Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

μανουλες Μαιου 2018

xaroumenh mama

Recommended Posts

Να κανω τον σταυρο μου που ο δικος μου κοιμαται στο πορτ μπεμπε 2ωρα την ημερα  κ 3ωρα τη νυχτα. Κι εγω την φοβαμαι τη συγκοιμηση...εχω διαβασει και το "αμαρτημα της μητρος μου"...

Αυτο που με κουραζει ιδιαιτερα ειναι το ρεψιμο, ειδικα το βραδυ. Να περιμενω να ρευτει κ να μην βγαινει το ατιμο το ρεψιμο, και φοβαμαι να τον βαλω ετσι να ξαπλωσει....ποια ειναι η γνωμη σας? Δεν εχω ρωτησει και τον παιδιατρο σχετικα με αυτο...

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Να κανω τον σταυρο μου που ο δικος μου κοιμαται στο πορτ μπεμπε 2ωρα την ημερα  κ 3ωρα τη νυχτα. Κι εγω την φοβαμαι τη συγκοιμηση...εχω διαβασει και το "αμαρτημα της μητρος μου"...

Αυτο που με κουραζει ιδιαιτερα ειναι το ρεψιμο, ειδικα το βραδυ. Να περιμενω να ρευτει κ να μην βγαινει το ατιμο το ρεψιμο, και φοβαμαι να τον βαλω ετσι να ξαπλωσει....ποια ειναι η γνωμη σας? Δεν εχω ρωτησει και τον παιδιατρο σχετικα με αυτο...

Υποτιθεται με το θηλασμο δεν ρευονται! Εγω προσπαθω να την κανω να ρευτει αλλα δεν επιμενω πολλη ωρα. 

@Farmakotriftena Με το καλο να υποδεχθεις το μωρακι σου! Περιμενουμε νεα σου!

8 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Και εγώ. Αποσο ξέρω τα μωρά που θηλάζουν δε χρειαζετε να ρεφτουν ..!!! Τώρα αν δε αγχωνει μπορείς να το κρατάς όρθιο για δέκα λεπτά κ μετά να το ξαπλώνεις ..!!

em82p2.png QGcTp2.png

9 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Τα μωρά που θηλάζουν δεν τραβάνε αέρα όταν τρώνε και λένε ότι δεν χρειάζεται...αν θέλεις μπορείς να το κρατάς λίγο ορθιο...ρωτα και τον παιδίατρο όταν πας...εγω πάντως δεν την βάζω να ρευτει...

On 17/5/2018 at 10:09 ΠΜ, Farmakotriftena είπε:

Εγώ κορίτσια το Σάββατο. Ταυρακι ια μου βγει κι αυτό! Νομίζω αυτή γ βδομάδα δεν περνάει με τπτ

Με το καλό να υποδεχτεις το μωράκι σου!!!

Καλημέρα! @Evangeliaa όντως τα βρέφη που θηλάζουν δεν χρειάζεται να ρευτουν...η κόρη μου δεν ρευτηκε ποτέ  (όσο και αν είχα προσπαθήσει σαν πρωτομανουλα) παρά μόνο σε άσχετες στιγμές που συνήθως απειχαν χρονικά από τον θηλασμό...τώρα αν παρατηρουμε κάποιου είδους παλινδρόμηση ίσως χρειάζεται να μένουν λίγη ώρα όρθια τα μικρά πριν τα ξαπλωνουμε...

@agapi27 και μέχρι πότε σου προτείνει το συμπλήρωμα για να αισθάνεται ασφαλής ο παιδίατρος? (Μεταξύ μας εγώ τις μαιες θα άκουγα ειδικά αν είχα τόσο γάλα όσο εσύ και έβλεπα βέβαια ότι το παιδί παίρνει βάρος)...

@Farmakotriftena με το καλό να υποδεχτείς τον γιο!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , katrin* είπε:

Καλημέρα! @Evangeliaa όντως τα βρέφη που θηλάζουν δεν χρειάζεται να ρευτουν...η κόρη μου δεν ρευτηκε ποτέ  (όσο και αν είχα προσπαθήσει σαν πρωτομανουλα) παρά μόνο σε άσχετες στιγμές που συνήθως απειχαν χρονικά από τον θηλασμό...τώρα αν παρατηρουμε κάποιου είδους παλινδρόμηση ίσως χρειάζεται να μένουν λίγη ώρα όρθια τα μικρά πριν τα ξαπλωνουμε...

