Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Irini123 είπε:

Κορίτσια Καλημέρα με το καλο σε ολες!! Μια ερώτηση να κάνω αν γνωρίζει κάποια..22/8 εκανα β επιπέδου ΠΗΤ εχω 18-21/12 ολα καλα με το μικρό μας ολα φυσιολογικά στον κολπικό ομως για τον τράχηλο μου ειπε ο γιατρός οτι στην ηλικία κύησης που ειμαι ο τράχηλος έπρεπε να ειναι απο 25 χιλιοστά και πάνω κι εγω ειμαι οριακά 24 (υπάρχει δλδ κίνδυνος πρόωρου τοκετού) επειδή εχω 3 μηνες μπροστά ακόμα μου συνέστησε ξεκούραση και μια κολπική αλοιφή τη vasclor (προγεστερόνη). Εχω αγχωθεί Πολύ η αλήθεια ειναι κι ας με καθησύχασε και προσωπική μου γιατρός.. υπάρχει καποια κοπέλα με κατι παρόμοιο γέννησε τελικά στην ωρα της η γνωρίζει κατι πάνω στο θεμα αυτό;

Bθα το παρακολουθείτε στενά με το γιατρό σου. Κάτσε ξάπλα και παίρνει τα φάρμακα σου. Εγβωμε τράχηλο σχεδόν 1 εκ.στην 26η έβαλα πέσσο και τώρα ειμαι 38 εβδομάδων. Εκατσα στο κρεββάτι 9 εβδομάδες ,μόνο στο μπάνιο πήγαινα. Υπομονή.

πρίν από 20 λεπτά , 2angels είπε:

@λιλιτο ;;; Τι γίνεται; Πως είσαι; Έχουμε καμία εξέλιξη; 

Έτσι φαίνεται!!!

Όχι τίποτα, συνεχίζουν τα πονακια αλλά όχι συσπάσεις με βλέπω να τρώω όλο το μήνα τελικά.η να με πάει για πρόκληση,σήμερα θα μιλήσουμε στο τηλ για να κανονίσουμε ποτέ θα πάω για nst.

Από κιλά δράμα, βγάλαμε χθες φωτό και ήμουν σαν γιουβαρλακι.πρησμεμη όσο δεν πάει. Τα αθλητικά μου με το ζόρι μου μπαινουν.

Αλλά περάσαμε ωραία επέτειο. Πήγαμε στο Cosmos ,φάγαμε κάναμε βόλτα και παίξαμε ηλεκτρονικα.λογος παλιμπαιδισμος πριν καταφτάσει η μπεμπουλα.χαχαχ

MBIdp2.png00R4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , λιλιτο είπε:

Bθα το παρακολουθείτε στενά με το γιατρό σου. Κάτσε ξάπλα και παίρνει τα φάρμακα σου. Εγβωμε τράχηλο σχεδόν 1 εκ.στην 26η έβαλα πέσσο και τώρα ειμαι 38 εβδομάδων. Εκατσα στο κρεββάτι 9 εβδομάδες ,μόνο στο μπάνιο πήγαινα. Υπομονή.

Όχι τίποτα, συνεχίζουν τα πονακια αλλά όχι συσπάσεις με βλέπω να τρώω όλο το μήνα τελικά.η να με πάει για πρόκληση,σήμερα θα μιλήσουμε στο τηλ για να κανονίσουμε ποτέ θα πάω για nst.

Από κιλά δράμα, βγάλαμε χθες φωτό και ήμουν σαν γιουβαρλακι.πρησμεμη όσο δεν πάει. Τα αθλητικά μου με το ζόρι μου μπαινουν.

Αλλά περάσαμε ωραία επέτειο. Πήγαμε στο Cosmos ,φάγαμε κάναμε βόλτα και παίξαμε ηλεκτρονικα.λογος παλιμπαιδισμος πριν καταφτάσει η μπεμπουλα.χαχαχ

Καλά κάνατε! Χρειάζεται γιατί μετά θα περάσει καιρός να τα ξανακάνετε! Εγώ κάθε μερα μπαίνω και λέω τώρα θα δω ότι γεννησε...

• Μου αρέσει 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 3 λεπτά , λιλιτο είπε:

Σας αφήνει λίγο χρόνο τα δύο σας μωρέ η γλυκιά μπεμπουλα σας! Τι ωραία που περάσατε!!! Δεν πειράζει ας ήσουν πρησμένη! Με τόση ξάπλα και τόση αγωγή; Μια χαρά όλα! Ας κάνετε και πρόκληση δεν πειράζει....

• Μου αρέσει 1

l6GMp3.png%22%20 

2 ώρες πρίν, λιλιτο είπε:

Δεν πειράζει τα κιλακια θα φύγουν τσακ μπαμ.. Και το πρήξιμο μαζί.. 

