Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Ιουλίου 2018

Recommended Posts

@Koulouri θα ακούσετε μην φοβάσαι το θέμα είναι ότι κι εγώ είχα ακούσει και σταμάτησε αυτά συμβαίνουν η φύση φαίνεται είναι πάνω από εμάς μας είπε ο ντοκ να κάνουμε κάποιες εξετάσεις να μάθουμε τι σύνδρομο είχε δεν ξέρω αν θα με βοηθήσει ή όχι είμαι πολύ χαμένη θα ρωτήσω και σε σχετικό θέμα κορίτσια με παρόμοιες εμπειρίες σε ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια 

@anastella δεν με ήθελε να γίνω καλοκαιρινή μαμά καλή καρδιά λες βρε κορίτσι να χρειάζομαι εξετάσεις καρυότυπου; Θυρεοειδή δεν είχα ποτέ ρε γμτ @Agatte θα ακούσετε καρδούλα και θα είναι ο πιο γλυκός και δυνατός χτύπος 

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 935
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@boukitsa123 από τη στιγμή που έχετε δύο παιδάκια, νομίζω πως απλώς είχες δύο άτυχες στιγμές, αυτό είναι όλο καλή μου, μην απογοητεύεσαι. Κάνε και τις εξετάσεις για να είσαι καλυμμένη ότι τα έψαξες και λογικά ο γιατρός σου θα σου πει από πότε να ξεκινήσετε πάλι προσπάθειες. Είσαι πολύ μικρή κι έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου. 

Φοβάμαι λίγο γιατί έχω τσιμπημένη TSH αν και δείχνει ότι είναι παροδικό φαινόμενο γιατί πέφτει από μόνη της. Μέχρι τώρα ήμουν πολύ cool, από τη στιγμή που έκλεισα το ραντεβού, με ζώσανε τα φίδια! 

kUuJp3.pnghOAep3.png

@boukitsa123 λυπαμαι παρα παρα πολυ κοριτσι μου γλυκο.. Οι περισσοτερες εχουμε οντως βρεθει σε αυτη τη θεση, και πραγματι δεν υπαρχουν λογια, μονο να ξερεις οτι εχεις τη συμπαρασταση μας και ευχες για γρηγορη σωματικη κ ψυχικη αναρρωση :( . Να παρεις μια ζεστη αγκαλια τα παιδακια σου κ τον αντρα σου, και μολις συνελθεις θα δεις που δε θα το βαλεις κατω. Απλως τωρα ειναι νωρις για σενα! Ειναι τοσο νωπη η πληροφορια... Να ξερεις οτι οταν ειχα εγω την παλινδρομη, ο γιατρος μου ειπε οτι η γυναικα του ειχε 2 παλινδρομες αναμεσα στα 2 παιδια τους. Δεν γλυτωνουμε απο τη στατιστικη.. Ομως ειδικα οταν εχεις κι αλλα παιδια ειναι ακομη πιο σιγουρο οτι ειναι τυχαιο γεγονος. Μια μεγαλη αγκαλια κοριτσι μου...

@Koulouri μου, μην αγχωνεσαι οσο μπορεις με την καρδουλα, θα ακουσετε! Συνειδητοποιησα κι εγω οτι τελικα τα σταδια ειναι τοσα πολλα σε μια κυηση, που πραγματικα ενω νομιζα οτι απ το ενα ραντεβου στο αλλο αγχωνεσαι λιγοτερο, τελικα ισχυει το αναποδο! Αρκει να εχουμε θετικη σκεψη και ελπιδα. Θα πανε ολα καλα, θα δεις. Το βλεπω ετσι μην εχοντας κι αλλο παιδι και φοβηθηκα μετα την παλινδρομη οτι δε θα κανω ποτε! Κι ακομη εχω δρομο μπροστα μου οπως ολες μας. Οποτε δινω τη συμβουλη να επιστρατευουμε ολη μας την ελπιδα και πιστη στο μωρακι μας, και να αφηνουμε τη φυση να κανει αυτο που ξερει εκατομμυρια χρονια! Απολυτως λογικο να σε ζωνουν τα φιδια, καθε φορα εδω θα ειμαστε και θα στηριζουμε η μια την αλλη τις μερες που προηγουνται των ραντεβου :) .

On 15/12/2017 at 2:47 ΜΜ, angeliki1979 είπε:

είναι το δεύτερο παιδάκι και έχω ένα κοριτσάκι 2.5 ετών.

