Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

μανουλες Μαιου 2018

xaroumenh mama

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια πως ειστε;;;; εγω εχω αρχισει και ζεστενομαι και κυκλοφορω με καλοκαιρινα μεσα στο σπιτι.. μεγαλωσει και η κοιλια και εχω φαγουρα και με ενοχλουν και οι μπλουζες και τις συκωνω..... το μαγιο μου λειπει μονο να παω να ριξω και καμια βουτια...!!!!!!!! τον γιο μου και εγω τον καταλαβενα απο τον λοξιγγα ειχε παρα πολυ λοξιγκα απο πολυ μικρο απο 4 μηνων αν θυμαμαι καλα.. οπου του εμεινε και μετα που γεννησα και εχει ακομα....!!!!!! σε αυτο ακομα δεν εχω νιωσει να εχει λοξιγκα..!!!!!

em82p2.png QGcTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Κι εγώ από χθές νιώθω τη μικρή πολύ χαμηλά κι ανησύχησα, αλλά απ' ότι βλέπω πάμε όλες παράλληλα!
@agapi27 κι εγώ Δευτέρα πάω για υπέρηχο :-P
Τον λόξυγγα πως τον αισθάνεστε; Σχεδόν από την αρχή της εγκυμοσύνης νιώθω χτύπους στην κοιλιά αλλά η γιατρός είχε πει πως είναι η αορτή μου... :confused:

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, xaroumenh mama είπε:

γεια σας κοριτσια πως ειστε;;;; εγω εχω αρχισει και ζεστενομαι και κυκλοφορω με καλοκαιρινα μεσα στο σπιτι.. μεγαλωσει και η κοιλια και εχω φαγουρα και με ενοχλουν και οι μπλουζες και τις συκωνω..... το μαγιο μου λειπει μονο να παω να ριξω και καμια βουτια...!!!!!!!! τον γιο μου και εγω τον καταλαβενα απο τον λοξιγγα ειχε παρα πολυ λοξιγκα απο πολυ μικρο απο 4 μηνων αν θυμαμαι καλα.. οπου του εμεινε και μετα που γεννησα και εχει ακομα....!!!!!! σε αυτο ακομα δεν εχω νιωσει να εχει λοξιγκα..!!!!!

Χαρούμενη μαμά με καλοκαιρινά :confused:? Εδώ βρέχει από χθες...δεν λέει να σταματήσει και είχε το πρωί 9 βαθμούς!!!καλά εμένα η κοιλιά δεν ξέρω που θα φτάσει και επιπλέον οι ραγαδες δεν ξέρω πόσες θα γίνουν πφφφ...είχα από την πρώτη εγκυμοσύνη, τώρα θα διπλασιαστουν μου φαίνεται...στην πρώτη εγκυμοσύνη έβαζα αμυγδαλελαιο αλλά έκανα ραγαδες...οπότε τώρα δεν βάζω τπτ αφού τότε δεν μου έκανε δουλειά...δεν πειράζει, δεν με ενοχλούν καθόλου αφού είναι από τα παιδάκια μου...

πρίν από 20 λεπτά , nineta είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Κι εγώ από χθές νιώθω τη μικρή πολύ χαμηλά κι ανησύχησα, αλλά απ' ότι βλέπω πάμε όλες παράλληλα!
Τον λόξυγγα πως τον αισθάνεστε; Σχεδόν από την αρχή της εγκυμοσύνης νιώθω χτύπους στην κοιλιά αλλά η γιατρός είχε πει πως είναι η αορτή μου... :confused:

Νινετα είναι ρυθμικη η κίνηση του μωρού...

Κατά τ άλλα επιτέλους χώρισα τα ρουχαλακια του μωρού που μου έδωσαν και αυτά που αγόρασα σε χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά και αναμένω να φτιάξει ο καιρός να πλύνω αυτά που θα χρειαστούν το πρώτο διάστημα!

@katrin* εγώ βάζω μια της Frezyderm κι έχω ελάχιστες ραγάδες για την ώρα!
@Vana87 πότε βγαίνεις σε άδεια εγκυμοσύνης; Χαλάρωσε λίγο και σκέψου ότι άλλες π.χ. εγώ, δεν βγαίνουν από το σπίτι... 

