Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Ιουλίου 2018

Recommended Posts

@anastella  το σιρόπι έτσι λέγεται έχει χάλια γεύση χάλια όμως δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει 

Εγώ έχω ντοκ την Δευτέρα για να δούμε θα κλείσουμε για αυχενική ή θα με ξαναδεί λογικά θα κλείσουμε :?

Όσες έχετε όρεξη για επαφές χαρά στο κουράγιο σας εγώ νιώθω συνέχεια εξαντλημένη και κατάκοπη πέφτω σαν τούβλο το βράδυ κορίτσια εγώ είχα κάνει άπειρα τεστ επειδή δεν κρατιόμουν όλα αρνητικά δηλαδή την εγκυμοσύνη αυτή την ξέρω από πριν την καθυστέρηση μερικές φορές φρικάρω με το πόσο ξέρω πια το σώμα μου εσείς το καταλαβαίνετε όταν πχ έχετε ωορρηξία; 

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 935
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, @angeliki1979!! Ειναι το πρωτο σου παιδακι ή εχεις κι αλλα; Με το καλο να ερθει στη ζωη σας ενα υγιεστατο μωρακι! Μπορει και να ακουσετε καρδουλα στο ραντεβου των 6 εβδομαδων, θα ειναι το πρωτο σας ραντεβου; Ολα να πανε καλα!

*** ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018!!! ***

1. Manoulomamaka   TEΡ 29/9/2017     -   ΠΗΤ 6/7/2018!!!   

2. Antila                        TEΡ 14/10/2017   -   ΠΗΤ 16/7/2018!!!

3. Mariza83                  TEΡ 14/10/2017   -   ΠΗΤ 20/7/2018!!!

4. t1t1n4k1                   TEΡ 14/10/2017   -   ΠΗΤ 21/7/2018!!!

5. Depy@@                   ΤΕΡ 13/10/2017   -   ΠΗΤ 23/7/2018!!!

6. dimitra2222             TEΡ 19/10/2017   -   ΠΗΤ 26/7/2018!!!

7. boukitsa123            ΤΕΡ 22/10/2017   -   ΠΗΤ 29/7/2018!!!

8. anastella                  TEΡ 24/10/2017   -   ΠΗΤ 31/7/2018!!!

9. Dinaki94                   ΤΕΡ 25/10/2017   -   ΠΗΤ 1/8/2018!!!

10. Alex_mfpm            TEΡ 25/10/2017   -   ΠΗΤ 1/8/2018!!!

11. toniasu                   ΤΕΡ 26/10/2017   -   ΠΗΤ 2/8/2018!!!

12. Koulouri                  ΤΕΡ 30/10/2017   -  ΠΗΤ 6/8/2018!!!

13. Niki1989                 ΤΕΡ 3/11/2017     -  ΠΗΤ 10/8/2018!!!

14. Αgatte                     TEΡ 5/11/2017    -   ΠΗΤ 12/8/2018!!!

15. angeliki1979           TEΡ 6/11/2017   -    ΠΗΤ 13/8/2018!!!

Με το καλό, κορίτσια! Να έχουμε τελειόμηνες εγκυμοσύνες και υγιή μωράκια στην αγκαλιά! :wub:

Grpbp2.png

@Antila χαρά στην υπομονή σου με το πινακάκι!!!!Να διορθώσεις όποτε μπορείς την ΤΕΡ μου σε 26/10/2017. 

15 νέα μωράκια λοιπόν....

@boukitsa123 και γω το ίδιο εξαντλημένη νοιώθω. Βάζω την μικρή για ύπνο και πάω και γω....θέλω να κοιμάμαι!

DqKrp2.png YmSBp2.png 

πρίν από 10 λεπτά , toniasu είπε:

@Antila χαρά στην υπομονή σου με το πινακάκι!!!!Να διορθώσεις όποτε μπορείς την ΤΕΡ μου σε 26/10/2017. 

15 νέα μωράκια λοιπόν....

@boukitsa123 και γω το ίδιο εξαντλημένη νοιώθω. Βάζω την μικρή για ύπνο και πάω και γω....θέλω να κοιμάμαι!

Tη διορθωσα! Γενικως οποια βρει καποιο λαθος στις ημερομηνιες της, να το λεει να το διορθωνω γιατι με τα νουμερα και με τα πολλα ποστ ειναι ευκολο να μπερδευτω, χαχα! Παω να ψωνισω κανα ανετο ρουχαλακι κοριτσια, τα λεμε! <3

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

είναι το δεύτερο παιδάκι και έχω ένα κοριτσάκι 2.5 ετών.

