Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 29 λεπτά , 2angels είπε:

Εγώ θα τη κρατήσω να βγει Ζυγός.... Θα πάω να βάλω πεσο! Χαχαχα χαχαχαχααχ

Αστειακι!!!

Αχαχαχαχα εμένα ο γιος μου ήταν να βγει Σκορπιός που τους αγαπώ αλλά βγήκε Ζυγός τελικά! Ο Παρθένος μου αρέσει σας ζωδιο, δεν μπορώ να πω! Νοικοκυρικα ζωδια! Είναι και η μανούλα μου...

πρίν από 22 λεπτά , 2angels είπε:

Νομίζω την αποτελειώσες  τωρα!!! Χαχαχα ε; @Sofaki91 ???

Αχαχαχαχα οχι μωρέ, αφού έχω ακουσει και κοπέλες που έφαγαν την επόμενη μέρα! Μην απογοητεύεσαι!!!!

• Χαχα 2

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Marmat είπε:

Παστρικα θα είναι τα κορίτσια μας τα παρθενακια....Θα περνάει το δάχτυλο από τα έπιπλα σαν κακιά πεθερά και θα μου λεει στραβωμενη "Μαμά έχει σκόνη εδώ"!!:shock:

Το ωραίο θα είναι όμως ότι μετά απο το σχόλιο θα παίρνει το ξεσκονοπανο!!! Και τα αγόρια παρθενακια παστρικα είναι μωρέ... Γιατί αν δεν είναι χάθηκα! Έχω ήδη 2 τσαπατσουληδες μέσα στο σπίτι! Αχαχαχαχα 

• Χαχα 3

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Marmat είπε:

Παστρικα θα είναι τα κορίτσια μας τα παρθενακια....Θα περνάει το δάχτυλο από τα έπιπλα σαν κακιά πεθερά και θα μου λεει στραβωμενη "Μαμά έχει σκόνη εδώ"!!:shock:

Ωχ Παναγία μου.... Άλλο ένα ψυχαναγκαστικό άτομο χρειάζομαι εδώ μέσα να ισιωσουμε! Χαχαχαχαχ "μαμά η βρύση έχει άλατα και δεν μπορώ να κάνω μπάνιοοοοο!!!!" Χαχα αχα λες να μου κοιτάει και τις πορτες από πάνω άμα μεγαλώσει λίγο; Την πατήσαμε μου φαίνεται!!!

• Χαχα 2

l6GMp3.png%22%20 

2 ώρες πρίν, 2angels είπε:

Νομίζω την αποτελειώσες  τωρα!!! Χαχαχα ε; @Sofaki91 ???

Ελπίζω εμένα να μου δώσουν χαχαχαχ μια μαχαιριά την έφαγα..

Τουλάχιστον είναι ζώδιο της γης όπως και εγώ Ταυρος.. ας είναι νοικοκυρουλα να βάζει και τον μπαμπά της σε τάξη χαχαχα παρόλο που οι ζυγοί είναι..ο άντρας μου πάλι δεν το χει..Είναι και στον άνθρωπο όμως τι βιώματα είχε απ το σπίτι του!

• Μου αρέσει 1

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 30 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Ελπίζω εμένα να μου δώσουν χαχαχαχ μια μαχαιριά την έφαγα..

Τουλάχιστον είναι ζώδιο της γης όπως και εγώ Ταυρος.. ας είναι νοικοκυρουλα να βάζει και τον μπαμπά της σε τάξη χαχαχα παρόλο που οι ζυγοί είναι..ο άντρας μου πάλι δεν το χει..Είναι και στον άνθρωπο όμως τι βιώματα είχε απ το σπίτι του!

Εμένα ο άντρας είναι Δίδυμος και ο γιος Ζυγός. Ο άντρας δεν σηκώνει το χέρι του να κάνει το παραμικρό και ο γιος για να μαζέψει το δωμάτιο του και τα παιχνίδια του από το σαλόνι πρέπει να του υποσχεθω παιδότοπο! Μόνο το μαγείρεμα του αρέσει, μαγειρεύει μαζί μου κάθε μέρα! Πονταρω στον μπέμπη μου ότι θα βοηθάει τη μανούλα στα δύσκολα!!!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Εμένα ο άντρας είναι Δίδυμος και ο γιος Ζυγός. Ο άντρας δεν σηκώνει το χέρι του να κάνει το παραμικρό και ο γιος για να μαζέψει το δωμάτιο του και τα παιχνίδια του από το σαλόνι πρέπει να του υποσχεθω παιδότοπο! Μόνο το μαγείρεμα του αρέσει, μαγειρεύει μαζί μου κάθε μέρα! Πονταρω στον μπέμπη μου ότι θα βοηθάει τη μανούλα στα δύσκολα!!!

Ωραία περνάς χαχαχα... όντως ελπίζεις στον μπέμπη τώρα.. Έχω γαμπρό δίδυμο πρέπει να τους το πεις να κάνουν κάτι αλλά είναι τόσο ήσυχοι ως χαρακτήρες..πολυ καλοί

bzCDp2.png

SRQyp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Ωραία περνάς χαχαχα... όντως ελπίζεις στον μπέμπη τώρα.. Έχω γαμπρό δίδυμο πρέπει να τους το πεις να κάνουν κάτι αλλά είναι τόσο ήσυχοι ως χαρακτήρες..πολυ καλοί

Τι είναι;;;;; Ήσυχοι;;; Αχαχαχαχα σε καλό σου με έκανες και γέλασα!!! Όντως αν δεν τους πεις να κάνουν κάτι δεν το κάνουν! Απόψε ήταν ξαπλωμένος στον καναπέ, εγώ να ποναω, ο μικρός να θέλει να του βάλω να φάει και σηκώθηκα εγώ κουτσαινοντας, δεν σκέφτηκε καν να σηκωθεί να του βάλει! Τόσο πολύ!!!

