Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Ιουλίου 2018

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Agatte είπε:

Καλησπέρα και ένα μεγάλο welcome στα καινούρια κορίτσια  (είπε η παλιά! ) ! Με το καλό όλα τα μωράκια! 

Σήμερα πήγα γιατρό για τον πρώτο υπέρηχο. Μια μικρή κουκιδίτσα είδαμε όλο κι όλο  (μα τι περίμενα) και σε μια βδομάδα ακριβώς θα πάμε να ακούσουμε καρδιά και να μου γράψουν και τον προγεννητικό. Γενικά πολύ αισιόδοξα μου τα παρουσίασαν τα πράγματα,πήρα λοιπόν μια πρώτη ανάσα. 12/08 η ΠΗΤ μου. 

Απορία, από φιλλικό τι τι παίρνετε; 

@Depy@@ δε νομίζω πως χρειάζεται να ανησυχείς για την μέση σου. Κι εμένα με τραβάει πολύ κι από χθες χειρότερα γιατί πλακωθηκα στις δουλειές. Θυμάμαι όμως πως κσι στο γιο μου έτσι ήμουν πάλι.  Φρόντισε να ξεκουράζεσαι επαρκώς και πρόσεξε κσι τη στάση σώματος.

Τέλεια!!!άντε ευχάριστα νέα να ακούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι δεν με αφήνουν να κάνω τίποτα από δουλειές κ στην δουλειά μου είμαι προς το παρόν πολύ χαλαρή. Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι κάτι. Σε 2 βδομάδες έχω γιατρό να κάνω τον προγενετικο και την αυχενική διαφάνεια και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 935
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανουλες, ολα καλα. Καταρχας εχουμε ενα εμβρυο τελικα οχι δυο, ο δεύτερος σακος ηταν κενος δεν δημιουργηθηκε ποτε το εμβρυο. Ο δευτερος σακος, μια χαρα.. Ακουσαμε καρδουλα. Ολα καλα. Ουφ. 

Στεναχωρεθηκα λιγο για το δευτερο, αλλα ημουν προετοιμασμενη γτ μας το ειχε πει απο την αλλη φορα οτι μαλλον ετσι θα γινει. 

• Μου αρέσει 2

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Γεια σας κορίτσια , γυρίσαμε απο τον γιατρό και όλα μια χαρά και εγω τρελαμένη απο ευτυχία ακούγοντας την καρδούλα απο το νεο μας πλασματάκι ....απλά όσες φορές και να το ζήσουμε ειναι υπέροχη στιγμή ... ελπίζω και για τις άλλες εγκυουλες που είχαν σήμερα ραντεβού να έχουν ευχάριστα νεα!

Καλως ήρθατε και οι νέες εγκυουλες και με το καλό όλες μας με τα μωράκια μας απο Ιούλιο και μετά 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

@anastella και @Alex_mfmp (κάπου είδα πως είναι το 5ο μωράκι αυτό;;;) τέλεια νέα! Με το καλό!

@Dinaki94 πόσο είσαι τώρα; πρώτο υπέρηχο θα κάνεις; 

@anastella λογικό να στεναχωρηθείς, αλλά τουλάχιστον ότι έγινε έγινε νωρίς. Επικεντρώσου τώρα στο σπορακι και και δως του θετική ενέργεια!  Όλα θα πάνε καλά! 

πρίν από 8 λεπτά , Agatte είπε:

@anastella και @Alex_mfmp (κάπου είδα πως είναι το 5ο μωράκι αυτό;;;) τέλεια νέα! Με το καλό!

@Dinaki94 πόσο είσαι τώρα; πρώτο υπέρηχο θα κάνεις; 

@anastella λογικό να στεναχωρηθείς, αλλά τουλάχιστον ότι έγινε έγινε νωρίς. Επικεντρώσου τώρα στο σπορακι και και δως του θετική ενέργεια!  Όλα θα πάνε καλά! 

Ναι όντως ειναι το 5ο μας μωράκι με το καλό αλλά πάντα νιώθω όπως ακριβώς στο πρώτο τελικά...απιστευτο:)

@anastella μου δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι σκέψου θετικά αφού δεν είδατε κιόλας τπτ μέσα από την αρχή είναι λιγότερο επίπονο από το να είχες τπτ αιμοσταγείς και τέτοια!!

