Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Alex@ είπε:

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα μετά τα νέα για τα δικά μου δίδυμα, οι διαφορετικοί σακοι με δικό τους πλακούντα συμβαίνει όταν το έμβρυο διαιρεθεί τις 3 πρώτες μέρες, μετά όπως εμένα 4 με 8η μέρα είναι μονοχοριακα σε δύο σάκους, χωρίζονται από μια μεμβράνη αλλά με έναν πλακούντα.

Εσένα χωρίστηκαν στο εργαστήριο ή έβαλες 3 ημερών κ έγινε η διαίρεση εκείνη την ημέρα;

Όχι κορίτσι μου δύο βλαστοκυστες μεταφέραμε εμείς...ο γιατρός θεωρεί πως το ένα διαιρεθηκε αμέσως με την εμφύτευση...για αυτό και ειδαμε αμέσως 3 σάκους...

Μανουλες Σεπτεμβριου 2018

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια, 

Μόλις ανακάλυψα την ενότητα.. Εγώ μπαίνω την Τρίτη στην 14η βδομάδα και ΠΗΤ έχω στις 18.09!Η Αυχενική βγήκε τέλεια και όλα κυλούν καλά. Εκτός από τα συμπτώματα..απο την 6η εβδομάδα μέχρι και τώρα έχω αναγούλες ξινιλες και έντονες δυσπεψιες.. εσείς πως τα πάτε??

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Sofaki91 είπε:

Γεια σας κορίτσια, 

Μόλις ανακάλυψα την ενότητα.. Εγώ μπαίνω την Τρίτη στην 14η βδομάδα και ΠΗΤ έχω στις 18.09!Η Αυχενική βγήκε τέλεια και όλα κυλούν καλά. Εκτός από τα συμπτώματα..απο την 6η εβδομάδα μέχρι και τώρα έχω αναγούλες ξινιλες και έντονες δυσπεψιες.. εσείς πως τα πάτε??

Καλώς ήρθες! Εγώ έχω ΠΗΤ 1.10, αλλά θα μπω με καισαρική προς το τέλος Σεπτέμβρη. Σήμερα μπήκα στην 13η εβδομάδα.

On 16/3/2018 at 8:42 ΜΜ, λιλιτο είπε:

Εμείς πήγαμε στο γιατρό .πάλι δεν μάθαμε το φύλο.ηταν ανάποδα.και δεν έλεγε να γυρίσει.τετοιο ανάποδο --πεισματαρικο είναι.ελπιζω να μην μας βγάλει την πίστη οταν γεννηθεί.χαχαχαχαχα.εμενα φούσκωσε λίγο η κοιλίτσα μου τώρα που είμαι στη 14η βρομαδα.φυσικα δεν φαίνομαι για έγκυος αλλά σαν να παχυνα λίγο.και έχω πάρει 3 κιλά .εσείς πώς πάτε από θέμα κιλών?

Αργά ή γρήγορα θα σας αποκαλυφθεί! χαχχαχαχα Εγώ έχω την κοιλούμπα που είχα πριν μείνω έγκυος, αφού κατάφερα να παχύνω κι άλλο αφότου γέννησα. Έχω βέβαια καταφέρει να μην πάρω άλλα κιλά μέχρι τώρα αλλά δεν βλέπω να το κρατάω. Ευτυχώς ανοίγει ο καιρός και θα αρχίσω να φοράω τα μακριά φορέματα και τις κελεμπίες! χαχαχαχα Δεν πειραζει !!! του ΧΡΟΝΟΥ το καλοκαίρι θα είμαι μοντελάκι πάλι. :-D

15 ώρες πρίν, kiki1986 είπε:

Ναι το αυγό με βόλεψε πολύ σ αυτό το θέμα...δεν χρειαζόταν να τον ξυπνήσω κ τον έπαιρνα με το αυγό κ τον κούμπωμα στο καρότσι... Εγώ έκανα λήψη τροφοβλάστης την Τετάρτη βγήκαν καλά για τρισωμιες κ περιμένουμε για αυτισμόυς την επόμενη βδομάδα...εγώ έχω πάρει τέσσερα κιλά. Φαινομαι σαν να είμαι πέντε μηνών ...βέβαια στον γιο μου είχα πάρει μόνο ένα κιλό. Είμαι στην 14 βδομάδα κ άλλαξε η Πητ 15/9 ...α αγόρι πάλι...αγορομανα τι να κάνω....

Εγώ θα κάνω λήψη τροφοβλάστης μεθαύριο και έχω ένα άγχοςςςςςςς!!!! Πώς το αντιμετώπισες; Πόσο σου είπε να προσέχεις μετά; Είχα κάνει και στο 1ο μου παιδάκι αλλά αισθάνομαι σαν πρωτάρα.... ουφφφφ.... θα κάνετε πλήρη ανάλυση (μοριακό καρυότυπο) ή το πιο περιορισμένο έλεγχο; Θες να μου πεις πόσο θα σας κοστίσει; Εμας για πλήρη έλεγχο μας ζήτησαν πάλι γύρω στα 500 ευρώ.

