Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

μανουλες Μαιου 2018

xaroumenh mama

Recommended Posts

Μανούλες Μα'ί'ου ( κ Απριλίου) :

1.  xaroumenh mama  30/4/2018 > αγοράκι      - 3920 γρ
  2. Afroditi85                   2/5/2018 >  κοριτσάκι  - 3280 γρ
  3. nena111                     3/5/2018 >  κοριτσάκι   - 3500 gr
  4. Evangeliaa                 5/5/2018 >  αγοράκι        - 3040 γρ
  5. Again mama              5/5/2018 > κοριτσάκι    - 3340 γρ
  6.  katrin*                          9/5/2018 >  αγοράκι        - 3590 γρ
  7. Vana87                        12/5/2018 > κοριτσάκι    - 3300 γρ
  8. Agapi27                     14/5/2018 >  αγοράκι      - 3530 γρ

Να μας ζησουν.

• Μου αρέσει 2

jfgBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμενα ο παιδιατρος ειναι υπερ του αποκλειστικου θηλασμου. Ουτε συμπληρωματα, ουτε καν χαμομηλι, που ειναι οπως λεει, 95% ζαχαρη. Οσο περισσοτερο μπορω στηθος κι αφου παιρνει βαρος ειμαστε οκ! 

Επισης ειναι και κατα της πιπιλας λογω συγχισης θηλων...τωρα παραπισω δεν ξερω.

Πάντως απο οσο βλεπω στο πινακακι, γεννηθηκαμε με το πιο χαμηλο βαρος. Αλλα πού θα παει? Θα σας φτασουμε...και ισως σας περασουμε κιολας...

Κοριτσια, θήλαστρο δουλευετε? Εμενα την τρίτη ημερα ειχε πετρωσει το στηθος μου και προσπαθουσα να το αποσυμφορησω με το θηλαστρο, χωρις να κραταω το γαλα, και οταν εστρωσε που σταματησα να το βγαζω μου μειωθηκε το γαλα. Τελικα οντως ισχυει αυτο που λενε παραγωγη-ζητηση... Λετε αν ξαναξεκινησω να βγαζω με το θηλαστρο οσο μενει να μου αυξηθει παλι?

verzp2.pngYgrLp2.png

@Evangeliaa μου το βάρος γέννησης είναι ενδεικτικό,εννοείται μπορεί να μας ξεπεράσετε, το κάθε παιδάκι έχει το δικό του ρυθμό:)

Για το θηλαστρο, στην κορη μου είχα ενοικιάσει νοσοκομειακο προκειμένου να αυξήσω την παραγωγή μου...είχα πάθει και εγώ μια ωραιοτατη μαστίτιδα και έπρεπε να το αποσυμφορω οπότε το χρησιμοποιησα λίγο καιρό αφότου γεννήθηκε η κόρη μου...το έβαζα μετά το θηλασμό...νομίζω όχι σε κάθε θηλασμό βέβαια (γτ θα τα είχα παίξει χαχαχα)...το γάλα πώς κατάλαβες ότι σου μειώθηκε? Ρωτάω γτ αν κρίνεις από την ποσότητα που βγάζεις με το θηλαστρο, να ξέρεις ότι δεν έχει καμία σχέση με την ποσότητα που πίνει το παιδί όταν θηλάζει και η οποία είναι σαφώς μεγαλύτερη...εγώ ποτέ δεν έβγαλα πάνω από 50 μλ κ στους δύο μαστούς, παρόλα αυτά μια χαρά βάρος έπαιρνε η μικρή μου (μν σου πω ότι είχε ανέβει κ καμπυλη)...εγώ πιστεύω ότι αν βάζεις τον μικρό στο στήθος θα σου αυξήσει εκείνος την παραγωγή και θα τη φέρει στα μέτρα του...

Τις πρωτες μερες το στηθος μου ειχε πετρωσει κ το γαλα ετρεχε...ο μικρος επινε γαλα κ οι μαστοι δεν "αδειαζαν". Τωρα στο δεκαλεπτο ο μαστος εχει χαλαρωσει κ απλα εχω αυτη την εντυπωση, οτι εχει μειωθει...τωρα θα μου πεις οτι ο μικρος εχει αρχισει να τρωει περισσοτερο και γρηγοροτερα...δεν ξερω, τι να σου πω? Θα το δοκιμασω λιγο με το θηλαστρο και θα δω αν εχει αποτελεσμα.

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Τις πρωτες μερες το στηθος μου ειχε πετρωσει κ το γαλα ετρεχε...ο μικρος επινε γαλα κ οι μαστοι δεν "αδειαζαν". Τωρα στο δεκαλεπτο ο μαστος εχει χαλαρωσει κ απλα εχω αυτη την εντυπωση, οτι εχει μειωθει...τωρα θα μου πεις οτι ο μικρος εχει αρχισει να τρωει περισσοτερο και γρηγοροτερα...δεν ξερω, τι να σου πω? Θα το δοκιμασω λιγο με το θηλαστρο και θα δω αν εχει αποτελεσμα.

Νομίζω ότι η παραγωγή σου προσαρμοζεται στις ανάγκες του μωρού σου και δν πρέπει να ανησυχείς από τη στιγμή κιόλας που το μωρό δεν δείχνει σημάδια πείνας και το βασικότερο, παίρνει βάρος κανονικά...αλλά μπορείς να κάνεις μια ερώτηση και σε σύμβουλο θηλασμού που σίγουρα ξέρουν περισσότερα...

πρίν από 29 λεπτά , Vana87 είπε:

Σε ομαδεςς θηλασμου διαβασα οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιουμε θηλαστρο μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος. Αν χρειαστει μονο νοσοκομειακο

Βάνα μου νοσοκομειακο είχα ενοικιάσει εγώ και έπειτα από προτροπή της μαιας μου που η αλήθεια είναι ότι χάρη στην καθοδήγηση της κ την ψυχολογική (&όχι μόνο) βοήθεια του συζύγου μου κατάφερα να θηλασω την πρώτη φορά...αν πάλευα μόνη μου με επίπεδες θηλες, ψευδοθηλες, αποστειρώσεις, πυρετό, μαστίτιδα, το παιδί να μν παίρνει βάρος γτ το γάλα μου δν είχε κατέβει την πρώτη βδομάδα....Δν νομίζω να τα κατάφερνα...αυτά τα λέω για να πω ειδικά στις πρωτομανουλες ότι ο δρόμος του θηλασμού μπορεί καμιά φορά να μν είμαι εύκολος ή να παλεύουμε με τις προσωπικές μας ανησυχίες (κατά πόσο αρκεί το γάλα μας για το παιδί) αλλά αξίζει...

• Μου αρέσει 3

Γεια σας κορίτσια.. Γεννησαμε και εμείς τη Τετάρτη ένα μπέμπη 3220gr .. χθες γυρίσαμε σπίτι.

Με τον θηλασμό το προσπαθώ αλλά μου φαίνεται δύσκολο,ίσως επειδή είναι πρώτες μέρες.

• Μου αρέσει 5

1 ώρα πρίν, Vasia21 είπε:

Γεια σας κορίτσια.. Γεννησαμε και εμείς τη Τετάρτη ένα μπέμπη 3220gr .. χθες γυρίσαμε σπίτι.

Με τον θηλασμό το προσπαθώ αλλά μου φαίνεται δύσκολο,ίσως επειδή είναι πρώτες μέρες.

Να σου ζήσει ο μπέμπης!!!γέρος και τυχερός!!!

2 ώρες πρίν, Vasia21 είπε:

Να σου ζήσει!!!καλότυχος και ευτυχισμένος να είναι!!!

4 ώρες πρίν, Vasia21 είπε:

Να σου ζησει.Γερος κ τυχερος να ειναι...

14 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Κοριτσια, θήλαστρο δουλευετε? Εμενα την τρίτη ημερα ειχε πετρωσει το στηθος μου και προσπαθουσα να το αποσυμφορησω με το θηλαστρο, χωρις να κραταω το γαλα, και οταν εστρωσε που σταματησα να το βγαζω μου μειωθηκε το γαλα. Τελικα οντως ισχυει αυτο που λενε παραγωγη-ζητηση... Λετε αν ξαναξεκινησω να βγαζω με το θηλαστρο οσο μενει να μου αυξηθει παλι?

Εμενα η μαια της κλινικης μ ειπε να μην βαλω θηλαστρο.Και οτι χρειαστω να την παρω τηλ. Βεβαια,οπως εχω ξαναπει εχω πολυ γαλα απ την αρχη.

Εμενα ηθελε να δινω καθε βραδυ χαμομηλι,αλλα εγω δεν εχω δωσει. Οπως κ πιπιλα μ το λεει καθε φορα π με βλεπει.Επισης δεν εχω δωσει.