Ωραία που περάσατε όμορφα και ξεφύγατε λίγο απ την καθημερινότητα..χρειάζονται και αυτά ειδικά πριν την μεγάλη άφιξη.. εμένα ακόμα απίστευτο μου φαίνεται πως έχουμε ένα μικρό πλασματάκι από δω και πέρα πάντα και παντού μαζί μας χαχα..

Πόσο ήταν την τελευταία φορά κορίτσια τα μπεμπακια σας?

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 57 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Δεν πειράζει τα κιλακια θα φύγουν τσακ μπαμ.. Και το πρήξιμο μαζί.. 

Ωραία που περάσατε όμορφα και ξεφύγατε λίγο απ την καθημερινότητα..χρειάζονται και αυτά ειδικά πριν την μεγάλη άφιξη.. εμένα ακόμα απίστευτο μου φαίνεται πως έχουμε ένα μικρό πλασματάκι από δω και πέρα πάντα και παντού μαζί μας χαχα..

Πόσο ήταν την τελευταία φορά κορίτσια τα μπεμπακια σας?

Εμένα πριν 2 βδομάδες 2430... Πήρε μόνο 30γρ τις 2 βδομάδες που είχα πάει πριν και ήρθε στα ίσα του ενώ έβγαινε πάντα μεγαλύτερος. Αύριο έχω nst αλλά θα λείπει ο γιατρός μου, δεν θα κάνουμε υπέρηχο. Μάλλον την επόμενη εβδομάδα που θα κανονίσουμε το χειρουργείο! 

• Μου αρέσει 2

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, 2angels είπε:

Εμένα την προηγούμενη Τρίτη ήταν 2790! Θα έχει πάει σίγουρα 3 κιλά τώρα η μπεμπαρα μου!!! :x:shock:

Εσάς;;; @Sofaki91;;;

Εμένα την Δευτέρα ήταν 2650γρ. Στον εμβρυολογο πάντα έβγαινε ένα τσικ παραπάνω σχετικά απ το μηχάνημα της γυναικολόγου μου.. Και στο ντοπλερ βάση στατιστικών και ως το τέλος αν πήγαινα θα έφτανε το μωρό και 3.5 κιλά.. Αλλά δεν ξέρω δεν νομίζω και πάλι να βγει Όσο λένε οι υπέρηχοι.. Τετάρτη θα τη ξαναδούμε τώρα..  Εσύ πότε θα ξαναπάς?

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 27 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Εμένα την Δευτέρα ήταν 2650γρ. Στον εμβρυολογο πάντα έβγαινε ένα τσικ παραπάνω σχετικά απ το μηχάνημα της γυναικολόγου μου.. Και στο ντοπλερ βάση στατιστικών και ως το τέλος αν πήγαινα θα έφτανε το μωρό και 3.5 κιλά.. Αλλά δεν ξέρω δεν νομίζω και πάλι να βγει Όσο λένε οι υπέρηχοι.. Τετάρτη θα τη ξαναδούμε τώρα..  Εσύ πότε θα ξαναπάς?

Εγώ 4 του μηνός θα ξαναπάω και είναι να κάνουμε και τη καλλιέργεια για το στρεπτόκοκκο. 

Εσείς την κάνατε; Πως βγήκε;

l6GMp3.png%22%20 

κορίτσια γεια σας! 

Ακόμα η μπεμπουλα της λιλιτο ε? θελει να βγει Σεπτεμβριο οπωσδήποτε μάλλον!

Εκανα σήμερα nst (μια χαρά) και στον υπέρηχο η μπουμπούκα φαίνεται 2.980! Με στειλανε και για καρδιογράφημα και Πέμπτη τελικά που θα μαι 37 εβδ. θα ξαναπάω να με δουν και να κλείσουμε την ημ/νια της γεννας!  Τέλος τα αστεία.. σε λίγες μέρες θα χω στην αγκαλιά μου το 2ο μωράκι μου..τη μπέμπα μου! Ο ''μεγάλος'' αδερφός(18 μηνών) αποφασίσαμε να περιμένει κι αυτός στην αναμονή του χειρουργείου εκείνη τη μέρα! Με βόλτες εννοείται στα πέριξ του νοσοκομείου..λίγο με τη μια γιαγιά, λίγο με την άλλη..Η μάνα μου δεν θ άντεχε να τον έχει σπίτι και γω να μαι χειρουργείο! Με δάκρυα στα μάτια μου πε..να πω στην πεθερά μου να κρατήσει τον μικρό εκείνη τη μέρα..ίσα να βγω εγώ- για να ναι κοντά μου!  Αλλά της έδωσε τη λύση ο άντρας μου..που της είπε ότι θα τον φέρει μαζί!

Την καταλαβαινω...σκεφτηκα κ γω πως δε θα θελα να μαι μακρυα απο το παιδι μου σε περιπτωση που εγχειριζοταν (ακομα κι αν ο ιδιος μου ζητουσε να κρατουσα το εγγονι μου εκεινη την ωρα)!