• Λυπημένη/-ος 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Τι είναι;;;;; Ήσυχοι;;; Αχαχαχαχα σε καλό σου με έκανες και γέλασα!!! Όντως αν δεν τους πεις να κάνουν κάτι δεν το κάνουν! Απόψε ήταν ξαπλωμένος στον καναπέ, εγώ να ποναω, ο μικρός να θέλει να του βάλω να φάει και σηκώθηκα εγώ κουτσαινοντας, δεν σκέφτηκε καν να σηκωθεί να του βάλει! Τόσο πολύ!!!

Κοίτα βάση από αυτά που έχω δει είναι ήσυχοι χαχαχ αλλά στην κοσμάρα τους πολύ.. Και εγώ βέβαια με ωροσκόπο δίδυμο είμαι χαχαχα δεν είναι να το λέω παραέξω.. Είμαι λίγο αναίσθητη ώρες ώρες αλλά οκ όχι σε τέτοιο σημείο.. 

Φαντάζομαι το έχετε χιλιοσυζητησει αυτό το θέμα αλλά αφού δν παίρνει από λόγια και δεν βλέπει σε τι κατάσταση είσαι και να βοηθήσει λίγο άστα να πάνε δεν αξίζει να χαλιέσαι πλέον πορεύεσαι μ'αυτό..

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Και γω στην ασιτια ημουνα μετα την καισαρικη κοριτσια! Απο παρασκευη που γεννησα..μου φερανε βραστο κοτοπουλο με σουπα τη Δευτερα!!!! Και δεν τρωγοτανε κιολας! Αηδια αναλατη!

Ο αντρας μου διδυμος-πολυ σχολαστικος με τις δουλειες! Αλλα αναισθησια εχει φουλ! Οποτε θελει τις κανει...

e2Obp2.png87dnp3.png

On 25/8/2018 at 5:48 ΜΜ, Sofaki91 είπε:

Κορίτσια καισαρική και εγώ τελικά..

Λόγω αυτοανοσου είχα δώσει στην γιατρό μου μια λίστα με φάρμακα που απαγορεύεται να πάρω..Η λίστα αυτή σκεφτείτε είναι 4 σελίδες περίπου..Όταν είχα πάει στον νευρολόγο μου είχε πει μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά με λιγότερη δόση επισκληριδιο..Σήμερα στο δεύτερο nst μίλησε η γιατρός μου με την αναισθησιολογο έπειτα και εγώ και είπε το καλύτερο να μην έχω και εγώ θέμα και το μωρό να κανονίσουμε καισαρική.. Οπότε στις 8 αν δεν σπάσουν νωρίτερα τα νερά ή έρθουν πόνοι θα γεννήσω τότε.

Εγώ ήθελα και θέλω πολύ φυσιολογικό και ας μην κάνω επισκληριδιο αλλά στο ράψιμο πάλι έχω θέμα πάλι δεν μπορούν να μου βάλουν τίποτα.. τεσπα πήρα και τα μπισκότα μου και περιμένουμε 

Καλημερααααα!!!!! Βρε κοριτσια μεχρι τωρα ετρωγα κανονικα οπως πριν μολις μπηκα συον 9ο τι πεινα ειναι αυτη;;;;;; το εχετε και εσεις;;;;;

...:-D

Κοριτσια πηγα να σιδωρωσω τα ρουχαλακια του μωρου κ στο καλαθι που τα εχω βαλει βρηκα μια πεταλουδιτσα απο αυτες τις μικρες που φερνουν γουρι που λενε.. τι να κανω;;;; να τα ξαναπλυνω ολααα;;; τα σιδερωσα πολυ καλα με ατμο... 

...:-D

πρίν από 13 λεπτά , ναντια δε είπε:

Κοριτσια πηγα να σιδωρωσω τα ρουχαλακια του μωρου κ στο καλαθι που τα εχω βαλει βρηκα μια πεταλουδιτσα απο αυτες τις μικρες που φερνουν γουρι που λενε.. τι να κανω;;;; να τα ξαναπλυνω ολααα;;; τα σιδερωσα πολυ καλα με ατμο... 

Καλημέρα.... Όχι μωρέ δεν νομίζω! Και γω όπως τα μάζευα από την απλώστρα κάποια μου πέφταμε κάτω, καλό σίδερο και μια χαρουλα. Εμάς μας αποστειρωνανε; Τίποτα δεν πάθαμε! 

Από όρεξη πολύ που λες. Μετά το χθεσινό όμως τέλος! Μπουκιά μπουκιά θα τρώω. 

10 ώρες πρίν, ΦαιηΚατς είπε:

Νομίζω πως τελικά δεν έχει σχέση το ζώδιο αλλά πώς τους μάθαμε! Ο δικός μου άμα κάνει κάτι το κάνει τέλεια! Αλλά μεχρι να πιαστεί μου βγάζει το λάδι, νιώθω ότι το κάνει επίτηδες μερικές φορές γιατί ξέρει ότι στο τέλος θα το κάνω μόνη μου. Ευτυχώς μου έβαψε το δωμάτιο! Χαχαχα. Υδροχόος ο άντρας μου, Υδροχόος ο αδερφός μου....καμία σχέση μεταξύ τους στο θέμα σπίτι-συμαζεμα- μαστορεματα. 

l6GMp3.png%22%20 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...