Τα βραδια μας ειναι αρκετα δυσκολα. Τη μερα κοιμαται ευκολα.Ισως το βραδυ λογω κ της δικης μ κουρασης δεν τον θηλαζω σωστα ή δεν εχω την υπομονη . Τυχαινει να με παρει ο υπνος την ωρα π θηλαζω,δεν εχω κουραγιο για να ρευτει. Και επειδη ο αντρας μ δουλευει πολλες ωρες,δεν θελω να τον ξυπναω.Χθες βεβαια ολο το βραδυ ηταν μαζι μ,εφοσον δεν δουλευε σημερα.

Θηλαζει 5 λεπτα,τον παιρνει ο υπνος στην αγκαλια,τον βαζω λιγο να ρευτει κ μολις τον βαλω στην κουνια κλαιει.Και ξανα απ την αρχη. Αυτο γινεται ολο σχεδον το βραδυ. 

Τη μερα ειναι κυριος.

Χθες π τον εκανα μπανιο,δεν μας πηγε καλα. Ενω δεν εκλαιγε κ ελεγα τι ωραια,μπηκε νερακι στο στομα τ κ σαπουναδα... Και τρομαξα τοσο πολυ.

Αφου λεω στον αντρα μ θα πληρωνουμε μαια να ερχεται να τον πλενει. Αλλα οκ,σημερα θα τα παω καλυτερα πιστευω.  Ευτυχως υπαρχει το στηθος κ τον ηρεμει...

Μονη μ θα κανω τον εαυτο μου πιπιλα μου φαινεται...:P:P

• Μου αρέσει 2

jfgBp3.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Vasia21 είπε:

Να σου ζήσει ...!!!!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

@agapi27 μν ανησυχείς για το στήθος-πιπίλα που λες...το στήθος για τα θηλαζοντα βρέφη δεν είναι μόνο φαγητό, είναι παρηγοριά, είναι επαφή με τη μαμά...εξάλλου μν ξεχνάς ότι λένε ότι το πρώτο τρίμηνο του νεογνου είναι το τέταρτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης...χρειάζεται να σε αισθάνεται...όλα τα βρεφακια τα ηρεμεί το στήθος...

Για το χαμομήλι ασχολίαστο, εννοείται καλά κάνεις που δεν δίνεις...οι οδηγίες λένε αφεψήματα μετά τον δεύτερο χρόνο ζωής...άσε που είναι τόσο μικρό που θα γέμιζε το στομαχακι του με κάτι αχρείαστο με κίνδυνο τη δική σου παραγωγή...πάντως ο παιδίατρος σου μια χαμομήλι, μια πιπίλα, μια συμπλήρωμα για να αισθάνεται καλύτερα...δεν πρέπει να είναι και πολύ υπέρ του θηλασμού εεε :-P

Αυτό που λες για το νυχτερινό ύπνο, το έκανε και η κόρη μου...ξύπνια κάθε βράδυ για όλο τον πρώτο μήνα ζωής της...και εγώ κινούμενο πτώμα χαχαχα!ο μπέμπης αντίθετα δείχνει πολύ καλά σημάδια μέχρι στιγμής μακάρι να συνεχίσει έτσι...καλό κουράγιο και να θυμάσαι ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες με περισσότερο ύπνο :)

• Μου αρέσει 4

10 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

@Vasia21 Να σας ζήσει!!

Κοριτσια πως ειστε;; εχω θα βαρεθει ολη μερα σπιτι.. δεν αντεχω αλλο

Καλημέρα!!!υπομονή θα περάσουν οι μέρες!!!Να ξεπεταχτουν λίγο τα ζουζουνια να μπούμε σε μια σειρά και μετά θα βολταρουμε με τα καρότσια!!!θα περιμενεις να σαραντησεις για να βγεις?εμείς σαραντιζουμε στις 11 Ιούνη αλλά θα πάμε την Κυριακή στις 10 να πάρουμε την ευχή μετά που θα τελειώσει η λειτουργία στο χωριό του άντρα μου!η παιδιατρος μου έχει πει ότι μπορούμε να την πηγαίνουμε βόλτα σε ανοιχτά μέρη αλλα να μην έχει πολύ κόσμο και να μην πηγαίνουμε από πάνω της άτομα!

Καλημέρα κορίτσια κ από εμένα σήμερα το βράδυ μας δεν ήταν κ τόσο καλό έχουν ξεκινήσει οι κολικοί κ είναι ανυσηχος λίγο ..!!!! Εμείς έχουμε Ίδη ξεκινήσει τις βολτουλες δε θα άντεχα μέσα στο σπίτι .. τη πρώτη βόλτα την καναμε όταν πηγαμε στη παιδίατρο κ τη δεύτερη όταν πηγαμε για το τεστ ακοής κ μετά καναμε βολτουλα με το καρότσι ..!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...