Την δευτέρα θα είναι το πρώτο ραντεβού με το γιατρό και λογικά αν είναι όλα καλά θα ακούσουμε καρδούλα. έχω λίγο άγχος γιατί το Σεπτέμβριο είχα μια παλίνδρομη κύηση και δεν προχώρησε.

ελπίζω ότι τώρα θα πάνε όλα καλά. επίσης με τα κιλά αγχώνομαι γιατί είμαι ήδη 84 κιλά υπέρβαρη.

Αγγελικη καλησπερα! Πηγες στο ραντεβου σου; Ολα καλα; :)

• Ευχαριστώ 1

Grpbp2.png

@boukitsa123 σ' ευχαριστώ καλή μου. Δε σου φτάνει η στεναχώρια σου,εμψυχώνεις κι εμάς. Όπως είπε και η Antila είναι πολύ νωρίς ακόμα. Δώσε χρόνο και όλα θα γίνουν. 

@Antila κι εγώ όλο το απόγευμα σήμερα αυτό σκέφτομαι. Πως είναι πολλά τα στάδια μιας κύησης και πολλά τα άγχη που περνάμε. Όσο θυμάμαι τι πέρασα στο γιο μου...και ξεκίνησα τότε με τα ίδια άγχη που έχω και τώρα. Σωστή και πολύτιμη λοιπόν η συμβουλή σου για ελπίδα και πίστη. 

• Μου αρέσει 1

@boukitsa123 ειλικρινά ειναι απίστευτα δυσάρεστο αυτό που βιώνεις ... το εχω βιώσει και εγω δυο φορές και ότι και να λέμε ο πόνος ειναι απίστευτος...τουλάχιστον γύρισες σπίτι και αντικρισες δυο προσωπάκια που τον απαλύνουν καπως...και ίσως με την πάροδο του χρόνου να αλλάξεις αυτό που σήμερα θεωρείς ότι σε βοηθάει και να αποκτήσεις με το καλό και αλλά παιδάκια ...σου εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεια σου.

@Koulouri και @Agatte λογικό το άγχος σας αλλά μην το αφήνετε να υπερισχύσει και να σας περιορίσει την χαρά της κάθε στιγμής της εγκυμοσύνης σας...δεν σας κρύβω ότι σε κάθε μου εγκυμοσυνη νιώθω πολλές στιγμές αγωνίας και άγχους αλλά ξέρετε κατι ζούμε ενα μικρό θαύματακι που μέχρι να ολοκληρωθεί και να έρθει η μοναδική στιγμή του να αγκαλιάσουμε αυτά τα πλασματάκια ας το ζήσουμε όσο πιο όμορφα και γλυκά γίνεται με θετική διάθεση διώχνοντας τον κάθε μας φόβο.

Καλο βράδυ σε όλες 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@boukitsa123 ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια σε μια τέτοια κατάσταση. Τόση ώρα γράφω και σβήνω για να βρω τις κατάλληλες λέξεις!! Λυπάμαι πολύ!! Όσο για το αν θα κάνεις άλλη προσπάθεια μπορεί να έρθει εκεί που δεν το περιμένεις!! Οπότε χρειαστείς κάτι εμείς εδώ θα είμαστε!!!

Κοριτσια μου καλησπερα! Δυστηχως κι εγω σημερα ερχομαι με δυσαρεστα νεα! Ειχα το πρωι ραντεβου κ παλι καρδια δεν ακουσαμε...η τελευταια μου περιοδος ηταν 19/10 κ σφωνα μ αυτο επρεπε ν ειμαι 8.4w ο υπερηχος παντα εδειχνε λιγοτερο σημερα ηταν 5w αρχικα ο γιατρος το απεδιδε στον μεγαλο μου κυκλο αλλα σημερα προβληματιστηκε πολυ...ως τψρα βλεπουμε μονο σακο κ τιποτα μεσα κ φυσικα δεν υπαρχει καρδιακος παλμος...μου εδωσε ν κανω εξετασεις κ μεσα σ αυτα ειχε κ χοριακη η οποια ηταν 21.010 δλδ οκ με βαση την εβδ π δειχνει ο υπερηχος...δεν ξερω τι να πω...μου ειπε ν παω τεταρτη ν με δει ξανα κ ν δουμε πως θα προχωρησουμε... @boukitsa123  μην απογοητευεσαι...εγω να σας πω πηρα τρελη θετικη ενεργεια απο τη μικρουλα μου κ σκεφτομαι ποσο τυχερη ειμαι διοτι βλεπεις αυτη τη φατσουλα κ ξεχνας σχεδον τα παντα...ευχομαι σε ολες γερα μωρακια το καλοκαιρι κ θα τα λεμε σε αλλο topic για το μεγαλωμα των ζουζουνιων μας...