Την δευτέρα θα είναι το πρώτο ραντεβού με το γιατρό και λογικά αν είναι όλα καλά θα ακούσουμε καρδούλα. έχω λίγο άγχος γιατί το Σεπτέμβριο είχα μια παλίνδρομη κύηση και δεν προχώρησε.

ελπίζω ότι τώρα θα πάνε όλα καλά. επίσης με τα κιλά αγχώνομαι γιατί είμαι ήδη 84 κιλά υπέρβαρη.

Διαφημίσεις

Κορίτσια, εσείς που είστε στην έβδομη εβδομάδα πάνω κάτω, ψηλαφείτε τη μήτρα; Τι θέλω να πω (μην με περάσετε για τρελή!): χθες βράδυ γύρισα μπρούμυτα στον ύπνο μου και ένιωθα χαμηλά στην κοιλιά σαν ένα μπαλάκι. Και σήμερα που άγγιξα χαμηλά την κοιλιά, αισθάνομαι ότι έχει πεταχτεί λίγο. Υπάρχει καμία άλλη εγκυούλα που το έχει αισθανθεί αυτό ή είμαι του γιατρού; :confused:

kUuJp3.pnghOAep3.png

@Koulouri μου εγώ δεν την νιώθω αλλά όταν πιάνω την περιοχή με χαλαρώνει καταλαβαίνω απλά ότι κάτι υπάρχει εκεί πέρα

@angeliki1979 κοριτσάρα μου μου μην αγχώνεσαι κι εγώ 85 κιλά είμαι με 1,67 ύψος έβαλα 7 κιλά από το καλοκαίρι δεν βαριέσαι τα μωράκια να είναι καλά κι εγώ είχα μια βιοχημική τον Σεπτέμβρη αλλά τώρα ακούσαμε καρδούλα και αισιοδοξώ έτσι κι εσύ να σκέφτεσαι ότι θα πάρεις αγκαλίτσα το καλοκαιρινό μωράκι σου :) <3 

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

@Antila οπως σου ειπαν και τα αλλα κοριτσια, μην ανησυχείς  καθόλου. ...ειχα κι εγω το ιδιο ακριβως στην πρωτη μου εγκυμοσυνη, απλα με ροζ σταγονες αντι για καφε και με ειχε φαει κι εμενα η αγωνια....ολα ομως πηγαν καλα, ο πλακουντας  ανεβηκε σιγα σιγα και γεννησα φυσιολογικα χωρις κανενα προβλημα...:):):)

@Koulouri μου μην αγχώνεσαι  για τα κιλα. Πέρυσι  ειχα παρει 3 κιλα το πρωτο τριμηνο....και στο συνολο σε ολη την εγκυμοσυνη πηρα 16 που τα θεωρω φυσιολογικα...φετος η αληθεια ειναι οτι δεν εχω βαλει ακομα αλλα και ξεκινησα με περισσοτερα απο περυσι, και τρωω  πολυ λιγοτερο γιατι  με ταλαιπωρούν  περισσοτερο οι ναυτιες...

Κοριτσια εσεις που εχετε ναυτιες, νερο μπορειτε να πιείτε; εγω δεν καταφερνω ουτε μισό  λίτρο  την ημέρα. ..μονο με γαλα τη βγαζω, αντε και κανενα χαμομηλι. ..εδω και ενα μηνα διψαω και πειναω μόνιμα. ....

zqnjp3.png

Έχω χάσει την μπάλα! Είμαστε πολλές και ελπίζω με τον καιρό να μάθουμε σιγά σιγά η μία την άλλη!

@angeliki1979 καλώς ήρθες!να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό και το σπόρι! Με μια μέρα διάφορα είμαστε! Για τα κιλά κι εγώ αγχώνομαι πολύ. Κι αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι η όρεξη που έχω! Όλη την ώρα πεινάω. Στο γιο μου δεν ήμουν καθόλου έτσι. Έτρωγα πολύ ισορροπημένα και με μέτρο. Τώρα μόνο το πρωί που έχω αναγούλες δεν τρώω και μετά οποιόν πάρει ο χάρος! 

@Alex_mfpm με το καλό το 5ο! Και χίλια μπράβο! Είναι υπέροχο το να έχετε μια τόσο μεγάλη οικογένεια! Υποκλίνομαι! 

