει να ξέρεις αλλιώς χαλάνε. Εμεις τη πατησαμε. Ψάξτο λίγο.

8/9 ε; σε λίγο στην αγκαλίτσα σου δλδ!!

Άντε ρε κορίτσια! Μια μία ήρθε και η σειρά μας! Με ένα πόνο σε όλες μας! 

Να κάνω μια ερώτηση; Εγώ έχω κάνει λέιζερ μπικίνι - μασχάλες παρόλα αυτά βγάζω λίγες τριχουλες (ελάχιστες) αλλά δεν θέλω στην εγκυμοσύνη να κάνω επαναληπτικό. Πες οκ εκεί είναι καλυμμένη. Και τα πόδια; Δεν είναι εύκολο κάθε λίγο και λιγάκι να τα ξυριζουμε πια.... Φοβάμαι μην τύχει τίποτα και πάω με τη τρίχα κάγκελο. Εσεις τι κάνετε; Κερί δεν μπορώ να βάλω, έχω ευρειαγγειες και μου το απαγορεύει ο γιατρός ...   Καμιά ιδέα;

l6GMp3.png%22%20 

πρίν από 13 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Ουουου θα είσαι η πρώτη!!!!! 

Εγώ θα την άφηνα να κάνει δουλειές μόνο και μόνο για να της σπάσω τα νεύρα και ας έκανα μετά πάλι εγώ! Αχαχαχαχα

• Χαχα 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 3 λεπτά , 2angels είπε:

Εμενα μου εκανε σχεδον σε κάθε επίσκεψη εδώ και καιρό λόγο των συσπάσεων. Πηγαινα κάθε βδομάδα για παρακολούθηση. Τώρα που μπήκα στο μήνα μου λογικά θα συνεχίσουμε έτσι. Μόνο αυτή τη βδομάδα δεν μου έβαλε επίσκεψη. Προσέχετε τα στρώματα με τον ατμό,ε; Πρέπει να ξέρεις αλλιώς χαλάνε. Εμεις τη πατησαμε. Ψάξτο λίγο.

8/9 ε; Άντε ρε κορίτσια! Μια μία ήρθε και η σειρά μας! Με ένα πόνο σε όλες μας! 

Κοίτα πρώτη απόπειρα θα ναι δεν έχω ιδέα και εγώ και μου λέει να κάνουμε και του μωρού ενώ του μωρού της είπα όχι γτ έχει πάει ήδη για καθαρισμό ακόμα στο νάιλον το χω..Αλλά λέει Ε ας το κάνουμε αλλά δε θα το δεχτώ.. το ένα είναι καινούριο και το δικό μας μόνο στο υπνοδωμάτιο που θα χρειαζόταν..Αλλά μιας και το λες θα το κοιτάξω..εσάς τι έγινε χάλασε δηλαδή? 

Ναι την άλλη βδομάδα κιόλας.. πολύ κοντά.. Και για τις υπόλοιπες τίποτα δεν έμεινε λίγες μερούλες..

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Ουουου θα είσαι η πρώτη!!!!! 

Εγώ θα την άφηνα να κάνει δουλειές μόνο και μόνο για να της σπάσω τα νεύρα και ας έκανα μετά πάλι εγώ! Αχαχαχαχα

Ναι μάλλον η πρώτη θα μαι εκτός αν με προλάβει η @λιλιτο χαχαχα

Χαχαχαχ α είσαι ωραία εσύ..μπα δεν φτάνω ως εκεί αν και θα έπρεπε γτ όλο μου λέει ενώ ξέρει την απάντηση ΌΧΙ  χαχαχαχα 

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...