-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 58 λεπτά , dimi.tra είπε:
Καλημέρα, γενικά το λένε αυτό οι γιατροί πως για τις παλινδρομες ευθύνεται πολλές φορές το σπερμα και ειδικά όταν έχει υψηλό κατακερματισμό και οξειδωτικό στρες. Υπάρχουν και κάποιες μελέτες. Εσείς προεμφυτευτικό έχετε κάνει; Η άριστη βλαστοκύστη δεν σημαίνει τελειομηνη κύηση. Η αξιολόγηση των βλαστοκυστεων έχει να κάνει πάρα πολύ με το πόσο αυστηρός είναι ο εμβρυολόγος και το κέντρο. Μπορεί στο δικό μου κέντρο η δικιά σου άριστη να είναι απλά καλή για παράδειγμα και το αντίθετο. Γενικά δεν είναι ένας αξιόπιστος δείκτης για το αν θα πάει καλά στο τέλος.
Αυτο που λες μου το εχουν επιβεβαιωσει εμβρυολογοι (προφανως σε προσωπικο επιπεδο , εννοω οχι σε κουβεντα ως ασθενης τους). και μαλιστα επειδη κι οι δυο ειχαν περασει απο πολλα κεντρα στην Αθηνα, μου ελεγαν οτι οσο κι αν σου ακουστει περιεργο, τα πιο «μικρα» κεντρα εχουν αυστηροτερα κριτηρια στην καταψυξη βλαστοκυστεων. κι εκει οντως οι αριστες βλαστοκυστες ειναι αριστες. δεν ειχα σκεφτει να ρωτησω το λογο, αλλα μετα που το συζητουσα με πολυ στενη φιλη που επισης εργαζεται σε ενα απ τα μεγαλυτερα κεντρα ivf της Αθηνας, σκεφτομασταν μηπως ειναι και θεμα «χωρου» να το πω ετσι. δηλαδη οτι στα πολυ μεγαλα κεντρα εχουν την υποδομη και την οικονομικη ανεση να υποστηριξουν άπειρα κατεψυγμενα εμβρυα, ενω στα πιο μαζεμενα ειναι πιο συγκεκριμενες οι υποδομες τους.
πρίν από 34 λεπτά , Blu24 είπε:Δεν ξέρω πραγματικά αλλά οι περισσότερες κοπέλες εδώ μέσα με ΑΑ και ΑΒ έχουν κάνουν μωράκια …δεν ξέρω πραγματικά τ γίνετε με τις βλαστοκύστες απλά πραγματικά εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρουμε ….
σιγουρα και στατιστικα να το δεις οι ΑΑ και ΑΒ εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες. οπως και να το κανουμε δηλαδη, κι οι γιατροι αν τους ρωτησεις αυτο σου λενε. κι εγω (παλι σε προσωπικο επιπεδο απο φιλες και γνωστες) εχω παρατηρησει οτι και στους προεμφυτευτικους συνηθως αυτες κρινονται υγιεις. εννοειται οτι θα υπαρχουν και εξαιρεσεις σαφεστατα, αλλα σε γενικες γραμμες συνηθως αυτες προχωρανε. παντως θα ξαναπαραθεσω την περιπτωση μου, που οι αριστες αα μου δωσανε παλινδρομες και παιδι εκανα με μετρια αβ. οποτε ποτε δεν ξερεις. καμια φορα ειναι κ θεμα…τυχης;;
-
Μανούλες Ιουνίου 2018
-
Θέματα
-
- 11.523 απαντήσεις
- 1.167.768 εμφανίσεις
-
- 11.268 απαντήσεις
- 2.225.468 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 142.709 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 501.270 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 145.450 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.523 απαντήσεις
- 1.167.780 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 29
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 430 απαντήσεις
- 101.499 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 4.961 εμφανίσεις
-
- 28.366 απαντήσεις
- 3.608.928 εμφανίσεις
-
- 11.268 απαντήσεις
- 2.225.472 εμφανίσεις
-
- 2.213 απαντήσεις
- 115.815 εμφανίσεις
-
- 1.164 απαντήσεις
- 132.200 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 1.228 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 2.953 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 373 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα