Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, Sofaki91 είπε:

Κοίτα βάση από αυτά που έχω δει είναι ήσυχοι χαχαχ αλλά στην κοσμάρα τους πολύ.. Και εγώ βέβαια με ωροσκόπο δίδυμο είμαι χαχαχα δεν είναι να το λέω παραέξω.. Είμαι λίγο αναίσθητη ώρες ώρες αλλά οκ όχι σε τέτοιο σημείο.. 

Φαντάζομαι το έχετε χιλιοσυζητησει αυτό το θέμα αλλά αφού δν παίρνει από λόγια και δεν βλέπει σε τι κατάσταση είσαι και να βοηθήσει λίγο άστα να πάνε δεν αξίζει να χαλιέσαι πλέον πορεύεσαι μ'αυτό..

Καλύτερα δεν θα μπορούσες να το θέσεις! Έχω συνηθίσει με τα χρόνια και ότι θέλω το κάνω μόνη μου πλέον, δεν ζητάω βοήθεια! 

πρίν από 40 λεπτά , 2angels είπε:

Νομίζω πως τελικά δεν έχει σχέση το ζώδιο αλλά πώς τους μάθαμε! Ο δικός μου άμα κάνει κάτι το κάνει τέλεια! Αλλά μεχρι να πιαστεί μου βγάζει το λάδι, νιώθω ότι το κάνει επίτηδες μερικές φορές γιατί ξέρει ότι στο τέλος θα το κάνω μόνη μου. Ευτυχώς μου έβαψε το δωμάτιο! Χαχαχα. Υδροχόος ο άντρας μου, Υδροχόος ο αδερφός μου....καμία σχέση μεταξύ τους στο θέμα σπίτι-συμαζεμα- μαστορεματα. 

Ειναι πως τους είχαν μάθει οι μαμάδες τους, πως τους μάθαμε εμείς... Άσε! Εμείς φταίμε! Η κουνιάδα μου τον έχει στρώσει και τα κάνουν ολα μαζί! Μη σου πω αυτός κάνει πιο πολλά! Πολύ τους ζηλεύω, τι να σου πω... 

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 42 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Καλύτερα δεν θα μπορούσες να το θέσεις! Έχω συνηθίσει με τα χρόνια και ότι θέλω το κάνω μόνη μου πλέον, δεν ζητάω βοήθεια! 

Ειναι πως τους είχαν μάθει οι μαμάδες τους, πως τους μάθαμε εμείς... Άσε! Εμείς φταίμε! Η κουνιάδα μου τον έχει στρώσει και τα κάνουν ολα μαζί! Μη σου πω αυτός κάνει πιο πολλά! Πολύ τους ζηλεύω, τι να σου πω... 

Πως το καταφέρνουν αυτό ρε παιδί μου; Βλέπω τον αδερφό μου! Μόνο σιδέρωμα δεν κάνει....όλα τα άλλα τα κάνει. Σκούπισμα , παντζούρια , μαγείρεμα .... Τι να πω; Δεν την έχουμε τη μαλαγανια και μεις μαλλον, η πέσαμε σε ανατολίτες. Χαχαχαχααχ

• Μου αρέσει 1

l6GMp3.png%22%20 

1 hour ago, 2angels είπε:

Καλημέρα.... Όχι μωρέ δεν νομίζω! Και γω όπως τα μάζευα από την απλώστρα κάποια μου πέφταμε κάτω, καλό σίδερο και μια χαρουλα. Εμάς μας αποστειρωνανε; Τίποτα δεν πάθαμε! 

Από όρεξη πολύ που λες. Μετά το χθεσινό όμως τέλος! Μπουκιά μπουκιά θα τρώω. 

Νομίζω πως τελικά δεν έχει σχέση το ζώδιο αλλά πώς τους μάθαμε! Ο δικός μου άμα κάνει κάτι το κάνει τέλεια! Αλλά μεχρι να πιαστεί μου βγάζει το λάδι, νιώθω ότι το κάνει επίτηδες μερικές φορές γιατί ξέρει ότι στο τέλος θα το κάνω μόνη μου. Ευτυχώς μου έβαψε το δωμάτιο! Χαχαχα. Υδροχόος ο άντρας μου, Υδροχόος ο αδερφός μου....καμία σχέση μεταξύ τους στο θέμα σπίτι-συμαζεμα- μαστορεματα. 