ακουσατε καρδουλα ε ; Πωπω τι ωραία 

@Agatte γεια σου

Οχι είναι ο τρίτος που υπέρηχος έχω ακούσει καρδουλα κιόλας πριν μια βδομάδα και σήμερα είμαι ακριβώς 7+1 Κι έχω κιόλας ένα μικρά κι 

εσυ πόσες εβδομάδες είσαι 

κοριτσια μαζευτήκαμε πολλές και μπερδεύομαι τώρα δεν μπορώ να θυμηθώ οκά τα κοριτσια 

Πωπω, εχουμε νεα μελη, καλως ηρθατε κοριτσια!!! Με το καλο τα μωρακια μας! Αυριο θα σας βαλω στο πινακακι μας, μονο επειδη χαωνομαι ευκολα, αν μπορειτε γραψτε μου απο κατω @toniasu & @Manoulomamaka τις ΤΕΡ και ΠΗΤ σας, ή ο,τι απ τα δυο εχετε μεχρι στιγμης :) .

Χαιρομαι πολυ που εχουμε καλα νεα απ τα ραντεβου σημερα! Σας διαβασα ολες! @anastella μου κ εμεις με δυο σακουλακια ξεκινησαμε, το αλλο δεν ειχε τιποτα μεσα, την επομενη φορα ειχε απορροφηθει. Δεν πειραζει, τα μωρακια μας να ειναι γερα! Μην στεναχωριεσαι οσο μπορεις, αν μη τι αλλο δεν ειδαμε εμβρυακι μεσα για να πεις οτι το χασαμε! Κραταμε το θετικο! <3

Πηγα λοιπον σημερα στο γιατρο, οοολα καλα με το μικρο, ειχε 171 παλμους σημερα το ζουζουνι, 9+3, αυτο καλε ολο και πιο πολυ μοιαζει με μωρακι! Κουνιοταν πολυ, ερωτευτηκα, δε μπορω να περιγραψωωωω! :wub:

Το λιγο καφε στη βλεννη που βλεπουμε δεν οφειλεται σε αποκολληση, αλλα μαλλον στο εξης: τωρα δημιουργειται ο πλακουντας, και τυχαινει να φτιαχνεται χαμηλα, κοντα στον τραχηλο. Οποτε ισως απο τη διαδικασια υπαρχει αυτη η ελαχιστη εκροη αλλα δεν ειναι ανησυχητικο. Δεν ειναι καν αιμα. Ομως θελουμε αργοτερα ο πλακουντας να ανεβει. Ο γιατρος ειπε οτι ειναι πολυ νωρις ακομη, η μητρα καλα καλα δεν εχει μεγαλωσει κ δεν εχει αλλαξει θεση, κ πολυ συχνα αλλαζει μετεπειτα θεση ο πλακουντας! Εχω διαβασει ομως περι χαμηλου πλακουντα, κι ευχομαι να ειναι τυχαιο το σημειο που φτιαχνεται και να παρει τα πανω του στη συνεχεια για να αποφυγουμε προβληματα! Επισης διαβασα οτι πολυ συχνα αλλαζει ακομη κ μετα τη Β επιπεδου θεση, και ανεβαινει! Οι ηδη μανουλες ειχατε τετοια εμπειρια; Να ξεκινησε χαμηλα ο πλακουντας και να ανεβηκε; Θα ηθελα να σκεφτομαι θετικες εκδοχες...! Αλλωστε ειναι νωρις για να με απασχολει αυτο, και οντως το αφηνω στην ακρη, ελπιζοντας να πανε ολα καλα!

Κατα τ αλλα πλεω σε πελαγη ευτυχιας που ειδα το μωρακι μου σημερα! Ραντεβου σε 2 βδομαδες, 11+3 (εγω το ζητησα γιατι δεν αντεχω να περιμενω ως την αυχενικη, χαχα), και μετα αυχενικη στις 12+3!

Α, ξεχασα!! Ρωτησα το γιατρο τι πρεπει να προσεχω με αυτο το δεδομενο. Και μου ειπε να προσεχω νορμαλ, δηλαδη σκουπα, τιναγμα ρουχων, απλωμα, σκυψιμο, βαρη, αλλα και οχι σεξ! Ετσι κι αλλιως δεν καναμε γιατι φοβομουν, αλλα τωρα σιγουρα δε θα δοκιμασουμε καν, μεχρι να παρουμε το οκ!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.  

@Antilaπολύ χαρηκα με τα νεα σου, ολα καλα λοιπον. Ο πλακουντας παντα ξεκιναει χαμηλα, μετα ανεβαινει μη σε αγχωνει αυτο. Τουλάχιστον ετσι μου ειχαν πει κ μενα την πρώτη φορα.