@Antila στο γιο μου είχα καφέ στην 8η εβδομάδα και κράτησαν μέχρι την 14η. Ο γιατρός τη μία έλεγε πως ήταν ανάπτυξη της μήτρας κσι σπάσιμο αγγείων, την άλλη πώς είναι αποκόλληση. Κάθε Δευτέρα με έβρισκε με καφέ, την έβγαζα ξάπλα, Σάββατο σηκωνόμουν και είχα αίμα. Ξανά ξάπλα, ξανά utrogestan κσι πέρασε έτσι 1,5 μήνας.  Είναι ψυχοφθορο αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα το σοβαρό. Λίγη προσοχή και οι κινήσεις με χάρη και με στυλ όπως πολύ σωστά ειπώθηκε πιο πάνω! 

1 ώρα πρίν, Agatte είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, όμορφα νεα διάβασα γενικά και χάρηκα ...εγω σήμερα είχα τόση κούραση που με πήρε ο ύπνος στο τρόλεϊ ...πάλι καλα που ήταν για λίγο και δεν έκανα βόλτες :-D

Βασικα εγω με την εγκυμοσύνη δεν αγχώνομαι για τα κιλά γιατι δεν παίρνω πολλα άντε 6-8 αλλά στον θηλασμό αφήνομαι  λόγω κούρασης και εκεί δεν ισχύει για μενα ότι χάνεις κιλά αλλά μάλλον παίρνω θα λέγα.

@Agatteευχαριστω πολυ για τα καλα σου λόγια και με το καλό και εσυ το μωράκι σου!

@Antila κατι παρόμοιο είχε και μια φίλη μου μέχρι την 11η βδομάδα και τώρα ειναι στην 20 η και όλα μια χαρά όποτε φαντάζομαι το ίδιο θα γίνει και σε σένα ...βασικά μας δοκιμάζουν τα σπορακια για να μας έχουν απο τώρα σε εγρήγορση αλλά χαλάλι τους.

@angeliki1979 καλώς ήρθες και με το καλό και σένα το μωράκι σου!

Καλο βράδυ σε όλες και να έχουμε ενα όμορφο ΣΚ

@anastella να περάσετε όμορφα στο πάρτι σας

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω ολες ΠΑΡΑ πολυ που μοιραστηκατε τις εμπειριες σας και ο,τι εχετε ακουσει για τον πλακουντα, με ηρεμησατε παρα πολυ :) και εγω πιστευω πως δεν ειναι κατι σ αυτη τη φαση, εφοσον εχουμε καλες ενδειξεις απ το εμβρυακι και σωστο μεγεθος+καρδουλα. Απλως ειναι αυτο που λετε, οτι σε κραταει λιγο σε εγρηγορση! Νιωθω κ πιο ησυχη που βαζω τα utrogestan και ανυπομονω να περασουν παλι 2 βδομαδες να το δουμε! Θα ηθελα να ειχα μια κλειδαροτρυπα στην κοιλια να κρυφοκοιταω μεσα καθε μερα!

4 ώρες πρίν, Koulouri είπε:

Κορίτσια, εσείς που είστε στην έβδομη εβδομάδα πάνω κάτω, ψηλαφείτε τη μήτρα; Τι θέλω να πω (μην με περάσετε για τρελή!): χθες βράδυ γύρισα μπρούμυτα στον ύπνο μου και ένιωθα χαμηλά στην κοιλιά σαν ένα μπαλάκι. Και σήμερα που άγγιξα χαμηλά την κοιλιά, αισθάνομαι ότι έχει πεταχτεί λίγο. Υπάρχει καμία άλλη εγκυούλα που το έχει αισθανθεί αυτό ή είμαι του γιατρού; :confused:

Κι εγω το εχω κι αναρωτιομουν αν ειναι ιδεα μου! Καπου προς 7η-8η εβδ. αρχισα να αισθανομαι πολυ χαμηλα την κοιλια μου σαν σκληρη κ ελαφρως πιο διογκωμενη! Ακριβως πανω απ το ηβικο οστο, δηλαδη σχεδον καλυπτεται ολη η περιοχη αυτη απο το εσωρουχο (αρα υπεθεσα οτι εκει ειναι η μητρα!). Εβαλα κ τον αντρα μου να την αγγιξει κ συμφωνησε, αρα μαλλον δεν ειμαστε του γιατρου :-P.