Ε και εγω τα σιδερωσα ολα πολυ καλα και τα εβαλα στην ντουλαπα... οσον αφορα το φαι καο εγω εχω παρει καπου 13 κιλα δν θελω να ξεφυγω τωρα στο τελος...

...:-D

πρίν από 4 λεπτά , 2angels είπε:

Πως το καταφέρνουν αυτό ρε παιδί μου; Βλέπω τον αδερφό μου! Μόνο σιδέρωμα δεν κάνει....όλα τα άλλα τα κάνει. Σκούπισμα , παντζούρια , μαγείρεμα .... Τι να πω; Δεν την έχουμε τη μαλαγανια και μεις μαλλον, η πέσαμε σε ανατολίτες. Χαχαχαχααχ

Σου λέω τώρα ο άνθρωπος στρώνει τραπέζι κάθε μέρα, πλένει πιάτα κάθε μέρα, απλωνει ρούχα, κρεμάει κουρτίνες, κάνει γενική... Δεν εχεις ιδέα!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η κουνιάδα μου είναι λίγο μπιτς! Αλλά καλά κάνει! Όχι χαζή σαν εμάς που τα κανουμε όλα και σου λέει σιγά που κουράστηκες;

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ναντια δε είπε:

Ε και εγω τα σιδερωσα ολα πολυ καλα και τα εβαλα στην ντουλαπα... οσον αφορα το φαι καο εγω εχω παρει καπου 13 κιλα δν θελω να ξεφυγω τωρα στο τελος...

Πριν λίγο που ζυγιστηκα και γω 13.

Βάση Πητ  αύριο μπαίνω στο μήνα μου.... Τρέχω να σας φτάσω, μένω τελευταία! Μην γεννησετε  και με ξεχάσετε!!!  Σήμερα το πρωί ακούστηκε ένα κρατς από το δεξί μου πλευρό. Σφηνώσει το πόδι της μπέμπας; Έσπασε το πλευρό μου η το πόδι της; :shock:

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Σου λέω τώρα ο άνθρωπος στρώνει τραπέζι κάθε μέρα, πλένει πιάτα κάθε μέρα, απλωνει ρούχα, κρεμάει κουρτίνες, κάνει γενική... Δεν εχεις ιδέα!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η κουνιάδα μου είναι λίγο μπιτς! Αλλά καλά κάνει! Όχι χαζή σαν εμάς που τα κανουμε όλα και σου λέει σιγά που κουράστηκες;

Εντάξει είπαμε.... Άντρα θέλω όχι οικιακή βοηθό! Μην το ξεφτιλισουμε! Αυτό Φαίη μου δεν το ζηλεύω! Μόνο όταν είμαι κουρασμένη.... Χαχαχααχχ

• Χαχα 2

l6GMp3.png%22%20 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

Καλημερααααα!!!!! Βρε κοριτσια μεχρι τωρα ετρωγα κανονικα οπως πριν μολις μπηκα συον 9ο τι πεινα ειναι αυτη;;;;;; το εχετε και εσεις;;;;;

Καλημέρααα..Ναι και εμένα ξαφνικά αυξήθηκε η όρεξη μου.. Όσο για την πεταλούδα όχι μωρέ όπως λέει και η @2angels και εμένα μου πέφτανε κάτω αλλά τα σιδέρωνα καλά..

Χαχαχ πάντως και εμένα ο αδερφός μου τα κάνει όλα με οικογένεια.. Δηλαδή μπορεί να τα κάνει αλλά εφόσον δεν δουλεύει και η νύφη μου τώρα δεν τα κάνει..

Αλλά είναι στον άνθρωπο και κυρίως όπως τους μάθει η μαμά τους αυτό ξέρω..