• Λυπημένη/-ος 1

boukitsa123 Μην απογοητεύεσαι και εγω το Σεπτέμβριο είχα πάθει το ίδιο είχα παλίνδρομη κύηση και δεν άκουσα καρδιακό παλμό και μετά από 3 μήνες είμαι πάλι έγκυος χθές πήγα και ευτυχώς όλα καλά προς το παρόν άκουσα και παλμό.

βέβαια η ανησυχία παραμένει λόγω ιστορικού αλλά ο επιμένων νικά-με τον καινούργιο χρόνο να το ξαναβάλεις μπροστά και μην τα παρατάς- κάποιος λόγος υπήρχε και έγινε ότι έγινε καλύτερα νωρίς παρά να ήταν προχωρημένο. καλές γιορτές σε όλες και καλή συνέχεια με την εγκυμοσύνη μας σε όλες.

13 ώρες πρίν, Antila είπε:

@boukitsa123 λυπαμαι παρα παρα πολυ κοριτσι μου γλυκο.. Οι περισσοτερες εχουμε οντως βρεθει σε αυτη τη θεση, και πραγματι δεν υπαρχουν λογια, μονο να ξερεις οτι εχεις τη συμπαρασταση μας και ευχες για γρηγορη σωματικη κ ψυχικη αναρρωση :( . Να παρεις μια ζεστη αγκαλια τα παιδακια σου κ τον αντρα σου, και μολις συνελθεις θα δεις που δε θα το βαλεις κατω. Απλως τωρα ειναι νωρις για σενα! Ειναι τοσο νωπη η πληροφορια... Να ξερεις οτι οταν ειχα εγω την παλινδρομη, ο γιατρος μου ειπε οτι η γυναικα του ειχε 2 παλινδρομες αναμεσα στα 2 παιδια τους. Δεν γλυτωνουμε απο τη στατιστικη.. Ομως ειδικα οταν εχεις κι αλλα παιδια ειναι ακομη πιο σιγουρο οτι ειναι τυχαιο γεγονος. Μια μεγαλη αγκαλια κοριτσι μου...

@Koulouri μου, μην αγχωνεσαι οσο μπορεις με την καρδουλα, θα ακουσετε! Συνειδητοποιησα κι εγω οτι τελικα τα σταδια ειναι τοσα πολλα σε μια κυηση, που πραγματικα ενω νομιζα οτι απ το ενα ραντεβου στο αλλο αγχωνεσαι λιγοτερο, τελικα ισχυει το αναποδο! Αρκει να εχουμε θετικη σκεψη και ελπιδα. Θα πανε ολα καλα, θα δεις. Το βλεπω ετσι μην εχοντας κι αλλο παιδι και φοβηθηκα μετα την παλινδρομη οτι δε θα κανω ποτε! Κι ακομη εχω δρομο μπροστα μου οπως ολες μας. Οποτε δινω τη συμβουλη να επιστρατευουμε ολη μας την ελπιδα και πιστη στο μωρακι μας, και να αφηνουμε τη φυση να κανει αυτο που ξερει εκατομμυρια χρονια! Απολυτως λογικο να σε ζωνουν τα φιδια, καθε φορα εδω θα ειμαστε και θα στηριζουμε η μια την αλλη τις μερες που προηγουνται των ραντεβου :) .

Αγγελικη καλησπερα! Πηγες στο ραντεβου σου; Ολα καλα; :)

όλα καλά ευτυχώς ακούσαμε καρδιά και μου έδωσε να πάρω progesterone

@dimitra2222 κοριτσι μου λυπάμαι γιαυτο που περνάς. :( οτι κ να πούμε τα λογια ειναι περιττα. Αλλα εχεις δικιο, βλεπεις το παιδακι σου κ περνεις κουραγιο. Σε καταλαβαινω. 

Εχω στεναχωρεθει πολυ με τα κοριτσια που βιώνουν τωρα αυτο. :(

Οι υπολοιπες πως ειστε; εγω ετσι κ ετσι. Παλι κρυωμενη η μικρη μου, μπουκωμα μυξες κ κακο... Ειμαι αυπνη δεν εχω κοιμηθει ολο το βραδυ. Κ τωρα δουλεια... 

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Γεια σας κορίτσια.

Ελπίζω να σταματήσουν εδώ τα δυσάρεστα νέα. @dimitra2222 τα λόγια είναι περιττά, λυπάμαι πάρα πολύ. Πάρε δύναμη από το παιδάκι σου και όποτε νιώσεις έτοιμη, ξαναπροσπαθείς. 