Πηγα σημερα στο H&M και πηρα το πρωτο μου ρουχαλακι εγκυμοσυνης (νωρις νωρις αλλα δεν πειραζει!!), χαρηκα παρα πολυ! Ας ειναι γουρικο!! Ενα πολυ λεπτο ελαστικο τζιν με αυτη τη βαμβακερη κοιλιτσα, ευκολοφορετο, ανετο, ενιωσα σα να μη φορουσα ρουχο. Μεχρι τωρα, εδω κ δυο βδομαδες που ειμαι πρησμενη και νιωθω δυσφορια με τα κανονικα μου παντελονια, φοραω μονο φορμες. Βρηκα την υγεια μου! Επισης πηρα αντιστοιχο κολαν εγκυμοσυνης, απλο μονοχρωμο, γιατι τα κολαν μου ειναι με λαστιχο κ δεν διανοουμαι να τα φορεσω, κατ αρχας θα κατουρηθω πανω μου με τετοια πιεση, χαχα! Ωραιο συναισθημα να παιρνεις ρουχο εγκυμοσυνης.... :wub:

5 ώρες πρίν, angeliki1979 είπε:

είναι το δεύτερο παιδάκι και έχω ένα κοριτσάκι 2.5 ετών.

Την δευτέρα θα είναι το πρώτο ραντεβού με το γιατρό και λογικά αν είναι όλα καλά θα ακούσουμε καρδούλα. έχω λίγο άγχος γιατί το Σεπτέμβριο είχα μια παλίνδρομη κύηση και δεν προχώρησε.

ελπίζω ότι τώρα θα πάνε όλα καλά. επίσης με τα κιλά αγχώνομαι γιατί είμαι ήδη 84 κιλά υπέρβαρη.

Κοριτσι μου, ηταν τυχαιο (ατυχο) γεγονος και θα σου πανε ολα καλα τωρα! Κι εγω ειχα παλινδρομη το καλοκαιρι στην 8η εβδομαδα δυστυχως, το πρωτο μου μαλιστα, δεν ειχα αλλο παιδακι. Μου ειχε εξηγησει ο γιατρος οτι στις περισσοτερες γυναικες θα τυχει κατι τετοιο και δεν προδικαζει τιποτα για επομενες φορες! Να σκεφτεσαι θετικα και ολα θα πανε καλα! Με τα κιλα ισως απλως να προσεχεις στην αρχη για να μην παχυνεις τους πρωτους μηνες, οσο γινεται!  Ή μπορει να σου δωσει καποια σωστη διατροφη ο γιατρος σου και να εχεις ησυχο το κεφαλι σου :) . Να χαιρεσαι το κοριτσι σου! Και θα χαρουμε να μας ενημερωσεις αν θελεις μετα το ραντεβου σου, εχεις ολη μου τη θετικη ενεργεια!

Grpbp2.png

Μπράβο @Antila, αυτό εννοώ κι εγώ! Αυτό εννοούσες όταν έλεγες πριν λίγο καιρό ότι αισθάνεσαι την κοιλιά σου σκληρή; Μεγαλώνει ο σπόρος, διογκώνεται η μήτρα, λογικά! Με γεια τα ρουχαλάκια, καλοφόρετα. Εγώ έχω κάτι τεράστια που φορούσα στο τρίτο τρίμηνο, πήρα και κάτι παντελόνια φαρδιά (πριν μάθω ότι είμαι έγκυος) για τη δουλειά, τύπου boyfriend, οπότε μέχρι τον τέταρτο μήνα (πρώτα ο Θεός να φτάσω!) πιστεύω θα είμαι ok από ρούχα.

Σήμερα κορίτσια ψόφησα. Καθάρισα το σπίτι, μαγείρεψα για το πάρτυ, έφτιαξα τούρτα. Ουφ. Το ευχαριστήθηκα όμως. Περιμένω να κάνω ένα μπάνιο και να σωριαστώ. Σήμερα παιχνίδι με την μικρή ο σύζυγος, εγώ απλή θεατής, χαχα!