πρίν από 28 λεπτά , 2angels είπε:

Βάση Πητ  αύριο μπαίνω στο μήνα μου.... Τρέχω να σας φτάσω, μένω τελευταία! Μην γεννησετε  και με ξεχάσετε!!!  Σήμερα το πρωί ακούστηκε ένα κρατς από το δεξί μου πλευρό. Σφηνώσει το πόδι της μπέμπας; Έσπασε το πλευρό μου η το πόδι της; :shock:

Εντάξει είπαμε.... Άντρα θέλω όχι οικιακή βοηθό! Μην το ξεφτιλισουμε! Αυτό Φαίη μου δεν το ζηλεύω! Μόνο όταν είμαι κουρασμένη.... Χαχαχααχχ

Όχι όχι δεν θα σε ξεχάσουμε μην ανησυχείς εδώ θα μαστε και θα τα λέμε.. Χαχαχα Ε να έσπασε κάτι δεν νομίζω..

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 33 λεπτά , 2angels είπε:

Το θέμα είναι ότι αν δεν τα κάνει πάντα δεν θα τα κάνει ούτε όταν είσαι κουρασμένη! Από το να είναι στο άλλο άκρο τον προτιμω χαρωπη νοικοκυρα! 

Ανοίγουν τα κόκαλα σου βρε, κανένας από τους 2 δεν έσπασε κάτι, μην αγχώνεσαι! Πότε έχει Πητ;

Εγώ πριν μια βδομάδα ζυγιστηκα +5 είμαι! Αύριο πάω για nst!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 15 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Το θέμα είναι ότι αν δεν τα κάνει πάντα δεν θα τα κάνει ούτε όταν είσαι κουρασμένη! Από το να είναι στο άλλο άκρο τον προτιμω χαρωπη νοικοκυρα! 

Ανοίγουν τα κόκαλα σου βρε, κανένας από τους 2 δεν έσπασε κάτι, μην αγχώνεσαι! Πότε έχει Πητ;

Εγώ πριν μια βδομάδα ζυγιστηκα +5 είμαι! Αύριο πάω για nst!

Και τώρα δεν κάνει  πολλα..." θα έρθει η μητέρα  σου " μου λέει! Αλλά δουλεύει και όλη μέρα, τι να του πω;

Χαχαχαχααχ πλακα έκανα για το σπάσιμο! 

28/9 έχω Πητ.

l6GMp3.png%22%20 

Κορίτσια Καλημέρα με το καλο σε ολες!! Μια ερώτηση να κάνω αν γνωρίζει κάποια..22/8 εκανα β επιπέδου ΠΗΤ εχω 18-21/12 ολα καλα με το μικρό μας ολα φυσιολογικά στον κολπικό ομως για τον τράχηλο μου ειπε ο γιατρός οτι στην ηλικία κύησης που ειμαι ο τράχηλος έπρεπε να ειναι απο 25 χιλιοστά και πάνω κι εγω ειμαι οριακά 24 (υπάρχει δλδ κίνδυνος πρόωρου τοκετού) επειδή εχω 3 μηνες μπροστά ακόμα μου συνέστησε ξεκούραση και μια κολπική αλοιφή τη vasclor (προγεστερόνη). Εχω αγχωθεί Πολύ η αλήθεια ειναι κι ας με καθησύχασε και προσωπική μου γιατρός.. υπάρχει καποια κοπέλα με κατι παρόμοιο γέννησε τελικά στην ωρα της η γνωρίζει κατι πάνω στο θεμα αυτό;

πρίν από 9 λεπτά , 2angels είπε:

Και τώρα δεν κάνει  πολλα..." θα έρθει η μητέρα  σου " μου λέει! Αλλά δουλεύει και όλη μέρα, τι να του πω;

28/9 έχω Πητ.

Αμάν καλέ το πήραμε και σοβαρά χαχαχα.. 

Καλά ναι ειδικά όταν δουλεύει όλη μέρα κιόλας τι να ζητήσεις να σου κάνει.. γτ και εγώ δεν ζητάω πολλά αλλά ορισμένα θέλω να τα σκέφτεται και απο μόνος του..

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Αμάν καλέ το πήραμε και σοβαρά χαχαχα.. 