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , nineta είπε:

@Vana87 πότε βγαίνεις σε άδεια εγκυμοσύνης; Χαλάρωσε λίγο και σκέψου ότι άλλες π.χ. εγώ, δεν βγαίνουν από το σπίτι... 

Δεν θα βγω μς αδεια. Εχω δικο μου φροντιστηριο. Θα κανω μαθημα μεχρι την τελευταια μερα... :( εχω κουραστει ηδη παρα πολυ...

10 ώρες πρίν, katrin* είπε:

Ωωωχ @Vana87 και τον Μάιο/Ιούνιο είναι και εξετάσεις εεε?μετά τη γέννα θα πας σύντομα δηλαδή για μαθήματα ή θα αφήσεις άλλον στη θέση σου?

Καλημερα!! Με λιγα λογια την εκατσα. Χαχαχαχ. Θα αφησω την αδερφη μου στο ποδι μου αλλα ισως γυρισω μετα τη γεννα για καποια μαθηματα. Θα δω αναλογως πως θα ειμαι...

19 ώρες πρίν, katrin* είπε:

Χαρούμενη μαμά με καλοκαιρινά :confused:? Εδώ βρέχει από χθες...δεν λέει να σταματήσει και είχε το πρωί 9 βαθμούς!!!καλά εμένα η κοιλιά δεν ξέρω που θα φτάσει και επιπλέον οι ραγαδες δεν ξέρω πόσες θα γίνουν πφφφ...είχα από την πρώτη εγκυμοσύνη, τώρα θα διπλασιαστουν μου φαίνεται...στην πρώτη εγκυμοσύνη έβαζα αμυγδαλελαιο αλλά έκανα ραγαδες...οπότε τώρα δεν βάζω τπτ αφού τότε δεν μου έκανε δουλειά...δεν πειράζει, δεν με ενοχλούν καθόλου αφού είναι από τα παιδάκια μου...

Νινετα είναι ρυθμικη η κίνηση του μωρού...

Κατά τ άλλα επιτέλους χώρισα τα ρουχαλακια του μωρού που μου έδωσαν και αυτά που αγόρασα σε χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά και αναμένω να φτιάξει ο καιρός να πλύνω αυτά που θα χρειαστούν το πρώτο διάστημα!

νομιζω οτι χθες ενιωσα για πρωτη φορα τον λοξιγκα του μωρου!!!εγω δεν εχω κανει τιποτα ακομα με τα ρουχαλακια αλλα γενηθηκαν ιδια εποχη περιπου οποτε θα τα κατεβασω και θα τα φρεσκαρω ολα και βλεπουμε...νωρις μου φαινεται ακομα..και δεν αγχωνομαι γιατι εχω στεγνωτηριο...:-D

19 ώρες πρίν, nineta είπε:

και εγω την ιδια κρεμα χρησιμοποιω αν δεν βαλω με πιανει φαγουρα τωρα που τσιτωνει το δερμα...

Γεια σας κοριτσια!τι κανετε? εμενα ειναι αρρωστος ο αντρας μου με πυρετο απο την Δευτερα...σημερα  θα παει στο γιατρο γιατι δεν πεφτει..και τωρα που μιλησαμε εχει 38 και ειναι στο κρεβατι..φοβαμαι μην κολλησει η μικρη και εγω...αν και η κορη μου ειχε βηχα και μυξες..και τωρα της εχει μεινει λιγος βηχας αυριο θα παμε και στην παιδιατρο!αυτα!δεν ξερω αν θα την γλυτωσω!