@Alex_mfpm είσαι πολύ τυχερή που παίρνεις τόσα λίγα κιλά στις εγκυμοσύνες σου. Μπράβο, πες μας το μυστικό! Εγώ έβαλα 18 στην πρώτη, ευτυχώς τα έχασα όλα πολύ γρήγορα, αλλά τώρα είμαι και μεγαλύτερη, ο μεταβολισμός δεν είναι πια ο ίδιος, πρέπει να προσέξω, αλλά δεν το βλέπω, αχ.

kUuJp3.pnghOAep3.png

πρίν από 24 λεπτά , Koulouri είπε:

Μπράβο @Antila, αυτό εννοώ κι εγώ! Αυτό εννοούσες όταν έλεγες πριν λίγο καιρό ότι αισθάνεσαι την κοιλιά σου σκληρή; Μεγαλώνει ο σπόρος, διογκώνεται η μήτρα, λογικά! Με γεια τα ρουχαλάκια, καλοφόρετα. Εγώ έχω κάτι τεράστια που φορούσα στο τρίτο τρίμηνο, πήρα και κάτι παντελόνια φαρδιά (πριν μάθω ότι είμαι έγκυος) για τη δουλειά, τύπου boyfriend, οπότε μέχρι τον τέταρτο μήνα (πρώτα ο Θεός να φτάσω!) πιστεύω θα είμαι ok από ρούχα.

Σήμερα κορίτσια ψόφησα. Καθάρισα το σπίτι, μαγείρεψα για το πάρτυ, έφτιαξα τούρτα. Ουφ. Το ευχαριστήθηκα όμως. Περιμένω να κάνω ένα μπάνιο και να σωριαστώ. Σήμερα παιχνίδι με την μικρή ο σύζυγος, εγώ απλή θεατής, χαχα!

@Alex_mfpm είσαι πολύ τυχερή που παίρνεις τόσα λίγα κιλά στις εγκυμοσύνες σου. Μπράβο, πες μας το μυστικό! Εγώ έβαλα 18 στην πρώτη, ευτυχώς τα έχασα όλα πολύ γρήγορα, αλλά τώρα είμαι και μεγαλύτερη, ο μεταβολισμός δεν είναι πια ο ίδιος, πρέπει να προσέξω, αλλά δεν το βλέπω, αχ.

Ακριβως αυτο εννουσα, ναι! Ειχα ρωτησει κ το γιατρο, δεν ηταν "πετρωματα" οπως ειχαμε πει κι εδω, γιατι αυτα συμβαινουν αργοτερα. Ηταν αυτο που λες αλλα δεν ηξερα πως να το περιγραψω! Συνεχιζεται κ ειναι και λιγο πιο διογκωμενο το σημειο σε σχεση με τοτε που το ειχα αναφερει!

Να ψοφας πολυ προσεκτικα με τις δουλειες, χαχα! Ειδικα το καθαρισμα ειναι ζορικο, πες το μαγειρεμα και η τουρτα ειναι πιο ευχαριστα :) τα αλλα ομως με μετρο οσο μπορεις!!

Νομιζω θα κοιμηθω πολυυυ νωρις σημερα, οποτε θα σας καληνυχτισω κι ευχομαι να περασετε τελειο σαββατοκυριακο! Εμεις εχουμε γενεθλια αυριο ενος καλου φιλου, ειναι η πρωτη φορα μετα απο 1+ μηνα που θα βγω, με βλεπω να με παιρνει ο υπνος σε καποιον καναπε! Πολλα φιλια σε ολες :wub:

Grpbp2.png

@Antila με γειά σου! Εγώ έχω ένα τζιν και ένα υφασματινο παντελόνι από την προηγούμενη εγκυμοσύνη....οπότε θα την βγάλω με αυτά! Καλά να περάσεις αύριο στο πάρτυ!

Εγώ ρε κορίτσια σήμερα έχω κάτι σαν ενοχλήσεις στην κοιλιά χαμηλά. Ελπίζω να μην είναι τίποτα....

@Koulouri με ρέγουλα τις δουλειές...

• Μου αρέσει 1

DqKrp2.png YmSBp2.png 

Κορίτσια καλησπέρα!!  Με το καλο ολες μας!! ❤️❤️

Σας παρακολουθώ εδώ και λίγες μερες. Σημερα είχαμε υπέρηχο και ακούσαμε καρδούλα,  ειναι νομίζω η κατάλληλη στιγμή να μπω στην παρέα!! Ειμαι 7w+2d, απο εξωσωματικη. Όλο αυτο το διάστημα εχω περάσει ολα τα συναισθήματα χαρά, άγχος, ανυπομονησία, ευτυχία, ανησυχία, συγκίνηση... δεν θα το άλλαζα όμως με τίποτα...

Για το υπέροχο πίνακακι: ΤΕΡ 26/10  ΠΗΤ: 2/8

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...