Καλά ναι ειδικά όταν δουλεύει όλη μέρα κιόλας τι να ζητήσεις να σου κάνει.. γτ και εγώ δεν ζητάω πολλά αλλά ορισμένα θέλω να τα σκέφτεται και απο μόνος του..

Αυτό θα ήθελα και γω, να τα σκέφτεται και λίγο μόνος του και να μην τον κυνηγαω και να λέει ότι γκρινιάζω κιόλας! Αν τον πιάσει η προκοπή από την άλλη, φωνάζει εκείνος σε μένα! OMG :D

πρίν από 49 λεπτά , Irini123 είπε:

Κορίτσια Καλημέρα με το καλο σε ολες!! Μια ερώτηση να κάνω αν γνωρίζει κάποια..22/8 εκανα β επιπέδου ΠΗΤ εχω 18-21/12 ολα καλα με το μικρό μας ολα φυσιολογικά στον κολπικό ομως για τον τράχηλο μου ειπε ο γιατρός οτι στην ηλικία κύησης που ειμαι ο τράχηλος έπρεπε να ειναι απο 25 χιλιοστά και πάνω κι εγω ειμαι οριακά 24 (υπάρχει δλδ κίνδυνος πρόωρου τοκετού) επειδή εχω 3 μηνες μπροστά ακόμα μου συνέστησε ξεκούραση και μια κολπική αλοιφή τη vasclor (προγεστερόνη). Εχω αγχωθεί Πολύ η αλήθεια ειναι κι ας με καθησύχασε και προσωπική μου γιατρός.. υπάρχει καποια κοπέλα με κατι παρόμοιο γέννησε τελικά στην ωρα της η γνωρίζει κατι πάνω στο θεμα αυτό;

Εφόσον δεν ανησυχούν οι γιατροί σου, κάτσε ξάπλα και χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά! Μόνο να ζητάς να παρακολουθούν το μήκος μήπως χρειαστεί κάποια στιγμή διαφορετική αντιμετώπιση. Βάλε τα ποδαράκια ψηλά για να μην πέφτει το βάρος στο τραχηλο και να ξέρεις ότι το αριστερό πλαι βοηθά στη καλύτερη αιμάτωση . Είσαι οριακά, αν ήταν κάτι επίφοβο δεν θα σε άφηναν, έτσι δεν είναι; 

• Χαχα 1

l6GMp3.png%22%20 

2 ώρες πρίν, 2angels είπε:

28/9 έχω Πητ.

Μήπως έχουμε τον ίδιο άντρα; Αχαχαχαχα και εμένα το ίδιο μου λέει για τη μάνα μου! Εγώ έχω Πητ 26/9 

• Χαχα 2

Opjnp2.pngnWWEp2.png

2 ώρες πρίν, Sofaki91 είπε:

Καλημέρααα..Ναι και εμένα ξαφνικά αυξήθηκε η όρεξη μου.. Όσο για την πεταλούδα όχι μωρέ όπως λέει και η @2angels και εμένα μου πέφτανε κάτω αλλά τα σιδέρωνα καλά..

Χαχαχ πάντως και εμένα ο αδερφός μου τα κάνει όλα με οικογένεια.. Δηλαδή μπορεί να τα κάνει αλλά εφόσον δεν δουλεύει και η νύφη μου τώρα δεν τα κάνει..

Αλλά είναι στον άνθρωπο και κυρίως όπως τους μάθει η μαμά τους αυτό ξέρω..

Όχι όχι δεν θα σε ξεχάσουμε μην ανησυχείς εδώ θα μαστε και θα τα λέμε.. Χαχαχα Ε να έσπασε κάτι δεν νομίζω..

Εννοειτε πως δν θα σε ξεχασουμε εξαλλου θα μπαινουμε να τα λενε θα εχουμε αποκτησει καινουργια πτοβληματα ...εμενα παλι ο αντρας μου τρεχει ολη μερα λογο δουλειας κ εμαι εντελως μονη μου με βοηθαει δν εχω παραπονο αλλα με χρονοκαθυστερηση θα πρεπει να του το πω 5 6 φορες!!

• Μου αρέσει 1

...:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...