Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

μανουλες Μαιου 2018

xaroumenh mama

Recommended Posts

@nineta να δεις που θα ερθει το Πάσχα και δεν θα μπορεις ακομα να απολαυσεις το σουβλισμα στην αυλη...χιχι...Μη βιαζεσαι καρδια μου!

@agapi27 ευχαριστω! Με βαση αυτα τα νουμερα ειμαι πολυ καλα αλλα, εκτος απο χαμηλο αιματοκριτη, βρεθηκα και με αυκημενγ χοληστερινη...225!!! Αρα με βλεπω να μπαινω σε διαιτα κι εγω! Και πώς θα μπορεσω να αντισταθω στα Σαρακοστιανα, μου λετε???

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Evangeliaa εγώ δεν βιάζομαι, η μικρή νομίζω οτι είναι βιαστική... Μακάρι να αντέξουμε κι οι δυο μέχρι το Πάσχα κι ας φάω και αντίδια :-P
Το ίδιο να σκέφτεσαι κι εσύ και η Αγάπη για την Καθαρά Δευτέρα, αν κι εδώ που τα λέμε κι εγώ το είχα ένα άγχος με την καμπύλη, γιατί και ξάπλα και σε διατροφή και χωρίς τσιγάρο και χωρίς σεξ, πόσο ν' αντέξω η γυναίκα :-D

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, agapi27 είπε:

Καλησπερα κοριτσια.

Γυρισα απ τη γιατρο.Ξεκιναμε αυστηροτατη διατροφη κ μετρημα καθημερινα(μου εδωσε μηχανηματακι).

Σε μια εβδομαδα θα δει το επομενο βημα.

Αν και θεωρει σχεδον σιγουρο οτι θα καταληξουμε με ενεσεις ινσουλινης λογω των τιμων.

Τεσπα,ειμαι καλα πλεον κ σας ευχαριστω για τη στηριξη...:wub:

Εγω νιωθω τον μικρο οτι γυριζει ακομα... Θα δουμε στις 26 του μηνος ...

Καλή αρχή λοιπόν!σου ευχομαι να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί να μπεις σε επιπλέον διαδικασία!Εγω το κατάλαβα ότι γύρισε προς τα κάτω...είναι βέβαια πολύ κινητική την επόμενη φορά θα δούμε...

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

1 hour ago, Evangeliaa είπε:

Καλημερα κοριτσια!!!

@Afroditi85 πώς καταλαβαινεις οτι γυρισε προς τα κατω?

Δεν εννοώ ότι το κατάλαβα την ώρα που γύρισε...απλά δεν ένοιωθα να με χτυπάει χαμηλά όπως την προηγούμενη φορά που ήταν ισχυακη...και νοιώθω τώρα ψηλά να με χτυπάει και απο τα εξογκώματα από την κοιλιά...και λεω του άντρα μου είμαι περίεργη να δω σε τι στάση ειναι!!!Δεν καταλάβαινα αν είναι χεράκια ποδαράκια...Και τελικά όταν πηγαμε στο γιατρό είχε κάνει τούμπα και ήταν με το κεφαλάκι κάτω...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια

Ήθελα να ρωτήσω τα μωράκια σας έχουν πάρει θέση; Δεν ξέρω τι άγχος μ έχει πιάσει . Καταλαβαίνω χτυπήματα πιο πολύ χαμηλά κ λέω τ πόδια θα είναι. Έχω σε δεκαπέντε μέρες υπέρηχο...

kcVQp3.png

πρίν από 42 λεπτά , Again mama είπε:

Καλησπέρα κορίτσια

Ήθελα να ρωτήσω τα μωράκια σας έχουν πάρει θέση; Δεν ξέρω τι άγχος μ έχει πιάσει . Καταλαβαίνω χτυπήματα πιο πολύ χαμηλά κ λέω τ πόδια θα είναι. Έχω σε δεκαπέντε μέρες υπέρηχο...

καλησπερα @Again mama.

Κι εγω πλεον τον νιωθω χαμηλα.Μεχρι πριν λιγες μερες τον ενιωθα στα να κλωτσαει κατω απ τα πλευρα μ.

Ραντεβου εχω τη Δευτερα,οποτε τοτε θα ξερω σιγουρα.

*** τελικα αρχισε να κλωτσαει ξανα το πλαι.

• Μου αρέσει 1

jfgBp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!Καλή Σαρακοστη!!!με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας!!!Φιλάκια σε όλες!!!:mad:

15 ώρες πρίν, katrin* είπε:

@Evangeliaa με το καλό ο υπερυχος!εμένα πριν λίγο πρέπει να είχε λόξιγκα ο μικρός χιχι!νομίζω πρώτη φορά που τον αισθάνομαι σε αυτή την εγκυμοσύνη...

Και εγω στην πρώτη εγκυμοσύνη ένοιωθα τον λοξιγκα...Τωρα δεν τον εχω νοιώσει ακόμα...για να δούμε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...