StW9p2.png etcKp3.png

1 ώρα πρίν, ZiliHer είπε:

!

Εγώ θα κάνω λήψη τροφοβλάστης μεθαύριο και έχω ένα άγχοςςςςςςς!!!! Πώς το αντιμετώπισες; Πόσο σου είπε να προσέχεις μετά; Είχα κάνει και στο 1ο μου παιδάκι αλλά αισθάνομαι σαν πρωτάρα.... ουφφφφ.... θα κάνετε πλήρη ανάλυση (μοριακό καρυότυπο) ή το πιο περιορισμένο έλεγχο; Θες να μου πεις πόσο θα σας κοστίσει; Εμας για πλήρη έλεγχο μας ζήτησαν πάλι γύρω στα 500 ευρώ. 

Άντε καλή.επιτυχια πάλι . .μοριακό έκανα....πήγα στο ιατρείο του γιατρού.που.θα κόστιζε πιο φτηνά κ πληρωσα 600. Πιο πολλά από σένα...χχχ ...περίμενω σε δέκα μέρες τα υπόλοιπα... Ε σαν εμπειρία την ξέρεις τότε...το άγχος είναι περισσότερο...ένιωσε ένα τσιμπιμα αλλά.ειναι κ το ένστικτο που σε κρατάει να μην κουνηθείς.... Εγώ είχα κλειστά τα μάτια μου ...  Μου είπε να μην σηκώνω βάρη για τρεις μέρες κατά τα άλλα μπορώ να κάνω ότι θέλω....δεν χρειάζεται ακινησία όλα φυσιολογικά...

• Μου αρέσει 1

fu9Ip3.png

πρίν από 5 λεπτά , kiki1986 είπε:

Άντε καλή.επιτυχια πάλι . .μοριακό έκανα....πήγα στο ιατρείο του γιατρού.που.θα κόστιζε πιο φτηνά κ πληρωσα 600. Πιο πολλά από σένα...χχχ ...περίμενω σε δέκα μέρες τα υπόλοιπα... Ε σαν εμπειρία την ξέρεις τότε...το άγχος είναι περισσότερο...ένιωσε ένα τσιμπιμα αλλά.ειναι κ το ένστικτο που σε κρατάει να μην κουνηθείς.... Εγώ είχα κλειστά τα μάτια μου ...  Μου είπε να μην σηκώνω βάρη για τρεις μέρες κατά τα άλλα μπορώ να κάνω ότι θέλω....δεν χρειάζεται ακινησία όλα φυσιολογικά...

Μπα, λιγότερα δώσατε... τα 500 θα τα δώσουμε στο εργαστήριο και ο γιατρός θέλει άλλα 200 για τον ίδιο προσωπικά για τη λήψη. 

Ευχαριστώ πολύ! Θα προσπαθήσω να είμαι ήρεμη. Έτσι είχα κάνει και στο 1ο, αν και ο γιατρός επέμενε ότι έκανε συσπάσεις η μήτρα εκείνη την ώρα.

StW9p2.png etcKp3.png

18 ώρες πρίν, kiki1986 είπε:

Ναι το αυγό με βόλεψε πολύ σ αυτό το θέμα...δεν χρειαζόταν να τον ξυπνήσω κ τον έπαιρνα με το αυγό κ τον κούμπωμα στο καρότσι... Εγώ έκανα λήψη τροφοβλάστης την Τετάρτη βγήκαν καλά για τρισωμιες κ περιμένουμε για αυτισμόυς την επόμενη βδομάδα...εγώ έχω πάρει τέσσερα κιλά. Φαινομαι σαν να είμαι πέντε μηνών ...βέβαια στον γιο μου είχα πάρει μόνο ένα κιλό. Είμαι στην 14 βδομάδα κ άλλαξε η Πητ 15/9 ...α αγόρι πάλι...αγορομανα τι να κάνω....

Καλημερα.

Συγγνωμη αλλα φαινεται ο αυτισμος με τροφοβλαστη ή βασικα με οποιαδηποτε εξεταση?

fH1Pp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Καλημερα.

Συγγνωμη αλλα φαινεται ο αυτισμος με τροφοβλαστη ή βασικα με οποιαδηποτε εξεταση?

Ίσως όχι ο αυτισμός αυτός καθεαυτός, αλλά σίγουρα αποκλείονται κάποια σύνδρομα που σχετίζονται με τον αυτισμό και έχουν να κάνουν με μεταλλάξεις των χρωμοσωμάτων.

StW9p2.png etcKp3.png

5 ώρες πρίν, iwanna24 είπε:

Καλημερα.

