Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Alex@ είπε:

Αύριο το πρωί έχω την εξέταση της αυχενικής, μηπως μετα την εξεταση δινουν πιθανότητες, δεν ξερω καθολου πως λειτουργει, μου ειπανε να πάω σήμερα για την εξέταση αίματος. Επειδή δεν ξέρω αν σημαίνουν κάτι μόνες τους σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ.

Κανονικά τα στέλνουν απευθείας εκεί που θα γίνει η αυχενική. Ή πας εκεί που θα κάνεις αυχενική Κ σου περνούν αίμα Κ κάποια στιγμή σου στέλνουν ένα χαρτί με τις πιθανότητες για κάθε σύνδρομο . 

Αυτα αξιολογούνται όλα μαζί με την κύηση γενικά . 

• Ευχαριστώ 1

Παιχνιδια επιτραπεζια και πιστες hot wheels

Recommended Posts

Ψαχνω παιχνιδια πιστες hot wheels,επιτραπεζια παιχνιδια η κατι αλλο σπαθια -φιγουρες marvel ειναι 5χρ ο μικρος και ξεμιναμε απο παιχνιδια ολο ζωα εχουμε και βαριομαστε στειλε μου σας παρακαλω.σε πμ να δω με τιμες

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

On 2/10/2017 at 3:09 ΜΜ, eyangelia είπε:

Ψαχνω παιχνιδια πιστες hot wheels,επιτραπεζια παιχνιδια η κατι αλλο σπαθια -φιγουρες marvel ειναι 5χρ ο μικρος και ξεμιναμε απο παιχνιδια ολο ζωα εχουμε και βαριομαστε στειλε μου σας παρακαλω.σε πμ να δω με τιμες

Υπαρχει και το φρεντυ στο κεφαλι του?

7 ώρες πρίν, eyangelia είπε:

Του αρεσει ο φρεντυ πολυ υπαρχει????

• 7 χρόνια μετά...

Όσο για επιτραπέζια, προτείνω κάτι απλό και διασκεδαστικό, όπως το Hungry Hungry Hippos ή το Πιάσε το Σκουλήκι που είναι ιδανικά για την ηλικία του. Αν τον ενδιαφέρουν οι φιγούρες Marvel, μπορείς να κοιτάξεις για ήρωες όπως Spider-Man ή Iron Man σε σετ με αξεσουάρ, ή και μικρές συλλογές από τα Avengers. Σπαθιά-παιχνίδια τύπου Nerf επίσης θα τον ενθουσιάσουν, αρκεί να είναι ασφαλή και κατάλληλα για την ηλικία του. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...