ετσι ειναι οι μανουλες....

• Μου αρέσει 1

e2Obp2.png87dnp3.png

1 ώρα πρίν, 2angels είπε:

Εγώ 4 του μηνός θα ξαναπάω και είναι να κάνουμε και τη καλλιέργεια για το στρεπτόκοκκο. 

Εγώ δεν την έκανα τελικά γτ θα πάμε με καισαρική..

πρίν από 31 λεπτά , sweet mommy είπε:

κορίτσια γεια σας! 

Ακόμα η μπεμπουλα της λιλιτο ε? θελει να βγει Σεπτεμβριο οπωσδήποτε μάλλον!

Εκανα σήμερα nst (μια χαρά) και στον υπέρηχο η μπουμπούκα φαίνεται 2.980! Με στειλανε και για καρδιογράφημα και Πέμπτη τελικά που θα μαι 37 εβδ. θα ξαναπάω να με δουν και να κλείσουμε την ημ/νια της γεννας!  Τέλος τα αστεία.. σε λίγες μέρες θα χω στην αγκαλιά μου το 2ο μωράκι μου..τη μπέμπα μου! Ο ''μεγάλος'' αδερφός(18 μηνών) αποφασίσαμε να περιμένει κι αυτός στην αναμονή του χειρουργείου εκείνη τη μέρα! Με βόλτες εννοείται στα πέριξ του νοσοκομείου..λίγο με τη μια γιαγιά, λίγο με την άλλη..Η μάνα μου δεν θ άντεχε να τον έχει σπίτι και γω να μαι χειρουργείο! Με δάκρυα στα μάτια μου πε..να πω στην πεθερά μου να κρατήσει τον μικρό εκείνη τη μέρα..ίσα να βγω εγώ- για να ναι κοντά μου!  Αλλά της έδωσε τη λύση ο άντρας μου..που της είπε ότι θα τον φέρει μαζί!

Την καταλαβαινω...σκεφτηκα κ γω πως δε θα θελα να μαι μακρυα απο το παιδι μου σε περιπτωση που εγχειριζοταν (ακομα κι αν ο ιδιος μου ζητουσε να κρατουσα το εγγονι μου εκεινη την ωρα)!

ετσι ειναι οι μανουλες....

Ναι με το πάσο της η μικρούλα..

Άντε ωραία να μας πεις πότε θα σου πουν.. Και το βάρος της θαρρώ μια χαρά είναι Ε? 

Όπως το πες κορίτσι μου έτσι είναι οι μανούλες..εμενα και να μη μου το έλεγε την θέλω δίπλα μου όπως και να χει, και τον μπαμπά μου βέβαια χαχα αν και ίσως να λείπει εκείνη τη μέρα και να μη μπορέσει να ναι παρών..

Άντε λίγο έμεινε..

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια κι εσείς να απολαύσετε τι ςτελευταιες μέρες μόνες με τους άντρες σας η με τα πρώτοτοκα παιδάκια σας. Τετάρτη πάω για nst συο γραφείο του γιατρου μου θα με δει ο συνεργάτης του γτ λείπει εκτός αυτές τις μέρες. Και εκτός απροόπτου θα τα πούμε την τρίτη 4 του μήνα για να κανονίσουμε πως θα κινηθούμε... Έκανα ξανακαλλιεργεια ,καθαρή μόνο ουρεοπλασμα βρήκαν που δεν επηρεάζει το μωρό.ια μου βάλουν ενδοφλέβια αντιβίωση στον τοκετό μάλλον. Τη μπέμπα έχουμε να τη μετρήσουμε από 35 εβδομάδα που ήταν 2460 νομίζω ε τώρα θα έχει φτάσει τα 3.

Πάντως όταν μου παν τον καφέ στον τρίτο μήνα πριν μάθουμε φύλο κλπ. Μου πε πω θα κάνω κορίτσι και μάλιστα θα γεννηθεί 3100. Άντε να δούμε ,πάντως αν γίνει θα αρχίσω να τα πιστεύω αυτά .

• Μου αρέσει 3

MBIdp2.png00R4p3.png

17 ώρες πρίν, 2angels είπε:

Πως το καταφέρνουν αυτό ρε παιδί μου; Βλέπω τον αδερφό μου! Μόνο σιδέρωμα δεν κάνει....όλα τα άλλα τα κάνει. Σκούπισμα , παντζούρια , μαγείρεμα .... Τι να πω; Δεν την έχουμε τη μαλαγανια και μεις μαλλον, η πέσαμε σε ανατολίτες. Χαχαχαχααχ

Ο δικος μου ειναι ανατολιτης αλλα τα κανει ολα, μα ολα.

• Μου αρέσει 1

e97556d272.png

7 ώρες πρίν, 2angels είπε:

Ναι την εκανα και εγω μια χαρα ηταν τα αποτελεσματα!

• Μου αρέσει 1

...:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...