Ηρθα στο ικα πρωι πρωι για μια δουλεια, χαμος πολύ κοσμος. Κ μετα σπιτι γρηγορα ενα σωρο δουλειες σημερα. Η μικρη μου δεν κοιμηθηκε καλα χθες, έπεσε λιγο ξενύχτι το βραδυ.. Βγαζει δοντια.. Κατα τα αλλα καλαααα

Εσεις πως ειστε σημερα μανουλες; 

BiJ9p2.pnguWCbp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Σας διάβασα λίγο βιαστικά (γράψατε πολλά, καλό αυτό, είμαστε τέλεια παρέα!!). Μπράβο στα κορίτσια που είδατε τα μωράκια σας, άντε να παίρνουμε σειρά οι υπόλοιπες, χιχιχι! Χαίρομαι που διαβάζω καλά νέα! 

Λοιπόν εγώ ζυγίστηκα σήμερα και είμαι ένα κιλό πάνω, γκρρρρ :mad: πρέπει να κάνω κράτει!!! Εσείς πώς τα πάτε από κιλάκια;

Σας φιλώ, καλημέρααα

kUuJp3.pnghOAep3.png

@anastella και @Alex_mfpm πολύ καλά νέα μας είχατε! Μπράβο...μακάρι να είναι όλα καλά μέχρι τέλους!

@Antila μην σε αγχώνει ο πλακούντας θα ανέβει, απλά να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου. Θα τα κάνεις όλα με χάρη! Στο λέω αυτό γιατί είχα και γω χαμήλα τον πλακούντα στην πρώτη εγκυμοσύνη και 2 φορές σηκώθηκα απότομα από την καρέκλα και είχα 2 μικρές αποκολλήσεις. Γι αυτό μέχρι να πάρει τα πάνω του όλα με στυλ, χάρη και ευγένεια....

Εγώ τώρα να σου πω και βγάλε συμπέρασμα....είχα ΤΕΠ 9/10 αλλά είχα καθυστερημένη σύλληψη και όπως το είδε ο γιατρός με υπολογίζει με ΤΕΠ 26/10....συνεπώς με έχει με προσωρινή ΠΗΤ 2/8. Αλλά μου είπε ότι για σίγουρα θα το δούμε σε λίγο καιρό που θα μεγαλώσει το έμβρυο και θα έχει καλύτερες μετρήσεις. Για την ιστορία να αναφέρω ότι είχα ένα αρνητικό τεστ και μια αρνητική χοριακή πριν μάθω ότι τελικά είμαι έγκυος.

@Koulouri να έχεις στόχο 0,5 κιλό το μήνα μέχρι τον 4ο μετά περίπου 1 κιλό το μήνα μέχρι 7ο και μετά 8ο και 9ο είναι περίεργα τα πράγματα. Εγώ έχω διαβήτη κύησης (είχα και στην πρώτη εγκυμοσύνη) και κάνω ειδική διατροφή οπότε το θέμα κιλών δεν με αγχώνει.

• Ευχαριστώ 1

DqKrp2.png YmSBp2.png 

Καλημερα! Σας ευχαριστω κοριτσια που μου ειπατε να μην αγχωνομαι για τον πλακουντα, μαλλον ετσι γινεται στην αρχη αρχη που δεν εχει χωρο! @toniasu πολυ μου αρεσε η συμβουλη σου, χαχα! Χαρη, στυλ και ευγενεια! Θα κανω με λιγη εξτρα προσοχη οσα εκανα λοιπον. Παντως δουλευω μονο 3 ωρες σημερα (ιδιαιτερα μαθηματα) και λεω να πεταχτω στα μαγαζια να παρω μια πιο φαρδια πυτζαμα γιατι εχω μια με λαστιχο και με ζοριζει! Ισως κι ενα παντελονακι πιο φαρδυ, γιατι ειμαι με φορμα εδω κ 2 βδομαδες και βαρεθηκα, θελω να νιωσω λιγο ανθρωπος, χαχα! Η κατακρατηση μου ειναι πολυ εντονη για καποιο λογο, εχω σωσιβιακι.

@Koulouri μου καμια φορα κι εγω παιζω + - 1 κιλο, αναλογα με το ποτε ζυγιζομαι ή αν εχω παει τουαλετα κτλ! Ενα κιλακι μπορει να δεις αυριο οτι δεν το "πηρες" πραγματικα, αλλα αν μη τι αλλο εχεις θορυβηθει και θα προσεχεις απο νωρις, κακο δεν κανει! Εγω απο κιλα ξεκινησα 64 με υψος 1,67, ειμαι τωρα 62 (ζυγιζομαι στη ζυγαρια του γιατρου). Στοχος μου ετσι κι αλλιως ηταν να χασω το καλοκαιρι αυτα τα εξτρα 4 και να ειμαι στα 60, αλλα με προλαβε το σπορακι! Προς το παρον φαινεται πτωτικη η ταση, αλλα αισθανομαι λιγοτερο εντονη τη ναυτια και λιγοτερες ωρες μες στη μερα εδω και 2 μερουλες, που σημαινει οτι αν φυγει τοσο νωρις (μακαρι!) θα ανοιξει η ορεξη και θελει προσοχη!