@anastella περαστικά. Την πας παιδικό; 

kUuJp3.pnghOAep3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια , τι κάνετε ...εμείς σήμερα πήραμε βαθμούς στο σχολειο και όλα καλα απλά εγω γκρεμό τσακίστηκε στην σκάλα και αν εξαιρέσουμε τα γόνατα απλά μόνο τρανταχτή κα αρκετά αλλά φαντάζομαι το ζουζούνακι μέσα μου να μην πολυ κατάλαβε και πολλα...άλλωστε το βλέπω θετικά γιατι σε κάθε μου καλή εγκυμοσυνη είχα και μια πτώση ...αφού ο γιατρός μου με το που του το είπα γελούσε ...αυτά τα δικά μου νεα και ευτυχώς που δεν χτύπησε και τρίτος μου ο γιος που τον κρατούσα απο το χέρι και καλα για να μην πέσει :)

@dimitra2222 λυπάμαι για αυτό που περνάς τουλάχιστον όμως όπως λες αντικρίζεις μια γλυκιά μουριτσα...σου εύχομαι η νεα χρόνια να σου φέρει ότι επιθυμείς 

Καλησπέρα κορίτσια!

Ευτυχώς, η TSH έπεσε στο 3,82 από μόνη της! Είμαι πολύ χαρούμενη! Θα δω τι θα μου πει και ο γιατρός, βέβαια. Κλασικά, ο αιματοκρίτης έπεσε στο 34,5 οπότε σίγουρα θα μου δώσει σίδηρο. Προγεστερόνη 42,45, καλή ή κακή; Δεν έχω ιδέα, δώστε μου τα φώτα σας!

kUuJp3.pnghOAep3.png

@dimitra2222 ωχ βρε κοριτσι μου... :( Ποσο λυπαμαι. Πραγματικα κριμα, θα ηταν απο αυτες τις πολυ δυσαρεστες αλλα ευτυχως τυχαιες περιπτωσεις που μαλλον λογω χρωμοσωμικης ανωμαλιας μενει κενος ο σακος. Ετσι μου ειχε εξηγησει ο γιατρος μου (αν και η δικη μου παλινδρομη ειχε εμβρυο και καρδια αλλα με πολυ χαμηλους παλμους, 45 μονο, και μετα σταματησε). Οπως κι αν σταματησει μια κυηση, ποναει πολυ, το ξερω. Ευτυχως εχεις ενα μουτρακι να παρεις αγκαλια και να αναρρωσεις ψυχικα κ σωματικα. Μετα θα παρεις τα πανω σου και η επομενη εγκυμοσυνη θα ειναι τυχερη! Κουραγιο και μια ζεστη αγκαλια απο ολες μας. Μην το βαλεις κατω εννοειται!!

@Koulouri μου δεν εχω ιδεα για προγεστερονη, δεν την εχω εξετασει ποτε! Μπραβο ομως για τον θυρεοειδη, γιουπι!!! Ο αιματοκριτης σου εκτος κυησης πως ειναι; Ηταν ηδη χαμηλος; Εμενα ηταν πχ 41 το καλοκαιρι, κ στον προγεννητικο (6 εβδομαδων) ηταν 39. Δηλαδη πως αναμενουμε την πτωση του, απο ποιον μηνα και μετα παιρνει την κατηφορα; Γιατι εχω ζαλαδες αυτες τις μερες κ δεν ξερω αν ειναι απο την κοπωση, αν ειναι το κλασικο συμπτωμα εγκυμοσυνης ή αν επεσε ο αιματοκριτης! Αυριο βεβαια παω για τον μηνιαιο αιματολογικο ελεγχο.

Κοριτσια μου, ελπιζω να ειστε καλα οι υπολοιπες!!

Grpbp2.png

Κορίτσια μου γεια σας.

@dimitra2222 πολύ λυπάμαι!! Να σκέφτεσαι ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο και είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρεις σύντομα!! Απολαύστε τις μέρες με το κοριτσάκι σας κ τον συζυγουλη σου!!!

Εγώ πήγα στον γιατρό για να ηρεμήσω τώρα στις γιορτές μετά το ταξίδι στην Αθήνα. Μας βρήκε μια χαρουλα . είδα το μωρό μας να κουνιέται έβγαλε χεράκια και ποδαράκια!! Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή για μένα και τον ανδρουλη μου. Είμαστε στην 10 βδομάδα και αισίως 3 εκατοστά. Την αυχενική τελικά στις 3 Γενάρη θα την κάνουμε και όχι 28. @Antila μαζί είμαστε νομίζω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...