Αρχικά με τροφοβλάστη μετά με αμνυοπαρακεντηση. Αλλά.σου βγάζει για 120 ασθένειες αυτισμού τις πιο συχνές. 

fu9Ip3.png

Ειμαι ειδική παιδαγωγός και Όχι ο αυτισμός δεν φαίνεται με καμία εξέταση.ειδικα προγεννητικα .απλα ίσως κάποια σύνδρομα εχουν σε μεγαλύτερη συχνοτητα συνόδες διαταραχές αυτιστικού φάσματος και αυτό μάλλον εννοει η κοπέλα πιο πάνω .αλλά δεν είναι και σιγουρο οτι επειδή θα έχει κάποιο σύνδρομο θα έχει και αυτισμό η το αντιθετο.η ομπρέλα του αυτισμού ετσι κι αλλιώς είναι τεράστια με πολλα διαφορετικά συμπτωματα απο παιδι σε παιδί και δεν γίνεται διάγνωση πριν τα 3 ετη.ευχομαι πάντως να πάνε όλα καλά μέσα από την καρδιά μου.

• Μου αρέσει 1

MBIdp2.png00R4p3.png

1 ώρα πρίν, λιλιτο είπε:

Ειμαι ειδική παιδαγωγός και Όχι ο αυτισμός δεν φαίνεται με καμία εξέταση.ειδικα προγεννητικα .απλα ίσως κάποια σύνδρομα εχουν σε μεγαλύτερη συχνοτητα συνόδες διαταραχές αυτιστικού φάσματος και αυτό μάλλον εννοει η κοπέλα πιο πάνω .αλλά δεν είναι και σιγουρο οτι επειδή θα έχει κάποιο σύνδρομο θα έχει και αυτισμό η το αντιθετο.η ομπρέλα του αυτισμού ετσι κι αλλιώς είναι τεράστια με πολλα διαφορετικά συμπτωματα απο παιδι σε παιδί και δεν γίνεται διάγνωση πριν τα 3 ετη.ευχομαι πάντως να πάνε όλα καλά μέσα από την καρδιά μου.

Και γω ειδικη παιδαγωγος ειμαι. Γι αυτο ψιλοτρελαθηκα. Εχω την εντυπωση οτι πολλοι γιατροι πουλανε κυριολεκτικα τροφοβλαστη ή αμνιο στηριζομενοι σε αυτισμο και νοητικη κατι που φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να γινει καν αντιληπτο πριν τον πρωτο χρονο ζωης του παιδιου. 

Δεν μιλαω φυσικα για την μανουλα εδω που θα κανει τροφοβλαστη για δικους της λογους...

Τι να πω?

Με το καλο σε ολες.

• Μου αρέσει 2

fH1Pp2.png

Αυτό που είπατε.πιο πάνω...κάποιες μεταλλάξεις βλέπεις... Εδώ ο αυτισμός είναι δύσκολος να εντοπίσει όταν είναι μπροστά σου το παιδάκι....αν.ητα. Τοσο εύκολο θα.πηγαιναν.ολοι να κάνουν μια εξέταση αίματος κ δεν θα τρέχαν σε ψυχολόγους λογοθεραπευτές κ άλλες.ειδικοτητες για να γίνει διάγνωση....εύχομαι σε.ολες.μας υγιέστατα παιδάκια.. 

• Μου αρέσει 1

fu9Ip3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ,ειναι καμια μεσα να μιλησουμε?περιμενω τον αντρα μου να γυρισει απο τη δουλεια και βαριεμαι πολυ.ουτε ορεξη για δουλειες εχω ουτε τιποτα να κανω. για πειτε και πητ και φυλο να κανουμε ενα πινακακι οσες θελουν

MBIdp2.png00R4p3.png

τελεια .εγω εχω πητ 11/09 αλλα δεν ξερουμε ακομα φυλο .θα το μαθουμε λογικα μετα το πασχα στο μηνιαιο ραντεβου. ξες πως μπορουμε να φτιαξουμε το πινακα?  το αναλαμβανει μια και απλα το ανεβαζει που και που η' μπορουμε να το εχουμε μονιμα να φαινεται?.δεν γνωριζω καθολου

MBIdp2.png00R4p3.png

Καλησπέρα μανούλες! Εύχομαι κι εγώ να γίνω πάλι μανούλα το Σεπτέμβρη!Και λέω Εύχομαι γιατί η αυχενική μου ήταν πολύ αυξημένη!Δε ξέρω αν σας συνέβη και πήγαν όλα καλά! Ρωτάω για γνώμες και οι περισσότεροι προτείνουν αμνιοπαρακέντηση σε τρεις εβδομάδες και όχι τροφοβλάστη μιας και δεν είναι τόσο έγκυρη και δεν βρίσκει όλα τα σύνδρομα!

Προσπαθούμε να πάρουμε τη σωστή απόφαση!Και να έχουμε θάρρος! Είναι δύσκολο!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...