Μπραβο @Alex_mfpm μου για την 5η καρδουλα της ζωης σας!!! Λατρευω τις μεγαλες οικογενειες, πολυ ωραια τα νεα σας!

Λοιπον ξεχναω ποτε εχει ποια ραντεβου... Θα μου πειτε, εδω ξεχναω κυριολεκτικα τι εφαγα πριν λιγο ή αν πηρα τις βιταμινες μου! Η αφηρημαδα μου ειναι απιστευτη, διαβασα οτι ειναι συμπτωμα αλλα δεν το περιμενα τοσο, χαχα! Παω σε ενα ιδιαιτερο, ξεχναω το μπουφαν μου. Παω στο αλλο, ξεχναω το κινητο. Παω στο τριτο, ξεχναω το ντοσιε μου. Μετα γυρναω τα σπιτια και τα μαζευω!! Γι αυτο ισως, αν συμφωνειτε κι εσεις βεβαια, να προσθεσω στο πινακακι μας τουλαχιστον τις αυχενικες διαφανειες, για να ξερουμε τα βασικα μας ραντεβου τουλαχιστον και να περιμενουμε τα ομορφα νεα!! Το ειδα που το ειχαν και σε αλλου μηνα τοπικ και μετα γραφανε και το φυλο απο διπλα, οταν το μαθαινε η καθεμια :wub:

*** ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018!!! ***

1. Manoulomamaka   TEΡ 29/9/2017     -   ΠΗΤ 6/7/2018!!!   

2. Antila                        TEΡ 14/10/2017   -   ΠΗΤ 16/7/2018!!!

3. Mariza83                  TEΡ 14/10/2017   -   ΠΗΤ 20/7/2018!!!

4. t1t1n4k1                   TEΡ 14/10/2017   -   ΠΗΤ 21/7/2018!!!

5. Depy@@                   ΤΕΡ 13/10/2017   -   ΠΗΤ 23/7/2018!!!

6. dimitra2222             TEΡ 19/10/2017   -   ΠΗΤ 26/7/2018!!!

7. boukitsa123            ΤΕΡ 22/10/2017   -   ΠΗΤ 29/7/2018!!!

8. anastella                  TEΡ 24/10/2017   -   ΠΗΤ 31/7/2018!!!

9. Dinaki94                   ΤΕΡ 25/10/2017   -   ΠΗΤ 1/8/2018!!!

10. Alex_mfpm            TEΡ 25/10/2017   -   ΠΗΤ 1/8/2018!!!

11. toniasu                   ΤΕΡ 29/9/2017   -     ΠΗΤ 2/8/2018!!!

12. Koulouri                  ΤΕΡ 30/10/2017   -  ΠΗΤ 6/8/2018!!!

13. Niki1989                 ΤΕΡ 3/11/2017     -  ΠΗΤ 10/8/2018!!!

14. Αgatte                     TEΡ 5/11/2017    -   ΠΗΤ 12/8/2018!!!

Με το καλό, κορίτσια! Να έχουμε τελειόμηνες εγκυμοσύνες και υγιή μωράκια στην αγκαλιά! :wub:

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

πρίν από 33 λεπτά , Antila είπε:

Καλημερα! Σας ευχαριστω κοριτσια που μου ειπατε να μην αγχωνομαι για τον πλακουντα, μαλλον ετσι γινεται στην αρχη αρχη που δεν εχει χωρο! @toniasu πολυ μου αρεσε η συμβουλη σου, χαχα! Χαρη, στυλ και ευγενεια! Θα κανω με λιγη εξτρα προσοχη οσα εκανα λοιπον. Παντως δουλευω μονο 3 ωρες σημερα (ιδιαιτερα μαθηματα) και λεω να πεταχτω στα μαγαζια να παρω μια πιο φαρδια πυτζαμα γιατι εχω μια με λαστιχο και με ζοριζει! Ισως κι ενα παντελονακι πιο φαρδυ, γιατι ειμαι με φορμα εδω κ 2 βδομαδες και βαρεθηκα, θελω να νιωσω λιγο ανθρωπος, χαχα! Η κατακρατηση μου ειναι πολυ εντονη για καποιο λογο, εχω σωσιβιακι.

