Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , kate82 είπε:

Όπως πάντα εγώ είμαι αυτήν που πετάω και τα άσχετα, αχχαχαχα, μήπως γνωρίζετε κανένα μαγαζί με οικονομικά έπιπλα??? Κοιτάω για μπουφέ και κάτω από 500 δεν βρίσκω 

Η Ravenna έχει εκπτώσεις μέχρι τέλη Φεβρουαρίου. 

Μανούλες από Ν.Ιωνία!

Sophia!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 122
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο που λεσ γεωργια το ξερω αλλα προτον ειναι ακριβος 8,5 ε το παιδι και δευτερον δεν εχει χορο για μικρα σαν τιν δικια μου

ασχιετο

εχω βαρεθει το κρυο ,θελω να ερθει καλοκαιρι!!!!!!!!!!!!!!!

Ανίτα επανήλθα δρυμήτερη έμαθα γαι τρείς παιδότοπους ο ένας είναι στον Περισσό κοντά στον Άγιο Αντώνιο perperino λέγεται,ο άλλος είναι στον Περισσό και αυτός και είναι ο 0-6 που έχει και το κανάλι διεύθυνση δε ξέρω τη λέει όμως συνέχεια στο κανάλι καθώς και πικάντικη λεπτομέρεια ότι περίπου σε μια βδομάδα θα έχει δωρεάν συμμετοχή το κάνει μια φορά το χρόνο δες στο κανάλι θα το λέει και ο τρίτος είναι στη Φιλαδέλφεια επί της Δεκελείας απέναντι από τον Κένταυρο (είναι η καφετέρεια μέσα στο άλσος)δίπλα στο σούπερ μάρκετ αλλά είναι ανοιχτός και μάλλον δωρεάν δε ξέρω ακριβώς.Αυτά ελπίζω να βοήθησα...:P

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

καλιμερα ..... κριο!!!!! εμεις εχτες ανεβικαμε μεχρι το τελεφερικ τις παρνιθας ...παιδια το τι κριο εκανε δεν λεγιετε !!! πολυ κοσμος ομος ανεβενε με τα παιδια πανο στο βουνο με το τελεφερικ ....εμεις δεν τολμισαμε γιατι ξεχασα το σκουφακι της μικρης

AAAA Filoudaki από ότι κατάλαβες ούτε εγώ ούτε η Αννίτα καταφέραμε κάτι με τα τικεράκια;) σε ευχαριστούμε για το site το δημιούργησα κανονικά αλλά δε μπορώ να το κάνω να εμφανίζετε εδω κάτι με invalid url μου βγάζει στο avatar :shock:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

ναι geomi και εγω εκανα το τικερακι αλλα δεν ξερω πος να το βαλω μεσα . καλυσπερα ειπα ?....... καλυσπερα ¨)

Καλησπέρα μανούλες! Εμείς από το προηγούμενο Σάββατο είμαστε και επισήμως γειτόνοι σας!!! Έχουμε λοιπόν τακτοποιηθεί, φάγαμε και τα χιόνια και τα κρύα μας μετά και ησυχάσαμε! Τι λέτε για καμιά βολτούλα το Σαββατοκύριακο στην γειτονιά μας; Μήπως έχετε καμια πληροφορία για τον παιδικό σταθμό "Φωτεινή Ηλιαχτίδα" στα Άνω Πατήσια; Έγραψα την μικρή και ξεκίνησε προχτές, διάβασα τα σχετικά θέματα στο φόρουμ αλλά δεν μπορώ να πω ότι καλύφθηκα...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλησπέρα μανούλες! Εμείς από το προηγούμενο Σάββατο είμαστε και επισήμως γειτόνοι σας!!! Έχουμε λοιπόν τακτοποιηθεί, φάγαμε και τα χιόνια και τα κρύα μας μετά και ησυχάσαμε! Τι λέτε για καμιά βολτούλα το Σαββατοκύριακο στην γειτονιά μας; Μήπως έχετε καμια πληροφορία για τον παιδικό σταθμό "Φωτεινή Ηλιαχτίδα" στα Άνω Πατήσια; Έγραψα την μικρή και ξεκίνησε προχτές, διάβασα τα σχετικά θέματα στο φόρουμ αλλά δεν μπορώ να πω ότι καλύφθηκα...

να μαι και γω......γεια σου ξαδερφούλα!!!!!!Καλώς ήρθατε στα μέρη μας και απο δω!!!!

και γω κορίτσια μανούλα και μένω και γω Ν.Ιωνία.

Σοφάκι οτι θες εδώ είμαι εννοείται και για ξενάγηση και για όλα.

Φιλιά πολλά!!!!!

να μαι και γω......γεια σου ξαδερφούλα!!!!!!Καλώς ήρθατε στα μέρη μας και απο δω!!!!

και γω κορίτσια μανούλα και μένω και γω Ν.Ιωνία.

Σοφάκι οτι θες εδώ είμαι εννοείται και για ξενάγηση και για όλα.

Φιλιά πολλά!!!!!

Καλώς την!!! Καλώς σας βρήκαμε!

Αν κανονίσουμε συνάντηση εννοείται ότι περιμένουμε κι εσένα με τον μπουμπούκο!!! Του πήρα βρακάκιαααα, θυμήσου όταν βρεθούμε να στα δώσω γιατί εγώ είμαι ξεχασιάρα... Φίλησέ τον μου!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλησπερα.Βρηκα το τοπο συναντησης μας!!Το αλλο σαββατο κανω εγκαινεια στο μαγαζι μου.!19 Μαρτιου ωρα 19 30 αγγελου σικελιανου 22.Θα σας περιμενω ολες με τα μπουμπουκια σας!

Καλως ορισες Σοφια μου.Ελπιζω να σου αρεσει η γειτονια μας!!!!Φιλακιααααααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...