@agapi27 και μέχρι πότε σου προτείνει το συμπλήρωμα για να αισθάνεται ασφαλής ο παιδίατρος? (Μεταξύ μας εγώ τις μαιες θα άκουγα ειδικά αν είχα τόσο γάλα όσο εσύ και έβλεπα βέβαια ότι το παιδί παίρνει βάρος)...

@Farmakotriftena με το καλό να υποδεχτείς τον γιο!!!

Εμενα πήρε σε 15 μέρες 250γρ εγώ απογοητευτικά λίγο περίμενα περισσότερα αλλά η παιδιατρος μου είπε ότι είναι μια χαρά και θα ξαναπάω σε 1 εβδομάδα να την ξαναζυγισουμε...είμαστε μέσα στην καμπυλη...και όταν την ρώτησα για συμπλήρωμα ήταν κάθετη όχι...

2 ώρες πρίν, katrin* είπε:

Και σημερα θα πιει 2 φορες(μεσημερι κ βραδυ)κ τελος.

Πηγα σημερα απ το ιατρειο τ,γιατι δεν μ αρεσε η μυρωδια τ αφαλου .Τον αφαιρεσε και θα τον καθαριζω με μπετατιν ,αλλα ευτυχως το προλαβαμε.

Και απο προχθες πηρε βαρος κ ειναι οκ. 

Κοριτσια ,δινετε πιπιλα; ο παιδιατρος ειναι πολυ υπερ κ με προτρεπει. Εχει τυχει 2 φορες βεβαια να δει το μωρο να πιπιλιζει τα δαχτυλα τ,αλλα στο σπιτι τον βαζω συνεχεια στο στηθος,οποτε δεν θα  το''μαθει'' ...

τα βαζετε σε ριλαξ; κ σε χαλακια γυμναστηριο;;;

jfgBp3.png

πρίν από 8 λεπτά , agapi27 είπε:

Πηγα σημερα απ το ιατρειο τ,γιατι δεν μ αρεσε η μυρωδια τ αφαλου .Τον αφαιρεσε και θα τον καθαριζω με μπετατιν ,αλλα ευτυχως το προλαβαμε.

Κοριτσια ,δινετε πιπιλα; ο παιδιατρος ειναι πολυ υπερ κ με προτρεπει. Εχει τυχει 2 φορες βεβαια να δει το μωρο να πιπιλιζει τα δαχτυλα τ,αλλα στο σπιτι τον βαζω συνεχεια στο στηθος,οποτε δεν θα  το''μαθει'' ...

Εγω δινω καποιες φορες πιπιλλα γιατι δεν μπορω συνεχεια να πιππιλαει το στηθος. Δεν την πολυπιαννει. Σε ριλαξ ακομα δεν την εχω βαλει. Σε γυμναστηριο στην εχω βαλει 2-3 φορες. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , agapi27 είπε:

Εγω την έβαλα στο ριλαξ αλλά γλιστράει προς τα κάτω και δεν ενθουσιάστηκε...στο γυμναστήριο όχι ακόμα το εχω στο χωριό όπως και τις κουδουνιστρες θα πρέπει να τα φερω...πιπίλα όταν θηλάζετε δεν δίνουν λέει από τόσο μικρά για να μην πάθουν σύγχυση θηλων..γύρω στο δίμηνο νομίζω να έχει εδραιωθεί ο θηλασμός...και εγω θελω να της δώσω δεν είμαι κατά...αλλά όχι ακόμα...

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Afroditi85 είπε:

Εμενα πήρε σε 15 μέρες 250γρ εγώ απογοητευτικά λίγο περίμενα περισσότερα αλλά η παιδιατρος μου είπε ότι είναι μια χαρά και θα ξαναπάω σε 1 εβδομάδα να την ξαναζυγισουμε...είμαστε μέσα στην καμπυλη...και όταν την ρώτησα για συμπλήρωμα ήταν κάθετη όχι...

Αφροδίτη μου κοιτώντας το βιβλιάριο της κόρης μου τόσο είχε πάρει και εμένα με αποκλειστικό θηλασμό στις 2 βδομάδες κ δν χρειάστηκε συμπλήρωμα...ο μπέμπης τώρα σε μια βδομάδα (σήμερα τον ζυγισα) πήρε μισό κιλό :shock:

@agapi27 εγώ δεν έδωσα πιπίλα στην κορη μου ούτε στον μικρό θα δώσω τώρα...δεν είμαι κατά αρκεί να μν γίνεται κατάχρηση...εννοώ ότι δν μου αρέσει να χρησιμοποιειται η πιπίλα για να "φιμωνεις" κατά ένα τρόπο το παιδί (βλέπουμε παιδάκια γύρω μας που είναι όλη μέρα με μια πιπίλα) αλλά για τον ύπνο ή να το βοηθας να χαλαρώσει...προσοχή με τη σύγχυση θηλων σε τόσο μικρό βρέφος που θηλάζει...επίσης το παιδί εννοείται ότι θα πιπιλησει και τα δάχτυλα του, στάδιο ανάπτυξης είναι...πρέπει να ανακαλύψει το σώμα του και τον κόσμο γύρω του γενικά...τώρα αν παρατηρήσεις να το κάνει συνέχεια είναι άλλο θέμα...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Μανούλες Μα'ί'ου ( κ Απριλίου) :

1.  xaroumenh mama  30/4/2018 > αγοράκι      - 3920 γρ
  2. Afroditi85                   2/5/2018 >  κοριτσάκι  - 3280 γρ
  3. nena111                     3/5/2018 >  κοριτσάκι   - 3500 gr
  4. Evangeliaa                 5/5/2018 >  αγοράκι        - 3040 γρ
  5. Again mama              5/5/2018 > κοριτσάκι    - 3340 γρ
  6.  katrin*                          5/5/2018 >  αγοράκι        - 3590 γρ
  7. Vana87                        12/5/2018 > κοριτσάκι    - 3300 γρ
  8. Agapi27                     14/5/2018 >  αγοράκι      - 3530 γρ

Να μας ζησουν.

• Μου αρέσει 3

jfgBp3.png

3 ώρες πρίν, katrin* είπε:

Αφροδίτη μου κοιτώντας το βιβλιάριο της κόρης μου τόσο είχε πάρει και εμένα με αποκλειστικό θηλασμό στις 2 βδομάδες κ δν χρειάστηκε συμπλήρωμα...ο μπέμπης τώρα σε μια βδομάδα (σήμερα τον ζυγισα) πήρε μισό κιλό :shock:

@agapi27 εγώ δεν έδωσα πιπίλα στην κορη μου ούτε στον μικρό θα δώσω τώρα...δεν είμαι κατά αρκεί να μν γίνεται κατάχρηση...εννοώ ότι δν μου αρέσει να χρησιμοποιειται η πιπίλα για να "φιμωνεις" κατά ένα τρόπο το παιδί (βλέπουμε παιδάκια γύρω μας που είναι όλη μέρα με μια πιπίλα) αλλά για τον ύπνο ή να το βοηθας να χαλαρώσει...προσοχή με τη σύγχυση θηλων σε τόσο μικρό βρέφος που θηλάζει...επίσης το παιδί εννοείται ότι θα πιπιλησει και τα δάχτυλα του, στάδιο ανάπτυξης είναι...πρέπει να ανακαλύψει το σώμα του και τον κόσμο γύρω του γενικά...τώρα αν παρατηρήσεις να το κάνει συνέχεια είναι άλλο θέμα...

Χαίρομαι εμενα η παιδιατρος είναι υπέρ του θηλασμού ξέρω ότι θα μου πει να δώσω συμπλήρωμα όταν δεν θα υπάρχει άλλη λύση...αλλά όχι έτσι εύκολα...την Πέμπτη θα παω και θα δούμε...πάντως βλεπω μεγάλη διαφορα τρώει πιο πολύ ώρα και δεν την παίρνει ο ύπνος αμέσως όπως πριν βρέχει πολλές πάνες και κάνει κακα συχνά και γενικά την βλέπω που αλλάζει κάθε μέρα...το ένστικτο μου μου λέει ότι θα τα καταφέρουμε...μισό κιλό μπράβο σας!!!

1 ώρα πρίν, Afroditi85 είπε:

Χαίρομαι εμενα η παιδιατρος είναι υπέρ του θηλασμού ξέρω ότι θα μου πει να δώσω συμπλήρωμα όταν δεν θα υπάρχει άλλη λύση...αλλά όχι έτσι εύκολα...την Πέμπτη θα παω και θα δούμε...πάντως βλεπω μεγάλη διαφορα τρώει πιο πολύ ώρα και δεν την παίρνει ο ύπνος αμέσως όπως πριν βρέχει πολλές πάνες και κάνει κακα συχνά και γενικά την βλέπω που αλλάζει κάθε μέρα...το ένστικτο μου μου λέει ότι θα τα καταφέρουμε...μισό κιλό μπράβο σας!!!

Μια χαρά τα έχετε πάει ήδη και εννοείται ότι τα έχετε ήδη καταφέρει!!ο θηλασμός είναι ζήτηση-παραγωγή...όσο βάζεις τη μικρή στο στήθος τοσο περισσότερο παράγεις...όλα καλά θα πάνε λοιπόν! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...