@Koulouri μου καμια φορα κι εγω παιζω + - 1 κιλο, αναλογα με το ποτε ζυγιζομαι ή αν εχω παει τουαλετα κτλ! Ενα κιλακι μπορει να δεις αυριο οτι δεν το "πηρες" πραγματικα, αλλα αν μη τι αλλο εχεις θορυβηθει και θα προσεχεις απο νωρις, κακο δεν κανει! Εγω απο κιλα ξεκινησα 64 με υψος 1,67, ειμαι τωρα 62 (ζυγιζομαι στη ζυγαρια του γιατρου). Στοχος μου ετσι κι αλλιως ηταν να χασω το καλοκαιρι αυτα τα εξτρα 4 και να ειμαι στα 60, αλλα με προλαβε το σπορακι! Προς το παρον φαινεται πτωτικη η ταση, αλλα αισθανομαι λιγοτερο εντονη τη ναυτια και λιγοτερες ωρες μες στη μερα εδω και 2 μερουλες, που σημαινει οτι αν φυγει τοσο νωρις (μακαρι!) θα ανοιξει η ορεξη και θελει προσοχη!

Μπραβο @Alex_mfpm μου για την 5η καρδουλα της ζωης σας!!! Λατρευω τις μεγαλες οικογενειες, πολυ ωραια τα νεα σας!

Λοιπον ξεχναω ποτε εχει ποια ραντεβου... Θα μου πειτε, εδω ξεχναω κυριολεκτικα τι εφαγα πριν λιγο ή αν πηρα τις βιταμινες μου! Η αφηρημαδα μου ειναι απιστευτη, διαβασα οτι ειναι συμπτωμα αλλα δεν το περιμενα τοσο, χαχα! Παω σε ενα ιδιαιτερο, ξεχναω το μπουφαν μου. Παω στο αλλο, ξεχναω το κινητο. Παω στο τριτο, ξεχναω το ντοσιε μου. Μετα γυρναω τα σπιτια και τα μαζευω!! Γι αυτο ισως, αν συμφωνειτε κι εσεις βεβαια, να προσθεσω στο πινακακι μας τουλαχιστον τις αυχενικες διαφανειες, για να ξερουμε τα βασικα μας ραντεβου τουλαχιστον και να περιμενουμε τα ομορφα νεα!! Το ειδα που το ειχαν και σε αλλου μηνα τοπικ και μετα γραφανε και το φυλο απο διπλα, οταν το μαθαινε η καθεμια :wub:

*** ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018!!! ***

1. Manoulomamaka   TEΡ 29/9/2017     -   ΠΗΤ 6/7/2018!!!   

2. Antila                        TEΡ 14/10/2017   -   ΠΗΤ 16/7/2018!!!

3. Mariza83                  TEΡ 14/10/2017   -   ΠΗΤ 20/7/2018!!!

4. t1t1n4k1                   TEΡ 14/10/2017   -   ΠΗΤ 21/7/2018!!!

5. Depy@@                   ΤΕΡ 13/10/2017   -   ΠΗΤ 23/7/2018!!!

6. dimitra2222             TEΡ 19/10/2017   -   ΠΗΤ 26/7/2018!!!

7. boukitsa123            ΤΕΡ 22/10/2017   -   ΠΗΤ 29/7/2018!!!

8. anastella                  TEΡ 24/10/2017   -   ΠΗΤ 31/7/2018!!!

9. Dinaki94                   ΤΕΡ 25/10/2017   -   ΠΗΤ 1/8/2018!!!

10. Alex_mfpm            TEΡ 25/10/2017   -   ΠΗΤ 1/8/2018!!!

11. toniasu                   ΤΕΡ 29/9/2017   -     ΠΗΤ 2/8/2018!!!

12. Koulouri                  ΤΕΡ 30/10/2017   -  ΠΗΤ 6/8/2018!!!

13. Niki1989                 ΤΕΡ 3/11/2017     -  ΠΗΤ 10/8/2018!!!

14. Αgatte                     TEΡ 5/11/2017    -   ΠΗΤ 12/8/2018!!!

Με το καλό, κορίτσια! Να έχουμε τελειόμηνες εγκυμοσύνες και υγιή μωράκια στην αγκαλιά! :wub:

15.angel                                 TEP 06/11/2017-ΠΗΤ 13/08/2018

καλησπέρα είμαι η angel και θα πάω στο γιατρό την Δευτέρα  18/12 που θα είμαι 6 εβδομάδες +

15.angel                                 TEP 06/11/2017-ΠΗΤ 13/08/2018

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...