@Afroditi85 περαστικά στην οικογένεια. Δύσκολα όταν είναι άρρωστοι όλοι κι εσύ πρέπει να προσέχεις διπλά τώρα. Εύχομαι πράγματι να τη γλιτώσεις :)
@Vana87 μου θύμισες μια φίλη μου που έκανε μάθημα στο σαλόνι του σπιτιού της γιατί είχε παραβαρύνει στο τελευταίο τρίμηνο και δεν μπορούσε να οδηγεί κιόλας...
Κορίτσια, οι πιο έμπειρες μήπως θα μπορούσατε να κάνετε μια λίστα με το τι θα χρειαστούμε στο μαιευτήριο για εμάς και το μωρό και γενικότερα τι θα χρειαστούμε το πρώτο διάστημα γιατί έχω πελαγώσει...!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, nineta είπε:

@Afroditi85 περαστικά στην οικογένεια. Δύσκολα όταν είναι άρρωστοι όλοι κι εσύ πρέπει να προσέχεις διπλά τώρα. Εύχομαι πράγματι να τη γλιτώσεις :)
@Vana87 μου θύμισες μια φίλη μου που έκανε μάθημα στο σαλόνι του σπιτιού της γιατί είχε παραβαρύνει στο τελευταίο τρίμηνο και δεν μπορούσε να οδηγεί κιόλας...
Κορίτσια, οι πιο έμπειρες μήπως θα μπορούσατε να κάνετε μια λίστα με το τι θα χρειαστούμε στο μαιευτήριο για εμάς και το μωρό και γενικότερα τι θα χρειαστούμε το πρώτο διάστημα γιατί έχω πελαγώσει...!

Στον γιο μου οδηγουσα μεχρι την τελευταια μερα που γεννησα. Οποτε μεχρι το φροντιστηριο θα πηγαινω! Νιωθω ηδη βαρια παντως! Αλλα δεν εχω αλλη επιλογη

13 ώρες πρίν, nineta είπε:

@katrin* Θεσσαλονίκη στο Γένεσις.

Καλημέρα κορίτσια! Νινετα σε ρώτησα για να δω αν γεννας σε ιδιωτικό ή δημόσιο...μιας και λοιπόν γεννας σε ιδιωτικό μαιευτήριο, εκεί δεν θα χρειαστείς σχεδόν τπτ για το μωρό...για σένα χρειάζεσαι είδη προσωπικής υγιεινής και μπιτζάμες/ρούχα για να βγεις/εσώρουχα...για το μωρό μόνο τα ρούχα εξόδου και το καθισματακι αυτοκινήτου...τώρα το μετά...σίγουρα εσώρουχα φανελακια και ρουχαλακια,σελτεδάκια για την αλλαγή πάνας,μπιμπερό σε περίπτωση που δεν θέλεις να θηλασεις,αφρόλουτρο/σαμπουάν/κρέμα συγκαματος για το μωρό...είχαν γράψει και διάφορα άλλα τα κορίτσια αν ανατρέξεις μερικές σελίδες πριν...

• Μου αρέσει 1

On 19/2/2018 at 11:51 ΜΜ, agapi27 είπε:

καλησπερα @Again mama.

Κι εγω πλεον τον νιωθω χαμηλα.Μεχρι πριν λιγες μερες τον ενιωθα στα να κλωτσαει κατω απ τα πλευρα μ.

Ραντεβου εχω τη Δευτερα,οποτε τοτε θα ξερω σιγουρα.

*** τελικα αρχισε να κλωτσαει ξανα το πλαι.

On 20/2/2018 at 12:44 ΠΜ, Evangeliaa είπε:

Εμενα χτυπαει σε διαφορα σημεια...τη μια τον νιωθω στα πλευρα, την αλλη γυρω απο τον αφαλο, την αλλη πιο χαμηλα... Μάλλον κανει τουμπες...

On 20/2/2018 at 5:26 ΜΜ, nineta είπε:

Όλες χαμηλά αισθανόμαστε τα μωρα μας;βρε παιδιά αυτό το μήνα καλό θα είναι νΑ πάρουν θέση...ουφ....

On 20/2/2018 at 5:53 ΜΜ, Vana87 είπε:

Καλησπερα κοριτσια. Εγω δεν ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα... θελω να ανοιξει λιγο ο καιρος.. δουλευω και πολλες ωρες.. :(

Η αλήθεια είναι έχει παλιοκαιρο μωρέ.κανε υπομονή...

kcVQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...